algida tıkla kazan / ‎Algida ile Kazan App Store’da

Algida Tıkla Kazan

algida tıkla kazan

iPhone Ekran Görüntüleri

Açıklama

İndir. Kazan. Gülümse.
Hepsi Algida App’te!

Peki Algida App’te neler var?
Seçili Algida ürünlerindeki kodu girerek anında sürpriz Algidalar ve puanlar kazanmak, biriktirdiğin puanları istediğin gibi harcamak var!

Algida App dünyasına bugün katıl, fırsatları yakalamaya başla! Birbirinden güzel fırsatları kaçırma.

Hemen indir, kazanmaya başla!

Algida ile Kazan App yeni kampanyalar için güncellendi.

Oylar ve Yorumlar

Böyle şirketin ben

Önceden bitane Magmundan 75 puan veriyordu şimdi ise 1 BM veriyqor basılı tutun faydalı derseniz ve 1 yıldız verin şansımızı deneyelemim bu arada uc de yok

Merhaba, Öncelikle ilgin için teşekkür ederiz. Uygulamadaki puan mekanizmamızda değişiklikler olabilmektedir. Promosyonlar ve yeni Algida fırsatları için takipte kalmayı unutma!

1 lira kampanya

Bim,A!şok!migros hepsi kabul etmedi kampanyadan yararlanamadım lütfen ilgilenin

Merhaba, Öncelikle yaşadığın problem için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İlgili noktaya en kısa sürede bilgilendirme yapılacaktır. Saha ekibimiz tüm Algida satış noktalarında uygulamanın kullanılırlığının artması yönünde çalışmalarını sürdürmektedir. Bulunduğunuz bölgede uygulamayı kullanabileceğiniz seçili noktaların artması için ekiplerimizi bilgilendireceğiz.

Uc yi geri getirin

Lütfen uc yi geri getirin

Merhaba, Öncelikle ilgin için teşekkür ederiz. PUBG UC oyun koduna fırsatlar sekmesinden ulaşabilirsin. Hediyelerin stok durumlarında anlık değişiklikler olabilir. Stoğu tükenen hediyelerin stokları kısa bir süre içerisinde yenilenecektir.

Unilever adlı geliştirici, uygulamanın gizlilik politikasına göre verilerin aşağıda açıklandığı gibi işlenebileceğini bildirdi. Daha fazla bilgi için geliştiricinin gizlilik politikası bölümüne bakın.

Sizi İzlemek İçin Kullanılan Veriler

Şu veriler, diğer şirketlere ait uygulamalarda ve web sitelerinde sizi izlemek için kullanılabilir:

  • Kişi Bilgileri
  • Hassas Bilgiler

Sizinle İlişkilendiri­len Veriler

Şu veriler toplanabilir ve kimliğinizle ilişkilendirilebilir:

  • Kişi Bilgileri
  • Kullanıcı İçeriği
  • Kimlik Tanıtıcılar
  • Tanılar

Sizinle İlişkilendiril­me­yen Veriler

Şu veriler toplanabilir ancak kimliğinizle ilişkilendirilmez:

  • Konum
  • Kullanım Verileri
  • Hassas Bilgiler
  • Tanılar

Gizlilik uygulamaları, kullandığınız özellikler veya yaşınız gibi faktörlere göre değişiklik gösterebilir. Ayrıntılı Bilgi

Bilgi

Sağlayıcı
UNILEVER UNITED STATES, INC.

Boyut
33,1 MB

Kategori
Yiyecek ve İçecek

Uyumluluk
iPhone
iOS veya üst sürümünü gerektirir.
iPod touch
iOS veya üst sürümünü gerektirir.
Mac
macOS  veya üst sürümünü ve Apple M1 veya üzeri çipe sahip bir Mac gerektirir.

Yaş Sınırı
17+ Sık/Yoğun Derecede YarışmalarKumar

Telif Hakkı
© Unilever

Fiyat
Ücretsiz

Bu Geliştiricinin Diğer Uygulamaları

Diğer Beğenebilecekleriniz

Algida ile Kazan

Unilever Inc Tarafından Geliştirilen Android Uygulaması Algida ile Kazan, Yeme İçme Kategorisi Altında Listelenmiştir. Mevcut Sürüm 'dur, 06/06/ 'de Güncellenir. Google Play Algida ile Kazan'ya Göre 2 Milyon'den Fazla Kurulum Elde Etti. Algida ile Kazan Şu Anda Ortalama Oy Değeri Ile 36 Bin Incelemesine Sahip

İndir. kazan. gülümse.
hepsi algida app’te!

peki algida app’te neler var?
seçili algida ürünlerindeki kodu girerek anında sürpriz algidalar ve puanlar kazanmak, biriktirdiğin puanları istediğin gibi harcamak var!

İnternet paketleri, indirim çekleri ve çok daha fazlası algida app’te seni bekliyor!
peki sen algida app’i indirmek için ne bekliyorsun?

hemen indir, kazanmaya başla!
Şu Anda Sürümünü Sunuyoruz. Bu En Son, En Optimize Edilmiş Versiyonumuz. Birçok Farklı Cihaz Için Uygundur. Ücretsiz Indir, Google Play Store'dan Veya Barındırdığımız Diğer Sürümlerden Doğrudan Apk. Ayrıca, Kayıt Olmadan Indirebilirsiniz Ve Giriş Gerekmez.

Samsung, Xiaomi, Huawei, Oppo, Vivo, Motorola, LG, Google, OnePlus, Sony, Tablet Için Çok Fazla Seçenekle +'dan Daha Fazlası Mevcut Cihazlarımız Var, Cihazınıza Uyan Oyunları Veya Yazılımları Seçmeniz Kolaydır.

Google App Store'daki Cihazınızın Yanından Herhangi Bir Ülke Kısıtlaması Veya Herhangi Bir Kısıtlama Varsa Kullanışlı Olabilir.

Ne Var Ne Yok


Algida ile Kazan App has been updated for new campaigns.

Google Play Store'da Değerlendir Ve İnceleme


Toplam Derecelendirme Sayısı

Için Derecelendirilen Toplam Aktif Kullanıcı Sayısı: Algida ile Kazan

Toplam Yükleme Sayısı (*tahmini)

Google Play'de Toplam Yükleme Sayısının Tahmini, Google Play'de Elde Edilen Derecelendirme Sayısından Ve Kurulum Sınırlarından Yaklaştırılmıştır.

Bu Uygulamaları Da Beğenebilirsiniz


nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası