iki şişle bot patik modelleri / Örgü modelleri panosundaki Pin

Iki Şişle Bot Patik Modelleri

iki şişle bot patik modelleri

İKİ ŞİŞ SAKALLI BOT PATİK YAPIMI



0 Yorum39, Görüntülenme08 Kasım

İki Şiş Sakallı Bot Patik Yapımı

Gününüz hayırla ve huzurla dolsun. Rabbim şerleri sizden uzak, hayrı ve huzuru her zaman sizlerle eylesin. Kış günlerinde sıcak tutacak harika patik modelleri yapılıyor, iki şiş patik modelleri içerisinde yer alacak, çok güzel görünen İki Şiş Sakallı Bot Patik Yapımını sizlerle paylaşıyorum, gerçekten modelimiz çok hoş olmuş, hem çok kullanışlı hem de yapımı oldukça kolay, iki şiş örmeye yeni başlayanlar bile kolaylıkla yapabilirler.

Kışlık Patik Modeli

Bot patik modelimiz Ören Hanım İki Şiş Patik Modelleri içerisinde yerini almış, İki Şiş Sakallı Bot Patik Yapımında tek renk ip ve aynı renkten sakallı ip kullanılmış, rengi çok güzel olmuş, sizler tabii ki gönlünüze göre farklı renklerde yapabilirsiniz, her renk bu modelde çok hoş olacaktır. Şimdiden yapacak olanlara kolay gelsin, mutlu ve huzurlu günlerde kullanın inşAllah.

Sizlerle önceden paylaştığım İki Şiş Bot Patik Modelleri arasında yer alan, İki Şiş Lastik Bot Patik Yapımına da bakmanızı tavsiye ederim.

Ören Hanım Youtube Kanalına bizlerle paylaşmış olduğu İki Şiş Sakallı Bot Patik Nasıl Yapılır? anlatımlı videosu için teşekkür ederiz.

İki Şiş Sakallı Bot Patik Yapımı Video

İlk Yorum Yapan Siz Olun.
En güzel ve merak ettiğiniz örgü modellerini ve el işlerini sizler için seçiyoruz. Sitemiz de iğne oyası örnekleri, lif modelleri, danteller, bebek örgüleri, havlu kenarı örnekleri, patik modelleri, şal modelleri, yelek örnekleri, atkı modelleri ve örgü ve el işi hakkında aklınıza gelen, ihtiyacınız olan her şeyi bulabilirsiniz. Yayınladığımız örgü ve el işlerini paylaşarak ve yorum yaparak bize destek olabilirsiniz.
Copyright

İki Şişle Patik Modeli

Merhaba arkadaşlar, bugün sizlerle yapılışı oldukça kolay iki şişle örülen bot patik modeli videolu anlatımını paylaşıyoruz.

Giyimi oldukça rahat, benim en rahat ettiğim model gerçekten çok şık bir model. İki şişle örülüyor ve sadece arkasında küçük bir dikişi bulunuyor.

Patiğimiz 37 &#; 38 &#; 39 numaralar için uygundur. Haroşa örgüden oluştuğundan esniyor. 40 numaraya bile rahatlıkla olacaktır. 3 numara şiş ile örüldü ve 2 renkli patiklik ip kullanıldı. Sizler de dilediğiniz renkleri kullanabilirsiniz.

Patiğimize 62 ilmek atarak başlıyoruz. Daha sonra bir bir lastik örüyoruz. 1 ilmek ters, 1 ilmek düz. Sıranın sonuna kadar bu şekilde örmeye devam ediyoruz.

Dilerseniz videolu anlatıma geçelim ve beraber örerek daha iyi pekiştirelim.

İki Şişle Patik Modeli

Daha çok patik modeli ve örgü modelleri için Canselin Örgü Dünyası Youtube kanalına abone olmayı unutmayın.

nest...

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.