istanbulda okullar tatil mi 12 ocak / 12 Ocak okullar tatil mi? İstanbul için yarın kar tatili var mı? - Son dakika haberleri – Sözcü

Istanbulda Okullar Tatil Mi 12 Ocak

istanbulda okullar tatil mi 12 ocak

İstanbul ve Ankara&#;da bugün okullar tatil mi? 12 Ocak Çarşamba İstanbul’da okul var mı?

&#;stanbul Valili&#;i'nden kar tatili aç&#;klamas&#; gelip gelmedi&#;i merak ediliyor. &#;stanbul'da bu gece saatlerinden itibaren etkili olmas&#; beklenen kar ya&#;&#;&#;&#;n&#;n Cuma gününe kadar sürmesi beklenmekte. Peki 12 Ocak &#;stanbul ve Ankara'da yar&#;n okullar tatil mi?

12 OCAK &#;STANBUL'DA YARIN OKULLAR TAT&#;L M&#;?

&#;stanbul'da yar&#;n okullar&#;n tatil olup olmad&#;&#;&#; konusunda ö&#;renci ve veliler ara&#;t&#;rmalar&#;n&#; sürdürürken, konuyla ilgili henüz bir aç&#;klama yap&#;lmad&#;. Aç&#;klama yap&#;lmas&#; durumunda sayfam&#;zda yer verece&#;iz.

&#;STANBUL HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Hava tahminlerine göre, &#;stanbul'da en dü&#;ük s&#;cakl&#;k Çar&#;amba günü 3, Per&#;embe günü 1 ve Cuma günü eksi 2 derece olacak. &#;stanbul'da en yüksek s&#;cakl&#;k ise Çar&#;amba günü 4, Per&#;embe günü 3 ve Cuma günü 5 derece olarak gerçekle&#;ecek.

12 OCAK ANKARA'DA OKULLAR TAT&#;L M&#;?

Ankara Valili&#;i'nden henüz konu ile ilgili resmi aç&#;klama yap&#;lmad&#;. 12 Ocak Çar&#;amba günü Ankara ili için kar tatili aç&#;klamas&#;nda bulunulmad&#;. Fakat yeni bir geli&#;me oldu&#;unda sayfam&#;zda yer verece&#;iz.

Meteoroloji Genel Müdürlü&#;ü taraf&#;ndan yap&#;lm&#;&#; olan son de&#;erlendirmelere göre, ülkemiz genelinin parçal&#; ve çok bulutlu, Marmara'n&#;n bat&#;s&#;, Ege, Akdeniz, &#;ç Anadolu (Eski&#;ehir d&#;&#;&#;nda), Orta Karadeniz, Do&#;u Anadolu'nun bat&#;s&#; ile &#;stanbul, Kocaeli, Karabük, Kastamonu, Erzurum, Hakkari, Mu&#;, Diyarbak&#;r, Ad&#;yaman, Giresun, Gümü&#;hane, Bayburt, G. Antep ve Kilis bölgelerinin aral&#;kl&#; ya&#;&#;&#;l&#; geçece&#;i tahmin edilmekte.

Ayr&#;ca MGM'nin kuvvetli ya&#;&#;&#; uyar&#;s&#;nda "Ya&#;&#;&#;lar&#;n; Akdeniz ile K&#;y&#; ve Güney Ege ile Ad&#;yaman çevrelerinde kuvvetli, Mu&#;la ve Ayd&#;n'&#;n k&#;y&#;lar&#; ile Antalya'n&#;n do&#;u çevrelerinde yer yer &#;iddetli olmas&#; beklendi&#;inden sel, su bask&#;n&#; ve ula&#;&#;mda aksamalar gibi ya&#;anabilecek olumsuzluklara kar&#;&#; dikkatli ve tedbirli olunmas&#; gerekmektedir" ifadeleri kullan&#;ld&#;.

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

İstanbul’da bugün okullar tatil mi edildi? 12 Ocak Çarşamba Bugün İstanbul’da okullar tatil mi oldu, Valilik'ten kar tatili açıklaması var mı?

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

Ülke genelinde pek çok ilde kar yağışı ve soğuk hava koşulları etkisini sürdürüyor. Konu ile ilgili Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu raporunu yayınlarken özellikle İstanbul ili için Çarşamba ve Perşembe günleri yoğun kar yağışının etkili olacağı açıklandı. Bu noktada; bu ilde yaşayan binlerce öğrenci "İstanbul'da bugün okullar tatil mi? 12 Ocak Çarşamba Bugün İstanbul'da okullar tatil mi oldu?" sorularına yanıt arıyor. İşte İstanbul için kar tatili açıklamasında son durum!

İstanbul’da bugün okullar tatil mi? 12 Ocak Çarşamba Bugün İstanbul’da okullar tatil mi oldu, açıklama geldi mi?
İstanbul’da bugün okullar tatil mi? 12 Ocak Çarşamba Bugün İstanbul’da okullar tatil mi oldu, açıklama geldi mi?
İstanbul’da bugün okullar tatil mi? 12 Ocak Çarşamba Bugün İstanbul’da okullar tatil mi oldu, açıklama geldi mi?
İstanbul’da bugün okullar tatil mi? 12 Ocak Çarşamba Bugün İstanbul’da okullar tatil mi oldu, açıklama geldi mi?

DİĞER FOTOĞRAFLAR İÇİN İLERLEYİNİZ

SON DAKİKA

BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ? Okullar tatil edildi mi? (12 OCAK SALI)

Okullar tatil oldu mu sorusu geliyor. Okulların ne zaman kapanacağına yönelik açıklamalar merakla bekleniyor. Öğrenciler, veliler, öğretmenler ve çalışanlar okulların kapanıp kapanmayacağına ilişkin açıklamaları takip ediyor.
Koronavirüs pandemisi nedeniyle artan rakamlar ve rekor seviyeye ulaşan omicron varyantı nedeniyle alınacak önlemler neler olacak? Okullar 1 hafta erken kapanacak mı? Okulların erken kapanma ihtimalinin yanında kafeler, restoranlar, tiyatrolar, sinemalar gibi insanların topluca girdiği alanlarda yüzde 50 kapasiteyle giriş kuralları yeniden getirilecek mi merak ediliyor.

Okullar kar yağışı nedeniyle İstanbul'da 12 Ocak Salı günü tatil edilmedi.

OKULLAR KAPANACAK MI?

En önemli kararlar ise okullar ile üniversitelerde yaşanacak. Okullardaki vaka sayıları takip edilecek. Vakaların çok artması halinde bulaşın kesilmesi için Ocak ayı sonundaki iki haftalık ara tatilin öne çekilerek bir hafta uzatılması üzerinde duruluyor.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer katıldığı canlı yayında okullar okullar erken kapanacak mı sorusuna şu yanıtı verdi: "Tüm sınıfları kapanmış bir sınıf yok tatile erken gitme gibi bir durum da söz konusu değil. Tatil bekleyenlere buradan söyleyeyim."

KAFELER, RESTORANLAR KAPANACAK MI?

Üzerinde durulan önlemler, AVM, tiyatro, konser, restoran ve cafelerdeki denetimlerin sıklaştırılması, belli alanlara aşı kartı ya da PCR testi ile girilmesi. Duruma göre kapalı alanların kullanım kapasitesinin yüzde 50'ye düşürülmesi bulunuyor.

TİYATROLAR, SİNEMALAR KAPANACAK MI?


Vatandaşların toplu şekilde en çok yer aldığı mekanlardan olan sinema ve tiyatrolar kapanacak mı açıklamaları bekleniyor. Tiyatrolar ve sinemaların yüzde 50 kapasite ile faaliyetlerini sürdürme ihtimali bulunuyor.

OKULLAR KAPANACAK MI, YÜZYÜZE EĞİTİM DEVAM EDECEK Mİ?

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yaptığı resmi açıklamada okulların erken kapanmayacağını açıkladı. Özer açıklamasında, "Birileri tatil bekliyorsa üzgünüm, şu an için yüz yüze eğitime devam ediyoruz. Öğrencilerimiz çok daha istekliler. Bir taraftan yüz yüze eğitimi açık tutmaya çalışırken bir taraftan da geçmiş yılın kayıplarıyla ilgili dünya kadar etkinlik yapıyoruz." diye konuştu.

Haber ile daha fazlasına ulaşın:

Gündem

Yarın Okullar Tatil mi? 12 Ocak Çarşamba Okullar Tatil mi? İstanbul'da Kar Tatili Var mı?

Haberler

Gündem

Yarın Okullar Tatil mi? 12 Ocak Çarşamba Okullar Tatil mi? İstanbul'da Kar Tatili Var mı?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM'un uyarıları sonrası İstanbul'da yaşayanlar soluğu internette aldı. Yarın etkisini gösterecek şiddetli kar yağışı dolayısıyla okulların tatil edilip edilmeyeceği sorusu öğrenciler tarafından araştırılmaya başlandı. İstanbul'da gece yarısı başlayacak ve sabah saatleri şiddetini artıracak olan kar yağışı sebebiyle İstanbul Valiliği'nden açıklama bekleniyor. Peki yarın okullar tatil mi? 12 Ocak Çarşamba İstanbul'da okullar tatil olacak mı? İşte detaylar

12 Ocak Yarın Okullar Tatil mi? İstanbul'da Okullar Tatil mi?

12 Ocak Yarın Okullar Tatil mi? İstanbul'da Okullar Tatil mi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir