akvaryum 3d arka fon resmi / Tribrata News – Polresta Magelang

Akvaryum 3d Arka Fon Resmi

akvaryum 3d arka fon resmi

Akvaryum poster, Arka fon, Dekor Malzeme Çeşitleri ve Fiyatları

Akvaryumlar balıkların yuvasıdır ve doğal yaşam ortamlarına uygun bir şekilde dekore edilmeleri gerekir. Ancak akvaryum dekorasyonu yaparken, akvaryumun ebatları ve içinde yaşayan canlıların gereksinimleri mutlaka göz önünde bulundurulmalıdır. Bu nedenle dekorasyon ürünleri satın alırken canlılara zarar vermeyecek malzemelerden imal edilen ürünler tercih edilmelidir. Günümüzde akvaryumları dekore etmek için kullanılabilecek farklı zevklere hitap eden aksesuarlar satışa sunulmaktadır. Burada önemli olan ise aksesuarların göze hitap etmeleri ve akvaryum canlılarının huzurlu bir yaşam sürmelerini desteklemeleridir. Peki, akvaryum dekor malzemesi çeşitleri nelerdir?
 

Akvaryum Dekor Malzemesi Grup ve Çeşitleri


Akvaryum dekor ürünleri denilince akla ilk gelenlerden birisi taban malzemesidir. Dekorasyon için tercih edilebilecek akvaryum taban malzemeleri, toksik madde içermez ve balıklara zarar vermemeleri adına üretim aşamasında dezenfekte edilirler. Yine akvaryum dekoru için olmazsa olmazlardan birisi de bitkilerdir. Akvaryum bitkileri, akvaryum severler için oldukça farklı seçenekler sunmaktadır. Ayrıca taban malzemeleri arasında kum ve çakıllar da olmazsa olmaz malzemeler arasındadır.

Akvaryum dekor malzemesi çeşitleri arasında akvaryum arka fonları da yer almaktadır. Akvaryum için arka fon satın alırken akvaryumun genişliği ve içinde yaşayan balıkların türü göz önünde bulundurulmalıdır. Çünkü arka plan yerleştirilmeye çalışıldığında akvaryum küçükse balıkların yüzme alanı daralabilir ve bu durum onları rahatsız edecektir. Yine akvaryum posteri olarak da bilinen bu dekorlar, farklı ebatlarda üretilir ve kolaylıkla silinebilir özelliktedir.

Akvaryumlara şık ve dekoratif görünüm sağlamasının yanında, derinlik yaratarak akvaryum canlılarına geniş alanda yüzüyormuş hissi veren yapay dekor ve posterler, güvenli ödeme sistemi, kredi kartına size özel taksitler ve hızlı kargo teslimatıyla seafoodplus.info da

Arka Fon özel dijital baskı yöntemi ile imal edilmiş olup akvaryumunuza arka duvarına ıslak sıvama yöntemi ile uygulayabilirsiniz.

--Uygulama şekli:

1. Camı iyice sildikten sonra, ölçüsünü cama göre aldığımız fon posterin koruyucusunu kaldırın poster ölçüsü yaklaşık 5 cm fazla olarak imal edilmiştir.
2. Posterin yapışkanlı kısmına ve Akvaryum arka camına cam sil ile karıştırılmış su pompa ile sıkınız

3. Akvaryum arka fon posterinizi dikkatli şekilde ortalayarak cama yapıştırıyorsunuz.
4. Her tarafın kapandığına, herhangi bir problem olmadığına kanaat getirdiğinizde, spatula veya kenarları pürüzsüz plastik (Bankamatik Kartı vb ) yardımı ile cam ile filmin arasındaki suyu nazikce dışarı doğru itin..
5. içerideki suyu dışarı attıkca fon poster cama yapışacak ve uzerinde hareket edemeyecektir.
6. Suyu %60 oranında dışarı attıktan sonra, falçata yardımı ile köşelerinde nazikce kesmeye başlayın..
seafoodplus.info işlemi bittiğinde Akvaryum arka cam ile yapıştırma poster arasında kalan suyu aparat kullanarak sıvama yapmak sureti ile dışarıya doğru sıvayarak boşaltın..


Kategorimizde yer alan akvaryum aksesuarları yukarıda bahsedilenler ile sınırlı değildir. Ağaç kovuğu, Mango kökü ve kaya formunda aksesuarların yanı sıra antik harabe dekoru vb. daha pek çok dekor malzemesine kategorimiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Yeni Projem (3d Arka Fon)

Hobici Köşesi

Plaket ve ödüllü Yarışma'ya katılıp canlı veya akvaryumunuzu taçlandırabilir, geçmiş dereceleri ve katılımları görebilirsiniz.

Akvaryum kültürü bölümünde akvaryum hobisi ile ilgili dergilere, belgesellere, kitaplara ve web sitelerine ulaşabilirsiniz.

Sitemizdeki Makaleler ve Üye Bloglarını gezerek istediğiniz konu hakkınca bilgi edinebilir, seafoodplus.info adresine sahip olan kendi bloğunuzu oluşturabilirsiniz.

Canlı Veritabanı'nda bilgi ve canlı edinebilmek için kimde hangi balıkların olduğunu görebilir, kendi canlılarınızı da veritabanına ekleyebilirsiniz..

Üye akvaryumları bölümünden üyelerin akvaryumlarına bakıp yorum bırakabilir, siz de kendi akvaryumlarınızı da görebilirsiniz.

Akvaryumcular bölümünden akvaryumcuların adres telefon ve harita koordinatlarına ulaşabilir, akvaryumcular hakkındaki yorumları okuyup yorum yapabilirsiniz.

Tatlı Su, Bitki, Deniz ve Sürüngenler bölümünden toplam binden fazla türün detaylı bilgilerine, fotoğraflarına ve beseyenlerin yorumlarına ulaşabilir, sizler de yorum bırakabilirsiniz.

Ürünler bölümünde akvaryum piyasasında olan ürünlerin özelliklerine bakıp yorum yapıp, yorumları okuyabilirsiniz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir