çamaşır makinesi nasıl taşınır / Çamaşır makinesinin taşınması mümkün olup olmadığı: Uygun taşıma

Çamaşır Makinesi Nasıl Taşınır

çamaşır makinesi nasıl taşınır

Yeni bir eve taşınmaya karar verdiğiniz zaman hem mental hem de fiziksel olarak kendinizi zorlu bir sürece hazırlamak zorundasınız. Yeni bir eve taşınma sürecini öncesi ve sonrası olarak iki ayrı genel kategoriye ayırabilmek mümkün. Taşınma öncesinde yapmanız gereken işlemleri eşyaların hazırlanması, aboneliklerin iptal edilmesi ve yeni ev için aboneliklerin yapılması, kolilenen eşyaların taşıma aracına yerleştirilmesi gibi işlemler olarak tanımlayabiliriz. Taşınma sonrası işleri de kolilerin yeni eve taşınması, eşyaların yeni eve kurulumu ve eşyaların yeni yerlerine yerleştirilmesi olarak tarif edebiliriz.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Taşınma sürecinde sizi en çok zorlayan eşyaların başında ise beyaz eşyalar gelmektedir. Çünkü beyaz eşyalar hem çok ağırdır hem de çok geniştirler. Bu yüzden beyaz eşyaların paketlenmesi ve taşıma aracına yüklenmesi ekstra önlem ve dikkat gerektirmektedir. Beyaz eşya denince akla gelen ilk eşyalardan bir tanesi de çamaşır makinesidir. Peki çamaşır makinesi nasıl paketlenir ve taşınır? Bu yazımızda, taşınma sürecinde çamaşır makinesinin nasıl paketlenmesi ve taşıması gerektiğini detaylı bir şekilde listeledik. Eğer siz de hazırsanız, çamaşır makinesi taşıma yöntemlerini birlikte incelemeye başlayabiliriz.

Taşınma sürecinde çamaşır makinesini taşımak için dikkat etmeniz gereken önemli püf noktaları bulunmaktadır. Çamaşır makinelerinin ağırlıkları 60 kg ile 90 kg arasında değişiklik göstermektedir. Çamaşır makinelerinin çalışma şekli nedeni ile bu eşya oldukça ağırdır. Çamaşır makinesinin açısal hızı oldukça fazladır ve makinenin hareketsiz bir şekilde sabit durabilmesi için makinenin üst bölümüne bir ağırlık yerleştirilmiştir. Çamaşır makinesinin ağır olmasının en önemli nedeni de bu üst bölümdeki ağırlıktır. Çamaşır makinesi taşınma sürecinde düşerse ya da darbelere maruz kalırsa makinenin üst bölümündeki ağırlık kırılabilir, bu da makineni bozulmasına neden olur. Bu yüzde çamaşır makinesi taşınmasına çok fazla özen göstermek ve çaba sarf etmek gerekiyor. Çamaşır makinesi taşırken dikkat etmeniz gereken noktalar ise şöyle…

Çamaşır makinesinin güç kablosu ve su bağlantı aparatlarını makinenin arkasına düzenli bir şekilde katladıktan sonra bantlayarak sabitleyin. Bu şekilde makinenin taşınma aşamasında kablolar ve bağlantı aparatları ayaklarınıza takılmayacak ve oluşabilecek kazaların önüne geçmiş olacaksınız. Ek olarak, su bağlantı aparatlarını sökerken boruda kalan suyun yerlere dökülmemesi için bir kap ya da kova kullanabilirsiniz.

Sizlerin de bildiği gibi bir çamaşır makinesinin en önemli parçası dönen kazanıdır. Taşınma sürecinde kazanın taşımaya hazırlanması için nakliye emniyet cıvatalarını makinenin arkasında yer alan yerlerine yerleştirmeniz ve sağlam bir şekilde sıkıştırmanız gerekmektedir. Bu işlem ile birlikte artık çamaşır makinesinin kazanı hareket edemeyecek şekilde sabitlenmiş olur. Makinenizin kullanım kılavuzuna göz atarsanız nakliye cıvatalarını takmadan makinenin kesinlikle taşınmaması gerektiği uyarılarını görebilirsiniz.

Çamaşır makinesini taşımaya hazırlarken makine içinde kalan suyu mutlaka boşaltın! Özellikle taşınma işlemleri kış mevsimine denk geliyor ise taşıma sürecinde makine içinde kalan suyun donması makinenize çok büyük ölçüde zarar verebilir. Bu ve benzeri sorunlar ile karşılaşmamak için taşımadan önce kalan suyu boşalttığınızdan emin olun. Kalan suyu boşaltmak için makinenin ön yüzünün alt bölümünde bulunan kapağı açabilir, acil su tahliye hortumunu kullanabilir ya da pompa filtresini çevirerek suyu kolay ve hızlı bir şekilde tahliye edebilirsiniz.

Çamaşır Makinesi Paketleme Yöntemleri

Ev içerisinde çamaşır makinenizi taşımaya hazır hale getirdikten sonra yapmanız gereken şey, makinenizi zarar görmeyecek bir şekilde paketlemektir. Beyaz eşyaların hem ağır hem de geniş olmalarından dolayı taşıma aracına yerleştirmek oldukça zordur. Peki çamaşır makinesinin zarar görmeden taşınması için nasıl bir paketleme yapmalısınız? Çamaşır makinesi paketleme malzemesi olarak balonlu naylon, strafor ve çarşaf ya da battaniye kullanabilirsiniz. Paketleme işlemine başlamadan önce makinenin ön tarafını oluşabilecek hasarlardan korumak için köpük ya da strafor koyabilirsiniz. Ek olarak, çamaşır makinenizi karton parçalar ile de sararak ekstra önlem alabilirsiniz. Makinenizi düzgün bir şekilde paketledikten sonra ipler ile çamaşır makinenizi bağlamanızı tavsiye ediyoruz. Çamaşır makinesinin nakliye aracına taşınması sürecinde bu iplerden tutarak makinenizi kolayca taşıma aracına taşıyabilir ve yerleştirebilirsiniz. Son olarak da makineyi bağladığınız iplerin çamaşır makinenize zarar vermemesi için köşeleri karton parçaları ile koruyabilirsiniz.

Eğer daha önce evden eve taşıma ya da parça eşya taşıma tecrübeniz yoksa ve çamaşır makinenizi taşımak için iki kişi karşılıklı olarak makinenin yan taraflarından bağladığınız ipleri tutarak taşıma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Fakat eşya taşıma işlerinin size uygun olmadığını düşünüyorsanız Octovan profesyonel ve tecrübeli ekipleri ile tüm taşıma işlemleriniz için yanınızda!

Octovan İle Kolayca Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardrop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor. Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor.

ilker acun

IEMobile
' ), $(i).find('.post-body iframe[src*="w.soundcloud.com"]').length && t.find( ".post-thumb").after( '' ), $(i).find(".post-body .twitter-tweet").length && (t.find( ".post-thumb").after( '' ), t.find(".post-type-twitter").html($(i).find( ".post-body .twitter-tweet"))), $(i).find(".post-body .instagram-media").length && (t.find( ".post-thumb").after( '' ), t.find(".post-type-instagram").html($(i).find( ".post-body .instagram-media"))) }, "html") }) }), // This is function to activate post summary ! function(t) { t(".data-snippet").each(function() { var a = t(this); t("body").hasClass("blog-classic") ? t.get(a.attr("data-post"), function(e) { a.html("" + t(e).find(".post-body").text().substr(0, 350) + " ...") }, "html") : t.get(a.attr("data-post"), function(e) { a.html("" + t(e).find(".post-body").text().substr(0, 350) + " ...") }, "html") }) }(jQuery), $(".post-thumb a").attr("style", function(t, a) { return a.replace("/s72-c", "/s1600") }); // Advanced Post Pagination $(document).ready(function() { (function(e) { var t = e("a.newer-link"); var n = e("a.older-link"); e.get(t.attr("href"), function(n) { t.html( ' Next
') }, "html"); e.get(n.attr("href"), function(t) { n.html( 'Previous
') }, "html") })(jQuery) }); // Optimize Images $('.post-thumb a').attr('style', function(i, src) { return src.replace('/s72-c', '/s1600'); }); $('.post-thumb a').attr('style', function(i, src) { return src.replace('/default.jpg', '/hqdefault.jpg'); }); $('.slider_thumb').attr('src', function(i, src) { return src.replace('s72-c', 's1600'); }); $('.slider_thumb').attr('src', function(i, src) { return src.replace('default.jpg', 'mqdefault.jpg'); }); $(".post-cover-thumb img").attr('src', function(i, src) { return src.replace('w72-h72', 'w345-h180'); }); $('.post-cover-thumb img').attr('src', function(i, src) { return src.replace('/default.jpg', '/hqdefault.jpg'); }); $(".PopularPosts img").attr('src', function(i, src) { return src.replace('w72-h72', 'w345-h180'); }); $('.related-item img').attr('src', function(i, src) { return src.replace('/default.jpg', '/hqdefault.jpg'); }); $('.related-thumbnail img').attr('src', function(i, src) { return src.replace('/default.jpg', '/hqdefault.jpg'); }); $(".avatar-image-container img").attr('src', function(i, src) { return src.replace('//img1.blogblog.com/img/blank.gif', '//3.bp.blogspot.com/-fgwrcZWeRrU/V26tvNcGtsI/AAAAAAAAAG4/lGwGnQDZsNY7bAPr8hVorZruD-jHHxxOgCLcB/s50/anonyme.png' ); }); // Add widget title on Sidebar $(".sidebar .widget h2").wrap(""); // Add envelope icon to FollowByEmail Widget $(".FollowByEmail .widget-content").after(""); // Contact From $('.ContactForm').appendTo('.blogger-items-contact') // Wrap Elements for Popular Posts Sidebar Widget $('.popular-posts li').each(function() { $(this).find(".item-title, .item-snippet").wrapAll( ''); }); // This is function to activate Custom Whatsapp Button $( document ).ready( function() { $( document ).on( "click", '.whatsapp-send', function() { if ( /Android

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.