sadakatsiz 16 / Sadakatsiz Bölüm izle Full Tek Parça | Trdiziizle

Sadakatsiz 16

sadakatsiz 16

Sadakatsiz bölüm izle!

Sadakatsiz bölüm izleyenlerini yine ekran başına kilitledi. Kanal D'nin fenomen dizisi Sadakatsiz bölümde; Volkan, Ali'yi ikna ederek babasında kalmaya zorlayan Derin'in oyununu farkeder. Derin'e yaptığından dolayı tepki gösteren Volkan, Asya'ya durumu düzelteceğini anlatmaya gittiğinde evde Turgay'ı görür. Turgay, Asya'yı zor zamanlarında yine yalnız bırakmamıştır.

Başrollerinde; Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Özge Özder'in oynadığı Sadakatsiz'in son bölümü izleyiciyi ekran başına kilitledi. Sadakatsiz bölümde Asya, oğlunun gidişiyle perişan oluyor. Ali hatasını anlayıp evine dönecek mi?

SADAKATSİZ BÖLÜM İZLE

SADAKATSİZ BÖLÜM 2. FRAGMANI YAYINLANDI

Sadakatsiz bölüm izle!

SADAKATSİZ BÖLÜM ÖZETİ

Bölümün başında Derin ve Volkan'ın evindeki polisler herkesi korkuttu. Evde olaylardan 20 gün sonra neler yaşandığı ise merak konusu oldu. Derin'in Volkan'la ilgili yazdıklarını polis buldu ve Volkan'ın Derin'i öldürmek istediğini öğrendi. Peki o gece o evde ne oldu? Polis ekipleri neden onların evinde inceleme yaptı?

Kanal D'nin sevilen dizisi "Sadakatsiz" bölümü ile ekrana geldi. Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk'a Melis Sezen'in eşlik ettiği dizinin yeni bölümünün konusu şöyle;

Sadakatsiz bölümde; Ali'nin aldığı karar Asya ile Volkan için yepyeni bir sınav haline gelmiştir.

Ali ve Derin'in Volkan'dan habersiz yaptıkları hamle, iplerin gerilmesine yol açar.

Ali'nin aldığı karar Asya ile Volkan için yepyeni bir sınav haline gelmiştir ancak Asya oğlu için en doğru adımları atmaya karalıdır.

Derin&#;in planları Volkan&#;la arasındaki iplerin gerilmesine sebep olurken, Volkan&#;ın çözmesi gereken bambaşka sorunlar ortaya çıkar.

Derin, Asya'yı alt etmek için Ali'yi kullanıyor!

Derin, Asya'yı sinirlendirmek için Ali'yi planlarına alet ediyor.

Volkan, Ali'yi ikna ederek babasında kalmaya zorlayan Derin'in oyununu farkeder. Derin'in planları Volkan'la arasındaki iplerin gerilmesine sebep olur. Derin'e hesap soran Volkan, Ali'nin böyle zor bir dönemde annesine de ihtiyacı olduğunu söyler. Fakat hiç ummadığı şekilde Volkan'dan tepki görür..

Volkan durumu anlatmak için Asya'nın evine gidince bir şok yaşıyor. Turgay'ı Asya'nın evinde gören Volkan, Asya'ya onun Haluk Bey'le oturup kendileriyle ilgili konuştuğunu söyler. Buna sinirlenen Asya, Turgay'ı evden gönderir.

Ali&#;nin içine düştüğü çıkmaz büyürken, oğluna yardımcı olmak isteyen Asya hangi beklenmedik gelişme ile karşı karşıya kalacaktır?

Yapımcılığını Medyapım ve Mednova&#;nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt&#;un oturduğu Sadakatsiz&#;in senaryosunu ise Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk uyarlıyor.

Sadakatsiz yeni bölümleri ile her Çarşamba akşamı Kanal D&#;de

SADAKATSİZ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI'

Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz dizisinin yeni bölüm fragmanı da dizinin sona ermesiyle birlikte ekranlara geldi.


Derin, Ali'ye karşı sınırı aşıyor!

Sadakatsiz bölüm fragmanında Ali, vurduğu arkadaşının ailesinin eve gelmesinden sonra Derin'den azar işitiyor.

Yemek masasında Ali, Derin'in beklemediği bir tepki verince Derin çıldırıyor! Derin, misafirlere "Burası benim evim değil" diyen Ali'yi azarlıyor.

Ali'ye karşı sert bir şekilde neden böyle yaptığını soruyor ancak Ali'yi oldukça korkutuyor. Dayanamayan Ali, çareyi annesini aramakta buluyor.

Ali gözyaşları içinde annesini arayarak gelip onu almasını istiyor. Asya oğluna yapılanları duyunca ne yapacak?

Maraşlı 5. bölüm fragmanı yayınlandı!

Kuruluş Osman bölüm izle!

Sol Yanım bölüm izle!

Masumlar Apartmanı Bölüm izle! Safiye'den beklenmedik hamle

Sefirin Kızı bölüm izle!

Maraşlı 4. bölüm izle!

Hekimoğlu son bölüm izle!

Sadakatsiz son b&#;l&#;m izle! Sadakatsiz yeni b&#;l&#;m fragmanı yayımlandı

Volkan, Derin'in hırsı nedeniyle Asya ile Ali arasına girmesine dayanamaz. Evde işler karışmıştır. Ancak bu durumda Asya'nın yanında olan Bahar, etkili bir planla Ali'yi eve gitmeye ikna etmek için harekete geçer. Ali'nin okulda karıştığı kavgada kurtarıcısı Derin olur ve bu durumda Asya kritik bir karar vermiştir. Sadakatsizson bölüm izle

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ali’nin aldığı karar Asya ile Volkan için yepyeni bir sınav haline gelmiştir. Ancak Asya oğlu için en doğru adımları atmaya karalıdır. Derin’in planları Volkan’la arasındaki iplerin gerilmesine sebep olurken, Volkan’ın çözmesi gereken bambaşka sorunlar ortaya çıkar. Ali’nin içine düştüğü çıkmaz büyürken, oğluna yardımcı olmak isteyen Asya hangi beklenmedik gelişme ile karşı karşıya kalacaktır?

SADAKATSİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI

SADAKATSİZ BÖLÜM FULL İZLE

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası