samsung tv hata kodu 107 / Hata kodları - TEKNİK KONULAR - Destek - Digiturk

Samsung Tv Hata Kodu 107

samsung tv hata kodu 107

Samsung TV Wi-Fi görmüyor, İnternete bağlanmıyor. Smart TV menüsünde bağlantı hatası ve İnternet çalışmıyor

Samsung Smart TV sahiplerinin karşılaştığı yaygın sorunlardan biri İnternet bağlantısı sorunlarıdır. Ve TV internete kabloyla bağlandığında her şey az çok istikrarlı çalışıyorsa, Wi-Fi bağlantısında sorunlar var demektir. Örneğin, kullanıcıların Samsung TV ayarlarında Wi-Fi olmadığını, kablosuz ağları görmediğini veya Wi-Fi'ye bağlanmadığını yazmaları alışılmadık bir durum değildir. Bazı durumlarda, Samsung TV'nin Smart TV menüsünde yönlendiriciye bağlandıktan sonra uygulamalarda ve tarayıcıda İnternet erişimi yoktur. Farklı uygulamalarda internete veya sunucuya bağlanırken hata ("ağ bağlı değil", "ağ bağlantısı yok"). Örneğin, İnternet'in yalnızca YouTube'da çalışmadığı veya web sitelerinin TV tarayıcısında açılmadığı durumlar vardır.

Kablosuz bir ağ üzerinden bağlanmaktan bahsediyorsak, o zaman bazı sorunların nedeninin yalnızca TV değil, yönlendirici de olabileceğini anlamamız gerekir. Bir Samsung TV'yi Wi-Fi'ye bağlama işlemi hiç de zor değil. Bağlantıyı izlemenizi ve talimatları izleyerek bağlanmaya çalışmanızı öneririm. Belki de her şey yoluna girecek ve bu makalede bahsedeceğim çözümleri anlamak zorunda kalmayacaksınız.

Öncelikle, TV'nizde Wi-Fi bulunduğundan emin olmanızı öneririm. Olduğundan eminseniz, birkaç paragraf atlayın. Smart TV işlevine sahip çoğu Samsung TV'de (çoğunlukla eski olanlar) yerleşik bir Wi-Fi modülü yoktur. Bu TV'ler internete harici bir USB alıcısı (yalnızca Samsung'a özel) veya bir ağ kablosu ile bağlanabilir.

Üç şekilde kontrol edebilirsiniz:

  1. Wi-Fi desteği olmayan bir Samsung TV'niz varsa, büyük olasılıkla ayarlarda kablosuz bağlantı seçeneği olmayacak veya bu ayarlar gri olacaktır (devre dışı). Veya TV sizden bir USB adaptörü bağlamanızı isteyecektir (bir flash sürücü biçiminde).
  2. TV ayarlarına, "Destek" - "Samsung'a Başvurun" (veya "Bu TV Hakkında") bölümünden gidebilir ve sayfayı aşağı kaydırdığınızda, MAC adresi ile ilgili bilgileri göreceğiz. Kablolu ve kablosuz bağlantının MAC adresini gösterecektir.

    Samsung TV'de Wi-Fi ve LAN MAC adresi"Kablosuz MAC adresi" satırı ise. adres belirtilmemiş, bu satır yok veya tümü sıfırlar (veya diğer aynı karakterler), bu durumda TV'de Wi-Fi yok. Bu menü eski modellerde biraz farklı görünüyor ama önemli değil.

  3. TV'nizin modelini bulun ve arama yaparak (Samsung web sitesinde arama yapabilirsiniz) özelliklerini bulun ve görün. Özellikler, yerleşik kablosuz ağ olup olmadığını gösterecektir. Teknik özellikler isteğe bağlı (veya buna benzer bir şey) diyorsa, bu, TV'de yerleşik Wi-Fi olmadığı anlamına gelir. Ancak, tescilli bir USB adaptörünü bağladıktan sonra kablosuz bağlantı desteği görünecektir. Yukarıdaki bağlantıdaki makalede bu çek hakkında daha detaylı yazdım.

TV'niz bir kablosuz ağı desteklemiyorsa (ancak bir Smart TV varsa), bir kablo kullanarak İnternet'e bağlayabilirsiniz. Veya alıcı olarak normal bir yönlendirici veya tekrarlayıcı kullanın. Bunun hakkında burada konuştum.

Hangi probleminiz (hata) olursa olsun, herhangi bir karmaşık çözüme geçmeden önce, bunu yapmanızı şiddetle tavsiye ederim:

  • TV'yi 10-15 dakika tamamen kapatın. Uzaktan kumanda ile kapatmayın, gücü de kapatın (fişi prizden çekin). Samsung TV'nin böyle bir yeniden başlatılmasının İnternet bağlantısıyla ilgili sorunları çözdüğü birçok durum vardır.
  • Yönlendiricinin bağlantısını 30 saniye kesin ve tekrar açın.
  • TV'yi farklı bir Wi-Fi ağına bağlamayı deneyin. Bunu kontrol etmek çok önemlidir, çünkü bu şekilde Samsung TV'nin Wi-Fi'ye bağlanmamasının veya İnternetin bağlandıktan sonra çalışmamasının nedenini öğrenebiliriz. Wi-Fi'yi Android telefonunuzdan paylaşabilir veya iPhone'unuzdan İnternet'i paylaşabilirsiniz. Sadece bazı operatörlerin şu anda dağıtımı engellediğini unutmayın. Ağ oluşturuluyor, ancak internet erişimi yok. Dolayısıyla, TV'yi bu ağa bağlamadan önce, test için başka bir cihaz bağlamanız önerilir.
  • Diğer cihazların ev Wi-Fi ağınıza sorunsuz bir şekilde bağlandığından ve İnternet erişimine sahip olduğundan emin olun.

Ardından, karşılaşılan soruna bağlı olarak çözümleri ele alacağız:

  • TV, Wi-Fi ağını görmüyor
  • TV, Wi-Fi'ye bağlanmıyor
  • Kablosuz bir ağa bağlandıktan sonra İnternet çalışmıyor
  • Tek noktadan çözümler: ağ ayarlarını sıfırlayın, TV'yi donanımdan sıfırlayın ve Smart Hub'ı sıfırlayın
  • TV'nin servis menüsünden Wi-Fi (bölge değişikliği) kurma

Doğrudan belirli bir sorunun çözümüne geçebilirsiniz (yukarıdaki makalede gezinmeyi kullanarak).

Samsung Smart TV, Wi-Fi ağını bulamıyor

İki seçenek olabilir: TV yalnızca Wi-Fi ağımızı görmez (ve diğerlerini görür) veya herhangi bir kablosuz ağ bulamaz. Aynı zamanda, aynı yerdeki diğer cihazlar ev ve komşu Wi-Fi ağlarını bulur.

Çoğu zaman, elbette, bir Samsung TV'deki mevcut ağlar listesinde, diğer cihazların bağlandığı ve mükemmel şekilde çalıştığı kablosuz ağımız değildir. TV herhangi bir ağ bulamazsa (ancak diğer cihazlarda görüntüleniyorsa), bu büyük olasılıkla TV ile ilgili bir donanım sorunudur veya kablosuz modül yoktur. Liste ihtiyacımız olan bir ağı içermediğinde soruna dönelim.

Samsung TV Wi-Fi görmüyor

"Güncelle" düğmesine tıklayabilirsiniz. Listede görünmüyorsa, öncelikle yönlendiricinin Wi-Fi dağıttığından emin olun (diğer cihazlar ağı görebilir). Belki de TV yönlendiriciden uzağa kuruludur ve kablosuz ağımız ona yaklaşamıyor. Veya sinyal çok kötü. Mümkünse, TV'yi yönlendiricinin yakınına kurun. Yönlendiricinizi yeniden başlatın.

Bu işe yaramazsa, Wi-Fi ağınızın kanalını yönlendirici ayarlarından değiştirin. Bunun nasıl yapılacağı, ücretsiz bir Wi-Fi kanalının nasıl bulunacağına ve yönlendiricide kanalı nasıl değiştireceğime dair makalede yazdım. Yönlendirici ayarlarına gidin ve statik bir kanal ayarlayın. Örneğin, 6. Kanal genişliği ve mod ayarlarını da deneyebilirsiniz. Ya "karışık" veya "sadece n". "Sadece g", "b / g" yok.

Samsung Smart TV için Wi-Fi ağ kanalını değiştirme

Ayarları değiştirdikten sonra, değişiklikleri kaydetmeniz ve yönlendiriciyi yeniden başlatmanız gerekir.

Samsung TV, 5 GHz aralığındaki Wi-Fi ağlarını görmüyor

Samsung TV'lerin yeni modellerinde, yerleşik kablosuz modüller yeni Wi-Fi 802.11ac standardını destekleyebilir. Bu TV'ler, 5 GHz aralığında bir kablosuz ağa bağlanabilir. Bu frekansta hız daha yüksektir ve bu, çevrimiçi videoları iyi kalitede izlemek için önemlidir. Burada iki nüans var:

  1. TV, kablosuz 802.11ac standardını desteklemelidir. Teknik özellikleri görebilir veya modeli öğrenebilir, Samsung desteğini arayabilir ve sorabilirsiniz.
  2. Çift bantlı bir yönlendiricinizin olması ve ağı 5 GHz'de yayınlıyor olmanız gerekir.

Her iki nokta da tamamlanmışsa, ancak TV 5 GHz frekansında çalışan bir ağ bulamıyorsa, sorun büyük olasılıkla ağınızın bu aralıkta çalıştığı kanaldadır. Yönlendirici ayarlarında, 5 GHz aralığındaki bir ağ için, dört kanaldan birini ayarlamanız gerekir: 36, 40, 44 veya 48.

Samsung TV ve Wi-Fi 5 GHz

Bu konu hakkında daha fazla bilgi, Smart TV TV'nin 5 GHz aralığında Wi-Fi'yi neden görmediği makalesinde yer almaktadır.

Her şey başarısız olursa, ağı sıfırlamayı veya TV ayarlarını tamamen sıfırlamayı deneyin (talimatlar makalenin sonundadır).

Samsung TV, Wi-Fi aracılığıyla internete bağlanmıyor

Bir sonraki sorun, bağlantı sürecindeki bir hatadır. Hatalar farklıdır. Çoğu zaman bir parola veya Wi-Fi ağ güvenlik ayarlarıyla ilişkilendirilirler.

Bir Wi-Fi ağı seçtikten ve bir şifre girdikten sonra "şifre geçersiz", "yanlış şifre" vb. Bir hata görürseniz, şifreyi doğru girdiğinizden emin olun. Wi-Fi şifrenizi nasıl bulacağınız veya şifrenizi unuttuysanız ne yapmanız gerektiği ile ilgili talimatlara göre ağınızın şifresini hatırlayabilirsiniz. Parola en az 8 karakter uzunluğunda olmalıdır. Şifredeki büyük "A" ve küçük "a" farklı karakterlerdir.

Samsung Smart TV'de Wi-Fi'ye bağlanırken parola hatası

Şifrenizi girerken, girdiğiniz karakterleri görmek için "Şifreyi göster" onay kutusunu işaretleyin.

Diğer nedenler ve çözümler:

  • Güvenlik ayarları. Yönlendirici, kablosuz ağ için modern bir güvenlik ve şifreleme türü ile yapılandırılmalıdır. WPA2-PSK'yi kurun.
  • Kablosuz ağın mevcut çalışma modu da burada ayarlanmalıdır. Karma mod (b / g / n) veya "yalnızca n" (2,4 GHz ağ için). Herhangi bir şey varsa, talimatı burada bulabilirsiniz: //help-wifi.com/nastrojka-wi-fi-setej/rezhim-raboty-wi-fi-seti-bgn-ac-chto-eto-i-kak-smenit-v-nastrojkax- yönlendirici /
  • Yönlendiricide bir DHCP sunucusu etkinleştirilmelidir. Varsayılan olarak etkindir, ancak herhangi bir nedenle devre dışı bırakılırsa, TV yönlendiriciye bağlanamayacaktır. En azından statik IP adresleri yazana kadar.
  • Yönlendirici, aygıtları MAC adreslerine veya diğer bazı güvenlik işlevlerine göre filtreleyecek şekilde yapılandırılmış olabilir. Benzer bir şey yapılandırdıysanız, bu işlevlerin ayarlarını kontrol etmeniz ve devre dışı bırakmanız / değiştirmeniz gerekir.
  • Bir Wi-Fi sinyal güçlendirici kuruluysa, TV ona bağlanmaya çalışıyor olabilir. Samsung TV'nin internete bağlanmamasının nedeni bu olabilir.

Smart TV'nizi farklı bir ağa bağlamayı deneyin. Bağlanırsa, TV herhangi bir nedenle Wi-Fi ağınızı beğenmez ve yönlendiricinin yanında bir çözüm aramanız gerekir.

İnternet, Samsung Smart TV'de çalışmıyor

TV kablosuz veya kablolu bir ağa sorunsuz bir şekilde bağlanır. Ancak internet erişimi yok. Tarayıcıda, uygulamalarda, bazı Smart TV işlevlerinde, İnternet çalışmıyor. "Ağ Durumu" nu açarsanız, bunun gibi bir şey görebilirsiniz:

İnternet, Samsung Smart TV'de çalışmıyor

Mesaj: "Kablolu (kablosuz) ağa bağlanılamadı." "TV yerel ağa bağlı, ancak İnternet bağlantısı kuramadı." Ve resimde TV ve yönlendirici arasında bir bağlantı olduğunu, ancak yönlendirici ile İnternet arasında bir bağlantı olmadığını görüyoruz.

Tabii ki, her şeyden önce İnternet'in diğer cihazlarda yönlendirici üzerinden çalışıp çalışmadığını kontrol ediyoruz. Çalışırsa, TV'nin gücünü 15 dakika kapatın. Yönlendiriciyi yeniden başlatıyoruz ve yeniden bağlanmaya çalışıyoruz.

Sorun çözülmediyse, Samsung TV'deki ağ ayarlarında statik bir DNS sunucusu kaydetmeye çalışmanız gerekir.

"Ağ Durumu" nu açın.

Samsung Smart TV'de internet erişimi yok

"IP Ayarları" na gidin.

Samsung TV'de Manuel IP ve DNS Ayarları

"DNS ayarlarını" "Manuel olarak gir" moduna koyduk. Aşağıya 8.8.8.8 adresini girin (bunlar Google'ın genel DNS'idir) ve Tamam'ı tıklayın.

İnternet çalışmıyorsa Samsung Smart TV'de DNS ayarlama

"Yeniden Dene" düğmesine tıklayabilirsiniz. İnternet bağlantısı görünmezse, TV'yi yeniden başlatın (gücü birkaç dakika kapatarak). Aşağıdaki talimatlara göre ağı sıfırlamayı deneyin. Başka bir ağa bağlanıldığında internetin çalışıp çalışmayacağını kontrol edin.

Eski Samsung TV'lerde, Smart TV, şirketin sunucularına erişimle ilgili sorunlar nedeniyle çalışmayabilir (ağ bağlantısı olmadığını bildirin). Rus sağlayıcıların bu sunuculara erişimi engellediğine dair bilgiler vardı. Bu bilgileri İnternet servis sağlayıcınızın veya Samsung'un desteğiyle kontrol edebilirsiniz.

Tek noktadan çözümler

Aşağıda, TV'nizin ağ sıfırlama ve donanımdan sıfırlama işleminin nasıl yapılacağını göstereceğim. Belki bu, internet bağlantınızdaki sorunu çözmeye yardımcı olacaktır.

Samsung Smart TV ayarlarında ağı sıfırlayın

Doğru anlarsam, "Ağ Ayarlarını Sıfırla" işlevi tüm Samsung TV'lerde kullanılamaz. Benim durumumda, yeni TV'lerden biri (M, Q, LS serisi).

Ayarları açın ve "Genel" - "Ağ" bölümüne gidin.

Samsung TV'de ağ ayarlarını sıfırlama

"Ağ ayarlarını sıfırla" yı seçiyoruz ve fabrika değerlerine sıfırlamayı onaylıyoruz.

Samsung Smart TV'de ağ ayarlarını sıfırlayın

Samsung TV'de fabrika ağ ayarlarını geri yükledikten sonra tekrar İnternete bağlamayı deniyoruz.

Tam sıfırlama veya Smart Hub'ı sıfırlama

Samung web sitesindeki bilgilere inanıyorsanız, ayarları sıfırladığınızda, tüm ayarlar ve kanallar silinecek ve ağ parametreleri kalacaktır. Yani bizim durumumuzda, bu çözümün herhangi bir sonuç vermesi olası değildir.

Bunu, "Destek" - "Kendi kendine teşhis" bölümünde sıfırlayabilirsiniz. Menü öğesi "Sıfırla" dır. Bir parola girmeniz gerekebilir. Standart: 0000.

Donanımdan sıfırlama TV Samung

Farklı bir menünüz varsa ve bu ayarları bulamıyorsanız, Samsung web sitesindeki talimatlara (tüm seriler için) bakın: //www.samsung.com/ru/support/tv-audio-video/how-do-i-reset- Samsung TV'mdeki ayarlar /

Ayrıca burada "Smart Hub'ı Sıfırla" işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Smart Hub'ı Sıfırlama

Bazı TV'lerde, Smart Hub ayarları "Smart Hub" - "Smart Hub'ı Sıfırla" ayarlarından sıfırlanabilir.

Samung, Smart TV sisteminin birçok TV modeline, dizisine ve versiyonuna sahiptir. Hepsi biraz farklı. Tüm modeller için detaylı talimatlar vermek neredeyse imkansızdır.

WIFI BÖLGESİNİ Samsung TV'nin servis menüsünden değiştirin

TV servis menüsündeki "WIFI BÖLGESİ" ayarlarındaki harfi değiştirmenin Wi-Fi işlemini geri yüklemenize olanak tanıdığı bilgisi vardır.

Önemli! Aşağıda açıklanan tüm eylemler kendi sorumluluğunuzdadır ve risk altındadır. Her şeyi değiştirmeyin. Hangi parametreleri değiştirdiğinizi hatırlayın.

Samsung TV servis menüsünü açmak için, TV'yi kapatmanız ve şu kombinasyonlardan birini kullanmanız gerekir:

  • Hızlı ve tutarlı bir şekilde "Bilgi" - "Menü" - "Sessiz" - "Güç" düğmelerine basın.
  • Hızlı ve tutarlı bir şekilde "Menü" - "1" - "8" - "2" - "Güç" düğmelerine basın.

Servis menüsünde "Kontrol" bölümünü açmamız gerekiyor.

Samsung TV'nin servis menüsünde WiFi kurulumu

"WIFI BÖLGESİ" öğesiyle ilgileniyoruz. İçine "A" harfini koymalısın.

Ayarlar nedeniyle Samsung TV'de Wi-Fi çalışmıyor

Belki bu çözüm birileri için faydalı olacaktır.

Sonsöz

Umarım Samsung TV'nizdeki İnternet hala çalışır. Cevabınız evet ise, lütfen hangi çözümün yardımcı olduğunu paylaşın. Belki de makalede bulunmayan bazı yararlı bilgilere sahipsiniz. TV'deki İnternet hala çalışmıyorsa, yorumları yazın. Sorununuzu ayrıntılı olarak açıklayın, zaten çözmeye çalıştığınız şeyi ve hatanın bir fotoğrafını ekleyin. Birlikte bir çözüm arayalım. Makaleye hemen yeni ve doğrulanmış bilgiler ekleyeceğim.

Samsung TV internete bağlanmıyor sorunu Samsung TV kullanan insanların bazısı tarafından en çok dile getirilen sorunlardan birisi olmaktadır. Bu sorun kimi zaman internet sağlayıcıları tarafından kaynaklansa da bazen kullanıcı sorunları da probleminin oluşumuna neden olabilmektedir. Akıllı TV internete bağlanmıyor ise dikkat edilmesi ve kullanıcılar tarafından izlenmesi gereken adımlar vardır.

Samsung TV İnternete Bağlanmıyor

Samsung TV internete bağlanmıyor sorunu çözülmesi en basit olan akıllı televizyon sorunlarından birisi olarak karşımıza çıkar. Sadece aşağıda verilecek adımların izlenmesi gerekir;

  • Yönlendiriciye bağlı tüm kabloların aktivesinden emin olun.
  • Yönlendiriciyi derhal tekrar başlatın. Gücünü kesin, bekleyin ve yeniden bağlayın.
  • Yönlendiriciye başka bir cihaz ile bağlanın.
  • Kullandığınız İnternet sağlayıcısıyla iletişime geçin.
  • Kablosuz bir bağlantı kullanıyorsanız modem veya yönlendirici ile TV arasındaki mesafeye dikkat edin.
  • IP ayarlarını kontrol edin.
  • Yazılım Güncellemelerini kontrol edin.
  • TV’nin kendi kendine tespit özelliğini kullanın. Bunu Ayarlardan Kendi Kendine Tespit adımlarını takip ederek görebilirsiniz.
  • Sorun hala devam ederse fabrika ayarlarına dönün.

LG TV İnternete Bağlanmıyor

Kategoriler TelevizyonEtiketler Eski Samsung TV internete bağlanma, LG televizyon internete bağlanmıyor, Samsung Hata kodu 107, Samsung Smart TV kablosuz internete bağlanma sorunu, Samsung TV kablolu internet bağlantısı, Samsung TV wifi bağlanma, Samsung TV wifi direct aktif etme, Samsung TV wifi DIRECT kullanılmıyor, Televizyon

107 Samsung Smart TV Hata Kodu ve Çözümü

Samsung Smart TV 107 Hata Kodu Çözümü, Smart TV Sorunları çözümü, Samsung Smart Hub’ın akıllı bir TV’de çalışması için sabit bir İnternete ihtiyacınız var. Ancak bazen bağlantı kesilir ve bu da uygulamaları anlamsız hale getirir. Bu durumda, ekranda farklı rakam kombinasyonlarına sahip bildirimler görünür; örneğin, hata kodu 107. Anlamlarını bilerek, arızayı hızla giderebilirsiniz.

Samsung Smart TV 107 Hatası Neden Kaynaklanır

Samsung TV’de hata kodu 107, OpenAPI sorunlarını gösterir. Akıllı bir merkezin çalışamayacağı İnternetin eksikliği ile ilişkilidirler. Kural olarak, Anında Açılma özelliği kullanıldığında ağ erişimi kaybolur. Kapatmak, geri göndermenize yardımcı olur: sadece cihazı prizden çıkarın ve 5 dakika bekleyin. Ancak, etki uzun sürmez: Wi-Fi’nin tekrar tekrar anlık geçişinden sonra, tekrar kaybolur.

Elbette, yönlendiriciyi TV ile birlikte yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz. Ancak önce, kablosuz bağlantının diğer cihazlarda nasıl davrandığını kontrol edin. Hiçbir yerde İnternet yoksa (bu durumda çok nadirdir), kararsız bir ağ nedeniyle 107 hatası görünür. Olası nedenler:

sağlayıcı tarafında sorunlar;

yanlış yönlendirici yapılandırması.
İlk durumda, servis sağlayıcısına başvurmanız gerekir, ikincisinde yönlendiriciyi yeniden yapılandırmanız gerekir. Çevrimiçi içerik yalnızca TV’ye indirilmiyorsa, sorunun kaynağı budur.

takipçi satın al

107 Smart Tv hatasının olası nedenleri

107 hata kodunu kaldırmak için, ağ kanalını (2,4 GHz’den 5 GHz’e veya tam tersi), DNS’yi değiştirebilir, IP adresini, alt ağ maskesini ve diğer parametreleri manuel olarak girebilirsiniz. Ancak bunun olumlu bir sonuç vermesi pek olası değildir, çünkü burada büyük olasılıkla TV yazılımı sebeptir.

Kötü ürün yazılımı

Kullanıcılar genellikle 1303, 1169, vb. Aygıt yazılımını yükledikten sonra Samsung TV’de 107 hata kodunun göründüğünden şikayet ederler. Bunlar, İnternet bağlantısının kesilmesi nedeniyle bazı hatalar içerir. Yeni bir sürüm yüklemeli veya bir öncekine geri dönmelisiniz.

TV’yi İnternet’e bağlayabilirseniz, 107 numaralı hatanın kaybolması için yazılımı otomatik olarak güncelleyebilirsiniz. Değilse, dosyayı manuel olarak indirmeniz, bir USB flash sürücüye açmanız ve USB sürücüsünü TV’ye bağlamanız gerekecektir. Eylem planının geri kalanı aynıdır:

ayarları aç;
Destek bölümüne gidin;
Yazılım Güncelleme’ye basın;
USB Güncelleme veya Ağ Güncelleme’yi seçin.
Bundan sonra, 107 hatası görünmeyi bırakacak ve Smart TV işlevleri geri yüklenecektir.

Yanlış TV ayarları

Çoğu durumda, yeniden yanıp sönme yardımcı olur. Bu olmazsa, TV’yi sıfırlayın:

Ayarlar menüsünü açın;
Destek bölümüne gidin;
beliren listedeki Kendi kendine teşhis öğesini açın;
Sıfırla’ya basın;
PIN kodunu girin (standart – dört sıfır);
Wi-Fi’ye yeniden bağlanmayı deneyin.
107 hata kodunu ortadan kaldırmaya yardımcı olabilecek başka bir seçenek de derin sıfırlamadır. Bunu yapmak için, TV’nin altındaki güç düğmesine basın ve ekran kararana ve tekrar aydınlanıncaya kadar onu bırakmayın. Ardından uzaktan kumanda üzerindeki açma / kapama düğmesini basılı tutun ve yeniden başlatma için bekleyin. Tüm kullanıcı verileri, biriken arızalarla birlikte silinecektir.

takipçi satın al
Ana içeriğe geç
  • E132-4 , Digiturk Plus Servisi üyeliÄŸiniz bulunmamaktadır.
  • E200 , Bu kanalda zaman ötelemeye izin verilmemektedir.
  • E118-37 , Bu kanalın kaydedilmesi engellenmiÅŸtir.
  • E127-4 , Kaydın son kullanma tarihi geçmiÅŸ. Bu kayıt artık oynatılamaz.
  • E20-4 , Ülkesel/Bölgesel kanaldır.Lütfen baÅŸka bir Digiturk kanalına geçiniz.
  • E135-4 , Bu kanalın kaydedilmesi engellenmiÅŸtir.
  • E21-4 , Ülkesel/Bölgesel kanaldır. Lütfen baÅŸka bir Digiturk kanalına geçiniz.
  • E130-4 , Bu kanalın kaydedilmesi engellenmiÅŸtir.
  • E129-4 , Kaydın son kullanma tarihi geçmiÅŸ. Bu kayıt artık oynatılamaz.
  • E202 , Zaman öteleme yapılamıyor.
  • E53 , Hatalı PIN kodu, lütfen tekrar deneyiniz.
  • E101-31 , Geçici sinyal problemi.
  • E104-9 , Geçici sinyal problemi.
  • E102-6 , Geçici sinyal problemi.
  • E101-3 , Geçici ÅŸifreleme hatası.
  • E76-1 , Digiturk Plus'ınızın sabit diski deÄŸiÅŸtirilmiÅŸ.
  • E112-37 , Bu kanalın kaydedilmesi engellenmiÅŸtir.
  • E201 , Zaman öteleme yapılamıyor.
  • E44 / E44-32 , Geçici ÅŸifreleme hatası.
  • E40 / E40-32 , Kutu hafızası dolu.
  • E42 / E42-32 , Lütfen PIN kodunuzu giriniz.
  • E105-6 , Geçici sinyal problemi.
  • E501 , Bu kayıt otomatik silme iÅŸlemi ile sabit diskinizden silinmiÅŸtir.
  • E124-4 , Digital kartınız ile Digiturk uydu alıcınız eÅŸlenmemiÅŸ.
  • E104-29 Kaydetme hatası, lütfen kaydı durdurup yeniden baÅŸlatın.
  • E103-29 , Kaydetme hatası.
  • E128-4 hatası, Kayıt fonksiyonlarını kullanma yetkiniz bulunmamaktadır.
  • E102-29 , Digiturk Plus Servisi üyeliÄŸiniz bulunmamaktadır.
  • E101-8 , Geçici sinyal problemi.
  • E39 / E39-32 , TuÅŸladığınız numarada kanal bulunmamaktadır.
  • E101-4 , Digital kart hatası.
  • E24-12 Bu bir Ä°zle Öde programıdır.
  • E106-9 , Farklı ÅŸifreleme sistemi ile ÅŸifrelenmiÅŸ kanal.
  • E33-4 , Digital Kart okuma hatası.
  • E101-29 hatası, Kayıt fonksiyonlarını kullanma yetkiniz bulunmamaktadır.
  • E133-4 , Geçici sinyal problemi.
  • E05-4 , Digital kart ters takıldı, yerleÅŸmedi veya yanlış bir kart takıldı.
  • E52-58 & E48-32 Sinyal Seviyesinde azalma var.
  • E58 / E58-32, Sinyal seviyesinde azalma var.
  • E108-4 , Digital kart hatası.
  • E37/E37-32 , TuÅŸladığınız numarada kanal bulunmamaktadır.
  • E107-4 , Digiturk kutunuz ile dijital kartınız eÅŸlenmemiÅŸ durumdadır.
  • E101-11 , Geçici sinyal problemi.
  • E49 / E49-32 , LNB aşırı yüklü.
  • E100-2 , Digital kart hatası.
  • E19-4 , ÜyeliÄŸiniz bu kanalın bulunduÄŸu paketi kapsamamaktadır.
  • E04-4 , Lütfen Digital kartınızı takınız.
  • E38 / E38-32 , Kanalda yayın yok.
  • E30-4 , Digital Kartınız doÄŸrulanıyor.
  • E48 / E48-32 hatası, Sinyal seviyesinde azalma var.
  • E06-4 , Digital kart ters takıldı veya yerleÅŸmedi.
  • E16-4 , ÜyeliÄŸiniz bu kanalın bulunduÄŸu paketi kapsamamaktadır.
  • E18-4 , Geçici yayın problemi.
  • E52 / E52-32 Sinyal seviyesinde azalma var.
Bu sitede yer alan her türlü resim, yazı, yorum, görüntü ve yayınlar 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası kapsamında korunmaktadır. Önceden yazılı izin alınmadan kısmen veya tamamen, yayın esnasında ve sonrasında bile olsa içeriklerin kullanılması cezai müeyyide uygulanmasını gerektiren suçtur. İhlali yapanlardan tazminat talep etme haklarımız saklıdır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası