hametan merhem bebeklerde kullanılır mı / HAMETAN KREM YENIDOGAN BEBEGE PISIK ICIN KULLANILABILIR MI-Hamilelik Dönemi Genel

Hametan Merhem Bebeklerde Kullanılır Mı

hametan merhem bebeklerde kullanılır mı

Birçok cilt problemine iyi gelesiyle bilinen Hametan krem, iltihaplanmaların kurutulmasında, kanamanın durdurulmasında ve sivilce tedavisinde kullanılmaktadır. Bitkisel bazlı bir ilaç olan Hametan krem, Kuzey Amerika’da yaygın olarak yetiştirilen cadı fındığı bitkisinden elde edilmektedir. 1. Derece yanıklara, sinek böcek ısırıklarına ve açık yaralara sürüldüğünde ağrı ve acıyı hafifleterek yaraların daha çabuk tedavi edilmesini sağlamaktadır. İçerisinde paraben ve petrol olmadığından dolayı da herhangi bir yan etkisinin olmadığı belirtilen kremi kullanırken göz ve ağıza kaçırmamaya dikkat edilmesi önerilmektedir. 

Emla krem ne işe yarar, nasıl kullanılır? Emla krem fiyatı...

Hametan Krem Faydaları Nelerdir?

Neredeyse her türlü cilt problemlerine karşı etkili olan Hametan krem, doğal ve bitkisel malzemelerden üretilmektedir. Cadı fındığı bitkisinden elde edilen krem, sivilce oluşumu, yanık, cerrahi müdahaleler sonrası oluşan yaralara uygulanabilen ve ağrıların kısmen dinmesine, yaranın daha çabuk geçmesini sağlamaktadır. Hametan kremin cilde olan faydaları şöyledir:

  • Yara izlerinin geçmesini sağlar.

  • İltihap kurutucudur.

  • Sivilcelerin daha çabuk tedavi etmesine yardımcı olur ve sivilce izlerinin geçmesini sağlar.

  • Yanıkların geçmesine yardımcı olur.

  • Cilt rengini eşitleyerek ciltte oluşan koyu lekelerin geçmesinde etkilidir. 

  • Makyaj öncesi makyaj bazı olarak sürüldüğünde makyajın daha kalıcı olmasını sağlamaktadır.

  • Güneş yanıklarına iyi gelerek yanık acılarını dindirir. 

  • Aşırı kuruyan ve çatlayan ayaklara sürüldüğünde ayakların nemlenmesini ve kuruluğa bağlı olarak ortaya çıkan topuk çatlaklarının da kısa sürede tedavi edilmesini sağlamaktadır. 

  • Güçlü bir nemlendirici olan Hametan krem, el, yüz ve vücuda sürüldüğünde vücudun nem dengesini sağlamaktadır. 

  • Aniden kilo veren kişilerin vücutlarında oluşan çatlakların tedavi edilmesinde etkilidir.

  • Sinek ve böcek ısırıklarına sürüldüğünde kaşıntı ve acıyı hafifletir. 

  • Yatak yaraları ve ameliyat yaralarına iyi gelir.

  • Tahriş olan cilde uygulanması durumunda Hametan krem sürülmesi önerilir. 

Hametan Krem Nasıl Kullanılır?

Hametan kremi kullanmadan önce herhangi alerjik bir reaksiyon göstermesi durumuna karşı doktora danışılması önerilmektedir. Hametan kremi kullanmadan önce sürülecek bölgenin temizlenip yıkanması ardından kremin uygulanması önerilmektedir. 

Pişik Krem Tedavisinde Hametan Krem

Bebeklerin huzursuz olmasına neden olan ve canlarını acıtan pişiğe karşı hametan krem kullanılması önerilir. Doktora danışarak sürülmesi önerilen krem, bebeklerin tenine ince bir tabaka halinde uygulanması gerekir. Pişik kızarıklığını ve acısını kısa sürede alan krem nohut büyüklüğünde uygulanmalıdır. 

Yara Tedavisinde Hametan Krem

Güneş ya da herhangi bir nedenden dolayı yüksek ısıya maruz kalan ve bunun neticesinde yanık yaraları olan cilde uygulandığında yanık acılarını alarak kısa sürede izlerin geçmesine yardımcı olmaktadır. Ciltte meydana gelen isilik, sinek ısırığına da uygulanması cildin kısa sürede kendini onarmasını sağlamaktadır. Hametan kremin en etkili olduğu durumlardan biri de sivilceleri kurutması ve sivilce izlerini geçirmesidir. 

Hametan Krem 2022 Fiyatı

Birçok cilt problemine etkili olmasına karşılık fiyatı oldukça uygun olan kremin 30 gr 2020 fiyatı 16.24 TL’dir. 

       TEDAVİ:

İlk tercih: Her biri tek başına yada beraber kullanılabilir.

1. DERMO-TROSYD® KREM      2X1 (antifungal + antibakteriyel)

2. TRAVAZOL® KREM 2X1 ( antifungal + düşük doz steroid)

3. OKSİTİN® KREM 3X1 ( Zn + zeytinyağı + vitamin + vazelin içerir)

4. HAMETAN® KREM 3X1 (Tahriş varsa tedaviye eklenebilir. Tek başına da kullanılabilir. )

** Sadece rektal bölgedeki koyu kırmızılıklarda streptokokal enfeksiyon düşünülebilir ve DERMA-TROSYD tercih edilebilir.

** Mantar ile enfekte olmuş olgular deride parlak kırmızı lezyon ve onun çevresinde çok sayıda uydu lezyon şeklindedir. Tedavi 2±1      vaya 3±1 tercih edilir.

** Yüksek doz steroid içeren kremler kesinlikle kullanılmaz. (DERMOVAT gibi) çocuklarda cushing sendromu bile yapabilir.

** Tedaviye dirençli ağır diaper dermatitli bebeklerde diğer kronik inflamatuar deri hastalıkları, nadiren langerhans hücreli histiositoz, akrodermatitis enteropatika düşünülebilir.

Hametol Baby Pişik Krem 100 gr 8699514350163

Değerli varlıklarınız, çocuklarınızın bakımında kullandığınız ürünler, son derece önemlidir. Kullanılan seçeneklerin onların yumuşak ve hassas cilt yapısına uygun nitelikleri taşıması gerekir. Alerjik reaksiyonlara yol açmayan, sürmesi kolay ürünler; annelerin beğenisini toplar. Pişik, bebeklerde sık rastlanan bir cilt sorunudur. Çoğu zaman da rahatsız edicidir. Hametol Baby pişik krem 100 gr, çocuğunuzun cilt yapısına uygun kullanımı ile pratik bir üründür. Düzenli kullanıldığı zaman pişik oluşumunu önler. Yumuşak kıvamlı olması sebebiyle, çocuğunuzun kızarık cildine uygulama esnasında canını yakmazsınız. Kokusu, son derece hoştur. 100 gramajlı pratik ambalajlarda üretilip hizmete sunulur. Pişik, bebeklerin kasık ve popo bölgelerinde sıkı sık görülen bir durumdur. Ürün, çocuğun cildinin beslenmesine yardımcı olur. Bu seçenekle pişik sorununu meydana gelmeden engelleyebilirsiniz.

  • Pratik ve kolay kullanım
  • Ferahlatıcı hoş koku
  • Çocuk cilt yapısına uyumlu

Koruyucu Hametol Pişik Kremi 100 gr Özellikleri

Koruyucu Hametol Pişik Kremi 100 Gr Özellikleri

Hametol pişik kremi 100 gr pratik ve kullanışlı ambalajı ile müşterilerin beğenisini kazanır. Rahatlıkla çantanıza koyup dilediğiniz yere taşıyabileceğiniz ebattadır. Çocukların hassas ve büyüklere nazaran ince olan cilt yapısı dikkate alınarak geliştirilerek üretilir. Pişiği geçirmekle kalmayıp, bu durumun oluşmadan önlenmesini de sağlar. Nemli ve yumuşak bir cilt yapısına sahip olan bebekler böylece hem keyifli hem de huzurlu olur. Bu sayede uykusu düzenli hal alır. Bu da çocuğun sağlık gelişimine katkı sağlar. Ürün; pişiği önlediği ve geçmesine katkıda bulunduğu için kişilerin beklentilerine yanıt verir. Krem, içeriğindeki hamamelis virginiana özü ile cildin nemli ve pürüzsüz kalmasını sağlar. İçerisinde bulunan provitamin B5 ile bebeğin cildini nemlendirerek kızarıklığı ve tahrişi önlemeye yardımcı olur. Ürünü bebeğiniz için tercih edebileceğiniz gibi kendiniz için kullanabilirsiniz.

Rahatlatıcı Hametol Baby Pişik Krem 100 gr Kullanımı

Rahatlatıcı Hametol Baby Pişik Krem 100 Gr Kullanımı

Düzenli olarak kullanılan pişik kremi, bebeğiniz bez kullanmayı bırakıp tuvalet alışkanlığını kazanana kadar sizinle olur. Bu süreçte olası pişik durumlarını önlemek açısından ebeveynlerin vazgeçilmez yardımcısıdır. Yenidoğandan itibaren her bez değişiminde düzenli kullanıldığında, kızarıklığın oluşumunu engellemeye destek verir. Çok acı verici ve sıkıntılı bir cilt sorunu olan pişiği, baby pişik krem ile önleyip oluşmasını engelleyebilirsiniz. Ürün; içerisindeki özel yağ karışımı ile çocuğunuzun tenini yumuşatarak yatışmasını sağlar. Cildinin hava almasına engel olmadan nemlendirir. Hametol Baby pişik krem, hassas yapıdaki tahriş olmuş durumdaki cildi onarmaya katkı sağlayan nitelikte bir kremdir. Basit bir biçimde uygulanır. Kolayca tenden temizlenir. Bu sebeple anneler tarafından sıklıkla tercih edilir. Pişik oluşumunun önüne geçmek için sık sık bez değişimi yapıp her değişimde ürünü güven içinde kullanabilirsiniz.

Avantajlı Hametol Baby Pişik Krem 100 gr Fiyatı ve Yorumları

Avantajlı Hametol Baby Pişik Krem 100 Gr Fiyatı ve Yorumları

Çocuk bakımında kullanılan ürünlerin doğal yapıda olması, onların sağlığını korumak bakımından mühimdir. Ürün, ebeveynlerin bu konudaki beklentilerini karşılayabilecek özelliklere sahiptir. Koruyucu madde, perfüm, paraben, renklendirici ve antiseptik madde içermemesi sebebiyle bebek sağlığına uygundur. Kolay bir şekilde uygulanır. Aynı zamanda temizlenmesi de oldukça basittir. Dilediğiniz her yere rahatlıkla taşıyabileceğiniz pratiklikteki ambalajı ile memnuniyet toplar. Ürün, çocukların ince ve hassas cilt yapıları dikkate alınarak geliştirilip üretilir. Nefes alan, yumuşak ve nemli cilt, hem keyifli hem mutlu bir çocuk demektir. Rahatsızlığı olmayan mutlu bebek düzenli uyuyup sağlıklı gelişir. Özel yağ karışımı ile üretilen krem, bebek cildinin hava almasın engellemeden nemlendirir. Pişik oluşmadan önlemeye katkıda bulunur. Hametol Baby pişik krem 100 gr fiyat performans ürünüdür. Üründen istenen beklentileri karşılar. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Hametol Baby pişik krem 100 gr yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Ürünün bütün özelliklerine Trendyol üzerinden rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası