konya toki başvuru şartları / TOKİ Konya'da kaç sosyal konut yapacak? Başvuru ve ödeme şartları belli oldu

Konya Toki Başvuru Şartları

konya toki başvuru şartları

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde müjdesini vermesinin ardından TOKİ Toplu Konut Projeleri vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasının ardından vatandaşlar, TOKİ'ye başvuru şartları ve tarihlerini araştırmaya başladı. İşte TOKİ sosyal konut projelerine başvuru sürecinde bilinmesi gereken her şey

TOKİ BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR? - TIKLAYIN

TOKİ BAŞVURU ŞARTLARI

Konut projesine başvuru yapabilmek için, başvuru sahibinin;

• T.C. vatandaşı olması,

• Projenin bulunduÄŸu il/ilçe sınırları içerisinde 1 yıldan az olmamak koÅŸulu ile ikamet ediyor olması veya projenin bulunduÄŸu il nüfusuna kayıtlı olması (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisinde baÅŸvuracakların en az 3 yıldır ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekmektedir),

• Toplu Konut Ä°daresinden konut satın almamış olması ve Toplu Konut Ä°daresinden konut kredisi kullanmamış olması (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç),

• Kendisine eÅŸine ve/veya velayeti altındaki çocuklara ait tapuda kayıtlı kat irtifaklı / kat mülkiyetli bağımsız bir bölümünün veya müstakil bir konutunun (tarla, baÄŸ, bahçe, köy evi ve iÅŸyeri hariç) olmaması, (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç) (BaÅŸvuru sahibinin hisseli olarak sahip olduÄŸu gayrimenkuller hariç)

• Genç kategorisine baÅŸvuracakların 14 Eylül tarihinden sonra doÄŸmuÅŸ olması,

• Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net TL olması (BaÅŸvuru sahibinin, eÅŸinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla TL olması gerekmektedir.) (Ä°stanbul ilinde gelir ÅŸartı TL olarak uygulanmaktadır.)

• Bir hane halkı adına -yani kiÅŸinin kendisi, eÅŸi ve velayeti altındaki çocukları- yalnızca bir adet baÅŸvuru yapması, gerekmektedir.

Ayrıca, yukarıdaki başvuru şartlarına sahip olan;

  • 1. Kategori olan"Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimlerinin" ,
  • 2. Kategori olan"En az %40 Engelli VatandaÅŸlarımızın"
  • 3. Kategori olan "Emekli VatandaÅŸlar"ın
  • 4. Kategori olan "DiÄŸer alıcı adaylarının"

başvuruları ayrı olarak 4 kategoride kabul edilecektir.

TOKİ BAŞVURULARI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

81 ilde yapılacak TOKİ sosyal konut projesi başvuru tarihleri belli oldu. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin detayları, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın 13 Eylül tarihinde yapacağı açıklama ile netleşti. Buna göre başvurular, 14 Eylül tarihinde başlayacak ve Ekim ayının sonuna kadar devam edecek.

TOKİ SOSYAL KONUT PROJESİ KİMLER BAŞVURABİLİR?

Hayata geçirilecek yeni projeden şehit yakınları, gaziler ve emeklilerin yanı sıra gençler ve yeni evlenen çiftler de öncelikli olarak faydalanacak. Yine dul ve yetimler de projeden ayrılan kontenjan çerçevesinde öncelikli olarak yararlanacak.

TOKÄ° SOSYAL KONUT PROJESÄ° GEREKLÄ° BELGELER NELERDÄ°R?

BaÅŸvuru sahipleri,

• Kimlik Fotokopisi,

• Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri, kredi kullanım durumuna göre T.C. Emekli Sandığından alacakları "Hak SahipliÄŸi Belgesi"

• Engelli vatandaÅŸlarımız, Engelli ve YaÅŸlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından verilen kimlik kartının fotokopisi veya tam teÅŸekküllü bir devlet hastanesinden alınmış saÄŸlık heyet raporunu (en az % 40 engelli olduÄŸuna dair),

• Emekli vatandaÅŸlarımız, Sosyal Güvenlik Kurumundan alınan Emekli Kimlik Belgesini veya belgesi henüz çıkmadı ise emekli olduÄŸunu gösteren belge veya yazıyı ibraz edeceklerdir.

TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ SÜRECİ

• Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimlerine kuraya girmeden konut alma hakkı tanınacak, ancak bu kiÅŸilerin konutları öncelikli olarak kura ile belirlenecektir.

• Engelli vatandaÅŸlarımıza konut sayısının %5'i kadar kontenjan ayrılacak ve hak sahipleri kura ile belirlenecektir. Kura sonucu bu kategoriden hak sahibi olamayan baÅŸvuru sahipleri diÄŸer alıcılar kategorisindeki baÅŸvuru sahipleri ile birlikte tekrar kuraya tabi tutulacaktır.

• Emekli vatandaÅŸlarımıza konut sayısının %25'i kadar kontenjan ayrılacak ve hak sahipleri kura ile belirlenecektir.

• DiÄŸer baÅŸvuru sahipleri, Ä°daremiz genel uygulamalarında olduÄŸu üzere baÅŸvuru sayısına göre gerektiÄŸi takdirde kura ile belirlenecektir.

Kura çekim işlemleri belirlenen kategori önceliğine göre gerçekleştirilecektir.

• Sırada Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimlerin konutları,

• Sırada Engelli VatandaÅŸlarımızın konut Alma hakkı ve konut belirleme kurası

• Sırada Emekli VatandaÅŸlarımızın Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme kurası,

• Sırada DiÄŸer baÅŸvuru sahiplerinin Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme kurası

KonyaTOKİ başvuru şartları DUYURULDUı! Konya TOKİ ucuz sosyal konut başvuruları, kura çekimi ne zaman? e-Devlet ile Konya TOKİ başvuru ekranı

Giriş Tarihi: Son Güncelleme:

TOKİ bin sosyal konut projesi başvuru şartları, kura çekim tarihi ve -Devlet ekranı gibi birçok detay, milyonların gündeminde yer almaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi ile ilgili detayları açıkladı. Açıklama sonrası Konya ilinde ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar, Konya TOKİ başvuru şartları araştırmalarına hız verdi. Peki, Konya TOKİ ucuz sosyal konut başvuruları, kura çekimi ne zaman, başvuru şartları nelerdir? İşte Konya TOKİ konut projesi e-Devlet başvuru ekranı ve tüm detaylar…

Konya TOKİ başvuru şartları DUYURULDUı! Konya TOKİ ucuz sosyal konut başvuruları, kura çekimi ne zaman? e-Devlet ile Konya TOKİ başvuru ekranı

TOKİ sosyal konut projesi başvuru şartları, tarihleri, ev fiyatları gibi birçok detay, bugün itibarıyla netlik kazandı. 81 ili kapsayacak proje ile dar gelirli vatandaşlar, uygun ödeme koşulları ile ev sahibi olabilecek. Konya ilinde ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar, Konya TOKİ başvuru şartları ve kura çekim tarihi araştırmalarına başladı. Bu noktada "Konya TOKİ ucuz sosyal konut başvuruları, kura çekimi ne zaman, başvuru şartları nelerdir?" sorularına yanıt arıyor. İşte Konya TOKİ başvuru şartları ve e-Devlet başvuru ekranı!

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DUYURDU: BAŞVURULAR YARIN BAŞLIYOR!

TOKİ başvuru şartları belirlenirken, Başkan Recep Tayyip Erdoğan bin sosyal konut ve bin arsa satışı için dar gelirlinin merakla beklediği açıklamayı yaptı. Böylece "TOKİ başvuru şartları, sosyal konut ve arsa satışı ne zaman başlayacak" sorusu yanıt bulmuş oldu.

Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Sosyal Konut Projesi Tanıtım Töreni gerçekleşti. Başkan Erdoğan TOKİ sosyal konut projesi için uygulanacak daire fiyatları ve taksit ödemeleri hakkında detayları duyurdu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN AÇIKLAMASI!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin detaylarını bugün açıkladı. Başkan Erdoğan, Yüzyılın Konut Projesi'nde önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Erdoğan'ın öne çıkan açıklamaları şu şekilde:

Aziz milletim, değerli misafirler sizleri en kalbi duygularımla, hasretle muhabbetle selamlıyorum. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne milletin evine hoşgeldiniz.

Cumhuriyet tarihimizin en kapsamlı sosyal konut kampanyasının tanıtımı vesilesiyle bir aradayız. Vatandaşlara evlerin, arsaların iş yerlerinin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.

Halen 45 ilimizde 80 tarihi meydanımızı kültürel değerlerine uygun olarak yeniden ülkemize kazandırıyoruz. Geçtiğimiz 20 yılda 1 milyon bin konut inşa ettik.

Bilindiği gibi yılında önce 50 bin adetlik ardından bin adetlik iki sosyal konut projesi başlatmıştık. Bu projelerle 81 ilimizin her köşesinden 2 milyonu aşkın vatandaşımzıın başvurması bizi daha büyük adımlara sevk etmiştir. Kampanyayı sürekli hale getirmeye karar verdik.

TOKİ SOSYAL KONUT BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

BAŞVURULAR YARIN BAŞLIYOR

Birazdan ana hatlarını milletimizle paylaşacağımız projenin başvuruları yarın başlıyor ve ekim ayının sonuna kadar sürecek. Bu kampanya sayısı ve kalitesi bakımından dünyadaki en büyük konut yatırımını ifade etmektedir. Sosyal konut projesini 2 yıl içinde tamamlamayı hedefliyoruz.

5 YILDA BİN SOSYAL KONUT

Hedefimiz 81 ilimizde ve tüm ilçelerimizde arasını kapsayan 5 yıllık süreçte bin sosyal konut, bin konut amaçlı arsa, 50 bin iş yeri yaparak milletimizin istifadesine sunmaktır.

Böylece sosyal konut sayımızı 2 milyona çıkarmış olacağız. Projemizin ve bu kapsamda yapılacak konutlar ile iş yerlerinin isimlerini "İlk Evim ve "İlk İş yerim" olarak belirledik.

Bu kampanya özel sektör yatırımlarında yol açacağı hareketlilikle değerlendirildiğinde ülkemizdeki konut sahibi sayısını artıracaktır. 2 yılda bitirerek hak sahiplerinin kullanımına sunmayı planlıyoruz. Projemizin bu ilk etabı dahil Cumhuriyet tarihimizin en kapsamlı konut projesidir.

bin konut hedef sayısı hane sayısı bakımından İstanbul'un dörtte birine, Ankara'nın yarısına, Kocaeli'nin tamamına eşitken, birçok ilimizin tamamına elşittir. milyar liralık yatırım değeri demek.

Şehit yakınları ve gazilere ilk etabın yüzde 5'e karşılık gelen 12 bin konut, emekli vatandaşlarımıza ise yüzde 20'ye denk gelen 50 bin konut ayırıyoruz.

Projemizdeki konutlarımızın yüzde 20'sine denk helen 50 bini ise gençlerimize tahsis ettik.

2+1 ve 3+1 KONUT FİYATLARI BELLİ OLDU

bin TL'ye sahip 2+1 fiyatlı konutlarımıza aylık 2 bin TL taksitle ay vadeyle sahip olunabilecek. 3+1 konut fiyatı bin lira. 3 bin TL taksitle ay vadeyle sahip olunabilecek.

Belirlenen toplam bedelin yüzde 10'u peşin alınacak.

bin liradan başlayan toplam fiyat ve bin liradan başlayan taksitlerin ay vadeyle, faizsiz şekilde ödeneceği bir yöntemle vatandaşlarımıza satılacak.

İşyerlerini, bin TL'den başlayan fiyatlar ve 2 bin TL'den başlayan taksitlerle, ay vadeyle emekçi kardeşlerimize, genç girişimcilerimize sunacağız.

"TÜRKİYE'Yİ ÖRNEK BİR ÜLKE HALİNE GETİRMENİN GAYRETİ İÇERİSİNDEYİZ"

Türkiye'yi örnek bir ülke haline getirmenin gayreti içerisindeyiz. Depremden sonra hemen o bölgeyi nasıl değiştirdiğimizi konut teslim töreninde tüm İzmirlilere gösterdik. Malatya, Elazığ'da da gösterdik. Yangınlarda, Antalya, Muğla'da da gösterdik.

TOKİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

TOKİ sosyal konut başvuru ve şartları belli oldu. Buna göre TOKİ aracılığıyla inşa edilecek konutlara;

  • Proje ili sınırları içerisinde en az 1 yıl ikamet eden veya proje il nüfusuna kayıtlı,
  • Kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları üzerine ülke sınırları içinde tapuda kayıtlı konutları bulunmayan,
  • Daha önce TOKİ aracılığıyla ev satın almamış 18 yaşını doldurmuş Türk vatandaşları başvuru yapabilecek.
  • TOKİ sosyal konut projesine başvurular için bir haneden tek başvuru alınabilecek.

TOKİ SOSYAL KONUT PROJESİ'NDE GENÇLER, EMEKLİLER, ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER ÖNCELİKLİ OLACAK

Yeni sosyal konutlarda gençler, emekliler, şehit yakınları ve gaziler ile engellilere kontenjan ayrılacak. Genç kategorisine Eylül ayından sonra doğanlar müracaat edebilecek.

İSTANBUL İÇİN AYLIK 18 BİN LİRA YURT GENELİNDE İSE EN FAZLA 16 BİN LİRA ŞARTI

Şehit aileleri, harp ve vazife malulleri ile bunların dul ve yetimleri hariç başvuruda bulunacaklarda, aylık hane halkı gelirinin İstanbul için en fazla net 18 bin lira, yurt genelinde ise en fazla 16 bin lira olması şartı aranacak.

AYA KADAR TAKSİT İMKANI

Konutların aylık taksitleri asgari ücretlilerin ödeyebileceği tutarda olacak. Ödeme, toplam hane gelirinin yüzde 30'unu aşmayacak, aya kadar vade imkanı getirilecek.

YEREL VE YATAY MİMARİ TERCİH EDİLECEK

TOKİ eliyle yürütülecek konut projesi 81 ilde hayata geçirilecek, en fazla konut, olası depremin en çok etkileyeceği İstanbul'da yapılacak.

Proje kapsamındaki konutlarda yerel ve yatay mimari tercih edilecek, konutlar beş katı geçmeyecek şekilde yapılacak. Çevre dostu yapı malzemelerinin kullanılacağı evler sıfır atığa, enerji verimliliğine ve yenilenebilir enerji sistemlerine uyumlu inşa edilecek.

ARKADAŞINA GÖNDER

Konya TOKİ başvuru şartları DUYURULDUı! Konya TOKİ ucuz sosyal konut başvuruları, kura çekimi ne zaman? e-Devlet ile Konya TOKİ başvuru ekranı

SON DAKİKA

TOKİ Konya'da kaç sosyal konut yapacak? Başvuru ve ödeme şartları belli oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Sosyal Konut Projesinin detaylarını anlattı. Peki Konya'da kaç konut yapılacak? Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi çerçevesinde Konya'da TOKİ tarafından ilk etapta 7 bin , toplam 8 bin 90 konut inşa edilecek.

Sosyal konut yapılacak alanların belirlendiği projede başvurular da 14 Eylül Çarşamba gününden (yarın) itibaren yapılabilecek.

ay vadeli dairelerin satış fiyatları ve bin lira arasında değişiyor. İstanbul için hane gelir sınırı 18 bin lira, Konya'nın da aralarında bulunduğu diğer şehirler için 16 bin lira olarak açıklandı.

KONYA TOKİ KONUTLARI KAÇ ADET OLACAK? TOKİ KONYA KONUT PROJESİ DAİRE FİYATLARI VE ÖDEME AYRINTILARI NELER?

Cumhurbaşkanı Erdoğan konut taksit sayısı ile aylık en düşük taksit tutarını duyurdu! Erdoğan, "Vatandaşlarımız toplam bin lira fiyata sahip, 2 artı 1 konutlarımıza aylık 2 bin liradan başlayan taksitlerle, ay vadeyle sahip olabilecekler" dedi.

TOKİ SOSYAL KONUT BAŞVURU ŞARTLARI

T.C. vatandaşı olması,

Proje il sınırları içerisinde en az 1 yıl ikamet etmesi veya proje il nüfusuna kayıtlı olması,

Başvuruda bulunanların kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocukları üzerine T.C. sınırları içinde tapuda kayıtlı konutlarının bulunmaması; TOKİ’den daha önce ev sahibi olmama

İstanbul için aylık hane halkı gelirinin, en fazla net TL, yurt genelinde TL olması (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile bunların Dul ve Yetimleri Hariç)

Bir hane halkı adına, tek başvuru yapılmasıBaşvuruları yapacak vatandaşlarımızın; 18 yaşını tamamlamaları gerekmektedir.

Genç kategorisine 14/09/ tarihinden sonra doğan vatandaşlarımız müracaat edebilecektir.

KİMLERE, NE KADAR KONTENJAN AYRILACAK?

18 yaşını doldurmuş Türk vatandaşları başvuru yapabilecek.

Emekliler % 50 bin konut
Gençler % 50 bin konut
Şehit yakınları - gaziler %5: 12 bin konut
Engelliler %5: 12 bin konut
Diğer Vatandaşlarımız % bin konut

BAŞVURU TARİHİ: 14 EYLÜL - 31 EKİM

TOKİ SOSYAL KONUTLARI KONYA VE TÜM İLLER TAM LİSTE:

TÜM İLLERDEKİ SOSYAL KONUT PROJELERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

KONYA VE İLÇELERİNDE YAPILACAK TOKİ SOSYAL KONUTLARI SAYILARI VE İLGİLİ BANKA ŞÖYLE:

İL

İLÇE

KONUT

BANKA

KONYA

SELÇUKLU/MERAM/KARATAY

HALK BANKASI

KONYA

AKŞEHİR

HALK BANKASI

KONYA

BEYŞEHİR

HALK BANKASI

KONYA

ÇUMRA

HALK BANKASI

KONYA

EREĞLİ

ZİRAAT BANKASI

KONYA

ILGIN

HALK BANKASI

KONYA

KARAPINAR

HALK BANKASI

KONYA

KULU

HALK BANKASI

KONYA

SEYDİŞEHİR

HALK BANKASI

KONYA

BOZKIR

HALK BANKASI

KONYA

CİHANBEYLİ

HALK BANKASI

KONYA

DERBENT

63

ZİRAAT BANKASI

KONYA

DOĞANHİSAR

ZİRAAT BANKASI

KONYA

GÜNEYSINIR

ZİRAAT BANKASI

KONYA

HADİM

ZİRAAT BANKASI

KONYA

HÜYÜK SELKİ

ZİRAAT BANKASI

KONYA

HÜYÜK AKDAĞ

ZİRAAT BANKASI

KONYA

KADINHANI

HALK BANKASI

KONYA

SARAYÖNÜ

ZİRAAT BANKASI

KONYA

TAŞKENT

ZİRAAT BANKASI

KONYA

TUZLUKÇU

ZİRAAT BANKASI

KONYA

YALIHÜYÜK

59

ZİRAAT BANKASI

KONYA

YUNAK

ZİRAAT BANKASI

KONYA

ÇELTİK

40

ZİRAAT BANKASI

TOPLAM

HEDEFİ: BİN KONUT

İlk Etapta 13 Eylülde;

  • Bin Konut
  • Bin Altyapılı Konut Arsası
  • 10 Bin Sanayi Sitesi

Son 20 yılda TOKİ ile 1 milyon bin sosyal konut üretildi. Ama ilk kez, tek seferde bin konut yapılacak. bin altyapılı arsayla konut yapma imkanı sağlanacak ve 10 bin sanayi sitesiyle vatandaşımıza kendi işini kurma imkanı verilecek.

KİMLERE, NE KADAR KONTENJAN AYRILACAK?

  • Emekliler % 50 bin konut
  • Gençler % 50 bin konut
  • Şehit yakınları - gaziler %5: 12 bin konut
  • Engelliler %5: 12 bin konut
  • Diğer Vatandaşlarımız % bin konut

HANGİ ŞEHİRDE KAÇ EV YAPILACAK?

Evler 81 ilde, arsa 7 bölgede olacak.

En fazla konut İstanbul’a yapılacak. 50 bin sosyal konut olacak. Ankara 18 bin, İzmir 12 bin , Gaziantep 10 bin, Bursa yapılacak.

EVLER NASIL OLACAK?

  • Yerel ve yatay mimari- 5 katı geçmeyecek
  • Sıfır atık uyumlu
  • Enerji verimli
  • İklim dostu malzemeler
  • Yenilenebilir enerji sistem
SIRA NOİLPROJE ADIKONUT ADETBAŞVURU YAPILACAK BANKA
KONYAKONYA AKŞEHİR / SOSYAL KONUT PROJESİHALK BANKASI
KONYAKONYA BEYŞEHİR / SOSYAL KONUT PROJESİHALK BANKASI
KONYAKONYA BOZKIR 3. ETAP / SOSYAL KONUT PROJESİHALK BANKASI
KONYAKONYA CİHANBEYLİ 2. ETAP / SOSYAL KONUT PROJESİHALK BANKASI
KONYAKONYA ÇELTİK 40 / SOSYAL KONUT PROJESİ40ZİRAAT BANKASI
KONYAKONYA ÇUMRA / SOSYAL KONUT PROJESİHALK BANKASI
KONYAKONYA DERBENT 2. ETAP 63 / SOSYAL KONUT PROJESİ63ZİRAAT BANKASI
KONYAKONYA DOĞANHİSAR / SOSYAL KONUT PROJESİZİRAAT BANKASI
KONYAKONYA EREĞLİ / SOSYAL KONUT PROJESİZİRAAT BANKASI
KONYAKONYA GÜNEYSINIR / SOSYAL KONUT PROJESİZİRAAT BANKASI
KONYAKONYA HADİM 3. ETAP / SOSYAL KONUT PROJESİZİRAAT BANKASI
KONYAKONYA HÜYÜK 5. ETAP AKDAĞ MAHALLESİ / SOSYAL KONUT PROJESİZİRAAT BANKASI
KONYAKONYA HÜYÜK 4. ETAP SELKİ MAHALLESİ / SOSYAL KONUT PROJESİZİRAAT BANKASI
KONYAKONYA ILGIN / SOSYAL KONUT PROJESİHALK BANKASI
KONYAKONYA KADINHANI 6 VE 7. ETAPLAR / SOSYAL KONUT PROJESİHALK BANKASI
KONYAKONYA KARAPINAR / SOSYAL KONUT PROJESİHALK BANKASI
KONYAKONYA KULU / SOSYAL KONUT PROJESİHALK BANKASI
KONYAKONYA MERKEZ / SOSYAL KONUT PROJESİHALK BANKASI
KONYAKONYA SARAYÖNÜ 4. ETAP / SOSYAL KONUT PROJESİZİRAAT BANKASI
KONYAKONYA SEYDİŞEHİR / SOSYAL KONUT PROJESİHALK BANKASI
KONYAKONYA TAŞKENT 3. ETAP / SOSYAL KONUT PROJESİZİRAAT BANKASI
KONYAKONYA TUZLUKÇU 2. ETAP / SOSYAL KONUT PROJESİZİRAAT BANKASI
KONYAKONYA YALIHÜYÜK 2. ETAP 59 / SOSYAL KONUT PROJESİ59ZİRAAT BANKASI
KONYAKONYA YUNAK 3. ETAP / SOSYAL KONUT PROJESİZİRAAT BANKASI

Konya TOKİ başvuru e-Devlet Konya TOKİ evleri nerelerde, ka&#; tane yapılacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, milyonlarca kişiyi ilgilendiren ‘İlk Evim İlk İş Yerim’ isimli Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin detaylarını açıkladı. Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen, Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Sosyal Konut Projesi Tanıtım Töreni’nde yaptığı konuşmada şu detaylara yer verdi;

Bu devasa sosyal konut projemizin ilk etabını oluşturan bin konutu 2 yılda bitirerek hak sahiplerinin kullanımına sunmayı planlıyoruz. Projemizin bu ilk etabı dahi cumhuriyet tarihimizin en büyük sosyal konut atılımıdır. 50 binini İstanbul'da, 18 binini Ankara'da 12 bin 'ünü İzmir'de 8 bin 'sini Bursa'da, 7 bin 'ünü Konya'da inşa edeceğiz. Diğer illerimizde de değişen sayılarda konut sayısı paylaşacağız. Şehit yakınları ve gazilere 12 bin konut, engelli vatandaşlarımıza 12 bin konut, emekli vatandaşlarımıza ise 50 bin konut kontenjan ayırıyoruz. Gençlerimiz için de bir kontenjan oluşturduk. 50 binini de gençlerimize tahsis ettik.

Vatandaşlarımız toplamda bin lira fiyata sahip 2+1 konutlarımıza aylık 2 bin liradan başlayan taksitlerle ve  ay vadeyle sahip olabilecektir. Aynı şekilde toplamda bin lira fiyata sahip 3+1 konutların ödemesi 3 bin liradan başlayan taksitlerle ay vadeyle yapılabilecektir. İstanbul'da hane geliri 18 bin liranın, diğer illerde 16 bin liranın altında olan herkes başvurabilecektir. Bu projeleri ticari kazanç kaynağı haline getirmek isteyenlere de fırsat vermeyeceğiz. Devleti kandırarak hak etmediği halde TOKİ'den ev almaya çalışanların evlerini kaybedeceği denetim mekanizması kuracağız. Belirlenen toplam bedelin yüzde 10'u peşin alınacak.

KONYA SOSYAL KONUT PROJESİ YERLERİ VE SAYISI

Konya TOKİ başvuru e-Devlet Konya TOKİ evleri nerelerde, kaç tane yapılacak
Konya TOKİ başvuru e-Devlet Konya TOKİ evleri nerelerde, kaç tane yapılacak
TOKİ SOSYAL KONUT PROJESİ BAŞVURU DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN!

e-DEVLET TOKİ BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYIN!

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası