mersin çiftlikköy kampüsü nerede / Mersin Üniversitesi

Mersin Çiftlikköy Kampüsü Nerede

mersin çiftlikköy kampüsü nerede

Çiftlikköy Kampüsü, Merkez, nerede, Otobüs ile nasıl gidilir?

Merkez şehrinde Çiftlikköy Kampüsü konumuna Toplu Taşıma

Merkez, Türkiye'deki Çiftlikköy Kampüsü adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Çiftlikköy Kampüsü adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Çiftlikköy Kampüsü adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

Çiftlikköy Kampüsü için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: - Üniversite Hastanesi.

OtobüsM37M77M

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Çiftlikköy Kampüsü için yol tarifi alın.

Çiftlikköy Kampüsü adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Merkez konumundaki kullanıcılar dahil milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Çiftlikköy Kampüsü için Otobüs fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Çiftlikköy Kampüsü adres: Merkez İhsaniye Mh., Sk. Çiftlikköy Kampüsü, Yenişehir/Mersin, Türkiye Sokağı

Mersin, Gastroenteroloji

Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi

Gastroenteroloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Nefroloji, İmmünoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Adli tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri Daha fazla

30 görüş

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir