steam takas url bulma / Steam Takas URL'nizi nasıl bulursunuz | Bladestorm Help Center

Steam Takas Url Bulma

steam takas url bulma

Steam Trade URL Nasıl Bulunur? Steam Takas Linki Nedir?

Arkasında Gabe Newell gibi bir dâhinin olduğu Valve Corporation’ın, Steam’e can vermesinin üzerinden neredeyse 20 yıl geçmiş olmasına karşın Steam, popülerliğini artırarak varlığını sürdürüyor. İlk etapta yalnızca Valve oyunlarının dijital olarak dağıtımı ve çevrim içi özelliklerinin değerlendirilebilmesi için tasarlanan Steam’in kullanıcı kitlesini genişletmesi, platforma eklenen özelliklerle mümkün oluyor. Önce üçüncü parti oyunların ve yazılımların platforma dâhil edilmesi, ardından oyuncuların, birbirleriyle iletişim kurabilecekleri sosyal ağ benzeri bir altyapı sunması, yine oyunların, kendilerini ifade edebilecekleri birçok özelleştirme sunması Steam’i, bugün bile benzersiz kılıyor. Ne var ki, yılında hayata gözlerini açan oyun dağıtım platformuna yılının sonlarında eklenen Topluluk Pazarı özelliği, oyun tutkunları için hem küçük çaplı bir kazanç kapısı hâline geliyor hem de dijital içerik koleksiyonlarına, para ödeyerek ya da takas yöntemiyle yeni ögeler ekleyebilmelerine fırsat tanıyor. 

Peki, Topluluk Pazarı aracılığıyla neler alınıp satılabiliyor, daha da önemlisi Steam Trade URL olarak da bilinen Steam takas linkleri nasıl üretiliyor ve öğrenilebiliyor? Gelin bu soruların yanıtlarını birlikte arayalım.

CS:GO Kasalarından Little Nightmares Koleksiyon Kartlarına Dek Sayısız İçerik

Steam uygulaması ya da web sayfası üzerinden giriş yaparak takip edilebilen Topluluk Pazarı, Valve’ın zaman zaman yaptığı güncellemelerle daha olgun hâle geliyor. Platformun başı itibarıyla Topluluk Pazarı’nda; Dota 2, PAYDAY 2, Counter-Strike: Global Offensive, Rust, Team Fortress 2 gibi gerek yeni gerekse biraz yaşlı oyunlar öne çıkıyor. Pazar sayfasının sağ kısmında “Oyuna Göre Ara” kısmından “Daha fazlasını göster”e tıklandığında ise onlarca oyun listeleniyor. İlgili oyunların koleksiyon kartları, oyun içinde değerlendirilebilen silahlar ve silah skin’leri, nadir bulunan oyun içerikleri, pazar aracılığıyla alınabiliyor, takas edilebiliyor ya da satılabiliyor. Bunun yanında CS:GO gibi oyunlarda sürpriz içerik bulunduran kasalar da pazarın, en çok alınıp satılan eşyaları arasında yer alıyor.

Bir dönem, satılabilmesi için ekstra güvenlik önlemi olarak Steam’in akıllı cep telefonu uygulaması aracılığıyla onay verilmesi istenen koleksiyon kartlarının ise alım satım sirkülasyonu hayli yüksek seyrediyor. Oyuncuların koleksiyon malzemesi olarak değerlendirebilmelerine, tam sayıya ulaştırdıklarında farklı seviyelerde rozet oluşturabilmelerine ya da diledikleri takdirde, cevhere dönüştürüp farklı kartlar üretebilmelerine veya bu cevherleri satarak cüzdanlarına para ekleyebilmelerine imkân sağlayan koleksiyon kartları, pazarın en çok rağbet gören unsurları içerisinde bulunuyor.

Topluluk Pazarı İçerisinde Takas ve Satışın Etkili Yolu: Steam Takas Linkleri

Her dakika yüz binlerce işlemin yapıldığı Steam Topluluk Pazarı, geleneksel yöntemlerle kullanıldığında, Steam’in; masaüstü uygulaması, akıllı cep telefonu uygulaması ve web sayfası yeterli oluyor. Alınmak istenen dijital ögeler, elle aratılarak bulunabiliyor, envanterini herkesin ya da arkadaşlarının görebileceği şekilde ayarlayan kullanıcıların envanterlerindeki malzemelere talip olunabiliyor. Tüm bunların yanında, sahip olduğu dijital unsurları satışa çıkarmış olan kullanıcıların eşyaları da talep edilen meblağ ödenerek kolayca satın alınabiliyor.

Daha kapsamlı alışverişler/takaslar gerçekleştirmek isteyenler ise üçüncü parti takas sitelerinden, kendilerinin ya da başkalarının hazırladığı takas botlarından yararlanabiliyor. Ancak botların hangi profil sahibinin eşyalarını alacağını, kullanıcıların yönlendirmesiyle öğrenmesi gerekiyor. Bu noktada devreye, Steam takas linkleri giriyor. Steam hesabı üzerinden kolayca öğrenilebilen takas linki, sabit bırakılabildiği gibi arzu edildiği takdirde değiştirilebiliyor. Steam Trade URL şeklinde bilinen takas linkini öğrenmek ise saniyeler sürüyor. İlgili linki bulmak için Steam’in masaüstü uygulaması ya da web sayfası üzerinden Profil kısmı altında yer alan “Envanter”e tıklamak ve açılan sayfadan mavi renkteki “Takas Teklifleri” tuşuna basmak, son olarak ise “Bana kimler Takas Teklifleri gönderebilir?” kısmına tıklamak gerekiyor. “Üçüncü Parti Siteler” başlığının hemen alt tarafında Takas URL’si görülüyor. İlgili link, aynen kullanılabildiği gibi “Yeni bir URL oluştur” tuşu kullanılarak yeni bir adres de hazırlanabiliyor.

Steamde Oyun Takası Nasıl Yapılır?

Steam üzerinden takas yapacağınız arkadaşınızın üzerine sağ tıklayın ve &#;Takasa Davet Et&#; (Invite to Trade) seçeneğini tıklayın. Eşya transferi için oyun sayısı şu anda az, örnek olarak Dota 2 için yapalım. Karşınıza gelen pencerede açıklacaktır. Envanter (Inventory) kısmından Dota 2 oyununu seçin.
Takas Teklifleri sayfasından bir teklif göndermek için:

  1. Steam&#;i açın (istemci ya da web üzerinden)
  2. Takma adınızın üzerine imleci getirin.
  3. Envanter&#;e tıklayın.
  4. Takas Teklifleri seçeneğine tıklayın.
  5. Yeni Takas Teklifi seçeneğine tıklayın.
  6. Takas teklifi göndermek istediğiniz arkadaşa tıklayın.

Contents

Hangi Steam öğeleriyle oyun oynarsınız?

İsterseniz market üzerinden satıp gelen parayla oyun vb funduszeue.infoeniz oyun kartlarınızı çeşitli steam öğeleriyle takaslayabilirsiniz. Steam levelniz 10 olduğunda daha farklı bir steam profiline kavuşfunduszeue.infoıca rozet yaptığınızda arkaplan resimleri de kazanıyorsunuz.

Neredeyse Steam guard&#;ı aktifleştirmek gerekir?

Bu uyarı ise karşınıza bir internet bağlantısı sorununda, takasçılardan birinin Steam hesabını güncellemediği taktirde vs. karşınıza gelir. Bu uyarıysa karşınıza eğer Steam Guard&#;ınızı aktifleştirmediyseniz çıkar. Bu +rep muhabbeti steam topluluğunun scammerlara karşı kendi başına geliştirdiği bir nevi korunma sistemi.

Neredeyse Steam levelinizi geliştirebiliriz?

İsterseniz o oyunun tüm kartlarını toplayıp rozetler yapıp steam levelinizi geliştirirsiniz. İsterseniz market üzerinden satıp gelen parayla oyun vb funduszeue.infoeniz oyun kartlarınızı çeşitli steam öğeleriyle takaslayabilirsiniz.

Hangi sitelerin Steam hesaplarının kapatılmaması?

Sebebi ise sitelerin kullanıcıların Steam hesaplarının funduszeue.info uygulaması ile kendileri için kar yapma ve doladırıcılıklara yol açabilmesiydi. Valve ise bir adım olarak bu bet ve jackpot sitelerinin 2 hafta içinde kapatılmasını aksi taktirde dava açacaklarını duyurmuştu.

Takas bekleme süresi nedir?

Takas bekletmesi nedir? Takas bekletmesi, takas edilmiş öğelerin teslim edilmeden önce Steam tarafından tutulduğu bir zaman aralığıdır. Takas bekletmeleri 15 güne kadar sürmektedir. Eğer bir arkadaşınızla öğe takas ediyorsanız ve o arkadaşınızla 1 yıldan uzun süredir arkadaşsanız, bekletme süresi 1 gündür.

Steam takas sınırı var mı?

Oyun içinden ya da Topluluk Pazarı&#;ndan satın alınan öğeler envanterinizde öğenin üzerinde belirtilen tarihe kadar takas edilemez veya Pazar&#;a konamaz.

Steam takas URL nasıl bulunur?

Steam Trade URL Nasıl Bulunur?

  1. Adım #1: Steam ana sayfasından profilinize tıklayın.
  2. Adım #2: Sağ menüden Envanter kısmına tıklayın.
  3. Adım #3: Takas Teklifleri butonuna basın.
  4. Adım #4: “Kimler bana takas gönderebilir?” kısmına tıklayın.
  5. Adım #5: “Takas URL&#;i” kısmını kopyalayın.

Steam kısıtlı hesap takas yapabilir mi?

Kısıtlı hesap ile takas yapamazsın. Yani Bynogame aldığın bir eşyayı takas yoluyla alamazsın.

Takas banı nedir?

Bazı otoritelerin reşit olmayan kişilerle kumar oynatılması ve kumar oynatmak için gerekli lisanslara sahip olmadan kumar oynatma gibi bazı argümanlarla Valve&#;i sıkıştırmıştır. Ondan sonra bu takas banı meselesi gelmiştir. Takas ettiğiniz bir eşyayı bir süre takas edemezsiniz. O süre geçince takaslayabilirsiniz.

Steam Pazar bekletmesi ne kadar sürer?

Mobil kimlik dogrulayiciyi etkinlestirdikten sonra 7 gün beklemeniz gerekiyor. Bu 7 gün icinde olusturulan tüm takaslara 15 gün bekletme süresi uygulaniyor.

Steam pazar açmak için kaç tl ?

Merhabalar, bildiğiniz gibi yeni hesaplarda Steam pazarını ve takası açmak için 5 dolar harcama yapmak gerekiyor.

Steam pazar açmak için kaç tl ?

USD. Steam Cüzdanınıza 5 Amerikan Doları veya daha fazla bir yükleme gerçekleştirmek.

Steam topluluk pazar açmak için kaç TL?

Sadece oyun değil 30 TL&#;lik Steam cüzdan kodu al (25+5 şekilde) zaten pazarın açılır. 30 TL&#;ye istediğin skini alabilirsin.

Steam linkine nasıl bakılır?

1 ) Steam &#;e üye girişi yapın Profil butonuna basın. 2) Adres çubuğunda bulunan funduszeue.info link sizin Steam Profil Adresinizdir.

URL nereden bulunur?

Bir sayfanın URL&#;sini alma

  1. Bilgisayarınızda funduszeue.info adresine gidin.
  2. Sayfayı arayın.
  3. Arama sonuçlarında sayfanın başlığını tıklayın.
  4. URL&#;nin tamamını seçmek için tarayıcınızın üst tarafındaki adres çubuğunu tıklayın.
  5. Seçilen URL&#;yi sağ tıklayın. Kopyala&#;yı seçin.

Steam ID numarası nasıl öğrenilir?

Aşağıdaki adımlar size SteamID&#;nizi bulma konusunda yardımcı olacak.

  1. Steam Topluluğu profilinize gidin.
  2. Profili Düzenle.
  3. Hesabınız için daha hiç özel bir Steam Topluluğu bağlantısı oluşturmadıysanız, 64 bitlik ID&#;niz &#;ÖZELLEŞTİRİLMİŞ BAĞLANTI&#; kutusunun altında gösterilen URL&#;de ######### biçiminde yer alacaktır.

Steam bana kim takas teklifi gönderebilir?

Kimlere takas teklifi gönderebilirim? Envanterini görebildiğiniz tüm arkadaşlarınıza ya da size takas URL&#;ini veren herkese takas teklifi gönderebilirsiniz.

Steam sınırlandırılmış hesap ne demek?

Steam Destek :: Sınırlandırılmış Kullanıcı Hesapları Steam, bazı hesapların çeşitli topluluk ve sosyal özelliklere (sıklıkla spam, kimlik avı ve diğer suistimaller için kullanılan) olan erişimini kısıtlayabilir.

Steam den alınan oyun satılabilir mi?

Kilopat. Kütüphaneye eklenmiş bir oyun ise satamazsınız. Aldığınızdan beri 2 hafta geçmemişse ve 2 saatten az oynamışsanız iade edebilirsiniz.

Steam envanter gizliliği nasıl açılır?

Profilinizdeki &#;Gizlilik Ayarları&#; kısmına şu şekilde de gidebilirsiniz:

  1. Steam profilinizden, gösterilen rozetinizin altındaki. Profili Düzenle. butonuna tıklayın.
  2. Gizlilik Ayarları sekmesine tıklayın.
  3. Gizlilik durumunuzu seçin (değiştirilen tüm ayarlar otomatik olarak kaydedilir).

Steam Trade url ne demek?

Steam Trade URL Nedir? Pazar sistemi açık olan oyunlarda, kazandığımız eşyaları takas yapma olanağı sağlar. Özellikle CS:GO, Dota 2, TF2 ve son dönemlerde de PUBG oyuncuları pazar yerlerini oldukça aktif bir şekilde kullanıyorlar.

Steam Trade Url Bulma

Haberler 9 Haziran Perşembe

Steam Trade Url Bulma

Steam dünyanın her yerinden farklı oyuncuları aynı çatı altında toplamayı başarmış bir uygulamadır. Oyunları orijinal olarak alabilmeye olanak vermesi ve kütüphanede de saklama fırsatını olması oldukça önemli bir özellik olarak karşımıza çıkmaktadır. Özellikle oyunda bu özelliği kullanan kişi sayısı bir hayli fazladır. Steam de Steam Trade Url Bulma konusu da bu bağlamda oldukça önemlidir. Trade işlemi için takas linki oluşturmak gerekmektedir. Bu url oluşturulmaya işlemi gerçekleştirmek mümkün değil. Biz de bu yazımızda sizlere Steam içinde trade url si nasıl bulunur bu konudan bahsedeceğiz.

Steam Trade Url Nasıl Bulunur?

  1. İlk olarak Steam’i uygulamasını açalım
  2. Ardından profilimize giriyoruz. Giriş sonrası üst tarafta yer alan butonlardan en sağındakine tıklayalım
  3. Steam profiline giriş yapalım ve sağ tarafta yer alan “Envanter” sekmesine tıklayalım. Dilerseniz profil isminize tıkladıktan sonra alt tarafta açılan seçeneklerden Envanter’e de tıklayabilirsiniz.
  4. Envanter kısmının üst tarafında  “Takas Teklifleri” butonu bulunmaktadır. Bu butona tıklayarak url oluşturma işleminizi tamamlayabilirsiniz.
  5. Ayrıca takas teklifleri sekmesine girerek sağ tarafta yer alan “Bana Kim Takas Teklifleri Gönderebilir”e seçeneği de burada işimize yarayacak olanb bir işlemdir.
  6. Açılan sekmede takas linkini görebilir ve değiştirebiliriz. Steam takas linki adresinizi üstüne tıklayıp Ctrl+C yaparak risksiz biçimde kopyalamanız mümkündür.
  7. Manuel işlem yerine kopyala ve yapıştır yapmak sizin için en iyisi olacaktır.

Görüldüğü üzere Steam üzerinden url bulma işlemi aslında oldukça basittir. Ancak bu işlem için yukarıdaki maddeleri harfiyen yerine getirmek gerekmektedir. Steam Trade Url oyuncuların sıklıkla kullandıkları ve araştırdıkları bir konudur. Genellikle ilk etapta oyuna yeni başlayanlar bu konuyla ilgilenmezken sonrasında levelleri arttıkça konuya olan ilgileri de artmaktadır. Bizler de bu bağlamda Steam Trade Url Nasıl Bulunur? Konusuna açıklık getirecek bazı kavramlara değindik. Aynı bölümde yer alan kısımda size gönderilen takas tekliflerini görebilir ve bu konuda kısıtlama yaparak size takas teklifi gönderecek kişileri de seçebilirsiniz. Steam Trade Url bulmak için sitemizdeki yazımızı okuyarak işlemleri yapmanız yeterlidir.

Dost Game

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası