lg g3 ekran kilidi unuttum / Çözüldü - LG G3 DTR Bilgiler Kaybolmadan Desen Kilidi Kaldırma | GSM TURKEY

Lg G3 Ekran Kilidi Unuttum

lg g3 ekran kilidi unuttum

Knock Code ve şekiller gibi telefon ekranı kilit ayarları, "Ayarlar > Kilit Ekranı" bölümünden ayarlanabilir. 

Kaydırma kilidini etkinleştirme


"Ayarlar > Kilit Ekranı > Kilit ekranı tipi" bölümünde Kaydırma öğesini seçin.

Şekil kilidini etkinleştirme

1. "Ayarlar > Kilit Ekranı > Kilit ekranı tipi" bölümünde Şekil öğesini seçin.

2. En az dört çizgiyi birleştirerek bir şekil çizin ve ardından parmağınızı kaldırın. Şekil kaydedildiğinde İleri düğmesine basın.

3. Şekli onaylamak için yeniden çizin. Şekil kilidini ayarlamak için Tamam tuşuna basın.

4. Şekli unutursanız kullanabileceğiniz bir yedek PIN ayarlayın.

Notlar

• Şekli ayarlarken bir Google hesabının veya yedek PIN'in girilmesi gerekir. 
• Beş defa üst üste yanlış şekil girerseniz kilit ekranının altındaki "Deseni unuttunuz mu?" seçeneğine basın. Telefonunuzun kilidi Google hesabı ayrıntılarınızı veya yedek PIN'inizi girdiğinizde açılır.

Parolayı, PIN'i, Deseni Unuttuysanız LG Telefonların Kilidini Açmak için 6 Çözüm

6. Çözüm: ADB Komutunu kullanarak LG telefonun kilidini açın (USB hata ayıklamanın etkinleştirilmesi gerekir)

Bu başlangıçta biraz karmaşık olabilir, ancak cihazınızın kilidini açmak için yukarıda belirtilen tekniklerden herhangi birini takip etmek istemiyorsanız, bu alternatifi kullanabilirsiniz. Devam etmeden önce, bilgisayarınızda ADB'nin (Android Debug Bridge) kurulu olduğundan emin olun. Eğer yoksa, Android SDK'yı buradan indirebilirsiniz . 

Ayrıca, şifreyi unutmadan önce telefonunuzdaki USB Hata Ayıklama özelliğini açmanız yardımcı olacaktır. USB hata ayıklama daha önce açılmadıysa, bu yöntem sizin için çalışmayacaktır.

Cihazınızı hazır hale getirdikten ve gerekli tüm yazılımları bilgisayarınıza indirdikten sonra, şifreyi unuttuysanız LG telefonunuzun kilidini nasıl açacağınızı öğrenmek için aşağıdaki adımları izleyin.

Adım 1. Cihazınızı bir USB kablosuyla bilgisayara bağlayın ve başarıyla bağlandığında komut istemini açın. Cihazınızda USB Hata Ayıklama izni ile ilgili bir açılır mesaj alırsanız, bunu kabul etmeniz ve devam etmeniz yeterlidir.

Adım 2. Şimdi, lütfen komut isteminde aşağıdaki kodu sağlayın ve işlendiğinde cihazınızı yeniden başlatın. İsterseniz, kodu biraz değiştirebilir ve yeni bir kilit pimi sağlayabilirsiniz.

  • ADB kabuğu
  • cd /data/data/funduszeue.infogs/databases
  • sqlite3 ayarları. db
  • güncel sistem set değeri=0 burada name='lock_pattern_autolock';
  • sistem set değerini güncelle=0 burada name='lockscreen .lockedoutsürekli';
  • .çıkış yapmak

unlock lg forgot password - command code

Adım 3. Yukarıdaki kod çalışmazsa, “ADB shell rm /data/system/gesture” kodunu sağlamayı deneyin. anahtarı ”ve aynı matkabı izleyin.

unlock lg forgot password - code

Adım 4. Cihazınızı yeniden başlattıktan sonra, hala bir kilit ekranı alıyorsanız, bunu atlamak için rastgele bir şifre verin.

Sıfırlamadan LG Kilit Ekranını Atlama

ALINTI"LG Stylo 3'imin şifresini unuttum, unutulmuş bir ekran kilidini veri kaybı olmadan nasıl sıfırlarım?"

Telefonunuzu yetkisiz erişime karşı korumak için LG telefonunuza bir kilit ekranı şifresi veya deseni ayarlamanız normal ve olağandır.

İnsanlar cep telefonundaki tüm kişisel, profesyonel ve hatta finansal bilgileri kaydetmeye alışkın olduğundan, günümüzde akıllı telefon günlük hayatımızda giderek daha önemli bir rol oynamaktadır. Bu nedenle, LG telefonunuzu farklı ekran kilitleriyle kilitlemek yararlı ve gereklidir. Ancak, Android şifresini unuttuğunuzda ekran kilidi bazen rahatsızlık verir. Android'i sık sık bilgisayara yedekleme alışkanlığınız varsa, LG telefonunuzu herhangi bir endişe duymadan fabrika ayarlarına sıfırlayabilir ve daha sonra yedeklemeden verileri geri yükleyebilirsiniz. Ancak, herhangi bir acil durumda çoğunuzun önemli verileri sık sık yedekleme bilincine sahip olmadığına inanıyorum.

Öyleyse, LG kilit ekranı şifresini unuttuğunuzda, tüm değerli verilerinizi kaybetmek istemeyeceğiniz için telefonunuzu sıfırlamak en son tercihiniz olmalıdır.

Sıfırlama olmadan LG kilit ekranını atla

Bölüm 1. Android Aygıt Yöneticisi ile LG Kilit Ekranını Atla

Eğer açtıysanız, Android Cihaz Yöneticisi LG telefonunuzu kilitlemeden ve LG telefonunuz Google hesabınıza bağlanmadan önce, bu çözüm en kullanışlı ve kullanışlı olanı olabilir. Android Cihaz Yöneticisi Bu özellik LG Stylo 3 / K20 / G5 / G4 / G3 kilit ekranınızdaki tüm verileri bulmanıza, uzaktan kilitlemenize veya kilidini açmanıza ve silmenize yardımcı olabilir.

1. AdımCihazımı Bul sitesinde Google hesabınıza giriş yapın.

Cihazımı bul

2. AdımÇalma, kilitleme, silme ve daha fazlası gibi çeşitli özelliklere erişmek için LG cihazınızın simgesini seçin. LG kilit ekranınızı atlamak için "kilitle" seçeneğine tıklayın.

3. AdımYeni açılan pencerede, orijinal kilit ekranını değiştirmek için yeni bir parola ayarlayın ve parolayı tekrar onaylayın, ardından "Kilitle" düğmesini tıklayın.

4. AdımArtık kilit ekranını atlamak için yeni ayarlanan şifreyi LG telefonunuzun ekranına girebilirsiniz.

Bölüm 2. LG Kilit Ekranını Google Hesabı Üzerinden Atla

LG telefonunuz hala Android veya altında çalışıyorsa, veri kaybetmeden kilit ekranını Google hesabı üzerinden geçebilirsiniz.

1. Adım5 kez yanlış şifreyi / PIN'i / kalıbı girin.

2. Adım5 yanlış denemeden sonra, "Desenimi Unuttum, PIN'i Unuttum veya Şifremi Unuttum" mesajını alacaksınız, buna dokunun ve LG telefonunuzun kilidini açmak için yedek PIN'inizi girebilirsiniz.

3. AdımDaha önce bir yedekleme PIN kodu belirlemediyseniz, LG telefonunuzun bağlı olduğu Google hesabına giriş yapmak için kullanıcı adınızı ve şifrenizi girebilir, ardından LG kilitleme ekranınızın sıfırlamadan kilidini açabilirsiniz.

Bölüm 3. Özel Kurtarmayı kullanarak LG telefonun kilidini açın

LG telefonunuzda çıkarılabilir bir SD kart varsa, LG ekranınızdaki deseni / şifreyi devre dışı bırakmak için de bu yöntemi deneyebilirsiniz. Bu yöntemi kullanmak için, cihazınıza bir tür özel kurtarma yüklemeniz gerekir; TWRP (Takım Win Kurtarma Projesi) ve cihazınızda yanıp söner.

1. AdımDesen Parolası İndirme Uygulamayı devre dışı bırak ve ZIP dosyasını bilgisayarınıza kaydet.

2. AdımSD kartınızı sisteminize yerleştirin ve yeni indirdiğiniz dosyaları taşıyın.

3. AdımSD kartı LG telefonunuza takın ve telefonunuzu kurtarma moduna alın. Örneğin, TWRP kurtarma modu, Güç, Ev ve Sesi Açma düğmesine aynı anda basılarak açılabilir. Özel kurtarma moduna girdikten sonra ekranınızda farklı seçenekler göreceksiniz. "Yükle" seçeneğine dokunun ve Pattern Password Disable uygulama dosyasına göz atın.

kurmak

4. AdımYukarıda belirtilen uygulamayı yükleyin ve LG telefonunuzu yeniden başlatmak için bir süre bekleyin. İdeal olarak, telefonunuz artık kilit ekranı olmadan yeniden başlatılacaktır. Hala bir kilit ekranı görüyorsanız, herhangi bir rasgele rakam girerek onu atlayabilirsiniz.

Bölüm 4. Üçüncü Taraf Uygulamalarını Kullanarak LG Kilit Ekranını Kaldırma

Yukarıda sunulan üç çözüm de sizin için işe yaramazsa, LG telefonunuzu Google hesabına daha önce Google hesabına bağlamadıysanız veya Android sürümünüz ’in üzerindeyse, kilit ekranını kaldırmak için bazı güçlü üçüncü taraf uygulamaları kullanmayı deneyebilirsiniz. LG cihazınızda.

1. iMyFone LockWiper (Android)

LockWiper, LG telefonunuzdaki ekran kilidinin PIN, şifre, desen, parmak izi veya yüz kilidi olup olmadığını anında kaybetmeden Android kilit ekranını kaldırabilir. Dahası, sadece LG telefonunu desteklemiyor, aynı zamanda Samsung, Motorola, Huawei ve benzerleri için de iyi çalışıyor. Bu LockWiper ile LG telefonunuzun kilidini nasıl açacağınızı kontrol edin.

1. AdımBilgisayarınıza LockWiper'ı kurun ve başlatın.

2. AdımLG cihazınızı bir USB kablosuyla bilgisayarınıza bağlayın, ardından başlamak için "Başlat" a tıklayın.

LG ekranını kaldırmaya başla

3. AdımLockWiper, cihazınızı otomatik olarak algılayacak ve LG telefonunuzun bilgilerini ana ekranda görüntüleyecektir. Bilgileri gerçek duruma göre onaylayın veya düzeltin. Ardından LG telefonunuza bir kilit açma veri paketi indirmek için "Kilidi Açmayı Başlat" düğmesine tıklayın.

Cihaz bilgisini kontrol et

4. AdımKilit açma işlemini tamamlamak için ekrandaki talimatları izleyin. Tüm işlem 5 dakikadan daha az sürmelidir.

LG'nin kilidini açmak için bekleyin

2. Android Lock Screen Kaldırma

Android Kilit Ekranını Kaldırma, Android kilit ekranını desen, PIN ve parmak izi ile dakikalar içinde kaldırabilir. Herhangi bir veri kaybı olmadan LG kilit ekranını atlamanızı sağlar. Dahası, kullanımı kolaydır ve teknik bilgi gerektirmez.

1. Adımİndir ve Android Kilit Ekranı Kaldırma uygulamasını bilgisayarınıza yükleyin.

2. AdımBilgisayarınızdaki yazılımı başlatın ve Kilidini açmak fonksiyonu.

Ana arayüz

3. AdımLG telefonunuzu bir USB kablosuyla bilgisayara bağlayın. "Android Ekranının Kilidini Aç" seçeneğini tıklayın.

Android ekran kilidini

4. AdımTelefon modelini seçin.

Bu Android Kilit Ekranı Kaldırma, LG ve Samsung telefonlarındaki kilit ekranını kaldırmayı destekler. Açılır listeden LG telefonunuzun doğru model bilgilerini seçin.

Doğru modeli seçin

5. AdımLG telefonu indirme modunda önyükleyin

  • 1. LG telefonunuzun bağlantısını kesin ve kapatın.
  • 2. Power Up düğmesini basılı tutun, aynı zamanda USB kablosunu da takın.
  • 3. İndirme Modu görünene kadar Güç Aç düğmesine basmaya devam edin.
LG modunu indirmek için Boot

6. AdımKilit ekranı çıkarın

LG cihazınız indirme modundayken, kilit ekranını kaldırmaya başlamak için om düğmesini tıklayın. Lütfen dakikalarca bekleyin, telefonunuz normal modda, kilit ekranı olmadan yeniden başlar.

Kilit ekranını kaldır

Sonuç

Bu makalede, LG kilit ekranını veri kaybı riski olmadan atlamak için dört çözüm önerdik. Her birinin kullanımı kolaydır ve LG telefonunuzdan kilitlendiğinde bir deneme yapabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası