otto lounge menü / Ankara Kahvaltı Mekanları: Ankara'nın En İyi 11 Kahvaltı Mekanı

Otto Lounge Menü

otto lounge menü

Ankara Kahvaltı Mekanları: Ankara'nın En İyi 11 Kahvaltı Mekanı

Türkiye'nin başkenti Ankara, en kalabalık nüfusa sahip olan 2. şehrimizdir. Kendine has mutfağıyla dikkatleri üzerine çeken Ankara'da kahvaltı mekanları da oldukça popülerdir. Ankara'da yaşayanların veya yolu Ankara'ya düşenlerin gidebileceği en güzel kahvaltı mekanlarını yazımızda derledik. Detaylardan mekanların internet sitelerine, telefon numaralarına ve konum bilgilerine rahatlıkla ulaşabilirsiniz. İşte, Ankara'nın en iyi 11 kahvaltı mekanı:

  1. Otto Lounge Restoran Cafe

otto lounge restoran

Otto Lounge Restoran Cafe, serpme kahvaltı ile hizmet veriyor. Zengin kahvaltı menüleri ile oldukça iddialı olan mekanın serpme kahvaltıları her gün ile arası servis ediliyor. Kahvaltı içeriğinde Peynir çeşitleri, söğüş, bal, reçel, meze çeşitleri, kızartmalar ve sahanda yumurta bulunuyor. Sofranıza gelen ürünler bittikçe yenisini isteyebiliyorsunuz. Aynı zamanda restoran içerisinde çocuk oyun alanı bulunuyor. 

Tel: 65 65

Adres: Kızılırmak, Muhsin Yazıcıoğlu Cd. No: 25/a, Çankaya/Ankara

Google haritalarda bakın.

funduszeue.info

  1. Eylül Yöresel Kahvaltı Salonu

OTTO Lounge, Ankara

Arkadaşlarla hafta sonu güzel bir kahvaltı yapmak için bu haftaki tercihimiz Otto Lounge oldu. Dekor olarak oldukça başarılı bir şekilde tasarlanmış ve mekanın içi oldukça ferah. Bu sebepten dolayı kalabalık bir mekan olsa dahi sesler birbirine karışmıyor ve güzel bir sohbet eşliğinde kahvaltı yapma şansını elde ediyorsunuz.

Menüyü incelediğim vakit fiyatların ortalamaya göre biraz daha yüksek olduğunu söylemem mümkün. Fakat mekanın yeri bakımından da şaşırmadığımı söyleyebilirim civarındaki yerlere göre fiyatını normal buldum.

Menü içeriği oldukça zengin sadece kahvaltı değil günün her öğünü için kalabalık gruplarla gelebilirsiniz ve herkesin damak tadına uygun yiyecekler menüde mevcuttur.

Kahvaltı olarak Van kahvaltısının çok övülmesi sebebiyle tercihimiz Van kahvaltısı oldu. Daha önce birçok kez Van kahvaltısı deneyimi yaşadığım için kahvaltı içeriğinin oldukça zengin olduğunu söyleyebilirim.

Ayrıca kahvaltı ürünleri oldukça taze duruyordu ve hepimiz de bu konuda hem fikir olduk. Ayrıca doyuruculuk bakımından da oldukça zengindi ve tıka basa doyduk diyebilirim.

Ayrıca buraya bir gün nargile için de gelmek için sözleştik. Birçok nargile çeşidi bulunuyor ve konsept olarak klasik nargile kafelerdeki nargilelerden de oldukça başarılı gözüküyor.

Aynı zamanda çalışanların ilgisi de oldukça yerinde. Hafta sonu geldik ve mekan oldukça kalabalıktı buna rağmen mekanın temizliği, siparişlerin ergen gelmesi gibi durumlardan da bizim için geçer not aldı ve güzel bir şekilde kahvaltımızı yaptık.

İletişim ve konum bilgileri

Kızılırmak Mahallesi, Evleri No: 25/a Hayat Sebla, Muhsin Yazıcıoğlu Cd., Çankaya/Ankara



OTTO LoungeOTTO Lounge AnkaraOTTO Lounge LezzetiOTTO Lounge NeredeOTTO Lounge Ortamı

OTTO Lounge adresi, iletişim bilgileri

OTTO Lounge

Adres: Muhsin Yazıcıoğlu Cad. Hayat Sebla Evleri No: 25/A, Çankaya, Ankara

Telefon:

İnternet Sayfası



Çalışma Saatleri

Pazartesi: -
Salı: -
Çarşamba: -
Perşembe: -
Cuma: -
Cumartesi: -
Pazar: -

Bilgileri Güncelle
Resim & Açıklama Ekle


ilgili aramalar: Otto Lounge, Otto Lounge Menü, Otto kahvaltı, OTTO Lounge fiyat, Ankara Kahvaltı Mekanları, Otto Lounge ekşi, OTTO LOFT, Otto Lounge Çukurambar

Yorumlar

Kahvaltı şahane, dekorasyon güzel, çalışanlar kibar. Çok beğendim. Covid'den çekinenler için dış bahçe daha iyi bir tercih. Rezervasyon şart

Kahvaltı için geldik. Kahvaltısı sınırsız ve her şey çok özenli ve lezzetliydi. Fiyatı hizmetine göre normaldi. Çalışanlar çok ilgiliydi. Mekan temiz ve düzenli. Çok memnun kaldık.

Mekan güzel, çalışanlar güler yüzlü ve ilgili, kahvaltısi iyi.

Serpme kahvaltısı bence ortalamanın üfunduszeue.infoda verdikleri ufak ikramlar ve soğuk portakal suyu gayet güzel bir jest. Fiyat olarak biraz yüksek ama bence parasını hak ediyor. Çocuk oyun alanının olması da başka bir artı. Mekan geniş ferah ve çalışanlar da gayet ilgili.

Oldukça temiz ve nezih bir mekan, çalışanlar güleryüzlü ve çok ilgili, sıklıkla kahvaltı için tercih ediyoruz ve öneririz de sınırsız içerik kahvaltısı var istediğiniz kadar yiyebiliyorsunuz sınırsız çay ve portakal suyuyla beraber kişibaşı tl oldukça doyurucu üzerine de türk kahvesi mis gibi

Hem bu şekilde sipariş gönderiyorlar hem kahvalrının içinde yazan portakal suyu yerine ayran gönderiyorlar hem de pişkin pişkin biz bir şey yapamayız yemek sepetine şikayet edin diyorlar. Ben böyle küstah böyle iş bilmez bir yer daha görmedim. Asla tavsiye etmiyorum paranıza yazık sakın tercih etmeyin.

Normal standartlarda mekan kötü değil ama çok çok muhteşem bir özelliği de yok. Gidilebilir eğer ücret olarak yüksek bir bedel ödemek istiyorsanız. Ben kahvaltısı çok övüldüğü için gittim ama ahım şahım bi özelliği yoktu. Kahvaltı kişi başı 70 tl. Gelen kahvaltıya göre fazla.

Akşam yemeği için tercih edilebilir yemekleri oldukça lezzetli servis hızlıydı güzel bir karşılama ve çalışanları çok ilgiliydi teşekkürler

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası