orlon iplik fabrikaları / ŞİRECİ’Yİ KİMLER KAÇIRDI?

Orlon Iplik Fabrikaları

orlon iplik fabrikaları

HABERLER

Gaziantep'in tanınmış işadamı ve tekstil sektörünün önemli ismi Ahmet Şireci, gece geç saatlerde kimliği belirsiz kişiler tarafından otomobilinden indirilerek kaçırıldı. Gaziantep'te şok etkisi yaratan Şireci'nin kaçırılması emniyeti alarma geçirdi. Kentte en son kaçırılma olayı yılında yaşanmıştı. O tarihte İşadamı funduszeue.info Yaprak esrarengiz bir şekilde kaçırılmış ve 6 gün sonra serbest bırakılmıştı. Şireci Tekstil’in kurucusu ve sahibi olan sanayici Ahmet Şireci, gece geç saatlerde yanında bulunan bir fabrika çalışanıyla 06 ES plakalı otomobiliyle kent merkezine gelirken, Zeytinli Mahallesi’ndeki çevre yolunda önü bir otomobil tarafından kesildi. İddiaya göre, Şireci otomobiliyle aniden önüne kıran araca çarptı. 2 kişi, Ahmet Şireci’yi otomobilden indirerek kendi araçlarına bindirdi ve hızla uzaklaştı.

DURUMU POLİSE BİLDİRDİ

Şireci’nin kaçırıldığı sırada otomobilde bulunan ismi öğrenilemeyen fabrika çalışanı durumu telefonla polise bildirdi. Aynı kişi daha sonra Şireci’nin yakınlarından yardım istedi. İhbara gelen polisler, otomobilde inceleme yapıp görgü tanığı fabrika çalışanının ifadesine başvurdu. Sanayicinin kaçırıldığını öğrenen yakınları da geldiği olay yerinde bilgi almaya çalışıp, gazetecilerin görüntü almalarına engel oldu.

CEP TELEFONU KAPALI

Halen izine rastlanmayan Şireci’nin kullandığı cep telefonlarının kapalı olduğu öğrenilirken, polisler kaçırılma ihtimali bulunan güzergahlar üzerindeki Mobese ve güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Polis kaçırıldığı ileri sürülen Şireci’nin yakın çevresi ile iş ilişkisi içerisinde olduğu kişilerin de bilgisine başvurmaya başladı. Şu ana kadar Şireci veya kaçırdığı iddia eden kişilerin sanayicinin yakınlarıyla iletişim kurmadığı da bildirildi.

ŞİRKETİ İSO LİSTESİNDE

Şireci Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. sahibi ve kurucusu Ahmet Şireci ’lerin sonunda havlu ve orlon iplik ticareti yaparak iş hayatına başladı. 'ten itibaren akrilik iplik ticareti işine de girdi. Ahmet Şireci yılında iplik üretim tesislerini kurarak, bugünkü Şireci Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin temelini attı. Bugün Şireci Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin kendisine ait boyahanesi ve Gaziantep 2. ve 3. organizelerde bulunan 4 fabrikası ile iplik üretim ve işlemesinde faaliyet gösteriyor. Şirket en son yayınlanan İSO listesine sıradan girmişti. Şirketin cirosu ise milyon lirayı buluyor. Şirket başta İngiltere, Fransa ve Polonya olmak üzere İran, Suriye, Kuzey Afrika ülkeleri ve Rusya, Ukrayna ve Türki Cumhuriyetlere ihracat yapıyor.

TEKSTİLDEKİ BAŞARIYI İNŞAATA DA TAŞIDI

Hayırsever ve başarılı işadamı Ahmet Şireci, tekstil sektörünün yanısıra inşaat sektörüne de hızlı bir giriş yapmış, son olarak ortağı Selim Acar ile birlikte Gaziantep’te 45 ila 35 katlar arasında konutlar ve rezidanslar yapmaya başlamıştı. Primemall AVM’nin karşısında bin metrekare inşaat alanında 7 ayrı Rezidans kule inşaatına başlayan Şireci, yüksek katlı binalarla Gaziantep'te bir ilke imza atmış oldu. Ahmet Şireci’nin adı Gaziantepspor Kulüp Başkanlığı içinde geçiyordu.

İŞADAMLARINDAN DESTEK

Hayırsever işadamı Ahmet Şireci'nin kaçırılma haberini duyan işadamları, Şireci ailesini yalnız bırakmadı. Emniyet Müdürlüğü'ne giderek bilgi alan işadamları, Halıcılar Sarayı'ndaki Şireci Tekstil'de de Şireci ailesini ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Hammadde:% Akrilik
NM:8/2 - 12/2
Gramaj: gram Çile
Ambalaj:Tartı ile satılır.

Ekranda görünen renk ile gerçek iplik rengi arasında ton farklılığı gösterebilir.


Bir Saat İçerisinde 5 Mesaj Gönderebilirsiniz!
Saatlik Mesaj Gönderilim Limitiniz Dolmuştur.

Mesajınız Başarıyla Gönderilmiştir.
Yetkililerimiz En Kısa Sürede Sizinle İletişime Geçeceklerdir.

Bir Hata Oluştu!

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası