korse çeşitleri kadın / Kadın Korse Modelleri ve Fiyatları | Blackspade

Korse Çeşitleri Kadın

korse çeşitleri kadın

Kadın Korse

Kadın korse, günlük yaşam veya özel günler için daha tonlu bir görünüm ve daha ince bir vücut isteyen kadınlar tarafından yaygın olarak giyilen bir giysidir. Bazı meslek grupları tarafından da sıklıkla tercih edilen bu giyim türü özellikle sporcular için olmazsa olmaz araçlardan biridir. Bu türler arasında spor korseleri, bel korseleri, bel korseleri, tam vücut korseler, karın korseleri, uzun jogger, atletik korseler ve külotlar bulunur. Vücudun iyileşmesini inceltmenin yanı sıra, sağlık noktasında da büyük faydalar sunar. Özellikle sırt ağrısı çekenler ve yoğun sporları sevenler için önerilir. Korse türü çok uzun süre kullanılacaksa vücuda zarar vermeyen nefes alabilen kumaşlardan seçilmelidir. Vücut şekline uymayan bir korse, vücut şeklinin değişmesine ve bozulmasına neden olur. Kilo vermek isteyenlerin en büyük yardımcılarından biri korse kullanmaktır. Elbise ile birlikte kullanılan korse, vücut şeklinin daha düzgün görünmesine yardımcı olur. Korse kullanmanın birçok püf noktası vardır. Bunun için kullanılan korsenin rengi, elbisenin altından belli olmayacak şekilde kostümün rengiyle uyumlu olmalıdır. Bu iç çamaşırını uzun süre giyebilirsiniz. Kendinizi rahatsız hissetmiyorsanız bu süreyi daha da uzatabilirsiniz. Ama gece giymek sizler için çok daha sağlıklı olacaktır. Kötü duruş ve kemik eğriliği gibi problemler için önerilen medikal korseler de iyileşme hızını etkiler. İşte farklı bölgelere özel üretilen bu sağlık korse seçeneklerinden bazıları sayesinde iyileşme sürecinize olumlu katkılarda bulunabilirsiniz. Sitemizde vücudun farklı bölgelerinde kullanılmak üzere tasarlanmış ve üretilmiş onlarca marka korse bulacaksınız. Zayıflama, daraltma ve medikal korseler arasından ihtiyacınıza göre seçim yapabilirsiniz. Geniş bir beden yelpazesi ve çeşitli renk seçenekleri ile ihtiyacınız olan korseye kısa süreler içerisinde erişebilirsiniz.

Kadın Korse Çeşitleri

Kadın Korse Çeşitleri

Kadın korse çeşitleri belirlenirken; vücut ölçüleri, kullanım alanları ve kullanım amaçları göz önünde bulundurulur. Doğru korseyi seçmek ve kullanmak için öncelikle vücut tipinizi bilmeniz gerekir. Vücudunuzun hangi bölümünü kullandığınıza veya ihtiyacınız olduğuna bağlı olarak doğru modeli seçmelisiniz. Üst vücudunuzu daha ince göstermek istiyorsanız, karnınızı ve çevresini kapatan bir kadın göbek korsesi modeli sizler için daha ideal bir seçim olacaktır. Karın bölgesindeki fazla sarkmalar bu şekilde restore edilebilir. Özel gün ve akşamlar için dikişsiz, iz bırakmayan, abiye elbiselerde rahatlıkla kullanılabilen kadın elbise korse modelleri de mevcuttur. Ayrıca sıklıkla tercih edilen korse çeşitleri alt beden için yapılan toparlama modelleridir. Bu modeller hem özel gün ve akşamlar için hem de günlük kullanıma uygundur. Ancak uzun süreli kullanım için önerilmez. Uyurken çıkartmanız gerekli olur. Yüksek belli kadın korse tayt bel ve karın çevrenizi değil, aynı zamanda bacak ve kalça çevrenizi de daha ince göstermenizi sağlar. Bu sportif korse, vücudunuza sıkı bir görünüm kazandırır. Siyah, beyaz ve ten rengi mevcuttur. Bu günlerde popüler olan ince külotlu korseler, özellikle sporda kullanıldığında daha hızlı terlemenizi ve tonda görünmenizi sağlar. Karın korseleri, karnınızın daha ince ve tonda görünmesini sağlar. Özel kumaş ve dikiş tekniği ile kıyafetlerinizin altında iz bırakmaz. Bacaklarınızın iç kısmında ve karnınızın çevresinde düzgün ve zarif bir görünüm yaratmak için şort veya korse ile eşleştirin. Elbiseler, etekler ve pantolonlar ile rahatlıkla giyilebilir. Sıkıntıya ve hareket alanı kısıtlanması durumuna neden olmaz. Farklı ölçü ve renk seçenekleri mevcuttur. Rahatsızlık hiçbir şekilde vermez. Terletmeyen ve esnek bir yapıya sahip özel yapılı kumaştan üretilmiştir. Külotlu korse tipi özellikle karın ve kalça çevresinde ince göründüğü için genellikle kısa elbiseler, şortlar ve mini eteklerle kombin yapılması kolaydır. Özellikle dar kıyafetlerle kullanılanlar olmak üzere dikişsiz modellerle kusursuz bir görünüm elde edebilirsiniz. Elbise korseleri özellikle abiye elbiselerle mükemmel görünür, daha rahat ve kendinden emin görünmenize yardımcı olur. Çok rahat ve kullanımı kolaydır, delik veya iz bırakmaz. İnce ve dar giysilerle de kullanılabilir.

Geniş Kullanım Alanları Sunan Korse Modelleri

Geniş Kullanım Alanları Sunan Korse Modelleri

Kadınlar için özel olarak üretilmiş kadın korse atlet modelleri de bulunmaktadır. Çok ince bir kumaştan ip askılı dokunmuştur, bu sayede özellikle yaz aylarında terlemezsiniz. Askılı korse tipi, kaymadan ve topaklanmadan kullanım kolaylığı sağlar. Göğsünüzün daha kompakt görünmesine yardımcı olur ve karın ve bel bölgenizi toplar. Alt kısmında çıt çıtlı düğme var, kullanımı çok kolay ve pratik. Kayış bir ayar fonksiyonu ile donatılmıştır. Siyah, beyaz ve ten rengi mevcuttur. Beden seçenekleri mevcuttur. Korse, kırıklarda, ameliyat sonrası füzyonlarda ve bazı ileri durumlarda omurganın hareketini engelleyen bir sırtlıktır. Hareketi sınırlayan bir cihazdır. Duruş bozukluklarını iyileştirmek ve düzeltmek için de yaygın olarak kullanılmaktadır. Sırt desteği, dik durmanıza yardımcı olur ve omurganızı düzgün bir şekilde şekillendirmenize yardımcı olur. Üst bedeninizi daha ince göstermek ve omurgalarınızı dik göstermek için tercih edebileceğiniz kadın korse büstiyer, vücudunuz ile birebir uyumluluk içerisine girmeyi başararak tüm beklentilerinizi karşılar. Gerek vücudu sarmasına karşın bir o kadar da esnek bir yapıya sahip olması, gerekse hareket alanınızı hiçbir şekilde kısıtlamaması ile hem günlük kullanımlarınızda hem de özel gün ve gecelerde bu korse modelini kullanmayı tercih edebilirsiniz. Bel çevresini tamamı ile saran yapısı ile belinizi olduğundan çok daha ince göstermeye yardımcı olan kadın korse kemer çeşitleri ise farklı renk ve desenlere sahip yapısı ile ön plana çıkar. Eski zamanlarda kadınların dış giyim olarak kullanmayı tercih ettiği bu modeller bel bölgesini çevreler ve üst bedenin dik bir şekilde durmasına yardımcı olur.

Yapınıza Uygun Kadın Korseler

Yapınıza Uygun Kadın Korseler

Tüm bu modeller hem günlük hayatta hem de özel günlerde kullanıma uygun modeller olsalar da çeşitli faktörlerin göz önünde bulundurulması da gerekli olur. Bu göz önünde bulundurulan faktörler sayesinde hem kendiniz için en ideal modeli belirleyebilir, hem de doğru zamanda doğru modeli giyme imkanına sahip olabilirsiniz. Kadın korse modelleri arasından seçimler yaparken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta doğru ve uygun bedeni seçmektir. Bunun yanı sıra ihtiyacınız olan bölgeye en uygun korse modelini seçmektir. İnceltici etkilere sahip bir model satın almadan önce mümkün mertebe vücut ölçülerinizi doğru kontrol etmeniz önerilir. Seçeceğiniz korse beden ölçülerinize göre çok büyük veya çok küçük olmamalıdır. Karnı eriten korse sizin için en iyi seçeneklerden biridir. Göğsünüzü inceltmek istiyorsanız sıkılaştırıcı bir sutyen modeli kullanmalısınız. Bacaklarınızdaki fazlalıkları azaltmak için uzun veya kısa tayt korse türünü rahatlıkla seçebilirsiniz. Sıcak yaz aylarında kıyafetlerin içine bu modelleri giymek her ne kadar bunaltıcı ve rahatsız edici görünse de bu noktada yazlık korse kadın modelini tercih ederek rahat ve konforlu kullanımlar gerçekleştirebilirsiniz. Kadın korse modelleri sayesinde hem sağlıklı ve dik görünümlü bir vücuda kavuşabilir hem de olduğunuzdan daha ince görünmenin keyfini sürebilirsiniz. Tercihlerinizin hangi modelden yana olduğuna göre ve çeşitli diğer özelliklere göre belirlenen kadın korse fiyatları detaylarına Trendyol güvencesi ile göz atabilirsiniz. Trendyol güvencesi ve kalitesi ile kısa süreler içerisinde seçtiğiniz modellere sahip olabilirsiniz.

Korse

Kadın bedeni için ideal ölçü ne mi? Siz kendinizi hangi beden özelliklerine sahipken mutlu hissediyorsanız, ideal olan da o Çünkü kadınlar, en çok da mutluyken kusursuzlaşıyor! Görünümünüzden mutlu olmadığınız zamanlarda ise Suwen daima destekçiniz. Suwen’in birbirinden konforlu ve fonksiyonel korse modelleri ile hayal ettiğiniz görünüme kavuşmak, hiç olmadığı kadar kolay hale geliyor!

Formuna Göre Kadın Korse Modelleri

Külot Korseler

Suwen külot korse modelleri; standart külotların koruma ve konfor özelliklerini en kaliteli haliyle sunarken, vücut hatlarını şekillendirmeye de yardımcı oluyor. Slip külot formunda tasarlanan bu modeller, toparlayıcı etkileriyle bel, kalça ve karın bölgelerinde fit bir görünüm yaratıyor. Üstelik bu slip korse modelleri, bacakları açıkta bırakan formlarıyla maksimum hareket özgürlüğü de sağlıyor!

Etek Korseler

Dar kesimli ve ince kumaşlı elbise ya da eteklerle her bakımdan kusursuz bir görünüm yaratmaya ne dersiniz? Öyleyse, Suwen’in etek korse modelleri tam size göre! Mini etek formundaki bu korse modelleri, yüksek bel kesimleri sayesinde karın ve kalça bölgesine form kazandırmaya yardımcı oluyor. Üstelik giysilerin altında iz de oluşturmuyor!

Dikişli Korseler

Suwen’in külot korse modelleri, çok daha güçlü bir kavrayış için dikişli olarak tasarlanıyor. Dayanıklı iplikler ile üretilen dikişli korse modelleri, sökülme kaygısını da minimuma indiriyor.

Bel Yüksekliğine Göre Kadın Korse Modelleri

Yüksek Bel Korseler

Temel amacı bölgesel fazlalıkları gizlemek olan korselere, en çok da karın bölgesine düz bir form kazandırmak için ihtiyaç duyuluyor. Farklı bedendeki pek çok kadının ortak problemi olan karın bölgesindeki fazlalıkları gizlemede en etkili iç giyim ürünleri ise yüksek bel korse modelleri oluyor. Suwen’in toparlayıcı etkili yüksek bel korse modelleri, karın ve bel bölgelerini sıkıca sararak fit bir görünüm yaratıyor. Üstelik esnek yapılı kumaşlar ile üretilen bu korseler, hareketleri de kısıtlamıyor.

Paça/Etek Boyuna Göre Kadın Korse Modelleri

Paçasız Korseler

Külot korse olarak da isimlendirilen paçasız korse modelleri; sıkı dokularıyla bel, karın ve kalça bölgelerini sararken, bacakları ise tamamen açık bırakıyor. Böylece bu modeller, bacakların hareketini kısıtlamadan fit bir görünüm sağlıyor. Ayrıca Suwen

Kadın Korse

Blackspade Kadın korse modelleri vücudunuzu ince gösterirken, gün boyu rahat olmanızı sağlayacak kusursuz bir görünüm sağlıyor.

Blackspade’in sunduğu kadın korse modelleri ile formda görünme şansına kavuşabilirsiniz. Kalça ve karın bölgesi için yüksek toparlama gücüne sahip detaylarla tasarlanan kadın korse seçenekleri, fazlalıklarınızı saklamanıza yardımcı olur. Hijyen sağlamak amacıyla ağ bölgesi ikinci bir kat havlu dokuma ile üretilen modeller, konforlu ve sağlıklı kullanım sunar.

Kadın iç giyim ürünlerinden Blackspade'de bulabileceğiniz korse modelleri, kadın jüpon modelleri, sütyen modelleri; hamileler için emzirme atletleri kumaş kalitesi farkıyla kullanımınıza sunuluyor. 

Body Control Illusion Koleksiyonu

Koleksiyon ürünleri; karın, kalça, mide ve basen kısmı gibi değişik bölgelerin toplanmasını sağlayan kadın korse modelleri ile ihtiyaçlarınızı karşılar.

Ürünler, üstün şekilllendirme özelliğine sahip pamuk, modal ve elastan kumaştan üretilir ve gün boyu rahat kullanım imkânı tanır. Lazer kesim ve flok uygulama ile üretilen kadın korse seçenekleri iz bırakmadığı gibi kayma da yapmaz. Body Control Illusion Koleksiyonu korse modelleri sayesinde 1 bedene kadar incelmeniz mümkündür. Karın bölgesinde ekstra toplanma desteği sunan ürünler ile fazlalıklarınızı kolayca saklayabilirsiniz. Korselerinizi, koleksiyonda yer alan sıkılaştırıcı kadın korse atlet modelleri ile tamamlayabilirsiniz.

Blackspade Kadın korse modelleri maksimum konfor ile daha ince görünmenizi sağlıyor. Toplayıcı ve şekillendirici özellikleri dikişsiz kesimleri ile dış giyim ürünleri ile zarif bir şekilde bütünleşerek pürüzsüz bir görünüm sağlıyor. 

Blackspade korse modelleri 3 boyutlu tasarımı ve transfer baskı etiketi sayesinde cildinizi tahriş etmiyor. Sentetik ürünlerdeki gibi kaşıntı, terletme yapmıyor. Hava alan pamuklu kumaşıyla ve giyim konforunu arttıran özel dikiş teknikleri ile diğer korse ürünlerinde bulamayacağınız ekstra konfor ve gün boyu rahatlık sağlıyor.

Vücudunuzun ihtiyacına göre korse modellerinden seçim yaparak bel, karın, basen, kalça, bacak hatlarınızın daha ince ve formda gözükmesini sağlayabilirsiniz. Slip korse, şort korse, bel ve karın korse, bacak ve karın korse, body korse, atlet korse modelleri ile vücudunuzda dilediğiniz ince görünüme sahip olabilirsiniz. Blackspade atlet korseyi, bel bölgenize destek amaçlı da kullanılabilirsiniz. 

Model Açıklamaları:

– Karın bölgesinin toplanması için önerilebilir.

– Kalça ve karın bölgesinin toplanması için önerilebilir.

– Kişinin kendi sütyeni ile kullanabileceği bu model, kalça ve göğüs altına kadar karın bölgesinin toparlanması için önerilebilir. Alttan çıt-çıtlı body olarak tasarlanmıştır. Askıları ayarlanabilir ve çıkarılabilir.

– Kalça, karın, basenler ve bacakların toparlanması için önerilebilir.

– Kalça ve Gögüs altına kadar karın bölgesinin toparlanması için önerilebilir.

– Karın bölgesinin toparlanması için önerilebilir.

 

Body Control Cotton Koleksiyonu

Koleksiyonun sunduğu kadın korse modelleri pamuklu kumaştan üretildiği için gün boyu kullanma rahatlığı sağlar.

Terletmeyen, yüksek toplama ve şekillendirme özelliğine sahip olan modeller 2. kat havlu ağ detayıyla tasarlanır. Koleksiyonun, kalça ve göğüs altına kadar olan bölgeyi toplamak ve karın bölgesi için tasarlanan ürünleri mevcuttur. Bel bölgesinin kaymaması için lastik üzerine ikinci kat silikon kullanılarak üretilen koton kumaş detaylı modeller, konforlu kullanım imkânı tanır. Body Control Cotton Koleksiyonu ürünleri ile pamuklu kumaş korse kullanma rahatlığını keşfedebilirsiniz.

Farklı beden ölçüleri için hazırlanan kadın iç çamaşırı seçeneklerinden kadın jüpon, korse takımlar, emzirme atletleri, atlet takımları gibi birçok farklı ürün gamı bulunuyor. Kadınların ihtiyaçlarına uygun ürünler, kalite standartlarına birebir uyumlu olarak üretiliyor.

 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası