youtube müzik indirme programı apk / Download Mp3 Video Mp3 Indirme Programı or Listen Free [4.3 MB] ~ MP3 Music Download

Youtube Müzik Indirme Programı Apk

youtube müzik indirme programı apk

Youtube mp3 dönüştürücü apk - flvconverter.org

Soundcloud to wav downloader

Bir YouTube kullanıcısının tüm videolarını indirin. -İndirme bağlantılarını metin dosyası olarak dışarı aktarabilme. Anlıyoruz; tonlarca YouTube videosunun harika müzikleri veya film müzikleri bulmayacağınız şey neredeyse yok denilecek kadar azdır. YouTube Oynatma Listelerini MP3'e Dönüştürme ve İndirme.

Video url download free

Böylelikle tüm video içerikleri Mp3 formatına dönüşmeye müsait bir yüklü olabilir Youtube dönüştürücü ile de mümkündür. Evet şimdi bu linki kopyalamayı anlatıyorum. Bu nedenle, YouTube2MP3 Video Converter ile daha iyi bir çalışan dönüştürücü aracılığıyla dilediğiniz gibi şarkı arşivi dnöüştürücü özgürlüğüne. Herhangi Bir Video ve Ses Formatını Dönüştürün. hızlı navigasyon : Başlatan Plateosaurus 19 Aralık 2018 Cevaplar:. YouTube Videosu VLC Player ile indirme adımları; Kısayol ile. Youtube mp3 aracımız istediğiniz video'yu mp3 formatına çevirerek sizlere.

Downloading youtube music to phone

Herhangi Bir Video ve Ses Formatını Dönüştürün. Youtube Mp3 indir bu bağlamda müzik ve şarkı dinleme Youtube aracılığıyla tüm bunlara ulaşmanız ve bu imkânlardan faydalanmanız. 1 apikey: '150FECF6-D1EB-57C2-5326-5787ED7EDC1B' Başlatan tahaaysan 29 Mart 2020 Cevaplar:. mp3e CONVERTO ile Youtubedan mp3e dönüştürün.

Android için en iyi 5 YouTube Music Downloader

O kadar çok videoları YouTube vardır ve bazı daha sonra izlemek için videoları indirmek iyi olur. Ne yazık ki, YouTube video indirmek kullanıcı izin vermez ancak apps ve YouTube video indirmek için kullanılan bir yöntem vardır. Sadece app Android cihazınızda indirmek ve istediğiniz herhangi bir video YouTube indirmek mümkün olacak.

1. Videoder

Top 5 YouTube music downloader for Android

Videoder bir YouTube video ve müzik download app için Android cihazları var. Milyonlarca kullanıcı tarafından istenen video ve müzik YouTube indirmek için kullanılır.

Özellikleri

  • MP3 formatında indir: app doğrudan MP3 formatında dönüşüm için gerek kalmadan herhangi bir YouTube video indirmek için kullanıcıların sağlar.
  • Download farklı çözünürlük: kullanıcı-ebilmek download video çeşitli çözünürlük 720 p, 480 p, 360 p, 240 p, 144 p, MP4, FLV, 3GP, WEBM vs.
  • Yeniden başlamak Download: Internet bağlantınızı kaybetmek veya app kapatmak bile download--dan sen durduğu devam edebilirsiniz.
  • Dahili arama motoru: arama motoru anahtar kelimeler kullanarak video için arama yapar.

Eksilerini

Görüntüler reklamlar

Download bağlantı

İndirmek için Videoder devam http://www.videoder.net/ ve tıklayın "Şimdi İndir".

2. TubeMate

Top 5 YouTube music downloader for Android

TubeMate YouTube downloader YouTube videoları Android telefonunuza indirmek için en iyi uygulamalar biridir. TubeMate ile aygıtınızdaki çevrimdışı izleme için favori YouTube videoları ve müzik olabilir.

Özellikleri

  • Mükemmel çözünürlük aygıtınız için: TubeMate aygıtınız mükemmel uygun video çözünürlük sunuyor.
  • Basit arama anahtar kelimeye göre filtrele: sadece müzik adı aramak veya video indirmek için arıyorsunuz.
  • Belgili tanımlık app ücretsiz ve kullanımı kolay. App basit arayüzü ve kolay navigasyon vardır.
  • App hızlı indirme YouTube sunuyor. Belgili tanımlık download hız zaman uygulamaları ile video indirme inanılmaz.
  • Download içinde çeşitli ekran çözünürlüğü dahil HD. App farklı ekran çözünürlüğü ve kullanıcılara seçin ve indirmek için video kalitesi sağlar.

Eksilerini

Görüntüler reklamlar

Download bağlantı

TubeMate Google oyun Store üzerinde kullanılabilir değil ancak başka kaynaklardan indirebilirsiniz. TubeMate gitmek http://tubemate-youtube-downloader.en.uptodown.com/android için indirmek için.

3. YouTube Downloader sarpa dan

Top 5 YouTube music downloader for Android

YouTube Downloader dan sarpa XDA developer's app olduğunu. Bu harika bir YouTube downloader uygulama Android için basit bir arayüz ile.

Özellikleri

  • Kullanıcıların akış download ve pay video Facebook sağlar. Video ve müzik Facebook arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.
  • Otomatik olarak MP3 biçimine dönüştürür. Belgili tanımlık app müzik klipleri otomatik olarak dinlemek için MP3 dönüştürür.
  • Kullanıcılar kopyalayın ve yapıştırın download bağlantı--dan diğer apps. Başka bir app kullanıyorsanız ve bir video indirmek için isterdim gördün mü, sadece kopya belgili tanımlık bağlantı için belgili tanımlık video ve YouTube downloader download belgili tanımlık video post it.
  • Video filtresi paketine zevkinize ayarlayın. Video formatı ve istediğiniz görüntü kalitesi seçin. Sen-ebilmek seçmek formatları 3GP, MP4, MP3, FLV vb ve kaliteli 420 p, 720 p gibi gibi vs.
  • App kullanılabilir biçimler YouTube'da destekler. Bazı YouTube videoları normal MP4 formatında değil, app çekmek belgili tanımlık oluşum için görüntüleme ve indirme.

Eksilerini

App reklamları görüntüler

Download bağlantı

Download YouTube Downloader gitmek http://dentex.github.io/apps/youtubedownloader/ için.

4. TubeX

Top 5 YouTube music downloader for Android

TubeX TubeMate için benzer bir YouTube video downloader da. Birden fazla formatları ve video akışı içinde yüksek hızlı indirme sağlar.

Özellikleri

  • Çeşitli çözünürlük ve kullanılabilir biçimleri: Download videoları MP4, MP3, FLV, 3GP ve çok daha fazlası
  • Çoklu indirme: kesinti olmadan aynı anda birden fazla video ya da müzik indir
  • Destekler download özgeçmiş: baştan başlatmadan durduğu üzerinden karşıdan yüklemeye devam
  • Oyuncu video akışı için inşa

Eksilerini

Belgili tanımlık app altındaki reklamları gösterir.

Download bağlantı

TubeX gitgidmek download http://tubex.me/download.html için.

5. WonTube

Top 5 YouTube music downloader for Android

Bu da başka bir YouTube video ve müzik downloader olduğunu. Paylaş) butonuna sosyal ağlar gibi yeni özelliklere sahiptir.

Özellikleri

  • Yavaş internet hizmetleri için en iyi
  • Otomatik olarak yeniden başlamak izin verir veya Internet'e yeniden bağlanmayı sonra yeniden indirin
  • Destekler yüklemeleri için devam

Eksilerini

App bir zavallı ve modası geçmiş kullanıcı arayüzü var.

Download bağlantı

WonTube indirmek için http://www.wontube.com/free-youtube-downloader.html için gidin ve tıkırtı üstünde download için Android.

Diğer yöntemler: Download üstünde PC/Mac ve Transfer için Android

Müzik TunesGo ile ücretsiz indir

box

Wondershare TunesGo - indirmek, aktarmak ve IOS/Android cihazlar için müziğinizi yönetebilir

  • Kişisel müzik kaynağı olarak YouTube
  • 1000 + siteler indirmek için destekler
  • Herhangi bir aygıt arasında müzik aktarmak
  • Android ile iTunes kullanmak
  • Tam tüm müzik kütüphanesi
  • ID3 etiketleri, kapakları, yedekleme düzeltmek
  • Müzik iTunes kısıtlamaları yönetmek
  • Çalma listesi iTunes paylaşma

Ücretsiz indirÜcretsiz indir

Daha fazla bilgi almak >> Download müzik--dan YouTube/web siteleri için Android telefon

Android için YouTuberesmi uygulaması YouTube Çok eksiksiz, evet, ama gerçek şu ki, elimizdekilerin en eksiksiz olmasına izin veren bazı unsurlardan yoksundur. Bu yüzden bugün size bir liste getiriyoruz. YouTube'dan müzik indirmek için en iyi uygulamalar Android'de. Açık nedenlerden dolayı resmi uygulamada bulunmayan ve YouTube Music abonelik hizmeti veya YouTube Premium ile keyfini çıkaramadığımız bir şey.

Resmi başvuru YouTube her bakımdan iyi bir uygulamadır. Kararlı, iyi tasarlanmış ve isteyebileceğiniz hemen hemen tüm özelliklere sahip. Ancak, müzik ve video indirme gibi belirli seçeneklerin olmaması nedeniyle en eksiksiz değil. neden olduğu anlaşıldı Google düzenli olarak istemiyorlar - YouTube Go gibi istisnalar var - telif haklarını korumanın bir yolu olduğu için bu seçeneği sunuyor. Ancak bazen eksiktir.

Indeks

Google Play'de YouTube'dan müzik indirmek için neden uygulama yok?

Size bir liste getiriyoruz YouTube'dan müzik indirmek için en iyi uygulamalar Android mobil cihazlarda. Mountain View şirketi bu uygulamaları kaldırdığı için bu uygulamaların çoğu Google Play Store'da mevcut değil. APK'yi indirin üçüncü taraf hizmetleri aracılığıyla karşılık gelen. Ancak, kanıtlanmış güvenilir uygulamalardır.Bazı durumlarda, birinin düşmesi ve başka bir seçeneğin kullanılması gerekmesi durumunda birkaç indirme bağlantısı da sunacağız. Son bir detay olarak, çoğu uygulamada sadece müzik değil, video da indirebilirsiniz.

İlgili makale:

İnternet başarısız olursa, çevrimdışı müzik dinlemek için uygulamalar burada

Bunları kullanmak için, APK dosyalarını indirdiğinizde ve çalıştırmak istediğinizde sistemin kendisinin size bildireceği bir şey olan "bilinmeyen kaynaklardan" uygulama yükleme olasılığını etkinleştirmeniz gerektiğini unutmayın. Değilse, bu seçeneği her zaman Ayarlar> Güvenlik'te bulabilirsiniz.

Youtube kanalımıza abone olun

Go-MP3

Eskiden Mp3 Hub olarak bilinen, şimdi Go-MP3'te tamamen çevrimiçi oldu. İşlem tamamen cep telefonuna uyarlanmıştır ve indirmek istediğimiz şarkının veya sesin YouTube URL'sini aramak, yapıştırmak ve bir MP3 dosyasına indirebilir ve ardından herhangi bir müzik uygulamasında çevrimdışı olarak çalabiliriz. bu bizi ilgilendiriyor.

GetTube

GetTube, YouTube videolarını 144p'den 4K'ya kadar herhangi bir kalitede indirmenize izin verir. Mümkün olan en yüksek hızı sunmak için çok iş parçacıklı bir indiriciye sahiptir. Herhangi bir zamanda videoları sorunsuz bir şekilde duraklatmanıza veya devam ettirmenize izin verir ve bağlantının kesilmesi durumunda, kullanıcının herhangi bir işlem yapmadan indirmeye devam edeceği bir sisteme sahiptir.

TubeMate - Sadece YouTube değil

TubeMate Biraz basit bir uygulama ve hatta biraz çirkin ama etkili. Bunu kullanarak, yerleşik bir YouTube tarayıcınız olacak. İstediğiniz videoyu bulun ve yeşil oka basın. Mp3'ü seçin ve doğrudan cep telefonunuza indirin.

İlgili makale:

YouTube Vanced: Eksik olan tüm özellikleri YouTube'a ekleyen uygulama

VidMate - YouTube'dan MP3'e (veya ne istersen)

VidMate sadece YouTube'dan değil, Instagram, Vimeo, Tumblr, Dailymotion ...'dan müzik ve video indirmenize izin verecek çok daha eksiksiz bir uygulamadır. VidMate, istediğiniz videoyu bulun, sağ üstteki indirme düğmesine basın ve tercih ettiğiniz müzik formatını mp3 veya m4a olarak seçin. İndirmeyi onaylayın ve işiniz bitti.

NewPipe - YouTube'dan cep telefonunuza

ile NewPipe karanlık bir tema ile güzel bir YouTube tarzı arayüze sahip olacaksınız. Bir video izlerken, ses ve video ya da sadece ses ve hatta dosyanın adını istiyorsanız, hangi kalitede indireceğinizi doğrudan seçebilirsiniz. Doğrudan ve etkili, çok etkili.

InsTube

InsTube YouTube Downloader, yalnızca iyi bilinen video hizmeti için değil, aynı zamanda Twitter, Instagram, Soundcloud, Vimeo, Vine, Tune, Vevo, Toad, Skymovies, Vuclip, Vid, Funnyordie, Dailymotion gibi diğer portallar ve sosyal ağlar için de yararlıdır. , Dailytube , Mthai, Pagalworld, Pnguda, Liveleak, Metacafe veya AOL bunlardan birkaçıdır. Bunu kullanmanın yolu, tarayıcınızı kullanmak kadar basittir ve çevrimiçi herhangi bir videoyu oynatırken, hem multimedya formatında hem de yalnızca sesli olarak indirmek için bir düğmemiz olacaktır.

Youtube Vanded

Bir uygulamadır YouTube'a alternatif Android için. Ancak farklı bir platform olan Twitch gibi bir alternatif değil, aynı Google hizmeti için bir uygulama ancak avantajları olan. Daha önce de söylediğimiz gibi ekran kapalıyken müzik çalmaktan, videoların öncesinde, sırasında ve sonrasında oynatılan reklamları ortadan kaldırmaya ve daha bir çok işlev ve özellik eklemeye kadar birçok işlemi yapabiliyoruz. güç üreme HDR modu.

You Tube İndirici - Dentex

Dentex YouTube Downloader arayüzü üç farklı sekmeye ayrılmıştır. İlkinde, indirmek istediğiniz herhangi bir videoyu arayabilirsiniz ve program, sorgunuzla ilgili her şeyin bir listesini saniyeler içinde görüntüleyecektir. İkinci sekmede video formatını ve kalitesini (720p, 480p, MP4, MP3…) seçebilirsiniz. Son olarak, üçüncü sekme şu ana kadar indirdiğiniz tüm videoların bir listesini gösterir. Üçüncü sekmede, videolardan herhangi birinin biçimini de değiştirebilirsiniz. Bunun için uygulamanın kendisinden indirilebilecek ek bir eklenti yüklemek gerekiyor.

Videoder

Çok basit bir video indirme sisteminin yanı sıra güzel bir tasarıma sahip entegre bir arayüz sunan bir uygulamadır. Ancak bir şeye gerçekten değer veriliyorsa, YouTube dışında uyumlu olduğu web sitelerinin sayısıdır. Akışlı video ve müzik ile 170'den fazla çevrimiçi hizmeti destekler bu da onu en çok yönlü video ve ses indirme uygulamalarından biri yapar. İlginizi çeken web sitesine göz atın ve akıllı telefonunuzda istediğiniz farklı videoları seçin.

Snaptube - Kolay Arama

Snaptube, Goodbyeflipphone.com'a göre müzik indirmek için en iyi uygulamalardan biridir. Yalnızca YouTube'dan değil, birçok web sitesinden ses ve video indirebilen, her türlü araziye uygun bir uygulamadır. Uygulamayı kullanarak göz atın, tercih ettiğiniz videoyu indirmeyi seçin, istediğiniz dosya biçimini seçin ve müziğin keyfini cep telefonunuzdan çıkarın.

YMusic

YMusic tamamen YouTube'dan müzik indirmeye odaklanmış bir uygulamadır. Açık bir temaya, karanlık bir temaya sahiptir, arka planda dinler ve temel olarak YouTube'u mp3 indirmeleri de dahil olmak üzere tam bir müzik çalar olarak kullanmanızı sağlayabilir.

Peggo

Peggo ile YouTube videolarını hızlı ve sorunsuz bir şekilde MP3'e dönüştürmek kolaydır. Arama çubuğuna videonun adını yazarak videoyu aramanız yeterlidir ve ardından indirme işlemi başlar. Sesi normalleştirme, başlığı düzenleme, videonun başlangıç ​​ve bitiş noktalarını seçme vb. gibi birçok seçenek sunar.

Senin müziğin

YouRMusic, YouTube'dan MP3 formatında kolayca müzik indirebileceğiniz başka bir araçtır. Bu uygulama herhangi bir Android 4.0 veya üzeri cihazda çalışır ve oldukça hafiftir, bu nedenle tabletler veya eski cep telefonları için ideal. Ayrıca YouRMusic ile YouTube videolarını MP4 veya 3PG formatında da indirebilirsiniz.

Müzik Uzmanı

Esasen, YouTube'dan müzik indirmek için uygulamalardan bir diğeri. arka fon veya Android'inizde ekran kapalıyken. Hatta reklamları engellediği için YouTube oynatma listelerinin tamamını kesintisiz olarak oynatabilirsiniz. Ancak, keyfini çıkarmak istediğiniz YouTube müziğini internet bağlantınız olmadığında da indirebilirsiniz.

İlgili makale:

YouTube uygulamasına bu alternatiflerle müzik ve daha fazlasını indirin


Mobil için En İyi YouTube MP3 İndirici APK’sına Göz Atın

Birkaç iyi kanala abone olan normal bir YouTube kullanıcısı mısınız? YouTube’u birincil eğlence kaynağı olarak mı kullanıyorsunuz? İçindeki bazı ek özellikleri hiç düşündünüz mü? Fonksiyonları indirmekten bahsediyoruz. Uygulama içinde izleme kısıtlaması olan videoları indirmek gibi değil. Yükseltilmiş sürümüne sahipseniz YouTube daha ilginç ve kullanımı basit olabilir. Evet, YouTube’un .APK dosya biçiminde indirebileceğiniz doğaçlama bir sürümü var. Bu YouTube MP3 indirici APKa, çevrimiçi izlediğiniz herhangi bir videonun indirme bağlantısını yakalayabilir. Aslında, YouTube indirme amacına hizmet etmek için çevrimiçi olarak kullanılabilen çok sayıda seçenek vardır. Ancak, verimlilikleri özelliklere göre değişir. Burada size Android ve iOS için önde gelen indirme çözümlerinden bazılarını tanıtacağız.


Bölüm 1. Akıllı Telefonlar için En İyi YouTube MP3 İndirici Çözümleri
Bölüm 2. Android’de YouTube Videolarından MP3 Nasıl İndirilir

Bölüm 1. Akıllı Telefonlar için En İyi YouTube MP3 İndirici Çözümleri

Daha fazla ilerlemeden önce, aynı uygulamaların her iki işletim sistemiyle de uyumlu olmadığını anlamanız gerekir. Android açık kaynaklı bir işletim sistemidir, oysa iOS’un çeşitli kısıtlamaları vardır. Bu nedenle, güvenliğini jailbreak yapmadan Apple App Store’dan herhangi bir uygulamayı yükleyemezsiniz. Öte yandan, Android cihaza üçüncü taraf bir .APK dosyası yüklemek tamamen geçerlidir.
Android kullanıcıları için çözümler

Android için Snappea

Tüm indirme amaçlarına hizmet edebilen, zengin özelliklere sahip, hafif ve güçlü bir android uygulaması arıyorsanız, Android için Snappea’yı öneririz. Bu YouTube MP3 müzik indirici APK, resmi web sitesinden veya üçüncü taraf platformlardan ücretsiz olarak indirilebilir. Eğlence özelliklerinden bahsedersek, yüzün üzerinde çevrimiçi akış web sitesini keşfetmenize olanak tanır. Android için Snappea’da oynayabileceğiniz her şey ses veya video dosyası biçiminde indirilebilir. Ayrıca, YouTube’da HD videoları izlemek için Android için Snappea’yı öneriyoruz çünkü herhangi bir ücret ödemeden ücretsiz bir eğlence deneyimi sunuyor.
youtube mp3 downloader full
İndir

Vidmate

Android için Snappea gibi, Vidmate uygulaması birden fazla çevrimiçi portaldan video indirmek için de kullanılabilir. Uygulama, videoları birden çok çözünürlükte indirmenize izin verir. Video akışı sitelerinin yanı sıra, SoundCloud gibi ses akışı sitelerini de destekler. Bu harika uygulamanın yardımıyla kişisel video ve ses koleksiyonunuzu çevrimdışı modda oynatmak için oluşturun. Vidmate’in en son sürümü, Android işletim sisteminin en son standartlarıyla eşleşen karanlık modda mevcuttur. Uzun saatler boyunca video izlerken gözlerinizi rahat ettirir. Kullanıcı arayüzü, ilk kez kullananlar tarafından rahatlıkla değerlendirilebilecek kadar basittir.

TubeMate

En eski YouTube indirme uygulamalarından biri hakkında konuşurken, TubeMate’i her zaman hatırlamalıyız. Bu YouTube videosu MP3 indirici APK, şu anda YouTube alternatifinde istediğiniz tüm özellikler dahil olmak üzere üçüncü sürümünde mevcuttur. Videoyu YouTube’dan indirirken sizin rahatınıza göre hem dosya formatları hem de çözünürlükler seçilebilir.
İOS kullanıcıları için çözümler

Snappea Çevrimiçi İndirici

YouTube MP3 downloader APK ücretsiz indirme uygulamalarının aksine, Snappea Online Downloader herhangi bir kurulum kurulumu gerektirmez. Temelde Android için Snappea’ya alternatif olarak değerlendirebileceğiniz bir web uygulamasıdır. İPhone’da yüklü herhangi bir web tarayıcısından keşfedebilirsiniz. Bir videonun YouTube bağlantısını veya alakalı anahtar kelimesini girebileceğiniz bir arama çubuğuyla donatılmış basit bir kullanıcı arayüzüne sahiptir. YouTube’dan alınan tüm sonuçlar, indirme amacıyla ekranınızda görünecektir.
youtube mp3 indiricisi
Snappea Çevrimiçi İndirici

Y2Mate

Bu, iPhone kullanıcıları için YouTube MP3 APK’sını indirmenin güçlü bir alternatifidir. İPhone’unuz uygulama yüklemeye izin vermiyorsa, Y2Mate’i daha iyi bir arkadaş olarak düşünün. Buraya YouTube, Instagram, Facebook ve Dailymotion gibi çeşitli çevrimiçi akış ve sosyal medya platformlarından video bağlantısını yapıştırabilirsiniz. İndirirken, video ve MP3 dosya formatları arasında seçim yapma seçeneklerine sahip olacaksınız.

Bölüm 2. Android’de YouTube Videolarından MP3 Nasıl İndirilir

YouTube’dan herhangi bir videoyu video veya ses biçiminde indirmek için izlemeniz gereken basit bir işlem.

Android Uygulaması için Snappea nasıl kullanılır

  • Android için Snappea APK YouTube MP3 indiricisini, kararlı veya beta sürümü olabilen resmi web sitesinden yükleyin.
  • Akıllı telefonunuzun üçüncü taraf Android uygulamalarını yüklemesine izin verin ve yükleme işlemi için birkaç saniye bekleyin.

youtube youtube mp3 downloader

  • Uygulamayı açın ve arama çubuğundan herhangi bir rastgele videoyu arayın. YouTube videosunu anahtar kelimesini veya tam URL’sini girerek arayabilirsiniz.

youtube mp3 downloader indir

  • İndirme işlemine başlamadan önce, video ve ses formatı arasında seçim yapmanız istenecektir. Mümkün olan en iyi bit hızını seçerek YouTube APK’sından MP3 indirin.

youtube downloader mp3 indir

  • Dosya, herhangi bir rasgele müzik çalarda oynatmak için birkaç saniye içinde indirilecektir.

Bu, YouTube MP3 APK’sinin nasıl indirileceğinin ve tüm potansiyelinin nasıl kullanılacağının eksiksiz bir işlemidir. Ücretsiz olarak sunulan premium özellikleri nedeniyle Android için Snappea’yı öneriyoruz.

on Jan 07, 2022

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır