korona aşısı randevu alma / Aşı Randevusu Nasıl Alınır? e-Devlet MHRS Aşı Randevu Alma

Korona Aşısı Randevu Alma

korona aşısı randevu alma

MHRS korona aşı randevusu nasıl alınır? MHRS aşı randevu alma ekranı

Aşı içini yaş, meslek ve kronik hastalık gibi önceliklere sahip vatandaşların bir kısmının aşı sırası geldi. Aşı sırası gelen vatandaşlar ise internet üzerinden veya telefonla randevu alarak, aşılarını oluyor.

COVID AŞI RANDEVUSU NASIL ALINIR?

Covid aşı randevusu almak isteyen vatandaşların Merkezi Hastane Randevu Sistemi (MHRS) https://www.mhrs.gov.tr resmi internet sitesine giriş yapmaları veya 184'ü aramaları yeterli olmaktadır.

MHRS Web'den randevu almak için; Daha önceden üyelik kaydınız yok ise "Randevu Al" butonuna tıkladıktan sonra gelen ekrandan "Üye Ol" seçeneğini tıklayarak üyelik işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

mhrs randevu

Eğer üyeliğiniz mevcut ise kimlik numaranız ve şifrenizle istediğiniz hastane ve hekimi seçerek randevunuzu oluşturabilirsiniz.

MHRS mobilde randevu almak için ise akıllı cihazınızın uygulama marketinden MHRS uygulamasını indirerek üyelik kaydınız yoksa oluşturabilir, var ise kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yaparak randevunuzu alabilirsiniz.

Corona virüs aşısı randevusu için, sisteme giriş yapıldıktan sonra "Hastane randevusu al" seçeneği üzerinden "Genel Arama" ardından "Covid-19 aşı" seçeneğini tıklayarak gerekli bilgileri girmeniz gerekiyor.

aşı1

AŞI RANDEVUSU E-DEVLET ÜZERİNDEN ALINIR MI?

Aşı için randevu almak isteyen vatandaşlar e-Nabız ve e-Devlet sistemleri üzerinden randevu alınıp alınamayacağını da merak ediyor. https://www.turkiye.gov.tr/ ya da https://enabiz.gov.tr/ adresinden giriş yapan vatandaşlar, arama bölümüne MHRS yazarak yönlendirildikleri ekrandan da başvuru yapabilmektedir.

AŞI SIRASI GELDİĞİ NASIL ÖĞRENİLİR?

Vatandaşlar aşı durumunu e-Nabız hesabından ya da 2023'e kısa mesaj göndererek öğrenebilir. Kısa mesaj için ASI yazıp boşluk bırakıp, T.C. Kimlik Numarasını yazıp tekrar boşluk bırakıp Kimlik Seri Numarasının son 4 hanesini yazıp göndermek gereklidir.

E-NABIZ EKRANI İÇİN TIKLAYIN
E-DEVLET EKRANI İÇİN TIKLAYIN
MHRS EKRANI İÇİN TIKLAYIN

aşı4

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Aşı randevusu alma yolları Biontech aşısı nasıl alınır telefon numarası

Sağlık Bakanlığı öncelikli gruplar ve sağlık çalışanları için 4. doz aşı takvimi oluşturdu. 4. doz koronavirüs aşısı 3. dozdan 21 gün sonra sağlık çalışanlarına ve 60 yaş üstüne uygulanacak. 15 yaş üstüne ve kronik hastalığı olan 12 yaş üstüne aşı hakkı tanımlandı. 4. doz aşısı randevu ile yapılacak. Aşı randevuları MHRS, 182 ve E nabız'dan alınacak.

Abone ol

Sağlık Bakanlığı'ndan koronavirüs için 4. doz aşı kararı çıktı. Bu karara göre 4. doz aşıyı 60 yaş üstü vatandaşlar ve sağlık çalışanları olacak. 4. doz aşı olmak isteyen vatandaşlar randevu ile aşı olacaklar. Tercihe göre seçilen koronavirüs aşıları oldukça önem arz ediyor. Peki aşı randevusu nasıl alınır? İşte Aşı randevu alma numarası, telefon, sms

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.