29 mayıs hastanesi dahiliye doktorları / 29 Mayıs Devlet Hastanesi - Çankaya

29 Mayıs Hastanesi Dahiliye Doktorları

29 mayıs hastanesi dahiliye doktorları

29 Mayıs Devlet Hastanesi

Nöroloji , Psikiyatri , Anesteziyoloji ve Reanimasyon , Kardiyoloji , Diyetisyen , Dermatoloji , Üroloji , Ortopedi ve Travmatoloji , Göz Hastalıkları , Radyoloji , Dahiliye , Genel Cerrahi , Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları , Ağız ve Diş Sağlığı , Kulak Burun Boğaz , Enfeksiyon Hastalıkları , Kadın Hastalıkları ve Doğum , Beyin ve Sinir Cerrahisi , Kalp ve Damar Cerrahisi , Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon , Göğüs Hastalıkları , Acil Servis , Çocuk Cerrahisi , Tıbbi Mikrobiyoloji , Tıbbi Biyokimya , Çocuk Beyin ve Sinir Cerrahisi , Çocuk Göğüs Hastalıkları , Tıbbi Patoloji ...Daha fazla göster

29 Mayıs Devlet Hastanesi Hakkında

Adres:

Aydınlar, Dikmen Cad. No:312 / Ankara

Yol tarifi, adresi nerede?

29 Mayıs Devlet Hastanesi, akıllı bina teknolojisi ile inşa edilmiştir. Birbirine tüp geçit ile bağlı olan 2 blok şeklinde hizmet vermektedir. Bu bloklardan bir tanesi ağırlıklı olarak poliklinik hizmetleri, diğeri ise yatan hasta ve Doğumhane servisleri şeklinde planlanmıştır. Hastanenin toplam kapalı alanı 13.097 metrekaredir. 100 yatak kapasiteli olan hastanedeki tüm odalar, hasta ve hastanın refakatçisinin tüm ihtiyaç ve beklentileri düşünülerek tasarlanmıştır. Teknolojik tabanlı sisteme sahip olan odalar kişiye özel olarak düzenlenmiştir. Deprem, yangın gibi olası doğal afetler ya da beklenmeyen diğer felaketler karşısında ulusal ve uluslararası tüm standartlara uygun biçimde tasarlanmış ve sonrasında inşa edilmiştir. Hastane içindeki belgelerin ve tıbbi materyallerin transferi Pnömatik Tüp Transfer Sistemi ismiyle bilinen bir sistem kullanılarak yapılmaktadır. Bu sistem ile belgeler ve materyallerin ilgili alana en sağlıklı ve en hızlı biçimde ulaşması amaçlanmıştır. 29 Mayıs Devlet Hastanesi, hijyenik şartların sağlanmasına önem vermiştir. Tüm odalarda bulunan elektronik kontrol merkezli klimalar, elektronik kumandalı hasta yatakları, otomatik telefon sistemleri, LCD televizyonlar ile hem hastalara hem de hastaların misafirlerine ev konforu sunulmuştur.

Gerek hasta monitörizasyonu gerekse tahlil-tetkik sonuçlarını hastaların kendi hekimlerince 24 saat boyunca kesintisiz olarak konum fark etmeksizin takip edilebilmektedir. Tüm girişimsel ve cerrahi işlemler çevrimiçi ortamda canlı olarak paylaşılmaktadır. Sanal ortamda paylaşılan sonuçlarla hem israftan kaçınmak hem de 7/24 kesintisiz hizmet sunmak hedeflenmiştir. 29 Mayıs Devlet Hastanesinde günümüzün en yüksek radyoloji cihazları ile donatılan radyoloji ünitesinde; 1,5 tesla Manyetik Rezonans GE HDX, Dijital Anjiyo, 64 kesit Bilgisayarlı Tomografi bulunmaktadır. Kullanılan son teknoloji ile hizmet kalitesi artmakta, hastalarımızın bekleme süresi kısalmakta, tanı koyma hızlanmakta, tetkik ve girişimler de hızlıca yapılmaktadır. 29 Mayıs Devlet Hastanesinde son teknoloji ile donatılan 5 adet ameliyat odası bulunmaktadır. Ameliyathane içinde skopi, ultrason ve gelişmiş mikroskoplar bulunmaktadır. Hastanede yapılan ameliyat yetkililer tarafından seyredilebilmektedir. Hasta tetkikleri her ameliyat odasında bulunan plazma televizyonlardan incelenebilmektedir. Ameliyat sonrasında hasta bakımı yaş ve disiplinlere göre ayrılmış 3 ayrı yoğun bakım ünitesinde gerçekleştirilmektedir. Ayrıca her çeşit girişimsel radyoloji işlemi yapılan anjiyo ünitesi de ameliyathane içinde bulunmaktadır. Hastane misyonunu; her zaman kendini yenileyerek, vicdani ve bilimsel ilkelerden şaşmadan, etik kuralları önemseyerek, hasta memnuniyetini üstte tutan tedavi hizmeti sunmak olarak açıklamaktadır.

Uzm. Dr. Hüseyin Balaban
Uzm. Dr. Nilgün Ünlü Gürsoy
Uzm. Dr. Nilgün Ünlü Gürsoy
Uzm. Dr. Esra Sonbahar Bolat
Uzm. Dr. Esra Sonbahar Bolat
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon,
Uzm. Dr. Selda Kaya
Op. Dr. Seyhan Babaroğlu
Dr. Hale Aylanç
Uzm. Dr. Işın Sinem Bağcı
Uzm. Dr. Işın Sinem Bağcı
Uzm. Dr. İzzet Bingöl
Ortopedi ve Travmatoloji,
Uzm. Dr. Nesrin Kuvandık Uysal
Uzm. Dr. Nesrin Kuvandık Uysal
Op. Dr. Hasan Karahan
Uzm. Dr. Ercan Dalçık
Op. Dr. Cihan Karaca
Uzm. Dr. Bahar Öç Fenerci
Uzm. Dr. Bahar Öç Fenerci
Anesteziyoloji ve Reanimasyon,
Op. Dr. Sibel Boztaş
Ass. Dr. Öznur Uzun
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon,
Dr. Şahika Şen

29 Mayıs Devlet Hastanesi adresi, iletişim bilgileri

29 Mayıs Devlet Hastanesi

Adres: Aydınlar Mahallesi, Dikmen Cd. No:312, 06460 Çankaya/Ankara, Türkiye

Telefon:(0312) 593 29 29

İnternet Sayfası



Çalışma Saatleri

Pazartesi: 24 saat açık
Salı: 24 saat açık
Çarşamba: 24 saat açık
Perşembe: 24 saat açık
Cuma: 24 saat açık
Cumartesi: 24 saat açık
Pazar: 24 saat açık

Bilgileri Güncelle
Resim & Açıklama Ekle


ilgili aramalar: ankara 29 mayıs devlet hastanesi tahlil sonuçları, 29 mayıs hastanesi telefon, 29 mayıs hastanesi kadın doğum, 29 mayıs hastanesi telefonu, 29 mayıs hastanesi cildiye doktorları, 19 mayıs devlet hastanesi ankara, 29 mayıs hastanesi dikmen tahlil sonuçları, 29 mayıs devlet hastanesi istanbul

Yorumlar

29 mayıs hastanesine kulak burun boğaz için bir doktora gittim memnun kalmadım doktor ilgisizdi daha sonra ortapedi bölümünde Yusuf Sertaç Çabuk beye gittim,adam gibi adamdı,hastayı karşılayışı bile mükemmel,çok güler yüzlü,efendi,saygılı,anne ve babasını ve kendisini tebrik ediyor teşekkür ediyorum,başarıları daim olsun.
5 6 yıl önce (30-01-2018)

Yoğun bir hastane. Önünde araç park edecek yer yok. Toplu ulaşım yada taksi ile ulaşmak daha mantıklı. Randevu alarak giderseniz bekletmiyorlar. Engelli raporu vs rapor verme yetkisine sahip. Raporu genelde bir gün sonra veriyorlar. Memurları ilgisiz, isteksiz ve halkla ilişkileri kesinlikle bilmiyorlar. Özellikle rapor veren memur insanlara bağırıp çağırıyor. Doktorlar fena değil ama sizin derdinizle pek ilgilenmiyor.
3 6 yıl önce (21-12-2017)

Dikmen bölgesi civarındaki tek devlet hastenesi olması nedeniyle yoğun olan bir hadtanedir. Bir çok boranş mevcuttur. Tam teşekküllü hastanelerde olduğu gibi sağlık kurulu raporu verebilmektedir. Eskiden diyanet vakfına bağlı olan özel bir hastene iken şimdi devlet hastanesi olarak hizmet vermektedir. Beklentilerin üzerinde olarak bir çok alanda yeterli hizmet sunmaktadır.
4 6 yıl önce (19-12-2017)

..................doktorun yanlış teşhisi yüzünden kaç gece gözümüze uyku girmedi araştırma etme yok tak şusun diyo mal diplomayı nerden aldıysa o boşluğu ben çok güzel doldurdum dahiliye doktoru
1 6 yıl önce (11-01-2018)

20 Kasım günü, yüksekten düşme nedeniyle 29 Mayıs Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne gittim. Acil çok kalabalıktı bana sıra geldiğinde Dr. Miray Özlem, birçok hastayla ilgilenmesine ve yorgun olmasına rağmen benimle yakından ilgilendi, moral verdi. Ayrıca radyoloji çalışanları da aciliyete binaen çok ilgilendiler. Biz millet olarak şikayet etmeyi biliriz de, takdir ve teşekkürden imtina ederiz nedense. Hastanenin web sitesi onarımda olduğundan buraya yazmak istedim. Başta Dr. Miray Özlem olmak üzere, Radyoloji çalışanlarına teşekkürü bir borç bilirim.
4 6 yıl önce (01-12-2017)

Ankara 29 Mayıs Devlet Hastanesi

Ankara 29 Mayıs Devlet Hastanesi, Ankara ili Çankaya ilçesinde devlet hastanesi olarak faaliyet göstermektedir. Akıllı bina teknolojisi ile inşa edilen hastanemiz; birbirine tüp geçit ile bağlı iki blok olarak hizmet vermektedir. Bu bloklardan bir tanesi yatan hasta servisleri, diğeri ise ağırlıklı olarak poliklinik hizmetleri olarak planlanmıştır. Toplam kapalı alanı, 13097 m2'dir. 100 yatak kapasiteli hastanemizde tüm odalar, hasta ve refakatçisinin ihtiyaç ve beklentileri düşünülerek, teknolojik tabanlı sistemlerin konforunda kişiye özel olarak düzenlenmiştir. Deprem, yangın vb. doğal afetler ve beklenmeyen tüm felaketler karşısında ulusal ve uluslararası tüm standartlara uygun şekilde tasarlanmış ve inşa edilmiştir.

Son teknoloji ile donatılmış 5 adet ameliyat odamız bulunmaktadır. Ameliyathane içinde ultrason, skopi ve gelişmiş mikroskoplarımız bulunmaktadır. Yapılmakta olan ameliyat yetkililer tarafından seyredilebilmekte, hasta tetkikleri her ameliyat odasında bulunan plazma televizyonlardan görülebilmektedir. Ameliyat sonrası hasta bakımı yaş ve disiplinlere göre ayrılmış üç ayrı yoğun bakım ünitesinde gerçekleştirilmektedir. Her türlü girişimsel radyoloji işleminin yapılabildiği anjiyo ünitesi de ameliyathane içinde bulunmaktadır.

Ankara 29 Mayıs Devlet Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Ankara 29 Mayıs Devlet Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Poliklinikler

  • Nöroşirurji (Beyin ve Sinir Cerrahisi)
  • Çocuk Cerrahisi
  • Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
  • Deri ve Zührevi Hastalıklar
  • Diş Hekimliği (Genel Diş)
  • Enfeksiyon Hastalıkları (İntaniye)
  • Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon
  • Genel Cerrahi
  • Göğüs Hastalıkları
  • Göz Hastalıkları
  • İç Hastalıkları (Dahiliye)
  • Kadın Hastalıkları ve Doğum
  • Kalp ve Damar Cerrahisi
  • Kardiyoloji
  • Kulak Burun Boğaz Hastalıkları
  • Nöroloji
  • Ortopedi ve Travmatoloji
  • Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi
  • Psikiyatri
  • Üroloji

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası