laguna termal nerede / Laguna Termal Resort Spa - Sındırgı, Balıkesir | funduszeue.info

Laguna Termal Nerede

laguna termal nerede

KAPLICA OTELLERİ

 

Laguna Thermal Resort &Spa; Türk Termal Turizmini oluşturan halkalardan ve Türk turizmi açısından en verimli işletmelerden biri olma yolunda ilerlemektedir. İşletmemizin kuruluş amacı; termal turizmin geliştirilmesi ve bu alanda daha kaliteli hizmet verilmesidir. Bu amaç standartların üzerine çıkılarak kalite ve hizmete önderlik yapmak suretiyle saygınlığını arttırmış, bu başarısını gerçekleştirmek için verilen bütün çabaları çalışanı ve yöneticisi ile birlikte omuzlamaktadır.

Yüksek kalitede sürekliliği, kaliteyi uygun fiyata sunmayı ve mutlak müşteri memnuniyeti odaklı çalışmayı sağlamak, termal sektöründe öncü bir konuma yerleşmek ve dünyada termal denince akla gelen bir isim olmak arzusundayız.




Termal sağlık turizminin yanısıra, kırsal ve kültürel turizme yapmış olduğumuz yatırımlarla da yerli ve yabancı turist çekimi açısından döviz girdilerinin çoğalmasında etkili olmak amacındayız.

yılından beri, Turizm ve Termal Turizm projelerinin tanıtım ve satış ağında etkin rol üstlenen Kuşadası Otel İşletmeleri A.Ş. ve Terpa A.Ş. hali hazırda hizmet veren diğer projelerinin yanı sıra Laguna Thermal Resort & SPA Tatil Kompleksinide sizlere sunmanın haklı gururunu yaşamaktadır.
Türkiye jeotermal kaynaklar açısından Dünya çapında bir potansiyele sahip olup, Avrupa’da ise kaynak potansiyeli açısından birinci, kaplıca uygulamaları konusunda ise üçüncü sırada bulunmaktadır. Alpin-Orojenik Kuşağı olarak adlandırılan genç bir dağ zinciri ve aynı zamanda önemli bir jeotermal kuşak üzerinde yer alan ülkemizde bulunan ’ün üzerindeki kaynaktan temin edilen termal sular, gerek debi ve sıcaklıkları gerekse de çeşitli fiziksel ve kimyasal özellikleri ile Avrupa’daki termal sulardan daha üstün nitelikler taşımaktadır.





Sıcaklıkları 20 - C arasında, debileri ise 2 – lt / sn arasında değişebilen ’den fazla kaynağa sahip bulunan ülkemiz kaynak zenginliği ve potansiyeli açısından dünyada ilk yedi ülke arasında değerlendirilmektedir. Ülkemiz, yüksek mineralizasyon içeriği sayesinde etkin tedavi edici özelliklere sahip termal su potansiyelinin, zengin kültürel, doğal değerleri ve iklimsel özellikleri ile birleşmesi sonucunda benzersiz bir sağlık turizmi ortamı sunmaktadır.

Türkiye uzun tarihi geçmişi, emsalsiz doğa ve iklimi ve zengin kültürü ve nihayet geleneksel kaplıca ve Türk Hamamı olgularının mevcudiyeti ile çağdaş sağlık ve termal turizm gelişmesinde çok iddialı olabilecek bir potansiyeli barındırmaktadır.




Şifalı su kapsamını aslında 'Mineral Su' kavramına bakarak açıklamak daha doğrudur. Peki nedir mineral su ? Mineral su ( Mineral Water) özgün halinde eriyik halde mineral bileşikleri ( Magnezyum, Kalsiyum, Sülfür, Sodyum ve gaz (Karbondioksit) ihtiva eden sudur.

Genellikle renksizdirler ancak içinden geçtikleri tabakalardaki minerallerin veya gazların özellikleri sayesinde hafif yeşilimsi, mavimsi, kırmızımsı veya kirli mat bir renkte görünebilirler. Şifalı sular içerdikleri maden eriyikleri sebebiyle ciltte kayganlık yaparlar. Kokusuz olmalarına rağmen, içinden geçtikleri veya bulundukları tabakanın özelliklerine bağlı olarak kendine özgü küfümsü veya bozulmuş yumurta gibi bir kokuya sahip olabilirler.

Şifalı suların tadı gene içinde bulundurdukları mineral eriyiklerine bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Keskin, acı, tuzlu tatları doğal olarak bazı kişilerde nahoş bir hisse kapılmalarına ve bulantı duymalarına sebep olabilir.
 

 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası