çilek emlak menemen emiralem / Emiralem Satılık Arsa Fiyatları ve İlanları - Zingat

Çilek Emlak Menemen Emiralem

çilek emlak menemen emiralem

Emiralem Çilek Festival'inde ünlü akını yaşandı

Yoğun ilgi gören festivalin açılışına Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan, AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Menemen Kaymakamı Fatih Yılmaz, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, İzmir İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Özen ve çok sayıda vatandaş katıldı.



SÖZÜMÜZÜ TUTMANIN HUZURU İÇERİSİNDEYİZ

Menemen Belediyesi'nin belde halkının isteği üzerine yaptığı modern düğün salonu ile gençlerin boş zamanlarını kaliteli bir şekilde değerlendirmesini sağlamak amacıyla inşa ettiği gençlik merkezi ve Emiralemli çocukların talep ettiği yeni nesil oyun parkı da festival etkinlikleri kapsamında açılarak vatandaşların hizmetine sunuldu. Açılış töreninde konuşan Aydın Pehlivan, "Yöre sakinlerimizin, değerli muhtarlarımızın aracılığıyla bizlerden daha modern bir düğün salonu talebi olmuştu. Bugün bu sözümüzü siz değerli hemşehrilerimiz ve kıymetli konuklarımızla birlikte tutmanın huzuru içindeyiz. metrekare alana sahip düğün salonumuz, umarım çok güzel birlikteliklerin, güzel hatıraların yaşanacağı bir tesis olur. Tabi tesisimizde gençlerimizi bir kez daha düşündük. Sayın Bakanımızın da destekleriyle Emiralemimize çok güzel bir halı saha kazandırmıştık. Bugün de düğün salonumuzun altındaki alanımıza geleceğimizin teminatı gençlerimizin daha verimli vakit geçirmeleri için bir 'Gençlik Merkezi' inşa ettik. İçerisinde kafeterya, bilardo masaları, masa tenisi, playstation odaları gibi alanlar bulunuyor. Gençlere yapılan yatırımların geleceğimize yapılan yatırımlar olduğunu düşünerek inşa ettiğimiz Gençlik Merkezimizin, düğün salonumuzun ve yenilenen parkımızın ilçemize, kıymetli hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.



YEŞİLÇAM'IN EFSANELERİNDEN PEHLİVAN'A TEŞEKKÜR

Festivali kapsamında düzenlenen Yeşilçam Söyleşisinde Hülya Koçyiğit, Perihan Savaş ve Engin Çağlar festivale katılan vatandaşlara Yeşilçam Anılarını aktardı. Söyleşi ile vatandaşlar mazinin güzel hatıralarını tekrar yad etti. Yeşilçam'ın değerli sanatçıları, böylesine güzel bir festivalde kendilerini bir kez daha vatandaşlarla bir araya getirdiği için Aydın Pehlivan'a teşekkür etti.



EMİRALEM ÇİLEĞİ İÇİN ÇOĞRAFİ İŞARET BAŞVURUSU YAPILDI

Sahneden vatandaşlara seslenen Aydın Pehlivan, 'Çilek Tadında Festival'i bir kez daha gerçekleştirecek olmanın heyecanını, gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Bereketli Menemen Ovasında yetiştirilen çok önemli tarım ürünlerinin olduğunu da vurgulayan Pehlivan, "Emiralem bölgemizde kokusuyla, tadıyla fark yaratan çilek de, ilçemizin en belirgin, sembol ürünlerimizden biri… Geçtiğimiz yıllarda hak ettiği değeri göremeyen çileğimiz, son iki yılda düzenlediğimiz festivalimiz sayesinde artık tüm Türkiye'de bilinir hale geldi. Bu başarı hepimizin… Buradan sizlere Çileğimi ile ilgili bir müjde de vermek istiyorum. Türk Patent ve Marka Kurumu'na Emiralem Çileği için coğrafi işaret başvurusu yaptık. Süreç tamamlanıp coğrafi işareti aldıktan sonra ürünümüzün katma değeri artacak ve çileğimizin ulusal ve uluslararası bir marka olması için ilk adımı tamamlamış olacağız inşallah. Menemen Belediyesi olarak üreten ve elde ettiği ürüne değer katarak insanlara sunan tüm çiftçilerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Rabbimden tüm üreticilerimize hayırlı, bereketli bir hasat sezonu diliyorum" dedi.

FESTİVALİMİZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN

İzmir Milletvekili seçilen AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan, "Bizleri bu güzel organizasyonda buluşturan değerli Başkanımıza misafirperver Emiralemli hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Festivalimiz hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

DAĞ: HIZLI TREN GELİYOR

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ise, "Malumunuz ürettiğimiz çileğin büyük kısmını tüketiyoruz. Kurutma işlemini yapıp artık ihracat gerçekleştireceğiz. İki buçuk yıldır Menemenimize çok büyük hizmetler kazandırdık. Emiralem'e yakışan hizmetler yaptık, gene yapacağız. En önemlisi İzmir Ankara hızlı tren projesini kazandırıyoruz. gibi bitecek olan hızlı trenimiz Menemen'e kadar uzanacak. Daha Güçlü Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

BAKAN KASAPOĞLU'NDAN YÜZME HAVUZU MÜJDESİ

Son olarak söz alan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Emiralem'i dolduran, festivale katılan herkese çok teşekkür etti. İzmir'in hizmet noktasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde pek çok hizmetle tanıştığını ifade eden Kasapoğlu, "Yeni hizmetlere yeni ufuklara sizlerle birlikte yürüyoruz. Özellikle gençlik ve Spor alanında Menemenimize 20 futbol sahası kazandırdık. Yenilerini de kazandırıyor olacağız. Ayrıca Menemende yüzme bilmeyen kalmasın diyerek yüzme havuzları da inşa edeceğiz. Sporu erişilebilir kılmak adına tüm vatandaşlarımızı destekleme adına sizlerin emrinde sizlerin hizmetinde olmaya da devam edeceğiz" dedi.



SİNAN AKÇIL DOĞUM GÜNÜNÜ SAHNEDE KUTLADI

Konuşmaların ardından Sinan Akçıl'ın sahne aldığı konser ile festival coşkusu zirve yaptı. Ünlü sanatçı güzel şarkılarını festival ziyaretçileri ile birlikte söyledi. Ayrıca doğum günü de olan Akçıl'a, Pehlivan pasta sürprizinde bulundu. Festivalin ilk günü, çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

Yerel Haberler kategorisinde bulunan hiçbir habere herhangi bir editoryal müdahalede bulunulmamıştır. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan tüm İzmir Haberleri, otomatik olarak servis edildiği şekilde bu sayfada yer almaktadır. İzmir Haberleri bölümünde yer alan haberlerin tamamının hukuki muhatabı haberi servis eden ajanslardır.

Menemen'de '&#;ilek Tadında Festival' coşkusu yaşanacak

İZMİR, (DHA)-İZMİR'in Menemen ilçesinin kendine has tadı ve kokusuyla ünlü Emiralem çileğinin hasat mevsimi kapsamında gerçekleştirilecek 13'ünci Çilek Festivali'nin Mayıs tarihleri arasında düzenleneceği bildirildi. 'Çilek Tadında Festival' sloganı adı altındaki festivalde Yeşimlçam'ın ünlü isimleri Perihan Savaş, Hülya Koçyiğit ve Engin Çağlar söyleşi yapacak, Sinan Akçıl ve Merve Özbey ise konserle festivale renk katacak. Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, herkesi festivale davet etti.

Menemen'de, bu yıl 13'üncüsü düzenlenecek Emiralem Çilek Festivali'nin Mayıs tarihlerinde gerçekleştirileceği bildirildi.
İlçenin tanıtımına katkı sağlayan etkinliklerin başında gelen festivalde, çocuk atölyelerinin yanı sıra, 'En Güzel Çilek Bahçesi', 'En Güzel Çilek', 'En Güzel Çilekli Pasta' yarışmaları gerçekleştirilecek. Yöre halkı, kurulan üretici pazarında iki gün boyunca çileklerini görücüye çıkaracak. Festivalin ilk günü, saat 'de kortej yürüyüşü düzenlenecek. Emiralem Dörtyol Kavşağı'nda başlayacak olan kortej, Emiralem Engelsiz Yaşam Merkezi'nde sona erecek. Ardından Menemen Belediyesi'nin Emiralem'e kazandırdığı, düğün salonu, gençlik merkezi ve oyun parkı törenle hizmete açılacak.

YEŞİLÇAM SANATÇILARI ve ÜNLÜ SESLER SAHNEDE
Festival programı kapsamında ünlü isimler de çilek diyarı Emiralem'e gelecek. Perihan Savaş, Hülya Koçyiğit ve Engin Çağlar gibi Yeşilçam'ın birbirinden değerli isimleri, festivalin ilk günü düzenlenecek söyleşide sevenleri ile buluşacak. Hemen ardından ise şarkıcı Sinan Akçıl, sevilen şarkılarını seslendirecek. Festivalin ikinci günü ise düzenlenen yarışmaların ödül töreninin ardından Merve Özbey, sahne alarak festival coşkusunu doruğa taşıyacak.

ÇİLEK KOKUSU TÜM İZMİR'İ SARACAK
Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, festival öncesi Emiralem halkı ve festival komitesi ile bir araya geldi. Yöre halkı ile festivalle ilgili istişarelerde bulunan Başkan Vekili Pehlivan, dayanışma, birlik ve beraberlik içinde bir program gerçekleştireceklerini söyledi.
Bereketli Menemen Ovası'nda çok önemli tarım ürünleri yetiştiğine dikkat çeken Pehlivan, "Bu tarım arazileri içerisinde Emiralem bölgemizde kendisine has kokusu ve tadıyla yetişen çilek, en değerli ürünlerimizden biri. Bu yıl 2 bin dönüm alanda 10 bin ton çilek hasadı gerçekleştirmeyi bekliyoruz. Bu kapsamda hem bölge üreticisine sahip çıkmak hem çileğimizin tanıtımına katkıda bulunmak hem de üretici ve tüketiciyi aynı bölgede buluşturmak için Emiralem Çilek Festivalimizi gerçekleştireceğiz. 'Çilek Tadında Festival' sloganıyla kez düzenleyeceğimiz festivalimizde üretici, esnaf ve vatandaşımızın yüzü gülecek. Festival coşkusunu hep birlikte yaşamak için tüm vatandaşlarımızı bu hafta sonu çilek diyarı Emiralem'e bekliyorum" dedi.(DHA)

FOTOĞRAFLI

Menemen’de Çilek Festivali yarın başlıyor

2 Mayıs tarihlerinde "Çilek Tadında Festival" sloganıyla düzenlenecek olan festivale vatandaşları davet eden Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, "Üretici ve tüketiciyi direkt buluşturacağımız festivalimiz için, geçen yıl olduğu gibi yine çok güzel ve özel bir program hazırladık. Emiralem Gençlik Merkezi ve Düğün Salonu'nu da açacağımız festivalimizde ünlü sanatçıların vereceği konserlerin yanı sıra Yeşilçam aktör ve aktrisleri de Emiralem'de olacak. Çilek kokumuz tüm İzmir'i etkisi altına alacak. Tüm hemşehrilerimizi, güzel İzmirimizin ve ülkemizin dört bir yanından vatandaşlarımızı Menemen'deki birbirinden renkli görüntülerin ve yarışmaların olacağı Emirâlem Çilek Festivalimize bekliyoruz" dedi.

Menemen'de, bu yıl 13'üncüsü gerçekleşecek olan Emiralem Çilek Festivali heyecanı yaşanıyor. Mayıs tarihlerinde düzenlenecek festivalde; çocuk atölyelerinin yanı sıra, 'En Güzel Çilek Bahçesi', 'En Güzel Çilek', 'En Güzel Çilekli Pasta' yarışmaları gerçekleştirilecek. Yöre halkı, kurulan üretici pazarında iki gün boyunca çileklerini görücüye çıkaracak. Festival korteji, 20 Mayıs Cumartesi Günü saat 'da düzenlenecek. Emiralem Dörtyol Kavşağı'nda başlayacak olan kortej, Emiralem Engelsiz Yaşam Merkezi'nde sona erecek. Menemen Belediyesi'nin Emiralem'e kazandırdığı, düğün salonu, gençlik merkezi ve oyun parkı da düzenlenecek törenle hizmete açılacak.

FESTİVALDE ÜNLÜLER GEÇİDİ

Festival programı kapsamında ünlü isimler de çilek diyarı Emiralem'e gelecek. Perihan Savaş, Hülya Koçyiğit ve Engin Çağlar gibi Yeşilçam'ın birbirinden değerli isimleri, cumartesi günü düzenlenecek söyleşide sevenleri ile buluşacak. Hemen ardından ise sevilen şarkıcı Sinan Akçıl, en güzel şarkılarını festival ziyaretçileri ile söyleyecek. Pazar günü ise düzenlenen yarışmaların ödül töreninin ardından Merve Özbey, şarkıları ile festival coşkusunu doruğa taşıyacak.

ÇİLEK KOKUSU İZMİR'İ SARACAK

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, festival öncesi Emiralem halkı ve festival komitesi ile bir araya geldi. Yöre halkı ile festivalle ilgili istişarelerde bulunan Başkan Vekili Aydın Pehlivan, dayanışma, birlik ve beraberlik içinde bir program gerçekleştireceklerini ifade etti. Bereketli Menemen Ovası'nda çok önemli tarım ürünleri yetiştiğine dikkat çeken Pehlivan, "Bu tarım arazileri içerisinde Emiralem bölgemizde kendisine has kokusu ve tadıyla yetişen çilek, en değerli ürünlerimizden biri. Bu yıl 2 bin dönüm alanda 10 bin ton Çilek hasatı gerçekleştirmeyi bekliyoruz. Bu kapsamda hem bölge üreticisine sahip çıkmak hem çileğimizin tanıtımına katkıda bulunmak hem de üretici ve tüketiciyi aynı bölgede buluşturmak için Mayıs tarihlerinde Emiralem Çilek Festivalimizi gerçekleştireceğiz. 'Çilek Tadında Festival' sloganıyla kez düzenleyeceğimiz festivalimizde üretici, esnaf ve vatandaşımızın yüzü gülecek. Cadde ve sokaklarımız, iki gün boyunca çocuk atölyeleri, mutfak tadımları, müzik dinletileri ve ünlü isimlerin katılacağı söyleşi ve konserlerle renklenecek. Festival coşkusunu hep birlikte yaşamak için tüm vatandaşlarımızı bu hafta sonu çilek diyarı Emiralem'e bekliyorum" diye konuştu.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası