nt kitap evi / kitapdunyasi.eu

Nt Kitap Evi

nt kitap evi

Hakkımızda

 

Kaynak Holding ailesinin bir üyesi olan ve Türkiye’nin uluslararası tek kitap, kırtasiye, teknoloji mağazaları zinciri olan NT 1999 yılında, Anadolu’da faaliyet gösteren Nil Mağazaları ve İstanbul’da faaliyet gösteren Tuna Mağazaları’nın birleşmesiyle sektörde NT adıyla hizmet vermeye başlamıştır. Kurulduğu günden bu yana pazardaki öncü konumunu sürdüren ve dünyadaki yenilikleri takip eden NT gelişmelere bağlı olarak yıllar içerisinde yapısını pazarın gerekliliklerine göre şekillendirmiştir.
 NT eğitim alanında %60 kitap, %25 kırtasiye ve %15 teknoloji ağırlıklı ürünleriyle eğitimin ve kültürün destekçisi olarak faaliyetlerini yürüterek perakende müşterilerine hızlı ve profesyonel hizmet sunmaktadır. Müşterilerine sunduğu ürünlerin sağlığa zararlı olmaması, kaliteli ve ucuz olması azami dikkat ettiği hususlar arasındadır.
 NT kalite ve hizmette sürekliliğin sağlanabilmesi için yurtiçinde 148 yurtdışında 16 ve 1 E-Mağaza olmak üzere toplam 165 Mağaza ile 7 ülkede hizmet vermektedir. Mağazalarında çalıştırdığı 2bin civarında  personeliyle ekonomik anlamda da önemli bir istihdam gücünün temsilcisi konumunda bulunmaktadır.
 NT mevcut gücünü bilgi birikimi ve insan kaynağına yaptığı yatırımlardan alarak rekabet gücünü korumaktadır, Perakende Pazarı'nda müşterilerine kaliteyi ucuza satarak, öncülüğünü sürdürmek hedefi ile çalışmalarını yürütmektedir.
 Mağazalarında Çocuk Gelişim Uzmanları istihdam eden NT, çocukların ihtiyacı olan doğru kitapları Çocuk Gelişim Uzmanları’nın danışmanlık hizmetiyle çocuklara ve ailelerine sunmayı hedefliyor. Türkiye’de nüfusu 50 bin ve üzeri olan her yere sorumluluk sahibi bir mağazacılık anlayışını götürmeyi planlayan NT, kitap kategorisinde 2011 yılında 17 milyon kitabı okuyucu ile buluşturdu. 2010 yılında “Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz”  belgesi ile ‘Altın Marka’ ödüllerinin sahibi olan NT’nin, Mersin’de 15.440 kişinin katılımıyla ve Malatya’da 23.822 kişinin katılımıyla kitap okumada Guinness tescilli farklı iki okuma rekoru bulunuyor. Huzur ve güven veren bir ortamda nitelikli ve doğru bilgiye ulaşılabilecek, gelişime açık bireylerin referans adresi olarak görülen NT, aile ve okul eğitimine destek veren, herkese okuma sevgisi, bilinci ve alışkanlığını kazandırmayı amaçlayan mağazacılık anlayışıyla müşterilerinin beğenisini topluyor.
 VİZYON:
 Hizmet, güven ve itibarla özdeşleşerek, ihtiyacın olduğu her yerde bulunan, esnekliğiyle yerel ihtiyaçlara cevap verecek, standartlarıyla dünya çapında değer ifade edecek bir mağazalar zinciri olmak.
 MİSYON:
 Temsil ettiği medeniyetin letafetiyle, o medeniyetin manevi atmosferini teneffüs edebilecekleri mekânlarda -kitap merkezli olmak üzere- kültür ve eğitime dair güvenilir ürünleri, müşterilerine sunmak.

Etiketler

nt nt-kitabevi kitab-evi kırtasiye nt-kırtasiye kırtasiye-malzemeleri ofis-malzemeleri

Fotoğraflar

  • Takı & Gözlük & Saat

  • Kozmetik & Kişisel Bakım

  • Anne & Bebek & Oyuncak

  • Otomobil & Motosiklet

  • Film & Müzik & Oyun

  • Satış Sonrası Hizmetler Kategorisi

TERRA KİTAP KIRTASİYE
SINAV YAYINLARI 3.SINIF TÜM DERSLER SORU BANKASI
SINAV YAYINLARI 3.SINIF TÜM DERSLER SORU BANKASI
Pal Blik Blok
Sınav Yayınları 2.Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası
Sınav Yayınları 2.Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası
Sınav Yayınları 6. Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası
Sınav Yayınları 6. Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası
7. Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası Sınav Yayınları
7. Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası Sınav Yayınları
Redka Osmanlı Satrancı
Calculus Tales 8.Sınıf Matematik Soru Bankası
Calculus Tales 8.Sınıf Matematik Soru Bankası
NARA MELODİKA 32K ÇANTALI SİYAH NT-32-SİYAH
NARA MELODİKA 32K ÇANTALI SİYAH NT-32-SİYAH
Kutulu Işıklı Renkli Mini Org (Piano)Kutulu Işıklı Renkli Mini Org (Piano) - 2
Kutulu Işıklı Renkli Mini Org (Piano)
MADALYONUN İÇYÜZÜ
SİHİRBAZ ÇUBUKLAR
2. Sınıf Bilsem Soruları Nasıl Çözülür Zeki Çocuk Yayınları
2. Sınıf Bilsem Soruları Nasıl Çözülür Zeki Çocuk Yayınları

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası