cam recinesi nasil temizlenir / Çam sakızı nasıl çıkar? Araba kaportasından ve kıyafetten çam sakızı nasıl temizlenir

Cam Recinesi Nasil Temizlenir

cam recinesi nasil temizlenir

ReklamlarYeni Ümit Moda Akademisi

Çam Sakızı Lekesi Nasıl Çıkar sorusu, çeşitli yüzeylerde bu leke ile uğraşmak zorunda kalan insanlar tarafından sorulan en önemli sorulardan bir tanesi olmakta ve birçok insan, kurumuş reçinen çıkarılabilmesi adına çeşitli araştırmalar yapmaktadır. Öncelikle ifade etmek gerekir ki çam sakızı reçinesi yapışkan bir madde olduğundan dolayı çam sakızının bulunduğu alanlarda uygun temizleme işlemlerinin yapılması gerekmektedir.

Birçok insan, çam sakızının farklı alanlara bulaştığını fark etmekte olup bu konuda çeşitli sorunlar yaşamaktadır. Kıyafet, halı ya da koltuğa bulaşan çam sakızı, yüzeyin yapışkan bir hal almasına neden olmakta ve bu leke ile baş etmek zorunda kalan insanların zor anlar yaşamasına sebebiyet vermektedir. Çam sakızı lekesinin bulunduğu yüzeylerin niteliğinin belirlenmesi gerekmekte olup yüzeyin niteliğine göre çeşitli temizlik çalışmaları yapılması gerekmektedir.

Çam Sakızı Lekesi Kıyafetten Nasıl Çıkar

Çam Sakızı Lekesi Kıyafetten Nasıl Çıkar?

Birçok insan, kıyafetlerinde bulunan çam sakızı lekesini nasıl çıkaracağını bilememekte, yanlış yöntemler uygulayarak çam sakızının kıyafete çeşitli hasarlar vermesine neden olmaktadır. Bu noktada kurumuş reçine lekesi nasıl çıkar sorusunun sorularak uygun yöntemlerin öğrenilmesi ve başarılı yöntemler üzerinden temizlik işlemlerinin yapılması gerekmektedir.

Reklamlar

Kıyafette çam sakızı lekesinin bulunduğu alana bir miktar kolonya dökülmesi ve ardından yüzeyin çitilenmesi gerekmektedir. Çitileme sonrasında sabunlu su ile kıyafetin yıkanması, yüzeyde bulunan çam sakızının hızlı ve sorunsuz bir şekilde çıkmasını olanaklı hale getirmektedir.

Çam Sakızı Lekesi Ciltten Nasıl Çıkar?

Çam reçinesi lekesi, bazen el, kol vb. alanlarda bulunmakta olup cildin yapışkanlı bir yapıya sahip olmasına neden olmaktadır. Vücutta bulunan kurumuş reçine lekesi nasıl çıkarılır sorusu kapsamında bir miktar asetonun reçine lekesini hızlı ve sorunsuz bir şekilde çıkaracağını ifade etmek gerekmektedir. Eczaneden temin edilebilecek asetondan birkaç damlanın, cilt üzerine dökülmesi ve ardından hafifçe bir masaj yapılması yeterli olacaktır. Fakat asetonun göz ile temasından kaçınılması gerekmektedir.

Çam Sakızı Lekesi Pantolondan Nasıl Çıkar?

Bazen, park ya da bahçelerde bulunan insanlar, oturdukları alanda çam sakızı bulunduğunu fark etmeyebilir. Bu durumda pantolonda çam sakızı lekesi oluşabilmekte, bu ise pantolonun yapışkanlı bir yüzeye sahip olmasına neden olmaktadır. Peki pantolona yapışan çam reçinesi nasıl çıkar? Bu konuda etkili olan yöntemler hangileridir?
Pantolonda çam reçinesinin bulunduğu alana bir miktar kolonya dökmek, çam reçinesinin çıkarılabilmesi adına yeterli olacaktır. Kolonyalı yüzey ovuşturulup ardından sabunlu su ile yıkandığında, pantolonda bulunan çam reçinesinin hızlı ve sorunsuz bir şekilde çıkarıldığı fark edilecektir.

Çam Sakızı Lekesi Koltuktan Nasıl Çıkar?

Koltukta bulunan çam reçinesi lekesi için buzluklarda bulunan buz küplerinden yararlanılması olanaklıdır. Koltuktaki çam sakızının büyüklüğüne göre birkaç buz küpü buzdolabı poşetine konulmalı ve ardından lekenin bulunduğu alanda tutulmalıdır. Bu sayede çam sakızı hızlı ve kolay bir şekilde sertleşecektir. Sertleşen çam sakızı yüzeyden sorunsuz bir şekilde temizleneceği için koltuktaki çam sakızı lekesi için buz yönteminin kullanılabilmesi olanaklıdır.

Reklamlar

Çam Sakızı Lekesi Halıdan Nasıl Çıkar?

Çam reçinesi lekesinin halıdan çıkarılabilmesi adına koltukta uygulanan boz yönteminin tercih edilebilmesi olanaklıdır. Çam sakızının yüzeyden çıkarılması adına bu yöntemin oldukça işe yarar ve etkili bir yöntem olduğunu ifade etmek mümkündür.

Çam Sakızı Lekesi Masadan Nasıl Çıkar?

Masa sert bir alan olduğu için çam reçinesinin yapışması sonrasında bir iki basit adım ile lekenin çıkarılması olanaklıdır. Yüzeye bir miktar kolonya dökülmesi, lekenin hızlı ve sorunsuz bir şekilde çıkarılmasını olanaklı hale getirmektedir.

Çam Sakızı Lekesi Gömlekten Nasıl Çıkar?

Kurumuş reçine lekesi nasıl çıkar sorusu kapsamında ön plana çıkan gömlekler, uygun yöntemler dahilinde çam sakızından temizlenebilmektedir. Lekenin bulunduğu alana bir miktar buz konularak çam sakızının sertleşmesi sağlanmalıdır. Ardından çam reçinesi çıkarılmalı ve yüzeye bir miktar tuz konulmalı ve limon suyu konulmalıdır. Limon suyu kurumadan gömleğin çamaşır makinesi yardımıyla yıkanması, gömlekte çam reçinesi lekesinin kalmamasını olanaklı hale getirmektedir.

Çam Sakızı Lekesinin Nasıl Çıkartılacağı hakkında yazılmış olan yazımızı okuduğunuz için teşekkür ederiz. Ayrıca yazımızı beğendiyseniz  Camdaki Su Lekesinin Nasıl Çıkartılacağı hakkındaki yazımızı da okumak isteyebilirsiniz. 

Ayrıca YouTube kanalımıza abone olup, bildirimleri açarak yeni yüklenen videolarımızdan anında haberdar olabilirsiniz.

Reklamlar

Çam yapışkanı nasıl çıkar?

Çam yapışkanı nasıl çıkar?

Çam ağaçları oksijen kaynağı olan muhteşem bitkilerdir. Çam reçinesi adı verilen zorlu lekelere maruz kalabilir. "funduszeue.info" olarak sizlere çam ağacı reçinesinin nasıl çıkacağının pratik bilgisini vereceğiz.

Çam ağaçlarına özel damlayan çam reçineleri bazen günlük hayatta baş edilmekte zorlanan bir durum olabiliyor. "funduszeue.info" olarak sizlere çam ağacı reçinesinin nasıl çıkacağının pratik yöntemlerini derledik.

İşte, çam yapışkanını çıkarma yöntemleri

- Çam yapışkanı giysinize yapıştığı zaman, yapışkan donduktan sonra metal bir bıçak yardımı veya metal keskin uçlu bir alet ile kazıyınız. Ardından kalan izleri ise el dezenfektanı kullanarak izlerin üzerine sürüp geçirebilirsiniz.

- Halının üzerine yapışmış çam yapışkanı izini geçirmek için aynı şekilde  el dezenfektanı kullanınız. Ve bulaşık deterjanı izin üzerine dökünüz. Biraz beklettikten sonra o bölgeyi yıkayınız.

- Çam yapışkanı saça yapıştığında yapmamız gereken, saçımıza fıstık ezmesi veya mayonez sürünüz ve ince uçlu bir tarak ile tarayınız. Saçınız eskisi gibi olacaktır.

- Arabanızın kaportasına veya bazı malzemelerin üzerine yapışan cam yapışkanını yüzeyden çıkarmak için üzerine buz koyarak yapışkanın donmasını sağlayınız. Daha sonra WD( yağ kırıcı) satın alınız ve izin üzerine sıkınız.

- WD yoksa eğer benzin ile de izleri geçirebilirsiniz. Ahşap ve benzeri malzemeler için karbonat ve su ile hazırlayacağınız karışım ile olumlu sonuç alırken, deri ve benzeri yapılar için ise üzerine zeytinyağı döküp ovalayarak bu izlerden kurtulabilirsiniz.

Nişan ve nikah bohçası nasıl hazırlanır?

İLİŞKİLİ HABER

Nişan ve nikah bohçası nasıl hazırlanır? Elegant mobilya takımları

İLİŞKİLİ HABER

Elegant mobilya takımlarıEvde doğal çamaşır yumuşatıcı nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Evde doğal çamaşır yumuşatıcı nasıl yapılır?

Çam Recinesi elden nasil temizlenir?

İçindekiler:

  1. Çam Recinesi elden nasil temizlenir?
  2. Çam sakızı elden nasil temizlenir?
  3. Çam sakızı nasıl gider?
  4. Pantolona yapışan sakız nasıl çıkarılır?
  5. Kozalak reçinesi elden nasıl temizlenir?
  6. Çam balı saçtan nasıl çıkar?
  7. Çam sakızı nasıl çıkar kıyafetten?
  8. Kıyafetime sakız yapıştı nasıl çıkar?
  9. Elbiseye yapışan sakız nasıl çıkarılır?
  10. Epoksi elden nasıl çıkar?
  11. Arılar çam balını nasıl yapar?
  12. Çam reçinesi pantolondan nasıl çıkar?
  13. Kıyafetteki reçine nasıl çıkar?

Çam Recinesi elden nasil temizlenir?

En etkili yöntem, eczanelerden temin edeceğiniz gerçek aseton ile ellerinizi ovuşturmak olacaktır. Bir süre sonra reçineyumuşar ve tırnaklarınızla kolayca kazımanız mümkün olur. Aseton bulamadığınız dönemlerde kolonya kullanabilirsiniz. Ardından ellerinizi sabun ve su kullanarak arıtabilirsiniz.

Çam sakızı elden nasil temizlenir?

Eczanelerde bulunan has aseton ile elinizdeki çam sakızılekesinin temizlenmesini sağlayabilirsiniz. Çok az döktüğünüz aseton, çamsakızını biraz yumuşattıktan sonra kazıyarak elinizin temizlenmesini sağlayabilirsiniz. Çam sakızıhiçbir leke kalmadan çıktıktan sonra da elinizi sabunlayarak temizleyebilirsiniz.

Çam sakızı nasıl gider?

Sıcak su ile yumuşayan çam sakızınısıcak su ile kolaylıkla çıkartabilirsiniz. Deterjan veya oksijen bazlı leke çıkartıcılar çam sakızıüzerinde oldukça güçlü etkilere sahiptir. Yağ çam sakızıbulaşan yüzeylerde oldukça etkili bir çözüm olabilir.

Pantolona yapışan sakız nasıl çıkarılır?

Yapışan sakızıçıkarmak için sakızızorla çıkarmaya çalışmak yerine, buz küplerini alın ve bir buzdolabı poşetinin içine yerleştirip sakızın yapıştığıtüm alanın üzerine bu buzları koyun. Sakızsoğumaya başladıkça o yapışkanlığını kaybedecek ve bir kalıp halinde yapıştığıyerden kolayca çıkacaktır.

Kozalak reçinesi elden nasıl temizlenir?

Sıcak Su. Temizbir bezi sıcak suya batırdıktan sonra, çam sakızı lekesinin üzerine koyun ve 60 saniye kadar bekletin. Daha sonra yumuşamış çam sakızını ciltten uzaklaştırmak için sıcak su ile ıslattığınız lifi kullanın.

Çam balı saçtan nasıl çıkar?

- Çamyapışkanı saça yapıştığında yapmamız gereken, saçımıza fıstık ezmesi veya mayonez sürünüz ve ince uçlu bir tarak ile tarayınız. Saçınız eskisi gibi olacaktır.

Çam sakızı nasıl çıkar kıyafetten?

Sıcak su, kumaş üzerine yapışmış ve orada kurumuş çam sakızınınyumuşamasını ve böylece kumaş üzerinden kolayca çıkmasını sağlar. Sıcak su ile ıslattığınız bir bezi lekenin üzerinde yaklaşık bir dakika bekletin ve yumuşayan lekeyi kumaşa zarar vermeden kazıyın.

Kıyafetime sakız yapıştı nasıl çıkar?

Bir bardak sirkeyi neredeyse kaynayacak kadar ısıtın ve yapışkan kısmın üzerine dökün. Bu kısmı bir diş fırçası yardımıyla sakızçıkana kadar hafifçe fırçalayın. Ya da, üstteki öneride de belirttiğimiz şekilde, sakızıbir bıçak yardımıyla temizleyin. Bu işlemin ardından kıyafeti çamaşır makinesinde yıkayın.

Elbiseye yapışan sakız nasıl çıkarılır?

SİRKE: Elbisenize sakızyapışmış ise o zaman çıkarmak için beyaz sirke ve diş fırçası kullanın. Sakızın yapışanbölgesine sirke sürün ve diş fırçası ile fırçalayın.

Epoksi elden nasıl çıkar?

Epoksiyi ciltten, deriden, kumaştan ve diğer yüzeylerden bizim bildiğimiz kadarıyla temizleyen tek madde sirkedir. Sirkeyi bir beze, peçeteye döküp ilgili yüzeyi hızlıca temizleyebilirsiniz.

Arılar çam balını nasıl yapar?

Arınınbasurayı çamağacı üzerinden alarak kendinden kattığı enzimlerle işleyip, kovana getirmesi ve peteklerde suyunu uçurarak olgunlaştırması sonucu çam balıelde edilir.

Çam reçinesi pantolondan nasıl çıkar?

Kıyafet üzerinde kalan çamreçinesini içerisine az miktarda deterjan döktüğünüz ılık su ile çıkarabilirsiniz. Hazırladığınız deterjanlı suyu lekenin üzerine dökün ve bir saat kadar bekletin. Bu son işlem, kalan son lekeleri kumaştan etkili bir şekilde çıkarmalıdır.

Kıyafetteki reçine nasıl çıkar?

Bir buzu reçinelekesinin üzerine koymalı ve leke donana kadar beklemelisin. Daha sonra bir kaşık ile leke tamamen çıkana kadar kazıyarak temizlemen yeterlidir. Son olarak da, kıyafetini çamaşır makinesinde yıkayabilirsin.

Çam ve diğer iğne yapraklılardan reçineyi evdeki giysilerden silmenin ipuçları ve yolları

fotoİğne yapraklı ağaçların gövdelerinde, yürüyüş sırasında kirlenmesi kolay olan reçineyi sıklıkla görebilirsiniz. Yapışkan ve viskoz, kıyafetleri ciddi şekilde lekeleyebilir.

Reçine, hızlı bir şekilde çözülemeyen karmaşık kirlere aittir. Kurumuş lekeleri çıkarmak daha da zor olacak.

Reçineyi evdeki çamaşırlardan çamdan nasıl ve ne ile silip, lekeleri nasıl çıkarabilirim? Makalede soruların cevaplarını bulacaksınız.

İçerik

Spot özellikleri

fotoAhşap reçinesi organik bir üründür. Ağaçların salgıladığı özsuyunun yoğun kıvamı ve karmaşık bir bileşimi vardır..

Odun katranı viskoz ve yağlı, kahverengidir. Çam özünün sertleşmesi sırasında reçine oluşur.

İğne yapraklı ağaçların taze ve sertleştirilmiş reçinesi, ısıtma ve donmaya aktif olarak tepki verir. Bu durum, özellikle reçineli damlanın tutulmadan önce çıkarılmasının mümkün olmadığı durumlarda kullanılabilir.

Donma reçineyi kırılgan hale getirir Bu haldeyken kolayca ufalanır ve malzemeden oldukça kolay çıkarılabilir.

Isı giderme yöntemleri, teknoloji açısından daha karmaşıktır ve sentetik kumaşları ve ısıya dayanamayan diğer malzemeleri işlemek için uygun değildir.

Isıl işlem için hazırlanması gereken şey:

  1. Lekeli giysinin üzerinde astar varsa, lekeli kumaş tek katta olacak şekilde eşleştirilir.
  2. Ütüyü tutmadan önce, lekeli bölgenin her iki tarafına da iyi emiciliğe sahip peçeteler yapıştırmak gerekir.
  3. Reçine ısıtıldıkça ve emildikçe yenileriyle değiştirilmeleri gerekecektir.

Çama ek olarak, diğer ağaçlar da reçine yayar - karaçam, ladin, mazı vb.

Taze nasıl temizlenir?

Giysilere bulaşan reçinenin çoğu viskoz kalın bir kıvama sahiptir. Bu formda peçeteyle çıkarmayı deneyebilirsiniz. Üst tabakayı çıkardıktan sonra, kumaş üzerinde ayrı olarak çıkarılması gereken bir iz kalacaktır.

Sıvı reçine ile çalışırken, malzemenin daha da geniş bir alanına yayılmamasına dikkat funduszeue.info yapmak için lekenin etrafındaki bezi sade su ile nemlendirebilirsin.

Hacimsel bir damlanın katılaştırılması kuruyan reçineli bileşim bir bıçakla mekanik olarak çıkarılmaya çalışılabilir, kaşık veya başka bir nesne. Doku hasarını önlemek için bu çok dikkatli yapılmalıdır.

Böyle bir maddenin kalıntılarını çıkarmak ve çözmek için organik reçinelerle ilgili olarak aktif olan ilaçları kullanmanız gerekecektir. Epoksi gibi sentetik bileşiklerden daha kolay çıkarılırlar.

Doğaçlama yöntemlerle nasıl geri çekilir?

Halk tarifleri, özel ürünler satın almadan evde lekelerle baş etmeyi mümkün kılan ağaç reçinesi izlerini gidermek için kanıtlanmış yöntemlerdir.

Alkol

fotoBir eczaneden satın alınan sürtünme alkolü, giysilerle çam reçinesi.

Bu yöntem, yoğun malzemelerden (keten, pamuk, kot) yapılmış giysiler için uygundur.

Lekeli alan, alkole batırılmış bir süngerle işlemden geçirilir. Kirlenme yerini ovalayın ve süngeri çeyrek saat boyunca üstte bırakın. Çam reçinesi kalıntıları bir peçete ile yıkanır ve giysiler yıkanır.

Gazyağı, benzin

Benzin gibi gazyağı da lekeleri temizlemek için kullanılabilir çam suyundan. Leke önce gazyağıyla, ardından amonyakla işlemden geçirilmelidir.

İyi bir etki elde edilene kadar fırçalamak gerekir. Kumaş üzerinde leke bırakırsanız, zamanla kalıntıyı çıkarmak çok zor olacaktır.

Sadece rafine benzin, süpermarketin hizmet departmanından satın alınabilen leke çıkarıcı olarak kullanılır.

Terebentin, amonyak ve nişasta

Giysilerden çam katranını çıkarmak için etkili bir çare üç bileşen esas alınarak hazırlanmıştır:

  • 5 damla terebentin;
  • 5 damla amonyak;
  • 1 çay kaşığı nişasta.

Tüm bileşenler ayrı bir kapta karıştırılır ve reçine lekesine cömertçe uygulanır. Kompozisyon, kurumasına izin vererek bırakılır. Bunu fırçalama takip eder. Bu, nişasta bileşiminin kontaminasyonla birlikte çıkarılmasına izin verir.

Beyaz ruhu

fotoSentetik ceketleri ve eşofmanları silmek için seyreltilmemiş White Spirit kullanabilirsiniz.

Bunun için tampon veya sünger bir çözücüde bolca nemlendirilir ve lekeli bölgeye sürülerek uygulanır. Bu formda, ürünü yarım saat ürün üzerinde bırakmak, tamponun kurumasına izin vermemek daha iyidir.

30 dakika sonra lekeyi ovalayın. Şey - her zamanki gibi yeniden yıkayın.

Bitkisel yağ nasıl çıkarılır?

Bitkisel yağ, deri yüzeylerdeki katranı sorunsuz bir şekilde çıkarmak için kullanılabilen bir seçenektir. Diğer durumlarda, yağ kullanmanın etkisi, katran lekesi yerine, bir gres lekesiyle savaşmak zorunda kalmanıza neden olur.

Bu durumda temizliği bulaşık deterjanı veya leke çıkarıcı ile bitirebilirsiniz.

Ancak bir deri ceket için bu çözüm basit ve kullanışlıdır. Sünger yağa batırılır ve bölge ovulur. Yeni bir lekeyle, bu yöntem birkaç dakika içinde eskileri ile başa çıkmanıza izin verir - zaman alır.

Bir süngeri veya peçeteyi bitkisel yağla ıslatıp lekeli bölgeye bastırabilirsiniz. Bu durumda, ceketi bir saat bekletmeniz, ardından ovmanız ve yağlı lekeyi ıslak bir peçeteyle silmeniz gerekir.

Özel bileşiklerle nasıl çıkarılır?

Reçineyi kavramadan önce giysiden çıkarmanız tavsiye edilir. Mekanik işlemden sonra, ev kimyasalları kullanarak kimyasala geçerler.

Beckmann leke çıkarıcı

Beckmann leke çıkarıcı serisinin üreticisi, ürün listesinde zor lekelerde yardımcı olacak bir ürüne sahiptir. Balmumu ve reçine lekelerini çıkarabilir.

Expert serisi leke çıkarıcının kullanımı çok basittir - ürünü bölgeye uygulayın ve harekete geçin Reaksiyon geçtikten sonra reçine kalıntısı kolayca temizlenir ve peçeteler ve bir fırça ile çıkarılır.

Küçük bir şişenin fiyatı yaklaşık ruble.

foto

"Külkedisi" Antipyatno

Leke çıkarıcı TM "Külkedisi" kullanmak çeşitli kirlilik türlerini gidermenizi sağlar. Taze lekelerde kullanılabilir ve eski lekelerde daha az etkilidir kirlilik. Ürün dakika uygulanır.

Fiyat - 40 ruble'den.

foto

Vanish OXI Action

Hemen hemen tüm leke çıkarıcılar çözücü olarak kullanılabilir. Kullanımı daha uygun - sıvı form, örneğin Vanish.

Ürün lekeli bölgeye sürülür ve birkaç dakika bekletilir. Jel akarsa, süngeri onunla iyice ıslatabilir ve lekeye uygulayabilirsiniz. Reçine yapışkan hale geldikten sonra bir bezle temizlenir ve eller yıkanır.

Fiyat - şişe başına ruble.

foto

Antipyatin

Antipyatin, beyaz giysiler için konsantre bir ağartıcıdır, aktif oksijen içerir, bu da çam reçinesinin çıkarılmasına bile yardımcı olabilir. Toz, su ile yulaf ezmesi durumuna kadar seyreltilir ve lekeye uygulanır.

Birkaç dakika içinde, bileşim etkisini göstermeli ve reçine geride kalmaya başlayacaktır. Lekenin yeri ovulmalı ve o şey yıkanmalıdır.

Bir paketin maliyeti yaklaşık 70 ruble.

foto

Temizlik yasakları

Giysilerinizde katran lekeli bir alan fark etmek, bazı yaygın hatalardan kaçınmanız gerekir:

  1. Reçineyi ellerinizle silmeye çalışmak buna değmez - bu şekilde yapışkan kütleyi yalnızca kumaşın üzerine daha fazla sürüp ellerinizi kirletebilirsiniz.
  2. Çamaşır makinesine reçine ile kirlenmiş bir şey koymak bir seçenek değildir. Düzenli yıkama, ek işlem yapılmadan lekeyi tamamen çıkarmaz ve bu yaklaşım başka şeylerin de lekelenmesine neden olabilir.
  3. Çözücü veya diğer temizlik maddelerini belirtilenden daha uzun süre kumaş üzerinde bırakmayın. Bu, eşyaların bozulmasına, renklerin solmasına neden olabilir.

Kumaş türü: neyi etkiler?

Bir lekeyi çıkarırken, kumaşın bileşimi dikkate alınmalıdır. Yapıştırıcıyı çıkarma problemini çözerken giysinin kendisine zarar vermemesi önemlidir.

Kumaş türüReçineyi çıkarmak daha iyi
YünAlkali çözeltiler, amonyak, nişasta ve terebentin
İpek
PamukAseton, terebentin
Yapay ipek veya bolognaRafine benzin
NaylonSaflaştırılmış benzin, alkali çözelti, çamaşır sabunu
DeriSebze yağı
Membran kumaşlarÇamaşır sabunu ve terebentin
KotSomon ve terebentin

Öneriler

Katran lekelerinden bir şeyler temizlemeye başlamak, dikkate alınması gereken faydalı ipuçları:

  1. Çözücülerle çalışmak lastik eldivenlerle yapılmalıdır.
  2. Malzemenin cinsine ve lekenin ne kadar kuru olduğuna dikkat etmek önemlidir.
  3. Giysilerden lekeleri çıkarmak için güçlü kimyasal çözücüler kullanılması tavsiye edilmez, çünkü bu, kumaşın renginin solması ve malzemenin hasar görmesi riskini artırır.

Giysilerden katranın nasıl çıkarılacağına dair yararlı ipuçları ve püf noktaları bulun. buraya.

Giysilerden katranın nasıl çıkarılacağına dair yararlı ipuçları ve püf noktaları bulun. buraya.

İlgili videolar

Katran giysilerden nasıl çıkarılır, video size şunları söyleyecektir:

Sonuç

Duruma başlamazsanız ve mümkün olduğunca erken çıkarmaya başlarsanız çam reçinesini çamaşırlardan silmek oldukça mümkündür. Bu durumda kullanım kurallarına harfiyen uymak ve ürünün maruz kalma süresinin aşılmaması gerekmektedir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası