kars mhp il başkanı / MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel : Kazanacağımız KESİN, Türk'ün Yeni Yüzyılı Farklı Olacak

Kars Mhp Il Başkanı

kars mhp il başkanı

"Başkanı tanımıyorum" demişti MHP'li başkan HDP'li belediyenin elemanı çıktı

Kars Belediye Başkanı HDP’li Ayhan Bilgen’e “Senin belediye başkanlığın bizim için yok hükmündedir” diyen, MHP İl Başkanı Tolga Adıgüzel ile Ülkü Ocakları Başkanı Oğuz Güngör'ün Kars Belediyesi'nde taşeron işçi olarak çalıştıkları ortaya çıktı.

Adıgüzel'in 2 Şubat Ekim arasında başkan danışmanı olarak, Görgör'ün ise 7 Mayıs Nisan arasında taşeron işçi olarak çalışıp ayrıldıkları anlaşıldı. Bu iki kişinin Karbiyotek adlı taşeron şirket üzerinden belediyede çalıştıkları belirlendi.

MHP’Lİ ADIGÜZEL, AYHAN BİLGEN’E “BAŞKANLIĞIN YOK HÜKMÜNDE” DEMİŞTİ

MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel belediye şirket çalışanlarının son günlerde haklarından feragat ederek istifalarının istenmesi iddiaları hakkında açıklama yapmıştı.

MHP’li Adıgüzel, açıklamasında belediye çalışanlarının işten çıkarılmak istendiğini öne sürerek “Burada dağ kanunları geçmez Ayhan Bilgen! Senin belediye başkanlığın bizim için yok hükmündedir. Siyasi görüşü ne olursa olsun belediye de hakkıyla, alnının teriyle çalışanın her zaman yanında olacağız ve hiç birini sizin o eli kanlı siyasetinize yedirtmeyeceğiz. Senin dağ kadrona belediye de yer açtırmak için bunları yaptığını biliyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

Bunun üzerine Kars Belediye Başkanı HDP’li Ayhan Bilgen ise sosyal medyadan MHP’li Adıgüzel’e “Beni belediye başkanı olarak tanımayan MHP Kars İl başkanına iş teklifi yapacağım. Hayırlı cumalar” diye yanıt vermişti.

funduszeue.info

Kars MHP’den iftar MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel: “Ülke olarak çok zor bir dönemden geçiyoruz”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars İl Başkanlığı’nın düzenlediği iftar yemeği yoğun katılımla gerçekleşti.
Öğretmen Evi’nde gerçekleştirilen iftar yemeğine MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Taner Gökçek, Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, ilçe yönetimi ile birlikte kişi katıldı. Kur’anı Kerim tilaveti ve duanın ardından okunan ezan ile katılımcılar orucunu açtı. İftarda konuşan MHP İl Başkanı Tolga Adıgüzel, “İçeriden ve dışarıdan Türk’ün iradesi, Türk’ün vatanı esir alınmak isteniyor. Dün emperyalistler Gezi eylemlerinde yapamadıklarını, hendekçukur olaylarında yapamadıklarını, 15 Temmuz'da yapamadıklarını şimdi patates, soğan, domates, benzin, dolar, ekonomi ile yapmaya çalışıyorlar. Bunlara karşı çok uyanık olmalıyız. Bugün zilletin bileşenleri Cumhur İttifakı'na karşı Amerika’dan medet ummakta, Amerika’dan iktidar dilenmekteler. Amerika ve İngiltere büyükelçilerinin kapılarında el pençe divan durmaktalar. Sosyal medyada yalan, iftira, algı oluşturmaktadırlar ama milletimiz bunların tuzaklarına düşmeyecek kadar basiret sahibidir” dedi.
"Ey hainler, ey gafiller, ey ruhlarını, fikirlerini emperyalistlere satmış 6’lı masanın kuklaları size sesleniyorum" diyen Adıgüzel, “FETÖ’den, Kandil’den aldıkları emir ve talimatlarla sistematik bir şekilde Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve Genel Başkanımız, Liderimiz Devlet Bahçeli Bey'e saldırı içindeler. Tarla kongrelerinde yapamadıklarını sosyal medyada yapmaya çalışıyorlar. Ne kadar hain, ihanetçi, zillete düşmüş varsa hepsi, MHP’den o kadar korkuyor ki. Zillet ittifakının fondaş medyası ve fondaş anketörleri 53 yıllık mazisi şan ve şerefle dolu olan MilliyetçiÜlkücü Hareketi, baraj altı gösterme yarışına girmişler. Ey hainler, ey gafiller, ey ruhlarını, fikirlerini emperyalistlere satmış 6’lı masanın kuklaları size sesleniyorum. Bu hareket dualıdır, bu hareket kutludur, bu hareket binlerce yiğidini şehit vermiş yüce bir harekettir. Barajlarınızı yıka yıka geliyoruz, ihanetlerinizi vura vura geliyoruz. Önde Türkmen beyi, ardında milyonlarca çerisiyle birlikte biz bu sinsi kuşatmayı yaracağız, Türk milletini düştüğü bu darboğazdan kurtaracağız” diye konuştu.
Adıgüzel, “Patatesle, soğanla, ülkemizi esir alamayacaksınız. Arkanıza aldığınız şer güçlerle Cumhur İttifakı'nı yıkacağınızı mı sanıyorsunuz? Yıkamayacaksınız. Çünkü Cumhur İttifakı Karabağ'da hürriyetin adı, Fırat Kalkanı’nda, Zeytin Dalı’nda, Barış Pınarı'nda, Kandil'de, Gabar'da, Cudi'de, ÇemçeMadur'da bekamızın teminatı, mavi vatanda bağımsızlığımızın bekçisidir. Hülasa Türk’ün umudu, Türk’ün kalesi, Türk’ün son savunma hattıdır Cumhur İttifakı. Biz seferle emrolunduk, zafer Allah’tandır. MilliyetçiÜlkücü Hareketi hak ettiği en güzel yerlere taşımak için gece uyumayıp, gündüz oturmayacağız, yılmayacağız, yıkılmayacağız, yorulmayacağız. İnanın ve iman edin her şeye rağmen başaracağız. Bu vesileyle mübarek Ramazanı Şerif'in Türk İslam alemine ve mazlum milletlere hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz eder, yaklaşan Ramazan bayramınızı en kalbi duygularımla kutlarım. Yüce Allah, tuttuğumuz oruçları, kıldığımız namazları, ibadet ve itaatlerimizi kabul etsin” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı, DHA, İHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde funduszeue.info editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası