uçan yol yol tarifi / Uçan Sokak Nasıl Gidilir? Uçan Sokak Durağı Yol Tarifi | NTV Haber

Uçan Yol Yol Tarifi

uçan yol yol tarifi

Sayfası

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karayolları’nın Konak Tüneli projesi nedeniyle iptal etmek zorunda kaldığı Uçan Yol projesini revize ederek kilometrelik bölümü için  yer teslimi yaptı ve çalışmalara başladı. Toplam milyon liraya mal olacak viyadük ve köprü, yaklaşık bir yılda tamamlanacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Yeşildere Caddesi’ne “viyadük” ile bağlanarak Buca üzerinden Otogar’a bağlantı sağlayacak kilometrelik “ekspres” güzergahın Onat Caddesi’ne kadar olan kilometrelik bölümü için yapım ihalesini tamamlayıp yer teslimini yaptı ve çalışmalara başladı. 16 milyon bin TL yapım ve milyon TL kamulaştırma bedeli ile toplam 33 milyon bin TL maliyetle yaşama geçirilecek olan viyadük ve köprü günde tamamlanacak.
Proje kapsamında 80 metre uzunluğunda karayolu köprüsü ile yer yer 35 metre yüksekliğe çıkacak metre uzunluğunda viyadük yapılacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Karayolları Genel Müdürlüğü’nün Konak Tünelleri projesi nedeniyle önceki projesi üzerinde bir revizyon gerçekleştirmişti. Yeni düzenlemeye göre, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yapacağı viyadük, Yeşildere Caddesi üzerinde Karayolları’nın yapacağı kavşakla bağlantı sağlayacak. 

milyon TL’lik yatırım
Halk arasında viyadük yüksekliği nedeniyle “Uçan yol” olarak adlandırılan projeye göre, Yeşildere Caddesi’nin paralelindeki Meles Çayı ve raylı sistem, Menderes Caddesi’nden Onat Caddesi’ne kadar köprülü kavşak ile aşılarak kesintisiz ulaşım sağlanacak.
Yeşildere Caddesi’nden Onat Caddesi’ne kadar oluşturulacak katlı kavşak ile hem Buca’ya giriş yapılıp üst bölgelerine gidilebilecek hem de Buca’dan Yeşildere Caddesi yoluyla Konak, Karabağlar ve Gaziemir istikametine ulaşılabilecek. Buca ilçesinin yıllardır özlemini çektiği alternatif yol, bu çalışma sayesinde yaşama geçirilmiş olacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu projenin kente kazandırılması için şimdiye kadar toplam milyon TL kamulaştırma bedeli ödedi. 16 milyon bin TL’lik yapım gideri ile birlikte  proje için ödenecek olan  toplam maliyet 33 milyon bin TL’yi buluyor.
Projenin Otogar’a kadar uzanacak  diğer kısımları için de yeni imar yolları oluşturmak üzere proje çalışmaları sürüyor.

Trafik rahatlayacak
-Kent merkezi ile Bornova ve Karşıyaka yönünden Yeşildere Caddesi’ni kullanarak Buca’ya gitmek isteyenler, Mehmet Akif Caddesi’ndeki trafik yoğunluğuna girmeden “kestirmeden” Menderes Caddesi-Şirinyer-Gürçeşme-Ufuk ve İşçievleri üzerinden Evka-1 ve İZKENT’e ulaşabilecek.
-Yine Buca’dan Bornova ve Karşıyaka ile kent merkezine ulaşmak isteyen vatandaşlar,  açılacak yeni güzergah üzerinden Yeşildere Caddesi’ne çıkarak istedikleri istikamete gidebilecek.
-Bu güzergah üzerinde bulunan Çamlık-Mehtap ve İsmet Paşa mahallelerine de ulaşım kolaylaşmış olacak.
-Buca’ya giriş- çıkışı sağlayan Mehmet Akif ve Menderes caddelerindeki trafik yükü hafifleyecek.
-Buca, Çamlıkule bağlantı yolundan sonra ikinci bir alternatif güzergah kazanmış olacak.
-Buca-Şirinyer üzerinden Karabağlar ve Gaziemir istikametine gitmek isteyenler, Mehmet Akif Caddesi’ni kullanmak zorunda kalmadan, yeni yol üzerinden      Yeşildere Caddesi’ne çıkarak istedikleri yere gidebilecekler.
kilometrelik güzergah tamamlandığında hem Buca’dan hem de Gürçeşme, Eşrefpaşa, Yeşilyurt, Bozyaka, Eskiizmir, Karabağlar ve Yeşildere gibi semtlerden Otogar’a ulaşım kolaylaşmış olacak.

&#;nceki Haber

Sonraki Haber

Uçan Ev Nerede Nasıl Gidilir, Uçan Ev Haritası, Yol Tarifi Öğren

Türkiye Haritası » İstanbul » Uçan Ev Haritası, Konum Yer Bilgisi ve Yol Tarifi Öğrenme

Adres: Büyük Parmakkapı Sk Sokak No:7 Kat İstanbu, İstanbul

Telefon: +90

Yukarıdaki adres, telefon vb. bilgilerde hata olduğunu düşünuyorsanız, lütfen buraya tıklayarak bize bildiriniz.

Uçan Ev Haritası

Uçan Ev Adresine Yol Tarifi Almak ve Ulaşım Bilgisi İçin Buraya Tıklayınız.
Aşağıdaki haritayı kullanarak Uçan Evnerede bulunduğunu, haritadaki yerini, nereye yakın görebilir ve yol tarifi alabilirsiniz. Uçan Ev konumuna yakın yerleri görmek için buraya tıklayınız


Uçan Ev Haritası Nasıl Kullanılır?

Şu an "Uçan Ev Haritası" sayfasındasınız. Uçan Ev haritasını farenizin sol tuşuyla tutarak yukarı-aşağı, sağa-sola hareket ettirebilirsiniz. Uçan Ev Google haritasını sol üstteki işaretlerden "+"ya basarak (ya da çif tıklayarak) büyütebilir, "-"ye basarak küçültebilirsiniz. Farenizin üzerinde, ortada bulunan tekerlek tuşunu ileri-geri hareket ettirerek de Uçan Ev haritasını büyütüp, küçültebilirsiniz. Sağ üstteki bölümden Uçan Ev Google haritasını, uydu ya da arazi haritası olarak görüntüleyebilirsiniz.
Harita üzerinde sağ üst köşedeki Harita linki sadece karayolları haritasını, Uydu linki bakmakta olduğunuz bölgenin uydu görüntülerini ve coğrafi yapısını Karma modu ise hem karayollarını hem de coğrafi yapıyı birlikte gösterir. Yine aynı bölgedeki Arazi modu ise, haritadaki arazi yapısını görüntüler.

Uçan Ev İstanbul şehir sınırları içerisinde bulunmaktadır.

Uçan Ev için Coğrafi Konum Yer Koordinatları; Enlem: 41° 2' 6¨ N Boylam: 28° 58' 56¨ E

Google Maps veya Navigasyon Cihazınız için Uçan Ev Coğrafi Koordinatları ise ; Enlem: Boylam: şeklindedir.

Bu sayfaya link ver; tıkla kopyala sayfana yapıştır

Uçan Ev haritası, Uçan Ev uydu görüntüleri, Uçan Ev karayolları haritası, google maps Uçan Ev, Uçan Ev arazi haritası, Uçan Ev sokak haritası, google earth Uçan Ev, Uçan Ev üç boyutlu görüntüsü, Uçan Ev 3d görüntüleri ve Uçan Ev yerleşim planı yukarıdaki haritada incelenebilir.

Uçan Ev haritasına yakın yerler listesi


Twitter'da PaylaşFacebook'ta PaylaşWhatsApp'ta PaylaşGoogle+'da Paylaş

Uçan Yol için Otobüs, Tren, Tramvay ve Vapur fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Homeros Bulvarı Uçan Yol konumuna Toplu Taşıma

Konak, Türkiye'deki Homeros Bulvarı

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası