oyuncu oya / Oya Bacak | seafoodplus.info

Oyuncu Oya

oyuncu oya

kaynağı değiştir]

yılının Şubat ayında Suzan Avcı'nın aracılığıyla Haluk Ulusoy ile tanıştı.[15] yılında Ulusoy ile gizlice evlendi. Ailelerinin baskısı ve karşı çıkması nedeniyle dört ay sonra boşandı. Aydoğan ve Ulusoy daha sonra yaptıkları açıklamalarda bu evliliği "gençlik hatası" olarak ifade ettiler.[16] Gazinocu Tamer Taylan ile bir süre birlikte yaşadı.[17] yılında ANAP İzmir il yöneticilerinden Latif Demirbağ ile evlendi. Bu evliliğinden Gurur adında bir oğlu oldu.[2] yılında Demirbağ ile evliliğini sona erdirdi.

yılında bir gazeteye verdiği röportajda Alevî olduğunu açıkladı.[18] yılında verdiği başka bir röportajda, iyi derecede Fransızca, orta düzeyde İngilizce bildiğini ve çocukluk yıllarında idolünün Türkan Şoray olduğunu açıkladı.[3] Oyuncu Fahriye Evcen'in oyunculuk kariyerine başlamasına vesile olmuştur.[19]

Ölümü[değiştir

ÜNLÜ OYUNCU OYA AYDOĞAN HAYATINI KAYBETTİ

Boğazına takılan patatesi çıkartmak isterken aort damarı yırtılan ünlü oyuncu Oya Aydoğan, hayatını kaybetti. Acı haberi ise Aydoğan'ın tedavi gördüğü hastane yetkilileri verdi. 

Evinde patates kızartması yerken fenalaşan Oya Aydoğan acil olarak hastaneye kaldırılmış, yapılan incelemelerin ardından ünlü oyuncunun aort damarının yırtıldığı anlaşılmıştı. 12 saat süren ameliyata alınan ünlü sanatçı, yaklaşık 94 saat yoğun bakımda uyutulmuştu. Beyninde çok sayıda ödem tespit edilen Aydoğan'ın tedavisine başlanmış, tedaviye yanıt vermeyen Aydoğan uyutulmuştu. Ünlü oyuncu Aydoğan bu sabah hayatını kaybetti.

Liv Hospital Sağlık Grubu'nca yapılan yapılan açıklamada ise şu ifadeler kullanıldı:

"7 Mayıs Cumartesi gecesi, hastanemiz acil servisine 'Akut Asendan Aorta Diseksiyonu' tanısı ile başvurmuş, ameliyat edilmiş ve sonrasında yoğun bakımımızda tedavi altına alınmış olan Sayın Oya Aydoğan’ın sağlık durumu, 14 Mayıs Cumartesi günü saat  itibarı ile, artan beyin ödeminin sonucu olarak daha da bozulmuş, hastamızın tansiyon düşüklüğü tedaviye yanıt vermeyen şekilde seyir göstermeye başlamıştır. Yapılan tüm müdahalelere rağmen, maalesef hastamız 15 Mayıs Pazar günü sabaha karşı saat ’te vefat etmiştir." 

OYA AYDOĞAN KİMDİR ?

Oya Aydoğan, 10 Şubat de Erzincan'da doğmuştur. Çocukluğunu Beyoğlunda geçirmiştir. Annesinin adı Güldane'dir. Bir abisi vardır. Ortaokulu zamanının Fransız kız ortaokulu olan St. Pulchérie'de okudu. Liseye de St. Michel'de devam ettirdi.

Aydoğan sinemaya yılında "Kabadayılar Kralı" filmi ile başladı, 80'li yıllarda şarkıcılık da yaptı. yılında Alev Gün adıyla bir güzellik yarışmasına katıldı. yılında Ses Dergisi'nin düzenlediği 8. Sinema Artisti Yarışması'nda birinci oldu. Türk yapımı fantastik çocuk dizisi Bez Bebek'te oynadı. yılında da oğlu Gurur Aydoğdu' yu dünyaya getirdi.

İbrahim Tatlıses, Orhan Gencebay, Ferdi Tayfur, Kemal Sunal gibi sanatçılarla filmler çevirdi. yılında Beyaz TV'de yayınlanan, şarkıcı Emel Müftüoğlu ile birlikte "Şekerli Kahve" isimli sohbet programının sunuculuğunu üstlendi. Fransızca ve İngilizce bilmektedir.

Filmleri

Kabadayılar Kralı

Şahin

Beyazperdeler

Erkeğim   

Denizin Kanı          

Dertli Pınar            

Son Sabah             

Neşeli Günler Zeynep         

Yüz Numaralı Adam           

Doktor Ayşe          

Nazey

Divane Zeliha

Hayat Harcadın Beni

İsyankar

Sevgi Dünyası

Çile Tarlası

Zeytin Gözlüm

Bağrıyanık

Sabırlı Kullar

Kara Gurbet Cemile

Tövbe Zeynep

Takip Oya

Günaha Girme

Berduşlar

Yedi Bela Hüsnü Hüsniye

Kalbimdeki Acı

Günahkar

Berduşlar Sosyetede

Öç İklima

Aşkım Günahımdır

Sevginin Bedeli

Yaralı

Zavallılar

Unutamadım

Beyoğlu'nun Arka Sokakları

Merhamet

Ağla Anam Ağla

Kan Damlaları

Sokak Çocuğu

Utan Be

Kabadayılar Kralı

Nehirler Denize Akar

Bayan Perşembe

Çapraz Ateş

Evdeki Yabancı

Hemşo Bankamatikçi

Pembe Patikler

Deli Duran

Bez Bebek

Süpürrr

İkizler Firarda

Dizileri

Denizin Kanı – Iraz

Fırat

Evdeki Yabancı

Pembe Patikler

Bez Bebek (dizi)-Kulina

Sudan Sebepler

Düşman Kardeşler (dizi)-Assolist Leyla

Şimdi Onlar Düşünsün

Editör

kaynağı değiştir]

Tiyatro oyunları[değiştir

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir