illustrator cc ingilizce yapma mac / Herhangi bir Adobe programının dilini İngilizce olarak değiştirin | Mac'liyim

Illustrator Cc Ingilizce Yapma Mac

illustrator cc ingilizce yapma mac

Adobe Illustrator dil değiştirme ayarları. Dijital çizim alanının bir numaralı yazılımı Adobe Illustrator. Hepimiz keyif alarak bu programı kullanıyoruz ve sanatımızı icra ediyoruz. Ancak bazı arkadaşlarımız bu programın dil sorunundan şikayetçi. Çözümü ise elbette yazının devamında.

ILLUSTRATOR BENZERİ PROGRAMLAR

Sizler için özetlemiş olduğum Illustrator dil değişimi yolları:

Adobe Illustrator Türkçe Yapma

illustrator ingilizce yapma

Program İngilizce ise bu başlığın altında Illustrator Türkçe yapma yolunu bulabilirsiniz. Ancak benim önerim programı İngilizce olarak kullanmanız. Çünkü İngilizce çalışmak hem dilinizi geliştirecek hem de size evrensel tasarım dilini öğretecektir.

Illustrator Türkçe yapma: Program İngilizce ise bu sorunun kaynağı Creative Cloud üzerinden geçiyor. Creative Cloud uygulamasını açıp sağ üstteki kutucuğa tıklayıp Preferences seçeneğini seçin. Buradan Apps sekmesine gelin ve default installation language:English olan yeri Turkish/Türkçe olarak değiştirin. Ardından kaydedip çıkın. Şimdi Illustrator programını yeniden çalıştırın ve dilini kontrol edin. Eğer dili hala İngilizce ise Illustrator programını silip yeniden yüklemeniz dil değişimi için yeterli olacaktır.

Adobe Illustrator İngilizce Yapma

Ben bu tarz grafik tasarım uygulamalarını İngilizce olarak kullanmayı tavsiye ediyorum. Hem belli mi olur belki ileride yurt dışında çalışma şansı bulursunuz.

Illustrator İngilizce yapma: Öncelikle Illustrator uygulamasını kapatın ve Creative Cloud uygulamasını çalıştırın. Ardından Creative Cloud ayarlar sekmesine tıklayarak tercihler bölümüne gelin. Son olarak da tercihlerden uygulamalar sekmesine tıklayarak varsayılan yükleme dilini Türkçe olarak belirleyin. İşlem tamamlanmıştır, pencereyi kaydedip kapatın. Ardından Illustrator uygulamasını çalıştırın. Eğer uygulamanın dili değişmediyse Creative Cloud üzerinden silip yeniden yükleyin. Böylece programı tamamen Türkçe olarak kullanabilirsiniz

ILLUSTRATOR KULLANIM ALANLARI

Adobe Illustrator Dil Paketi

Eğer Illustrator için İngilizce veya Türkçe dil paketlerine sahipseniz size üçüncü bir dil değiştirme yolunu göstereceğim.

C:\Program Files\Adobe\Adobe Illustrator \en_US

C:\Program Files\Adobe\Adobe Illustrator \tr_TR

Hangi dile geçecekseniz yukarıdaki yolda bulunan klasör ve içindeki klasörün adlarını değiştirin. Türkçeden İngilizceye geçerken tr_TR silinip en_US olarak değiştirilmeli. İngilizceden Türkçeye geçerken de elbette tam tersi bir yol izlemelisiniz. Ancak hali hazırda dil paketleri yüklü değilse bu yaptığınız değişiklik maalesef işe yaramayacaktır. O yüzden son seçenek olarak bu yöntemi denemenizi öneriyorum.


Dil değişimi veya Illustrator ile ilgili aklınıza takılan sorular olduğu taktirde bana yorum gönderebilirsiniz. Ayrıca discord kanalımız da herkese açıktır. Şimdilik bu yazıyı burada sonlandırıyorum. Adobeders sitesini tarayıcınızın yer imlerine eklerseniz çok memnun olurum. Hadi bakalım, görüşmek üzere. Kendinize çok iyi bakın!

Etiketler:adobe illustrator dil değiştirmeillustrator dil değiştirmeillustrator dil değişimiillustrator dil değiştirmeillustrator dil değiştirme

Bilgisayar dünyası İngilizce'de bir dünyadırBaşka bir deyişle, evrensel bilgisayar dili İngilizce'dir, ancak şu anda çoğu yazılım çok sayıda dile çevrildiği için küresel ve çok dilli bir dünyada yaşadığımız doğrudur. Örneğin işletim sistemleri, neredeyse tüm dillere çevrilen yazılımlardır, ancak her zaman iyi çeviriler değildirler ve bu, çevrilmiş sürümlerle çalışmayı pratik değildir..

Bu, özel yazılımlarda olur (örneğin görsel-işitsel), İngilizce'de çok sayıda el kitabı ve öğretici bulunan yazılımlar ve bunların çevirilerinin ömrü kısadır ve oldukça kötü çeviriler vardır.. Birkaç gün önce konuşuyorduk Final Cut Pro X İngilizce olarak nasıl yeniden kullanılır çünkü en son sürümünde İspanyolca bir çeviri yayınlandı. Bugün, dili Adobe paketindeki herhangi bir programa nasıl değiştireceğimizi ve böylece İngilizce'ye nasıl döneceğimizi göreceğiz.

Bu gönderinin amacı kişisel bir deneyimden geliyor, After Effects gibi bir programda çalışırken İngilizce versiyonu kullanan bir eğiticiyle karşılaştım, İspanyolca versiyonum vardı ve çeviriyi bulmam neredeyse imkansızdı Adobe'nin ortaya çıkardığı. Bu yüzden İngilizceye dönmeye başladım.

Yapmamız gereken ilk şey söz konusu uygulamaya gidin. Bu yazının başındaki resimde de görebileceğiniz gibi Adobe Premiere CC kullanıyorum. Sağ tuş ile uygulamaya tıklıyoruz ve içeriği göstereceğiz.

Youtube kanalımıza abone olun

Uygulamanın tüm içeriğini bulacağız, ardından aşağıdaki klasörler arasında gezineceğiz:

Seçilen Adobe Uygulaması -> İçindekiler -> Kaynaklar -> AMTLdilleri

AMTLanguages ​​klasöründe biz İki dosya es_funduszeue.info ve es_funduszeue.info bulacağız, ikisinden birini kopyalayacağız sonraki dosya üzerinde çalışmak için. Bu yeni dosyayı en_funduszeue.info olarak adlandıracağız

 

Buna giriyoruz yeni dosya ve en_US adına koyduğumuz şeyin aynısını yazacağız (bu durumda uzantı olmadan). Ve onu kaydedeceğiz, önceki adımda yeniden adlandırmadıysanız, düzenledikten sonra da yapabilirsiniz.

 

Şimdi eski dosyaların uzantısını .bak olarak değiştireceğiz veya onları kaldıracağız, uzantıyı yedeklemek için değiştirmek her zaman daha iyidir.

Bu adımları tamamladıktan sonra bu dosyaları değiştirdiğiniz uygulamayı başlattığınızda İngilizce açıldığını göreceksiniz ve orijinal dilde rahatça çalışabileceksiniz.

Daha fazla bilgi - Final Cut Pro X ile İngilizce olarak işinize geri dönün


nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası