ekose pantolon kilolu gösterir mi / Kadınların Sık Yaptığı Stil Hataları

Ekose Pantolon Kilolu Gösterir Mi

ekose pantolon kilolu gösterir mi

Sizi olduğunuzdan daha kilolu g&#;steren hatalar

Haberin Devamı

3. Çok dar ya da çok bol kıyafetler

Beden ölçünüze uymayan çok dar ya da çok bol olan kıyafetler sizi olduğunuzdan kilolu gösterir. Beden ölçülerinizi baz alan seçimler yapın ve aşırı uçlara kaçmayın.

Sizi olduğunuzdan daha kilolu gösteren hatalar

4. Boğazı kapalı elbise ve kazaklar

Boğazı tamamen kapalı elbise ve kazaklar sizi olduğunuzdan kilolu gösteren tasarımlar arasında. İnce görünmek için boyun bölgenizi açıkta bırakmanız gerekir. V yaka veya yuvarlak yaka gibi seçenekler, daha ince görünmek için ideal.

5.  Kısa ceketler

Kısa ceketler bütün vücut hatlarını gözler önüne serer. Fazla kilosu olanlar veya basenleri geniş olanlar kısa ceketlerle daha kilolu ve kısa boylu görünür. Kısa ceketler yerine kilolarınızı kamufle edebileceğiniz uzun ceketlere yönelin.

Sizi olduğunuzdan daha kilolu gösteren hatalar

6. Kalın çizgiler

Kalın çizgili elbise ve bluzlar bedeninizi çok daha geniş gösterir. Kalın çizgili modeller yerine dikine ve ince çizgili tasarımlara şans vererek çok daha fit bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Haberin Devamı

7. Kadife kumaşlar

Kadife kilolu gösteren bir kumaş. Kadife pantolon ve etek tercihi yaparsanız olduğunuzdan daha hacimli görünme ihtimalini de göze almalısınız. Kadife kumaş yerine krep gibi ince kumaş seçenekleri daha şık ve ince görünmeniz sağlar.

Sizi olduğunuzdan daha kilolu gösteren hatalar

8. Örgü kazaklar

Dökümlü hatlarıyla bilinen örgü kazaklar kilo sorunu olanlar için önerilmiyor. Özellikle üst bedeni geniş olanların örgü kazaklardan kaçınması gerekiyor.

Kilolu Bir Erkek Olarak Nasıl İyi Giyinilir?

Ortak yazarlar :

Paul Julch, MA

Kişisel Gardırop Stilisti ve Konuşmacı

Bu makaledeki ortak yazar Paul Julch, MA. Paul Julch kişisel gardırop stilisti, konuşmacı ve San Francisco Körfez Bölgesi'nde bir gardırop tasarım işi olan Urbanite

İçindekiler

Kadın ya da erkek fark etmeksizin herkes yılın her dönemi fit ve zayıf görünmek ister ancak bu istek yaz aylarında daha da artış gösterir. Zayıf gösteren kombinler ve doğru kıyafet seçimleri ile birlikte olduğunuzdan daha zayıf ve fit bir görünüme sahip olabilirsiniz. Bunun için öncelikli olarak vücudunuzu, daha sonra ise kıyafetlerinizi tanımanız yeterlidir. Bazı basit giysi hileleri ve kombinler ile rahatsız olduğunuz bölgelerinizi gizleyebilir ve fit bir görünüme kavuşabilirsiniz. Yaz için kıyafet kombini önerilerine geçmeden önce ilk olarak, sizin için en uygun olan renkleri bulmanız ve bu renklere dolabınızda bolca yer vermeniz gerekir. Zayıf gösteren kıyafetler kadar ten, saç ve göz renginiz ile uyumlu renkleri tercih etmeniz de vücut ölçülerinizi daha orantılı gösterecek ve bir bütünlük oluşturacaktır.

Zayıf gösteren kıyafetler arasında, renk denildiği zaman akla ilk gelen seçenek siyahtır. Kurtarıcılığı ve her ortam için uygun yapısı ile en sevilen renklerden olan siyahı giysilerinizde kullanmanız, olduğunuzdan daha zayıf bir görünüme kavuşmanızı sağlar. Siyahı, alt ya da üst fark etmeksizin rahatsızlık duyduğunuz bölgelerinizi kapatmak için kolaylıkla kullanabilirsiniz. Siyah crop bluzlar, şortlar ya da düz tişörtler ile çok sayıda kombin yapabilir, bu rengi diğer birçok ton ile kolaylıkla kombinleyebilirsiniz.

Zayıf gösteren kıyafet tercihlerinde, vücut tipini tanıyarak giyinmek oldukça önemlidir. Her bedenin sahip olduğu bir vücut tipi vardır ve bu tipe göre giyinmek, olduğunuzdan daha fit bir görünüme kavuşmanızı sağlayabilir. Eğer karın bölgenizden şikayetçiyseniz ve bu bölgeyi kapatmak istiyorsanız, muhtemelen elma tipi bir vücuda sahipsiniz. Bu vücut tipine sahip olan kadın ve erkeklerin üst bölgesi kalın, alt bölgesi incedir. Bu nedenle, elma tipi vücut formuna sahip kişiler, zayıf gösteren kombinler oluştururken daha gösterişli ya da dikkat çekici parçaları; pantolon, etek ve şort gibi alt ürün grubunda kullanmalıdır. Ayrıca bu kişiler üst giyim ürünlerinde, karın bölgesini kapatacak tasarımlara sahip minimal desenlerde dizayn edilmiş kumaşları ya da düz renk kumaşları tercih etmelidir. Enine çizgili, büyük desenli ya da likralı kumaştan üretilen bluz, tişört vb. ürünleri tercih etmeniz dikkatleri karın bölgenize çekecektir.

Vücut şekillerinizi tanıyarak giyinmekte sizi zayıf gösterecektir. Vücut şeklinize göre giyinin blog yazısına buradan ulaşabilirsiniz.

Zayıf Gösteren Kombin Önerileri

Günlük hayatınızda hem şık hem de zayıf görünmek mümkündür. Zayıf gösteren kombinler arasında en çok tercih edilenler arasında koyu renkli ürünler yer alıyor. Yaz aylarında da severek kullandığınız koyu renk baskılı ya da düz tişörtler ile olduğunuzdan daha zayıf görünmeniz mümkün. Zayıf gösteren kıyafetler denildiğinde akla ilk olarak gelen siyah düz tişörtler yerine bordo, acı kahve, haki yeşili ve lacivert gibi renklere şans vermeniz sizi ve kombinlerinizi farklılaştıracak. Eğer karın bölgenizden şikayetçiyseniz, sırt baskısı olan tişört modellerini tercih edebilirsiniz. Bu sayede hem dikkatleri karın bölgenize çekmeyecek hem de şıklığınızdan ödün vermemiş olacaksınız.

Enine çizgili ve büyük desenli üst giysiler, sizi olduğunuzdan daha kilolu gösterir. Bu nedenle, eğer karın bölgenizden şikayetçiyseniz ya da üst bedeniniz alt bedeninize göre daha kalınsa bu ürünlere dolabınızda yer vermek yanlış bir seçim olacaktır. Zayıf gösteren kombinler içerisinde bulunan diğer bir vazgeçilmez parça ise klasik kesim boru paça pantolonlardır. Çok dar ya da kısa paça pantolon giymek, sizi hem daha kısa hem de daha kilolu gösterir. Baskısı olmayan ya da küçük desenlere sahip üst giysilerle, klasik kesim jeanleri kombinlemek, olduğunuzdan daha ince bir görünüme kavuşmanızı sağlayacak! Üst kıyafet seçiminde polo yakalı ve pamuklu ürünler, zayıf gösteren kombinlerin ayrılmazıdır. Zayıf gösteren kombinler oluşturmak için kumaş kadar renk seçimi de önemlidir.

Kombinlerinizde çok parlak veya çok canlı renkler kullanmak sizi olduğunuzdan daha kilolu gösterir. Sizi zayıf gösteren kıyafetler bulmak için öncelikli olarak vücudunuzu doğru tanımalısınız. Örneğin; kısa bir bacak boyuna sahipseniz, yaz aylarında diz altı şortları tercih etmemelisiniz. Bu ürünleri tercih ettiğinizde hem kilolu hem de kısa görünmeniz mümkündür. Zayıf gösteren kombinlerde önemli yer tutan parçalardan biri de jeanlerdir. Koyu renkli olan jean modelleri ile jean gömlek gibi aynı tarza sahip ürünleri kombinleyebilirsiniz. Bu sayede bütün bir görüntü sunarak, olduğunuzdan daha zayıf bir görünüm elde etmeniz mümkün. Bu konuda dikkat etmeniz gereken nokta ise iki parçanın renginin birbirinden birkaç ton farklı olmasıdır.

Zayıf Gösteren Gömlekler 

Zayıf gösteren kombinler oluştururken kullanabileceğiniz gömlek modelleri arasından doğru olanı tercih etmek oldukça önemlidir. Farklı kumaş seçenekleri bulunan gömlek modelleri arasından yumuşak dokulu olan poplin kumaşlar, zayıf gösteren kombinlerin vazgeçilmezidir. İnce pamuklu kumaşlar da aynı şekilde zayıf gösteren kıyafetler arasında yer alır. Düz ve üzerinde detayları bulunmayan bu parçalar, zayıf gösteren gömleklere örnek olarak verilebilir. Farklı renkler ve detayların sizi olduğunuzdan daha kilolu göstermesi mümkündür. Aynı zamanda dikey çizgili ve dik yakalı gömlek modelleri de zayıf gösteren kombinlerin vazgeçilmezlerindendir. Dönemsel olarak modaya ve sezon trendlerine göre farklı renkler popülerleşir.

Zayıf gösteren kombinler yapmak isteyenler için doğru renk seçimi de önem taşır. Bu renk seçiminden önce ten renginizin sarı mı yoksa pembe mi alt tonlu olduğuna karar vermelisiniz. Örneğin; pembe alt tonlu kişiler, kırmızı, ve turuncu gibi renkleri kullanmamalıdır. Daha açık renk tonlu kişilerin ise beyaz, krem gibi açık renk tonlarını kullanması yanlıştır. Ten renginiz ile çok benzer tonlarda giyinmeniz, solgun görünmenize neden olur. Siyah, mavi, mor ve yeşil gibi renkleri kullanarak solgun görünmeden zayıf gösteren kombinler yapabilirsiniz. Kısa boylu ve kilolu kişiler, zayıf gösteren kıyafetler giymek istiyorsa gömlek modellerinde uzun olanları seçmelidir. Uzun gömlekler, boyunuzu daha uzun gösterirken rahatsız olduğunuz bölgeleri gizlemenize yardımcı olur. Göğüs ölçüsü büyük kadınlar, gömlekleri önü açık tercih edebilir. Zayıf gösteren kombinlere öneri olarak tişört üzeri gömlek verilebilir.

Zayıf Gösteren Tişörtler 

Zayıf gösteren kombinler yapmanın en kolay yolu, doğru kumaş tercihi yapmaktır. Yaz aylarında genellikle ince kumaşlı kıyafetler tercih edildiği için zayıf bir görünüm elde etmek oldukça kolay. Saten ve jarse gibi kumaşlar ince bir insanı dahi kilolu gösterebilir, kıyafetlerinizde bu kumaşları tercih etmemeniz gerekir. Zayıf gösteren kıyafetlerde, yaz aylarında daha toparlayıcı ve gizleyici kumaşlardan üretilen tişört ve bluzları tercih etmelisiniz. Tül ve likra gibi kumaşlar zayıf gösteren kombinler yapmak için uygundur. Kumaşlardan sonra bir tişört alırken dikkat etmeniz gereken diğer özellik desenlerdir. Yaz aylarında renkli ve desenli ürünler tercih etmek isteyebilirsiniz. Buna karşın geometrik, asimetrik, yatay çizgili ya da büyük desenli tişörtleri tercih etmek sizi daha kilolu gösterecektir.

Giysilerinizde desen kullanmak isterseniz, minimal desenlerde tasarlanmış ürünleri tercih etmelisiniz. Zayıf gösteren kıyafetler arasında başı çekenlerden olan tişörtlerin, renk seçenekleri neredeyse sınırsızdır. Kırmızı, mavi, turuncu gibi renkleri yaz aylarında kolaylıkla tercih edebilirsiniz. Kombininizde önemli olan beraberinde kullandığınız parçalardır. Örneğin düz ve koyu renk bir tişört üzerine kullanacak olduğunuz gold zincir kolye dikkatleri üzerine çekerek, karın bölgenizdeki fazlalıkları gizlemenizde yardımcı olur. Yaka modellerinden kesimine kadar farklılık gösteren tişört modellerinde eğer kollarınızı gizlemek istiyorsanız görece uzun kollu tişörtler, basenlerinizi kapatmak istiyorsanız boydan daha uzun modeller tercih edebilirsiniz. Bunlara ek olarak omuzlarınız genişse omzu açık tişörtler tercih edebilirsiniz.

Kadınları Zayıf Gösteren Kıyafetler 

Kadınlar için zayıf görünmenin yolları hem çok fazla hem de kolaydır. Öncelikli olarak vücudunuza uygun kesimde ürünleri tercih etmeniz gerekir. Göğüsleriniz büyük fakat beliniz ince ise ince belinizi ön plana çıkaracak ürünler kullanmalısınız. Bacaklarınızı gizlemek istiyorsanız en kolay yolu çoraplardır. Bordo, siyah, koyu gri, lacivert ve kahverengi gibi koyu tonlardaki çoraplar ile hem bacaklarınızı gizleyebilir hem de etek ve elbise giyebilirsiniz. “V” yaka bluz, tişört ya da elbiseler ile ince ve uzun kolyeler kullanmak, üst vücudunuzu daha zarif ve ince gösterir. Blazer ceketler hem yaz hem de kış aylarında özenilmiş bir görünüm yaratmanın kolay yoludur.

Zayıf gösteren kombinler yapabilmek için her kadının dolabında mutlaka bir blazer ceket olmalıdır. Bele oturan blazer ceketler, zayıf gösteren kıyafetlerden biridir. Belinizi ince gösterirken hafif uzun yapısı ile basenlerinizi gizler ve aynı zamanda omuzlarınızın daha iyi görünmesini sağlar.  Blazer ceketler arasında seçim yaparken de mutlaka tek sıra düğmeli ve vatkasız olanları tercih etmeniz gerekir. Vatka ve çift sıra düğme sizi olduğunuzdan daha kilolu gösterir. Zayıf gösteren kıyafetlerden bir diğeri ise önde ütü çizgisi bulunan klasik kesimli pantolonlardır. Hem spor hem de şık kombinler yapabileceğiniz bu pantolon modelini bluzlar, ceketler ve gömlekler ile kombinleyebilirsiniz. Önde bulunan ütü çizgisi bacağınızın daha ince görünmesini sağlar. Bu sayede zayıf gösteren bir kombin yapmış olursunuz. Ayrıca bu kombinlerde beyazdan uzak durmanız da gerekmez. Derin “V” yaka dekoltesi olan beyaz gömlekler ya da bluzlar tercih ederek zayıf gösteren kombinler yapabilirsiniz. Hafif dökümlü parçalar, zayıf gösteren kıyafetlerdendir. Eteklerde ise dar tasarımlar yerine yerine “A” kesim ya da volanlı modelleri tercih etmeniz doğru bir tercih olacaktır.

Küçük Dokunuşlar ile Zayıf Gösteren Kombinler Yapın

Yaz aylarında kullanabileceğiniz zayıf gösteren kombinler için küçük dokunuşlara ihtiyacınız var. Zayıf gösteren kıyafetler arasında önemli detaylardan biri yakadır. Bu detay, farklı duruş ve tasarımları ile kombininizde minik bir dokunuş gibi görünebilir fakat zayıf gösteren kombinler için olmazsa olmazdır. Kayık ve yuvarlak yaka tipinde tasarlanmış tişört ve bluzlar, boyun bölgenizi sakladığı için sizi olduğunuzdan daha kilolu gösterir. Buna karşın, derin “V” yaka tasarıma sahip ürünler ise boyun bölgenizin daha uzun görünmesini ve omuzlarınızın daha zayıf görünmesini sağlar. Bu tasarımdaki ürünler, sahip oldukları bu özellikler sayesinde sizi olduğunuzdan daha zayıf gösterir.

Eğer boyun yapınız kısa ise her zaman “U” veya “V” yaka tipinde tasarlanmış üstleri tercih etmelisiniz. Bu yaka tiplerine ek olarak, dik yakalı üstlerin de sizi olduğunuzdan daha uzun gösterdiği bilinen ince gösteren kıyafetler arasındadır. “V” yaka bir üst giymek istediğinizde kombinizle uyumlu bir kolye ve hafif bir dekolte sizi çok daha ince ve zarif gösterecektir. Kadınlar için zayıf gösteren kombinlerin diğer bir olmazsa olmaz detayı ise doğru iç çamaşırı seçimidir. Eğer göğüsleriniz büyük ise toparlayıcı özellikteki sütyenleri tercih etmelisiniz. Bu sayede daha fit bir duruş sergilemeniz mümkün. Eğer etek ya da elbise giymeyi seviyorsanız fakat bacaklarınızın kalın olduğunu düşünüyorsanız, daha düz ve koyu renk çorapları tercih ederek daha ince bir görünüme kavuşmanız mümkün.

Zayıf gösteren kombinler için çorap, minik ama etkili bir dokunuştur. Pantolon modeli olarak ise yüksek belli ve cigarette model pantolonları tercih etmeniz zayıf gösteren kıyafetler için oldukça doğru bir seçimdir.  Bütün vücudunuzu saran kıyafetlerin, zayıf gösteren kıyafetler arasında kesinlikle bir yeri yoktur. Tüm vücudunuzu sarmak, vücudunuzdaki tüm kusurları ortaya çıkarır. Bu nedenle ribanalı ve penye gibi likralı kumaşları tercih etmemelisiniz.

Dar kıyafetler giymek istiyorsanız, mutlaka beraberinde bir blazer ceket veya gömlek gibi rahatsız olduğunuz bölgeleri kapatabileceğiniz farklı ürünleri kullanmanız gerekir. Markastok’ta yer alan birbirinden farklı markalar ve yüzlerce ürün seçeneği içinden, zayıf gösteren kombinler yapabileceğiniz kıyafetleri uygun fiyat seçenekleri ile satın alabilirsiniz!

Zayıf Gösteren Kıyafetler

Zayıf gösteren kıyafetler arasında gömlek, bluz, ceket, tişört gibi farklı ürünler yer alır. Her kıyafette zayıf görünebilirsiniz. Önemli olan kendi vücudunuza uygun model, renk ve kumaştaki kıyafeti tercih etmektir. Uzun gömlek elbise, zayıf gösteren kıyafetler arasında her kadının mutlaka dolabında olması gereken modellerden biridir. Rahat ve şık modelleri ile hem spor ayakkabılar hem de topuklu ayakkabılar ile kombinleyebilirsiniz. Rahat kesimleri ile sıkça tercih edilen bol pantolon ve etekler zayıf gösteren kıyafetler arasındadır.

Bu ürünler, vücut hatlarınızı kolayca saklayabileceğiniz modellere sahiptir. Bacak bölgesindeki fazlalıkları saklamak için yırtık boyfriend jeanler doğru bir tercihtir. Dikey çizgiler ise boyunuzu daha uzun gösterirken aynı zamanda daha zayıf görünmenizi sağlar. Zayıf gösteren kombinler arasında volanlı uzun elbiseler ve düz tişörtler önemli yer tutar. Bacaklarınızı ve basen bölgesini harika bir şekilde saklayabileceğiniz volanlı etekler, hem rahat hem de şık bir görünüme sahiptir. Zayıf gösteren kıyafetler tercih etmek için öncelikli olarak zayıf gösteren desenlerin neler olduğunu bilmelisiniz. Zayıf gösteren kıyafetler denildiğinde çoğunlukla akla siyah olan tüm kıyafetler gelebilir fakat unutmayın siyah her kıyafet sizi zayıf göstermez.

Koyu renk ürünleri kış aylarında sıkça tercih edebilirsiniz fakat yaz aylarında daha canlı renkler ve desenler tercih etmek doğru bir karar olacaktır. Öncelikli olarak yatay çizgilere elveda demelisiniz. Zayıf gösteren kıyafetler arasında yer almayan yatay çizgilere sahip giysiler, sizi olduğunuzdan daha kilolu gösterir. Yaz aylarına uygun olarak, minik çiçek desenleri ve puantiyeler kullanmanız doğru olacaktır. Zayıf gösteren kıyafetlerde, siyah-beyaz gibi iki renkli blok ürünler de bulunur. Bu ürünlerde siyah kısımları gizlemek istediğiniz bölgelerde kullanılırken beyaz kısmı ise daha ön plana çıkarmak istediğiniz bölgelerde kullanmalısınız. Bu sayede çok daha zayıf görünebilirsiniz.

Üst ürünlerin dışında pantolon ve çorap seçimlerinde kareli, baklava desenli, çiçekli ya da farklı geometrik desenlerin yer aldığı pantolon ve çoraplar bacaklarınızı daha kalın gösterir. Zayıf gösteren kıyafetler tercih etmek istiyorsanız, öncelikli olarak düz ve sade desenlere yönelmeniz gerektiğini bilmelisiniz. Desenli ya da düz fark etmeksizin benzer renklerde ürünleri tercih etmeniz proporsiyonunuzu daha doğru gösterecektir. Örneğin, siyah renkli bir pantolon üzerine turuncu kemer takıp üzerine de yeşil bir tişört giyerseniz desene ihtiyacınız yok. Bunun nedeni ise vücudunuzun renkler nedeniyle üç parçaya bölünmüş gibi algılanacak olmasıdır. Yatay eksende üç farklı renk kullandığınız için dolaylı yoldan bir yatay çizgi deseni oluşturmuş olursunuz ve daha kilolu görünürsünüz. Zayıf gösteren kombinlerdeki basit hileleri kullanarak, sizin de olduğunuzdan daha ince bir görünüme kavuşmanız mümkün.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası