erol yıldırım medipol / SSS – İstanbul Medipol Üniversitesi Psikoloji Topluluğu

Erol Yıldırım Medipol

erol yıldırım medipol

CANSAĞLIĞI BAĞDAM Ekibimiz

Doç. Dr. funduszeue.info Yavuz

Doç. Dr. funduszeue.info Yavuz

Doç. Dr. K. Fatih Yavuz, Trabzon-Çaykaralıdır. Tıp eğitimini Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde (), psikiyatri uzmanlık eğitimini S.B. Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde () tamamladı. yılları arasında S.B. Bakırköy Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde başasistan olarak çalıştı.
yılında psikiyatri doçenti oldu. Halihazırda İstanbul Medipol Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nde öğretim üyesidir. Psikiyatri eğitiminin ilk yıllarında Bilişsel-Davranışçı Psikoterapi yaklaşımları üzerine çalışmış ve yılında Academy of Cognitive Therapy (ABD) tarafından Bilişsel Terapist olarak, yılında EABCT tarafından Bilişsel-Davranışçı Terapist olarak sertifiye edilmiştir. Aynı dönemde sistemik ve yapısal aile terapisi kuramları üzerine çalışmıştır. Bu dönemde duygu ve trans-diagnostik süreçler üzerine çalışmalarını yoğunlaştıran Dr. Yavuz, ’dan itibaren ise ilgi odağını bütünüyle İlişkisel Çerçeve Teorisi ve Kabul ve Kararlılık Terapisi (Acceptance and Commitment Therapy-ACT) başta olmak üzere yeni kuşak bilişsel-davranışçı terapilere çevirmiştir.
Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler Derneği () kurucu üyesi, Bakırköy Araştırma ve İleri Eğitim Merkezi Bilişsel-Davranışçı Terapiler çalışma grubu (BARİLEM-BDT) () kurucu koordinatörü olan funduszeue.info; dünyada ACT yaklaşımını temsil eden Bağlamsal Davranış Bilimleri Derneği (ABD) Türkiye Temsilciliğinin () kurucu başkanı ve Bağlamsal Bilimler ve Psikoterapiler Derneği’nin () kurucu başkanıdır. yılından itibaren Litera Yayıncılık psikoloji kitapları baş editörlüğünü yürütmektedir.
Dr. Yavuz, şu ana kadar 20’ye yakın eseri çeviri editörü olarak Türkçe’ye kazandırmış, birçok eserde bölüm yazarlığı yapmış ve 50’den fazla bilimsel makale yayınlamıştır. Halen, psikoloji ve psikiyatrinin felsefi ve kuramsal altyapıları, psikopatoloji, biliş-dil-davranış ilişkileri, sanal gerçeklik ve yeni teknolojilerin davranış bilimlerinde kullanımı alanlarında bilimsel araştırmalarını yürütmektedir. ACT yaklaşımıyla terapistlik, eğitimcilik ve süpervizörlük faaliyetlerini de sürdüren Dr. Yavuz, evli ve iki çocuk babasıdır.
Merkez Direktörü
Dr. Ahmet Nalbant

Dr. Ahmet Nalbant

Psikiyatri uzmanlık eğitimine yılında İstanbul Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde başladı. Uzmanlık eğitiminin başında Doç. Dr. K. Fatih Yavuz’un öğrencisi olarak Kabul ve Kararlılık Terapisi eğitim ve çalışmalarına başladı. Eğitim süreci boyunca Steven C. Hayes, Kelly Wilson, Niklas Törneke, Louise McHugh, Matthieu Villatte, Kirk Strosahl gibi Kabul ve Kararlılık Terapisi’nin önde gelen bir çok isminden çeşitli eğitim ve süpervizyonlar aldı. yılında Kabul ve Kararlılık Terapisi’nin Dünya çapında örgütlenmesinin merkezi olan Association for Contextual Behavioral Science (ACBS) tarafından düzenlenen Araştırma Geliştirme Ödülü'nü kazandı.  Kabul ve Kararlılık Terapisi’ni Türkiye’de hem bilimsel hem de uygulama olarak yaygınlaştırmaya çalışan ve “Bağlamsal Bilimler ve Psikoterapiler Derneği” çatısı altında faaliyetlerini yürüten ekibin içerisinde yer almaktadır. Bu doğrultuda Türkiye’de Kabul ve Kararlılık Terapisi hakkında eğitim, süpervizyon ve kongrelerin düzenlenmesi gibi etkinliklerin yanında  bilimsel araştırmalar, temel kaynakların Türkçe’ye kazandırılması gibi süreçlerde de rol almaya devam etmektedir.

Araştırmacı
Dr. Merve Terzioğlu

Dr. Merve Terzioğlu

Dr. Merve Terzioğlu, İstanbul doğumludur. Tıp eğitimini İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi’nde (), psikiyatri uzmanlık eğitimini Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde () tamamlamıştır. yılları arasında Rize Kaçkar Devlet Hastanesi’nde psikiyatri uzmanı olarak görev yapmıştır.
Psikiyatri eğitiminin ilk yıllarından itibaren Davranışçılık, İşlevsel Bağlamsalcılık, İlişkisel Çerçeve Kuramı ve Kabul ve Kararlılık Terapisi (Acceptance and Commitment Therapy-ACT) yaklaşımları üzerine çalışan Dr. Terzioğlu halen bu yaklaşımlar çerçevesinde terapistlik, eğitimcilik ve araştırma faaliyetlerini sürdürmektedir. Bağlamsal Bilimler ve Psikoterapiler Derneği ve Bağlamsal Davranış Bilimleri Derneği (Association of Contextual Behavioral Science, ABD) Türkiye Temsilciliği’nde aktif görev almaktadır. Psikoloji ve psikiyatrinin felsefi ve kuramsal altyapıları ile ilgilenen Dr. Terzioğlu felsefe eğitimi almakta; bilimsel araştırmalarını psikotik bozukluklar, psikopatoloji, transdiagnostik süreçler, biliş-dil-davranış ilişkileri ve davranış bilimlerinde yeni teknolojilerin kullanımı alanlarında yürütmektedir.


 
Araştırmacı
Dr. Şengül İlkay

Dr. Şengül İlkay

Şengül İlkay Niğde-Bor’ludur. Tıp fakültesi eğitimini İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde tamamlamıştır (). Psikiyatri uzmanlık eğitimini Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tamamlamış ve yılında uzman doktor olmuştur. Uzmanlığını almasının ardından mecburi hizmeti için Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yılında göreve başlamış ve mecburi hizmeti bittikten sonra da aynı hastanede çalışmaya devam etmiştir. yılında Aksaray’daki görevinden ayrılarak İstanbul’a yerleşmiş ve Bağlamsal Davranış Bilimleri Merkezi’nde göreve başlamıştır. Uzmanlık eğitimi aldığı yıllarda Kabul ve Kararlılık Terapisi (ACT) ile ilgilenmeye başlamıştır. Halen ACT yaklaşımı ile terapistlik yapmakta ve eğitim vermektedir.  Bağlamsal Bilimler ve Psikoterapiler Derneği’nin () kurucu üyelerinden biri ve Bağlamsal Davranış Bilimleri Derneği ( Association of Contextual Behavioral Science, ABD) Türkiye Temsilciliği’nin şu anki başkanıdır. İntihar, gençlerin yaşadığı psikolojik zorlanmalar, kayıp&yas ile kronik ağrı özel ilgi alanlarıdır ve bu alanlarda çalışmalarına devam etmektedir. Koruyucu ruh sağlığı çalışmalarını önemsemekte, bu alanda araştırma yapma ve yeni teknolojiler üreterek daha çok insana ulaşma gayretindedir.

Araştırmacı
Psk. Dr. Erol Yıldırım

Psk. Dr. Erol Yıldırım

Dr. Erol Yıldırım lisans, yüksek lisans ve doktora eğitimlerini İstanbul Üniversitesi'nde tamamladı. Psikoloji lisans eğitiminden sonra sağlıklı kişilerde bellek görevleri sırasında oluşan beyin elektriksel aktivitesini incelediği araştrımalarla Klinik Kognitif Sinirbilim yüksek lisansı ve Adli Bilimler doktorasını tamamladı. Uzunca bir süre Adli Tıp Kurumu'nda psikolog olarak adli vakaların kişilik, zeka ve nöropsikolojik değerlendirmelerini yaptı. Doktorasını tamamladıktan sonra da öğretim üyesi olarak üniversiteye geçti. Halen kurucusu olduğu İstanbul Medipol Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde öğretim üyesi olup Bilişsel-Duygusal Sinirbilim Araştırmaları Laboratuvarı'nda ekip lideri olarak araştırmalarını yapmaktadır. Beyin hasarlı kişilerin nöropsikolojik değerlendirilmesi konusunda uzman olan Dr. Yıldırım bu alanda öğrenci yetiştirmekte, süpervizyon vermekte ve Türkiye'de ihtiyaç duyulan nöropsikolojik testlerin uyarlanması veya geliştirilmesi çalışmalarını yürütmektedir. Ekip lideri olduğu fINCAN Laboratuvarı'nda ise EEG, fNIRS, Göz İzleme, tDCS alet-yöntemleri ile araştırmalar yürütmektedir.
Araştırmacı
Uzm. Psk. Seher Cömertoğlu

Uzm. Psk. Seher Cömertoğlu

Psikoloji ve Sosyoloji (çift anadal) eğitimini İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde (burslu) tamamlamıştır (). Klinik Psikoloji Yüksek Lisans eğitimini, İstanbul Medipol Üniversitesi’nde Kaygı Bozukluğu alanında yaptığı tez çalışmasıyla bitirmiştir (). Hem lisans hem de yüksek lisans eğitiminin klinik stajını Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapmıştır. Ayrıca eğitim hayatı boyunca çeşitli sivil toplum kuruluşlarında  (Yeryüzü Doktorları, Ruhsak, Kaçuv) psikososyal destek ekibinde gönüllü olarak görev almıştır.  Bu dönem aktif olarak rol aldığı çeşitli öğrenci klüplerinden (Genç Gönüllüler, Kültür ve Edebiyat, Fotoğrafçılık ve Gezi) bazılarında yöneticilik (başkanlık, başkan yardımcılığı) yapmıştır.

İstanbul Medipol Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık Birimi’nde Psikolog-Ekip Lideri olarak 3 yıl görev yapmıştır. yılında bu görevinden ayrılarak Bağlamsal Davranış Bilimleri Merkezi (BAĞDAM)’nde göreve başlamıştır. Bağlamsal Bilimler ve Psikoterapiler Derneği (TÜRBAD)’nin üyelerinden biri olup Bağlamsal Davranış Bilimleri Derneği ( Association of Contextual Behavioral Science, ABD) Türkiye Temsilciliği’nde ise öğrenci temsilcisi olarak görev yapmıştır. Şu anda Klinik Psikoloji Doktora eğitimine Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde devam etmektedir.

Lisans eğitimi aldığı yıllardan itibaren Davranışçılık ve Kabul ve Kararlılık Terapisi (ACT) ile ilgilenmeye başlamıştır. Bu alanda yurtiçi ve yurtdışında düzenlenen çeşitli eğitimlere ve kongrelere katılmıştır. Halen ACT psikoterapistliği yapmakta ve bu alanda Bağlamsal Bilimler ve Psikoterapiler Derneği’nde eğitim vermektedir. Kaygı bozuklukları, depresyon ve gelişim döneminde yaşanan psikolojik zorlanmalar özel ilgi alanlarıdır. Bu alanlarda araştırmalar yaparak önleyici ve tedavi edici yeni müdahaleler geliştirmeyi, insanlığa ve ülkesine anlamlı katkılar sağlamayı önemsemektedir.

Araştırmacı
Dr. Sevinç Ulusoy

Dr. Sevinç Ulusoy

Dr. Sevinç Ulusoy Burdurludur. Tıp eğitimini İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi’nde (); psikiyatri uzmanlık eğitimini ise Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde () tamamlamıştır. yılları arasında Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’nde uzman doktor olarak devlet hizmeti yükümlülüğünü yerine getirmesinin ardından yılında tekrar Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne atanmış olup, halihazırda aynı hastanede psikiyatri uzmanı olarak görevine devam etmektedir. Psikiyatri eğitiminin ilk yıllarından itibaren Bilişsel Davranışçı Psikoterapi yaklaşımları üzerine çalışmış, duygu, affektif bozukluklar, stigma ve transdiagnostik süreçler vb. alanlarda araştırmalar yürütmüştür. Bilişsel Davranışçı Terapi teorik ve süpervizyon eğitimlerini tamamlamasının ardından yılı itibariyle Kabul ve Kararlılık Terapisinin (ACT) de içinde bulunduğu yeni kuşak bilişsel-davranışçı terapilere yönelmiştir. Ülkemizde ACT yaklaşımını temsil eden Bağlamsal Davranış Bilimleri Derneği (Association of Contextual Behavioral Science, ABD) Türkiye temsilciliğinin yılları arasında başkanlığını yürüten Dr. Ulusoy, halihazırda Bağlamsal Bilimler ve Psikoterapiler Derneği’nde başkan yardımcılığı görevini yürütmektedir. İşlevsel bağlamsalcılık, affektif bozukluklar, travma ilişkili patolojiler ve yas üzerine odaklanan çalışmalarının yanında ACT yaklaşımı ile terapistlik, eğitimcilik ve süpervizörlük faaliyetlerini de sürdürmektedir.
Araştırmacı
Psk. Rumeysa Yıldız

Psk. Rumeysa Yıldız

Rumeysa Yıldız, Burdur doğumludur. 
Psikoloji lisans eğitimini İstanbul Medipol Üniversitesi’nde tamamlamıştır().
Şu anda İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi’nde Klinik Psikoloji yüksek lisans eğitimine devam etmektedir. 
Lisans eğitiminin klinik stajını Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde yapmıştır. 
Lisans eğitimi Sivil Toplum Kuruluşu stajını LÖSEV’de yapmıştır. 
Lisans eğitimi sırasında gönüllü olarak ‘Hadi Oyuna’ isimli sosyal sorumluluk projesinde yer almıştır.
Bir yıl boyunca Geleceğin Bilimi Platformu’nda Sinirbilim atölyesinde aktif görev almıştır. 
Bağlamsal Bilimler ve Psikoterapiler Derneği üyelerindendir.
Bağlamsal Davranış Bilimleri (Association of Contextual Behavioral Science, ABD) Türkiye Temsilciliği’nde Mali İşler pozisyonunda görev yapmaktadır. 
Bağlamsal Bilimler ve Psikoterapiler Derneği(TÜRBAD) tarafından verilen Kabul ve Kararlılık Terapisi Eğitimi’ni tamamlamıştır. Aynı dernek tarafından verilen Grup Süpervizyon Eğitimlerine katılmıştır ve halihazırda dernek faaliyeti olan Travma ve Yas Çalışma Birimi’nde aktif görev almaktadır. 
Şu anda Kabul ve Kararlılık Terapisi yaklaşımı ile terapistlik yapmaktadır.
Araştırma Asistanı
Psk. Havvanur Uysal

Psk. Havvanur Uysal

Havvanur Uysal, Burdur doğumludur. Psikoloji lisans eğitimini İstanbul Medipol Üniversite’nde tamamlamıştır (). Şu anda İstanbul Sabahattin Zaim Üniversite’nde Klinik Psikoloji yüksek lisans eğitimine devam etmektedir. Hem lisans hem de yüksek lisans eğitiminin klinik stajını Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapmıştır. Ayrıca lisans eğitiminde sivil toplum stajını LÖSEV’de yapmıştır. “Otizmli Çocuklarla Hadi Oyuna” isimli sosyal sorumluluk projesinde gönüllü olarak görev almıştır. Bağlamsal Bilimler ve Psikoterapiler Derneği (TÜRBAD)’nin üyelerinden biri olup Bağlamsal Davranış Bilimleri Derneği (Association of Contextual Behavioral Science, ABD) Türkiye Temsilciliği’nde öğrenci temsilcisi olarak görev yapmaktadır. Bağlamsal Bilimler ve Psikoterapiler Derneği (TÜRBAD) tarafından verilen Kabul ve Kararlılık Terapisi eğitimi almıştır. Aynı dernek tarafından verilen grup süpervizyon eğitimlerine katılmıştır. Dernek içerisinde yer alan Travma ve Yas çalışma biriminde aktif olarak yer almaktadır. Şu anda Kabul ve Kararlılık Terapisi (ACT) yaklaşımı ile terapistlik yapmaktadır.
Araştırma Asistanı

Bursiyer Araştırmacılarımız

Psk. Şerife Önal

Psk. Şerife Önal

Psikolog Şerife Önal, İstanbul Medipol Üniversitesi Psikoloji (İngilizce) bölümünden yılında onur derecesiyle mezun olmuştur. yılında başladığı İstanbul Medipol Üniversitesi Klinik Psikoloji Tezli Yüksek Lisans eğitiminin teorik dönemini tamamlamış olup tez yazım aşamasındadır. 
Lisans döneminde klinik meslek alan stajını Erenköy Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, sivil toplum stajını Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfında (TEGV) tamamlamıştır. Dr. Uzay Dural Şenoğuz tarafından yürütülen ‘’Kadın Liderlere Karşı Örtük Önyargı’’ araştırmasında araştırma asistanı olarak görev almış ve ODTÜ Ulusal Psikoloji Öğrencileri Kongresinde poster sunumunun gerçekleştirilmesinde katkı sağlamıştır. yılları arasında sürdürülen TÜBİTAK ‘’ Çocukların Doğaya ve Kente Uyumu ’’ Projesinde Proje Rehberi olarak yer almıştır. Türk Psikologlar Derneği üyesidir.  Türk Psikologlar Derneği Travma, Afet ve Kriz Birimi üyesi olarak görev almış ve dernek tarafından verilen TPD Travma Gönüllü Eğitimini tamamlamıştır.  Enstitü Fabrika Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Çarkında gönüllü olarak  etkinliklerin planlanması ve koordinasyonunda görev almıştır.
Şu anda,  İstanbul Medipol Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık Biriminde Doç. Dr. Fatih Yavuz süpervizörlüğünde Kabul ve Kararlılık Terapisi ve Dr. Hande Gündoğan süpervizörlüğünde Psikodinamik Terapi ekolleri çerçevesinde görüşmeler yaparak mesleki gelişimini sürdürmektedir.

 
Bursiyer Araştırmacı
Uzm. Psk. Melike Nursultan Akkaya

Uzm. Psk. Melike Nursultan Akkaya

Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden yılında mezun olmuştur. Mezun olduktan sonra epigenetik ve toplumsal hafıza laboratuvarlarında gönüllü olarak çalışmıştır. Marmara Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Tezli Yüksek Lisans Programı’nı yılında tamamlamıştır. Bağlamsal Bilimler ve Psikoterapiler Derneği’nden (TÜRBAD) Kabul ve Kararlılık Terapisi (ACT) Temel Eğitimi almıştır. Mesleki pratiğini grup ve bireysel süpervizyonlar ile desteklemektedir. Bağlamsal Davranış Bilimleri Derneği (Association of Contextual Behavioral Science, ABD) Türkiye Temsilciliği üyesidir. Dil-biliş ilişkisi, zihin felsefesi ve psikoloji tarihi alanları ile özel olarak ilgilenmektedir.
Bursiyer Araştırmacı
Edanur Gürbüz

Edanur Gürbüz

Edanur Gürbüz, tam burslu olarak kazandığı Kadir Has Üniversitesi Psikoloji (İngilizce) bölümünden yılında yüksek onur öğrencisi ve bölüm üçüncüsü olarak mezun olmuştur. yılında başladığı İstanbul Medipol Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans bölümünde ders ve süpervizyon dönemini tamamlamıştır ve şu an tez yazım aşamasındadır.
Lisans stajını Çorlu Adliyesinde tamamlamıştır. Aynı zamanda çeşitli sivil toplum kuruluşlarında gönüllü çalışmalarda bulunmuştur. 2 yıl boyunca aktif olarak yer aldığı SosyalBen Vakfı ile Mardin, Erzurum, Kırklareli gibi şehirlerin dezavantajlı köylerinde çocuklar için yapılan çeşitli atölyelerde yer almış, İstanbul’da da çalışmalarını sürdürmeye devam etmiştir. Yüksek lisans stajını Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tamamlamıştır. İstanbul Medipol Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık Biriminde Prof. Dr. Fatih Yavuz süpervizörlüğünde Kabul ve Kararlılık Terapisi ve Dr. Hande Gündoğan Sütüven süpervizörlüğünde Psikodinamik Terapi ekolleri çerçevesinde danışan görmüştür. Yüksek lisans sürecinde Bambu Gönüllü Eğitim Platformunda sınav senesinde olan öğrencilere gönüllü psikolojik destek sağlamış ve süpervizyon almıştır. Aynı zamanda Doping Hafıza bünyesinde sınav koçu olarak öğrencilere psikolojik destek sağlamaya devam etmektedir.
Kabul ve Kararlılık Terapisi (ACT) Temel Eğitimini Bağlamsal Bilimler ve Psikoterapiler Derneği’nden, Bilişsel Davranışçı Terapiler Eğitimini Prof. Dr. Ebru Şalcıoğlu’dan (DATEM) almıştır. Meslek hayatına Kabul ve Kararlılık Terapisi çerçevesinde devam etmektedir.
Bursiyer Araştırmacı
The system can't perform the operation now. Try again later.
This "Cited by" count includes citations to the following articles in Scholar. The ones marked * may be different from the article in the profile.
Get my own profile

Co-authors

  • ABDULBARİ BENERABDULBARİ BENERIstanbul Medipol University, Professor of Biostatistics and Public HealthVerified email at funduszeue.info
  • Dr Mark GriffithsDr Mark GriffithsDistinguished Professor of Behavioural Addiction, Nottingham Trent UniversityVerified email at funduszeue.info
  • Tamer DemiralpTamer Demiralpİstanbul Üniversitesi, İstanbul Tıp Fakültesi, Fizyoloji Anabilim DalıVerified email at funduszeue.info
  • Prof. Dr. Atilla USLUProf. Dr. Atilla USLUDepartment of Physiology, Istanbul Faculty of Medicine, Istanbul UniversityVerified email at funduszeue.info
  • Mehmet ErgenMehmet ErgenAssistant Proffesor of Physiology, Acibadem UniversityVerified email at funduszeue.info
  • Khair JadaanKhair JadaanProfessor , The University Of JordanVerified email at funduszeue.info
  • David CrundallDavid CrundallProfessor of Psychology, Nottingham Trent UniversityVerified email at funduszeue.info
  • Lütfü HanoğluLütfü Hanoğluİstanbul Medipol ÜniversitesiVerified email at funduszeue.info
  • Ali BayramAli BayramIstanbul UniversityVerified email at funduszeue.info
  • Ahmet AdemogluAhmet AdemogluProfessor, Biomedical Engineering, Bogazici UniversityVerified email at funduszeue.info
  • Zubeyir BayraktarogluZubeyir BayraktarogluMD, PhD in Physiology, Istanbul Medipol University International School of Medicine, IstanbulVerified email at funduszeue.info
  • Bahar GüntekinBahar GüntekinProf. of Biophysics, Istanbul Medipol University, School of Medicine, Istanbul,TurkeyVerified email at funduszeue.info
  • Tuba AkturkTuba AkturkPhd in Neuroscience, Istanbul Medipol UniversityVerified email at funduszeue.info

SSS

Sıkça Sorulan Sorular

Psikoloji Topluluğu Neler Yapar?
Psikoloji Topluluğunun Düzenlediği Etkinliklerden Nasıl Haberdar Olabilirim?
Psikoloji Topluluğunda Nasıl Görev Alabilirim?
Psikoloji Topluluğuna Başka Bölümden Olsam Da Üye Olabilir Miyim?
Başka Bir Kulübe Üye Olduğum Halde Psikoloji Kulübüne Girebilir Miyim?
Psikoloji Topluluğu Ve Psikopol Arasında Bir Bağ Var Mı?
Psikoloji Topluluğunda Hazırlıktan Öğrenciler Bulunabilir Mi?
Farklı Bir Üniversitede Öğrenim Görüyor Olmama Rağmen Psikoloji Topluluğunun Etkinliklerine Katılabilir Miyim?
Psikoloji Topluluğu Ekip Başvuruları Ne Zaman Oluyor?
Psikoloji Topluluğu Neler Yapar?

Psikoloji bilimiyle ilgilenen ve Türkiye’nin bu alandaki yetkinliğini uluslararası standartlara ulaştırmayı hedefleyen başta Medipol Üniversitesi psikoloji öğrencileri olmak üzere bütün psikoloji öğrencilerinin; akademik bilgi birikimine katkı sağlamak, nitelikli ve etik anlayışa sahip psikologlar yetişmesini sağlamak, çeşitli etkinliklerle öğrencilerin sosyalleşmelerine ve kişisel gelişimlerine yardımcı olmak, bu alandaki network ağlarını geliştirerek meslektaşlarımız arasında daha sıkı bağlar oluşturulmasını sağlamak ve en nihayetinde bilim dünyasına katkı sağlamak İstanbul Medipol Üniversitesi Psikoloji Topluluğu olarak misyonumuzdur.

Psikoloji Topluluğunun Düzenlediği Etkinliklerden Nasıl Haberdar Olabilirim?

Instagram, Twitter, Linkdin hesaplarımız ve tüm sınıf gruplarında etkinliklerimizin duyuruları yer almaktadır.

Psikoloji Topluluğunda Nasıl Görev Alabilirim?

Her yıl çeşitli platformlarda ve sınıf  gruplarımızda yönetim ekibinde yer almak için gönderilen formları doldurup son

Psikoloji Topluluğuna Başka Bölümden Olsam Da Üye Olabilir Miyim?

Etkinliklerimize katılımınız için üye olmanız gerekmemekle birlikte etkinliklerimizi tüm bölümlere açık şekilde gerçekleştirmekteyiz.

Başka Bir Kulübe Üye Olduğum Halde Psikoloji Kulübüne Girebilir Miyim?

Psikoloji topluluğuna üye her katılımcı başka kulüplere de üye olabilmektedir.

Psikoloji Topluluğu Ve Psikopol Arasında Bir Bağ Var Mı?

Psikopol okulumuzdaki psikoloji öğrencilerinin sevgili Erol Yıldırım hocamız önderliğinde çıkardığı bir dergidir. Kulüp bünyesinde çıkmamaktadır.

Psikoloji Topluluğunda Hazırlıktan Öğrenciler Bulunabilir Mi?

Tüm sınıflarla iletişimde olmak ve temsil edebilmek adına her sınıftan üye sağlamaya çalışmaktayız.

Farklı Bir Üniversitede Öğrenim Görüyor Olmama Rağmen Psikoloji Topluluğunun Etkinliklerine Katılabilir Miyim?

Etkinliklerimizi herkese açık bir şekilde hazırlamaktayız. Farklı üniversitelerde yer alan katılımcılar da etkinliklerimizi katılım gösterebilirler.

Psikoloji Topluluğu Ekip Başvuruları Ne Zaman Oluyor?

Psikoloji Topluluğu Ekip başvuruları her sene Mart ayında yaptığı açık seçimle birlikte alır. Seçim sonuçlarının ilanı ile yeni yönetim kurulu belirlenir.


Instagram


Linkedin


Twitter


Youtube

(Visited times, 1 visits today)

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası