iyi outdoor markası / Sportive | Spor Giyimde En İyi Markalar, En İyi Sen!

Iyi Outdoor Markası

iyi outdoor markası

Hem doğayla iç içe olmayı seven hem de günlük yaşamında konforundan taviz vermeyen pek çok kişinin tercihi outdoor ayakkabılar oluyor. Piyasada mevsim koşullarına uygun, ayaklarınızı bulutların üzerindeymiş gibi hissettirecek pek çok model bulunuyor. Outdoor ayakkabı modelleri sizin de araştırdığınız bir konuysa o zaman bu listemiz size yardımcı olabilir. Haydi başlayalım!

Outdoor ayakkabı, doğa ve kamp tutkunlarının vazgeçilmez ürünü. Peki tam olarak &#;outdoor ayakkabı nedir&#; diye soruyorsanız cevabı işte burada!

outdoor erkek
Outdoor ayakkabılar özellikle dağcılık, trekking gibi açık hava sporları yapan kişilerin kullandığı bir ürün. Ormanlık ve dağlık arazilerde yürümeyi kolaylaştırması, kaymaz tabana sahip olmasıyla pek çok kişi tarafından tercih ediliyor.

Özellikle son yıllarda konforlu oluşu sayesinde şehir hayatında da sıkça kullanılmaya başlayan outdoor ayakkabılar; suya dayanıklı, diğer pek çok ayakkabıya göre sert cisimlerin vereceği hasara karşı dirençli, hareket etmeyi kolaylaştırıcı ve yalıtım gibi özelliklere sahip olmasıyla çoğu kişinin tercih ettiği bir ürün.

Outdoor ayakkabılar, pek çok sebepten ötürü tercih edilebiliyor ve birbirinden farklı ortamlarda kullanılabiliyor. Peki outdoor ayakkabı nerelerde kullanılır?

outdoor erkek
  • Outdoor ayakkabılar daha çok doğa sporu yapanlar tarafından tercih edilir. Outdoor ayakkabılar doğa yürüyüşü, trekking gibi zorlu sporlarda yürümeyi kolaylaştırmak, ayakları dış etkenlerin vereceği hasara karşı korumak amacıyla üretilir.
  • Tırmanma sporu yapanların da vazgeçilmezi olan bu ürün, kamp yapan kişiler tarafından da tercih ediliyor. Ancak son dönemde şehir hayatında da pek çok kişi tarafından kullanıldığına tanıklık etmişsinizdir.
  • Öyle ki, kimi zaman bazı kişiler işe giderken bile outdoor ayakkabı giyebiliyor. Kısacası outdoor ayakkabı en zorlu doğa koşullarından en minimal ortamlara kadar her yerde kullanılabilecek bir ürün.

 

Outdoor ayakkabıların yapılacak etkinliğe göre çok farklı modelleri var. Eğer siz de hem günlük yaşantınızda hem de spor yaparken bu ayakkabıları kullanmak istiyorsanız sizler için hazırladığımız &#;outdoor ayakkabı modelleri&#; listemizi inceleyebilirsiniz


Outdoor ayakkabıların doğa yürüyüşü botu, doğa yürüyüşü ayakkabısı, trekking dağcılık botu gibi farklı seçenekleri mevcut. Bunun yanı sıra su geçirmez, terletmez gibi özellikleriyle de çeşitler değişebiliyor. Erkekler için hazırladığımız bu içerikte pek çok farklı modeli bir arada değerlendirme fırsatına sahip olabileceksiniz.

1. Jack Wolfskin Maze Texapore Erkek Outdoor Ayakkabı

outdoor ayakkabı modelleri fiyatları trendyol listelist
Outdoor ayakkabı modelleri arasında en çok tercih edilen ürünlerden, doğa yürüyüşleri için ideal olan bir ayakkabı ile turumuza başlayalım. Hem kent yaşamında hem de doğada kullanabileceğiniz bu ayakkabı, iyi yastıklı tabana sahip. Çok işlevli taban yapısına sahip olduğu için zemini sağlam bir şekilde kavrayabilir. İç tabanının ekstra kalınlaştırılmış evadan üretilmiş olması, en üst düzeyde yastıklama sağladığından rahat bir yürüme sağlar. Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

Kullanıcı yorumu:Ürün müthiş, sonbahar ve kış aylarında işinizi görebilecek yeterlilikte ve Jack Wolfskin kalitesi

Amazon&#;da Fiyatını Gör

2. The North Face W Backberk Boot 2


The  North Face imzası taşıyan bu model, soğuk havalarda en iyi performansı sunmayı vaadediyor. PrimaLoft teknolojisi sayesinde ayaklarınızı sıcak tutan ürün, HydroSeal zarı sayesinde hem su geçirmiyor hem de nemi ayakkabının dışında tutuyor. Özel kauçuk tabanı sayesinde maksimum zemin tutuşu sağlayan model, doğa yürüyüşleri için harika. Ek olarak ürünün EVA tabanla donatıldığını da söyleyelim. Ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu: Ayaktaki duruşu rahatlığı mükemmel ve çok hızlı kargolandi kar spora tşkler ⭐

Amazon&#;da Fiyatını Gör

3. Columbia Crestwood Mid

Mükemmel çekiş ve konfor vaadeden bu model ise Columbia imzası taşıyor. Orta yükseklikle tasarlanan ürün, su geçirmez özelliğe sahip. Omni Tech teknolojisiyle donatılan model, Columbia&#;nın hem su geçirmez hem de nefes alabilen ilk modellerinden biri. Mikro delikli membranları sayesinde sıcak havayı ve nemi dışarı atan ürün, soğuk havanın içeri girmesini de önlüyor. Ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu:yaklasik 1 yil oldu alalı, harika tutuş, suyu asla gecirmeyen müthiş bir kumaş. fiyatını haneden bir ürün

Amazon&#;da Fiyatını Gör

4. Salomon DEEMAX 3

Hem doğada hem de şehirde giyebileceğiniz outdoor ayakkabı modelleri arıyorsanız bu model tam size göre! Profesyonel termal izolasyon materyaliyle dikkat çeken ürün, su geçirmez saya ile kaplanmış. Koku ve bakteri oluşumunu engelleyen Ortholite iç tabana sahip olan model, Contagrip taban sistemi gibi çeşitli Salomon teknolojileriyle  donatılmış. Anlayacağınız doğa sporları için birebir! Ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Amazon&#;da Fiyatını Gör

5. Salewa Speed Beat Gtx Erkek Ayakkabı

patika koşusu ayakkabısı outdoor
Konu outdoor olunca akla ilk gelen şey yürüyüş olsa da koşu ayakkabıları da buna dahil edilebilir. Örneğin patika koşusu için uygun olan bu model, fosforlu renkleriyle de dikkat çekiyor. Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

Kullanıcı yorumu:Hem şık hem spor. Arazi şartlarında çok verimli.

Amazon&#;da Fiyatını Gör

6. Kayland Duster Gore-Tex Erkek Hiking Bot

hiking ayakkabısı outdoor
Günübirlik doğa yürüyüşleri olan hikingler için oldukça ideal olan bu model, kıvrımlı taban yapısı sayesinde yürümeyi kolaylaştırıyor. Ayrıca tabanının düz olmaması da bir artı olarak değerlendirilebilir. Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

7. Merrell 1sıx8 Mesh Moc Erkek Ayakkabı

bağcıksız outdoor ayakkabı
Eğer ayakkabıda bağcıklı modellerden ziyade bağcıksız olanları seviyorsanız outdoor için bu seçeneği değerlendirebilirsiniz. Nefes alan kumaşı sayesinde yürüyüşlerinize enerji katacak olan bu ürün, kötü kokuyu absorbe etmesiyle beğeni kazanıyor.

Kullanıcı yorumu:Kaliteli ergonomik ve rahat tavsiye ediyorum zaten köklü bir marka

8. Salewa Mountain Trainer Gore-Tex Erkek Ayakkabı

gore tex model ayakkabı
Outdoor ayakkabı modelleri deyince Gore-Tex modellerden bahsetmesek olmazdı&#; Su buharının geçmesine olanak tanıyan ancak sıvı suyu itebilen Gore-Tex malzemesiyle üretilen bu ayakkabı, her türlü hava koşuluna uyum sağladığı için oldukça popüler. Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

Kullanıcı yorumu:Karspor çok kaliteli bir mağaza ürün çok güzel ve ambalajı özenli diğer firmalar gibi değil. İlk kez netten adam gibi bir firma ile karşılaşıyorum umarım son olmasın

Amazon&#;da Fiyatını Gör

9. Keen Targhee Iii Outdoor Siyah Erkek Sandalet

erkek sandalet
Eğer biraz da yazlık modellere göz atmak istiyorsanız outdoor için oldukça ideal bu sandaleti seçenekleriniz arasında değerlendirebilirsiniz. Kenarları dekolteli olduğu için sıcak havalarda ayakların rahat etmesini sağlamak açısından kullanışlı olan bu ürün, en çok tercih edilen outdoor ayakkabı modelleri arasında yer alıyor. Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

Amazon&#;da Fiyatını Gör

Columbia Bm Low Drag Pfg Outdoor Ayakkabı

yazlık erkek ayakkabı
Sıcak havalar için uygun olabilecek bir diğer ürün ise bu model! Tasarımıyla beğenilen bu ürün, yaz aylarında açık sandalet yerine kapalı ayakkabı tercih etmek isteyenlerin seçenekleri arasında yer alıyor.

Merrell Hydrotrekker Erkek Trekking Ve Yürüyüş Ayakkabısı

ter tutmayan
Eğer aradığınız şey ter tutmayan bir outdoor ayakkabı ise EVA orta ve iç tabanına sahip olan bu ayakkabıyı düşünebilirsiniz. Su dostu sentetik ve tekstil malzemeden üretilen bu ayakkabı, hava sirkülasyonuna izin veren orta taban kanalları ile rahatlık sağlıyor. Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

Amazon&#;da Fiyatını Gör

The North Face Activist Futurelight Erkek Outdoor Ayakkabı

futurelight ayakkabı
Son dönemin popüler kumaş teknolojilerinden futurelight&#;a sahip olan bu ürün, nefes alabilen ve su geçirmez özelliği bir arada sağlayabiliyor. Ayrıca konforlu bir tabana sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

Kullanıcı yorumu:Muazzam bir ayakkabı, tank gibi. Bununla çıkın dışarı ülkeyi boydan boya yürürsünüz. Fiyatı da çok uygundu, Sporthink&#;e teşekkürler.

Amazon&#;da Fiyatını Gör

Bence salomon değil. bi bot almıştık, 1 yıl olmadan kenarları yırtıldı. Faturayı bulamadık ama satıcıya tarihi söyledik, sistemden baktı ve 1 hafta sonra getirmemizi istedi. Götürdüğümüzde de kabul etmedi. O yüzden salomon sevmiyorum. Aldığımız yer de yakın zamanda kapattı, açıkçası beter olsunlar.

(bkz: decathlon)
decathlon'nun ürünleri süper değil elbet ama fiyatına göre idare ediyor.
diğer markalar para israfı. alanların çoğu zaten "outdoor" için almıyor. sadece marka için de katı para verilmez.
2 sene önce lescon'dan bot aldım liraya. ankara'nın ayazında dahi üşütmüyor. waffle-sole tabanlığı var. ayağı hiç yormuyor.
mont olarak hummel'ler iyi. sürekli indirime giriyor.

bırakın böyle popüler pahalı markaları kardeşim; fiyat kaliteye göre, fiyatının üstünde kaliteye göre en iyileri;
(bkz: solognac)
(bkz: quechua)
(bkz: helly hansen) belki
exuma da olabilir.

genelde en iyi modelleri türkiye pazarında bulunmasa da sanırım;

the north face
columbia
jack wolfskin

tabi fiyatları biraz tuzlu gelebilir.

yurt dışından getirtecekseniz;

(bkz: mammut)
(bkz: BLACK YAK)
(bkz: GOLDWiN)
(bkz: HEiMPLANET)
(bkz: VOLLEBAK)
(bkz: marmot)
en popülerleri.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir