pavlichenko film / Bitva za Sevastopol (Battle for Sevastopol) filmi - seafoodplus.info

Pavlichenko Film

pavlichenko film

Sergey Mokritskiy’nin yönettiği Battle for Sevastopol, orijinal adıyla Bitva za Sevastopol, konusunu gerçek yaşamdan alan bir film. Rus-Ukrayna ortak yapımı biyografik yapım, 2 Nisan ’te vizyona girdi. Başrollerini Yuliya Peresild, Evgeniy Tsyganov ve Oleg Vasilkov paylaşıyor.

Savaş filmlerini genelde erkek askerlerin gözünden izlediğimiz bir gerçek. Bu filmdeyse İkinci Dünya Savaşı’nı kadın bir asker olan doğumlu Lyudmila Pavlichenko’nun gözünden izliyoruz. Babası da asker olan başkarakterimiz arkadaşlarıyla vakit geçirdiği bir gün sinemaya gitmek yerine poligona gidiyor. Hayatının dönüm noktası olan bu poligonda keskin nişancı potansiyeline sahip olduğu fark ediliyor. Tabii bu durum ordunun dikkatini çekiyor. Ordunun keskin nişancılık eğitimi almasını istediği Lyudmila, okulu bırakması gerektiği için karar verme aşamasında ailesiyle çatışsa da bu durumu kabul ediyor. Tarihin en iyi kadın keskin nişancısı olarak adını duyuran Pavlichenko, Kızıl Ordu’da görev aldığı süre boyunca Nazi askerini öldürmüş.

Dram ve romantik türlerinde de yer alan yedi ödüllü bu film; 7,1’lik IMDb puanına sahip. Peki İkinci Dünya Savaşı’nı farklı bir açıdan izleme imkânı bulduğumuz bu yapım hakkında siz neler düşünüyorsunuz?

Battle for Sevastopol – Sivastopol İçin Savaş

IMDB Puanı

(Bitva za Sevastopol)

II. Dünya Savaşının başlaması, genç bir öğrenci olan Lyudmila Pavlichenko'nun dünyasını yıktı ve 'de onu orduya katılmaya zorladı. Doğuştan gelen keskin nişancılık becerisi ve ustalığı onu erkekler arasında öne çıkarıyordu. Pavlichenko'yu somut bir tehdit olarak gören Alman Yüksek Komutanlığı, maliyeti ne olursa olsun kızı ortadan kaldırma emri verir. Bu arada Lyudmila bir erkekle tanıştı ve aşık oldu. Savaş ise arka planda kaldı Kült filmlerden p görüntü kalitesiyle Battle for Sevastopol altyazılı izle yebilirsiniz.

Resimler 2

Etiketler: battle for sevastopol izle altyazılı, bitva za sevastopol altyazılı izle, bitva za sevastopol izle, bitva za sevastopol türkçe altyazılı izle, bitva za sevastopol unutulmaz filmler, sivastopol için savaş izle, sivastopol için savaş izle p — p türkçe, sivastopol için savaş izle altyazılı

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir