2022 tofaş şahin fiyatları / Efsane TOFAŞ geri döndü! İşte fiyatı!

2022 Tofaş Şahin Fiyatları

2022 tofaş şahin fiyatları

model Tofaş Şahin geliyor! Fiyatı belli oldu! İşte 2 Ekim fiyat listesi

Tofaş, Şahin, Doğan ve Kartal modelleriyle bir döneme damga vurdu. Türkiye'de oldukça tutulan otomobiller 90'lı yıllarda adeta satış rekorları kırdı. Tofaş aldığı kararla bu modellerden birini yeniden hayata döndürmeye hazırlanıyor. Şahin, yılında yeniden yollara çıkacak. Peki yeni Şahin nasıl olacak? Ve sıfır km Tofaş Şahin kaç TL'den satışa çıkacak? İşte tüm detaylar

model Şahin'de elektrikli motor kullanılacak!

Ortaya çıkan bilgilere göre; Tofaş Şahin'in yeni modeli Etiyopya'da üretilecek. Araç elektrikli olarak piyasaya sürülecek. Ve belki bu durum Tofaş Şahin tutkunlarını üzecek ama yeni model tam otomatik olacak. Tofaş Şahin, Etiyopya dışında farklı ülkelere de ihraç edilecek ve tutkunları için satışa çıkacak. 

Artık şase tek parçalı olacak!

Tofaş Şahin’in model yeni versiyonunda çift parçalı şase yapısından vazgeçilerek tek parçalı şase yapısına geçilecek. Böylece  aracın ortadan bölünme riski en aza indirilecek. 

Şahin bir dönem Türkiye ve Mısır’da oldukça popüler bir hale gelmişti. Bu nedenle Şahin’in Türkiye’de de tekrardan satışa sunulması bekleniyor. 

Haberin devamı için tıklayın

Efsane Sonunda Geri Geliyor! Karşınızda Model Tofaş Şahin Fiyatları ve Tüm Özellikleri!

Araç fiyatlarındaki ani artışın ardından Tofaş Şahin modelinin 'nin başında elektrikli araç olarak yeniden piyasaya sürüleceği söylentileri ortaya çıktı. Ortaya atılan iddialar, beklenen modelin kurulacağı yerin Etiyopya olacağı iddiasındaydı. Tofaş Şahin'in Etiyopyalı üreticileri yılından önce de vardı.

Etiyopya'nın Tofaş Şahin modelini fabrikanın üretim hatlarına yeniden sunması, yeniden üretileceğine dair söylentiler ortaya çıkmasına rağmen piyasada büyük heyecan yarattı. Çift yapılı şasesi nedeniyle Etiyopya'nın güvenlik gerekçesiyle bu tip yapmaktan vazgeçtiği söylendi.

Tek Şasesi Olan Elektrikli Tofaş Şahin Ülkemizde Satılacak Mı?

Etiyopyalı üreticinin, Tofaş ahin modellerinin ön ve arka şasilerinin birleştirilmeden önce ayrı ayrı üretilmesi sonucunda meydana gelen trafik kazalarında ciddi güvenlik sorunları yaşandığını iddia etmesi üzerine güvenlik kaygısıyla tek şasili modele geçme niyetinde olduğu bildirildi. Araca yapılacak yeni iyileştirmelerin başında elektrik motorunun takılacağı belirtilmişti.

Banttan inen elektrikli araçların önce Etiyopya pazarında satışa sunulacağı, ardından bu modelin daha önce satıldığı pazarlara öncelik verilerek dış pazara öncelik verileceği belirtildi. Bilindiği üzere model Türkiye ve Mısır'da da satışa sunuldu. Bu nedenle otomobilin Aralık 'den itibaren veya 'ün ilk çeyreğinde Türkiye pazarına yeniden sürüleceği söylendi ve başka bir açıklama yapılmadı.

Elektrikli Tofaş Şahin Fiyatı Tam Olarak Ne Kadar Olacak?

Her gün aracın fiyatıyla ilgili yeni iddialar ortaya atılıyor ve en son çıkanlar, aracın daha uygun fiyatlı olması için lüks özelliklerin eklenmeyeceği yönünde. Sonuç olarak, satış fiyatı Euro veya altında tutulacaktır. Bu da aracın vergi ve ÖTV öncesi baz satış fiyatının bin TL olacağını gösteriyor.

Model Tofaş Şahin Hangi Tarihlerde Çıkacak?

Tofaş’ın ünlü modeli Şahin'in Etiyopya ve Mısır'da üretime geçeceği konusunu zaten belirtmiştik. Bir başka söylentiye göre de otomobilin Türkiye'de satışları Ekim ayı sonunda başlayacaktı. Ayrıca yılından itibaren elektrikli Tofaş Şahin modeli bu şekilde üretilerek satışa sunulacak.

Elektrikli motor seçeneği ile sunulacak olan yeni Tofaş Şahin modelleri ise yapım aşamasında. Ayrıca üretim aşamasında geleneksel tasarımdan ayrı olarak daha sportif bir görünüm üzerinde çalışılacağı belirtiliyor. Versiyon seçenekleri tartıldığında yeni modelin maliyeti Türk Lirası'na çıkacak. Ancak elektrikli versiyonlar bu fiyatlar için uygun olmayacak.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası