tepe residence umuttepe kiralık / İzmit Kabaoğlu Mahallesi Kiralık Daire Fiyatları ve İlanları

Tepe Residence Umuttepe Kiralık

tepe residence umuttepe kiralık

Tepe Park Residence

Tepe Park Residence projemiz, kalite ve şıklıktan ödün vermeyen her detayı ayrıca düşünülmüş mimarisi ile, malzeme kalitesi ön plana çıkan lüks ve konforu barındıran doğal malzemeler ile tasarlanan ve kalite standartlarını yükselten daire ve 10 dükkandan oluşmaktadır.

Ana arterlere, Kocaeli Üniversitesi ve Araştırma Hastanesi'ne, şehir merkezineve bir çok merkezi yere yakın konumda bulunması ile sağladığı zaman tasarrufu ile insan yaşamına avantaj sağlıyor.

Sevdikleriniz ile bir arada olmak, yeni dostluklar kurmak, eğlenceli anların tadını çıkarmak, şehrin karmaşasından uzak ama şehire yakın, doğa ile iç içe, güvenli bir yaşam için sizleri bekliyor.

 

Konum : Umuttepe/KOCAELİ

İnşaat Alanı     : m2

Proje Özelliği   : Konut 10 İşyeri

Başlangıç        : Mayıs

Bitiş              : Eylül

Kabaoğlu Mahallesi Kiralık Daire Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Ev bakarken aklınızdaki sorulara cevap olabileceğine inandığımız bu yazıda mahalle hakkında genel bilgilere yer verdik. Ev ilanları artık EmlakJet sayesinde sadece bir tık uzaklıkta. Kabaoğlu Mahallesi kiralık daire arayışınızda EmlakJet sizin yanınızda. Bu kapsamda sizler için Kabaoğlu Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Siz de bu yazımıza göz atarak istediğiniz bilgilere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Kocaeli ili KabaoğluMahallesi’nin nüfusu toplam kişidir. Nüfusun 'ü erkek, 'i kadındır.

Kabaoğlu Mahallesi Kiralık Daire Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler

İzmit, Kocaeli ilinin ilçesidir. İlçenin doğusunda Adapazarı, güneyinde Kartepe ile Başiskele, kuzeyinde Kandıra, güneybatısında İzmit Körfezi ve batı yönünde Derince yer alır. KabaoğluMahallesi Kocaeli ilinin İzmit ilçesine bağlıdır. Bölgedeki önemli yerler; Kocaeli Arkeoloji ve Etnografya Müzesi, Seka Kâğıt Müzesi ve İzmit Saat Kulesi.

Kabaoğlu Mahallesi Kiralık Daire Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Kabaoğlu Mahallesi kiralık daire arayan okuyucularımız için ulaşım olanaklarını derledik.

Kocaeli iline ulaşım belediye otobüsleri, tramvay, özel halk otobüsü ve minibüslerle sağlanmaktadır. Belediyeye bağlı otobüslerde kent kart kullanılmaktadır. İzmit ilçesi, birçok karayolunun kesiştiği bir yerde bulunur. Aynı zamanda deniz trafiği oldukça çoktur. Ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeler arası deniz seferleri gerçekleştirilir. Kocaeli Otogarı (İŞOT), İzmit ilçesinde bulunan bir kent otogarıdır. yılından itibaren Cengiz Topel Havalimanından Ankara Esenboğa Uluslararası Havalimanı aktarmalı olarak ülkenin pek çok noktasına hava ulaşımı yapılmaktadır. Cengiz Topel Havalimanı, Kartepe ilçesinde bulunan havalimanıdır. İzmit ilçesine ulaşım sağlayabileceğiniz hatlar; , , , , ,

Kabaoğlu Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Kabaoğlu Mahallesi kiralık daire arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. KabaoğluMahallesi’nde okul bulunmamaktadır. Taşımalı eğitim tercih edecek olan okurlarımız bölgede bulunan diğer devlet okullarını veya özel okulları tercih edebilirler. İlçede bulunan bazı okullar şu şekildedir;

  • Başöğretmen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 

  • 23 Nisan İlkokulu,

  • 30 Ağustos İlkokulu,

  • Yıl Cumhuriyet İlkokulu,

  • Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 

  • 29 Ekim Ortaokulu,

  • İnkılâp Ortaokulu,

  • İzmit Lisesi.

Kabaoğlu Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki kiralık dairelerin alanları ortalama 80 metrekare olarak karşımız çıkar. KocaeliKabaoğlu Mahallesi kiralık daire fiyatları Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim kira fiyatı 61 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 29 yıldır. Siz de KocaeliKabaoğlu Mahallesi kiralık daire arayışınızda bu bilgilerden yararlanabilirsiniz. EmlakJet kiralık evler ile ev arayanları buluşturuyor. Hayalinizdeki eve bir an önce kavuşmak için ev ilanlarına sitemizden bakmalısınız. Kabaoğlu Mahallesi sahibinden kiralık daire arıyorsanız funduszeue.info üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası