ankara didim otobüs biletleri / CTS TUR - Didim - Ankara Otobüs Bileti

Ankara Didim Otobüs Biletleri

ankara didim otobüs biletleri

Blog

Didim - Ankara Otobüs Bileti

Didim - Ankara Otobüs Bileti

En Ucuz Didim - Ankara Otobüs Bileti

Bilet Ara

Didim Şehir Merkezinden Otogara Ulaşım

Şehir merkezinden kısa bir yürüyüş mesafesinde bulunan Didim Terminali’ne hem ilçe merkezinden hem de komşu tatil beldelerinden ve otellerden kolayca ulaşabilirsiniz.

Belediye Otobüsleri

Didim ve Aydın arasında sabah 06:20’den gece 20:00’a kadar hizmet veren 405 numaralı otobüs hattının yanı sıra ilçe merkezinden terminale ulaşım sağlayan 33 duraklı D-Marin – Yalıköy otobüs hattıyla da terminale kolayca ulaşabilirsiniz.

Minibüsler

Didim merkezinde ulaşım çoğunlukla minibüslerle sağlanıyor. Şehir merkezinden terminale giden minibüslerin dışında çevre ilçelerden ve köylerden de minibüs seferleriyle kolayca terminale ulaşabilirsiniz.

Taksi

Hem Didim merkezinde hem de otellerde 7 gün 24 saat taksi bulabileceğiniz duraklar bulunuyor. Merkeze yakın olan terminale taksiyle kısa ve rahat bir yolculukla ulaşabilirsiniz.

Otogardan Ankara Şehir Merkezine Ulaşım

Her gün binlerce yolcuya hizmet veren Ankara Terminali’nden şehir merkezine ulaşım için pek çok ulaşım alternatifi sunuluyor.

Ankaray

Terminal içerisinde bulunan Ankaray metro istasyonundan şehrin pek çok noktasına kolayca gitmeniz mümkün. Sabah 6:00’dan gece yarısına kadar hizmet veren Ankaray, terminalden şehir merkezine ulaşım için en çok tercih edilen yollardan biri.

Yolcu Servisleri

Terminal içerisinde onlarca otobüs firması hizmet veriyor ve çoğu firma yolcularına ücretsiz yolcu servisi sağlıyor. Bu servisler her yarım saatte bir kalkıyor ve şehrin belirli ana noktalarına ulaşmanızı sağlıyor.

Belediye Otobüsleri (EGO)

Terminal çıkış kapısı önünde bulunan otobüs duraklarından kalkan442-3, 419, 479, 417, 545, 230-3, 419 A, 479, 484, 417, 217, 511-3, 573, 521-3, 512-3, 524, 564, 537, 573 ve 511 numaralı otobüs hatları ile Ankara’nın her semtine kolayca ulaşabilirsiniz.

Minibüs

Terminalden 2 dakika yürüyüş mesafesindeki Mevlana Bulvarı’nda minibüs durağı bulunuyor. Minibüslere terminalden şehrin hemen her semtine kolayca gidebilirsiniz.

Taksi

Terminalin çıkış kapısı yanında 7 gün 24 saat hizmet veren taksi durakları bulacaksınız. Taksi hizmetini kullanarak şehrin her yerine hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

CTS TUR
CTS TUR

Her zaman yeniliklere imza atan CTS Tur Didim'e gelmek isteyen yerli ve yabancı müşterilerini sıkıntı yaratan ulaşımı konusunda çözüm odaklı davranışlar ile çevrede bulunan tüm havalimanlarından 2008 yılında başlattığı Paylaşımlı Transfer Hizmeti ile ortadan kaldırmış ve bir ilke daha imza atmıştır.

turkiyeotobusfirmalari.com
Didim Sahil

En ucuz Didim otobüs bileti'ni arıyorsanız ve otobüs bileti fiyatlarını görmek istiyorsanız Didim otobüs biletini web sitemiz üzerinden giderek online satın alabilirsiniz. Sayfamızın üst kısmında yer alan "Didim Otobüs Bileti Arama" kutusununu kullanarak Didim'ye yapacağınız otobüs yolculuğu için veya Didim'den gideceğiniz yere yapacağınız seyahatler için otobüs bileti araması yapabilirsiniz.

Bu aramada Didim'e veya Didim'den otobüs bileti alabileceğiniz otobüs firmalarını, otobüs seferleri güzergahlarını, kalkış ve varış saatlerini, otobüs yolculuğu sürelerini, otobüsün oturma düzenlerini (2+2 veya 2+1 olduğunu), otobüste bulunan eğlence sistemlerini, şayet yapacağınız otobüs yolculuğu gündüz saatine denk geliyorsa seyahat süresince güneşin araca hangi yönden vuracağı bilgisini görebilirsiniz. Online Didim Otobüs Bileti satın almanın bir diğer ayrıcalığı ise sizin için boş koltuklar arasından seyahat edeceğiniz otobüs koltuğunu dilediğiniz gibi kendinizin seçebilmesidir.

Didim Otogarı kalkışlı veya Didim Otogarı varışlı şehirlerarası yolcu taşımacılığı seferleri düzenleyen otobüs firmaları yukarıda listelenmiştir. Didim Otobüs Firmaları'nın Didim Otogarı'nda yer alan otobüs bileti satış yazıhaneleri ile iletişim kurabileceğiniz telefon numaralarına buradan kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Didim Gezilecek Yerler

Ege Bölgesi’nin en gözde şehirlerinden olan Aydın şehrinin en güzel ilçelerinden olan Didim 1991 yılında ilçe olmuştur. Bulunduğu konum nedeniyle önemli uygarlıklara uygarlıklara ev sahipliği yapmış ve jeopolitik açıdan önemli bir yerdir. Tarihte "Karia” bölgesinin sınırları içinde yer alan eski adıyla dünya üzerinde sadece bir yerde bulunan ve kök olarak “Didymaion” dan gelen “Didim” olarak yenilenmiştir. Anadolu toprakları dışarıdan gelen tüm uygarlıkların kültürünü baskın tutarak kendine özgü yeni uygarlıklar kurmaya çalışarak devam etmiştir. Mavi ile yeşilin iç içe geçtiği, şirin ve sürekli gelişmekte olan tatil merkezi ve sahil beldesidir. Denizle doğanın, doğa ile tarihin birleştiği Didim, Aydın’ın turizm alanında iki büyük ilçesinden biridir. İlçe ekonomisi günümüzde turizme dayalıdır. Bölgede düşük yoğunluklu olarak tarım ve küçükbaş hayvan yetiştiriciliği yaygındır.

Ege'nin incisi bir yarımada görünümünde olan Didim, kültürü, tarihi, doğal güzellikleri ve eğlenceyi bünyesinde barındırmaktadır. Son yıllarda yerli ve yabancı turistler tarafından keşfedilen gezilecek yerleri;

Meşhur Altınkum plajı, mavi bayraklı denizi, tarihi kültürel zenginliği ile dev sütunlarının yanında Medusa figürününde bulunduğu Apollon Tapınağı, tiyatroda akustiğin öneminin görülebildiği Milet Tiyatrosu, Antik Yunan dönemine ait lahitler, yazıtlar, steller, heykeller ve sütun başlıklarının görülebildiği Milet Müzesi, Didim'in tarihini yakından inceleyebileceğiniz ve Priene Antik Kentleri, çam ve zeytin ağaçları arasında çeşitli balık ve çeşitli kuş türlerinin barındırdığı Bafa Gölü Tabiat Parkı, sakinlikten hoşlananlar için Manastır Koyu, Akkum, Sarıkum ve Sağtur Plajı, muhteşem manzarasıyla Saplı Ada ile yoğun olarak ziyaret edilen turistik bir beldedir. Yerleşimi deniz kenarında olan Didim, turkuaz mavisi denizi, rüzgar sörfü, yelken, dalış ve diğer su aktivitelerinin yapılabildiği muhteşem doğası ve huzur veren atmosferiyle ziyaret edilmektedir.

Berrak denizi, güneşi ve altın sarısı incecik kumları ile bütünleşen plajları tarifsiz bir güzelliğini barındıran Didim, havalimanının bulunmadığı fakat Türkiye’nin her yerinden karayolu ile otobüs seferlerinin bulunduğu, İzmir Adnan Menderes Havaalanı’na 145km, Bodrum Milas Havalimanı’na 85km ve Dalaman Havalimanı’na ise 300 km mesafede ulaşım imkanı mevcuttur.

Didim'de Tatil Nasıl? >

Didim Otobüs Bileti Fiyatları

Didim'den diğer il ve ilçelere, veya diğer yerlerden Didim'e ucuz ve uygun otobüs bileti fiyatlarını sayfamızın üst kısmında yer alan "Didim Otobüs Bileti Arama" kutucuğunu kullanarak görebilirsiniz. Otobüs Bileti Arama Modülünün sizi yönlendirdiği ülkemizin en büyük otobüs bileti portallarından Didim otobüs biletini fiyatları karşılaştırıp güvenle satın alabilirsiniz. Buradan yapacağınız online otobüs bileti satın alma işlemlerinin 256 Bit SSL ile güvenlik altında gerçekleştiğini unutmayınız. Didim Otobüs Bileti ödemelerini banka kartı, kredi kartı ve BKM Express ile yapabilirsiniz. Otobüs Bileti ödemelerinde Visa, MasterCard, American Express, Visa Electron, Maestro kredi kartlarınızı kullanabilirsiniz.

Didim Otogar Çıkışlı Popüler Otobüs Seferleri:

Didim - Antalya Otobüs Bileti

Didim - Ankara Otobüs Bileti

Didim - İzmir Otobüs Bileti

Didim - İstanbul Otobüs Bileti

Didim - Balıkesir Otobüs Bileti

Didim - Denizli Otobüs Bileti

Didim - Mersin Otobüs Bileti

Didim - Muğla Otobüs Bileti

Didim - Burdur Otobüs Bileti

Didim - Adana Otobüs Bileti

Didim Otogar Varışlı Popüler Otobüs Seferleri:

İstanbul - Didim Otobüs Bileti

Ankara - Didim Otobüs Bileti

Adana - Didim Otobüs Bileti

İzmir - Didim Otobüs Bileti

Isparta - Didim Otobüs Bileti

Konya - Didim Otobüs Bileti

Antalya - Didim Otobüs Bileti

Balıkesir - Didim Otobüs Bileti

Bursa - Didim Otobüs Bileti

Muğla - Didim Otobüs Bileti

Gaziantep - Didim Otobüs Bileti

 

didim otogar

Didim Otogar

Didim Şehirlerarası Otobüs Terminali ilçe merkezinde Cumhuriyet Mahallesi 09295 Didim/Aydın adresinde bulunmaktadır. Didim Otogar'a sarı taksi, özel araç, minibüs, belediye otobüsü ve otobüs firmalarının şehir içi servisleri ile ulaşabilirsiniz.

Ankara Didim Otobüs Bileti

Ankara'lıların Ege bölgesi içerisindeki tatil seçeneklerinden birisi olan Didim'e otobüs ile ulaşmak için 679 kilometre karayolculuğu yapmaları gerekmektedir. Aşti otogarından hareket eden araçlar Afyon - Denizli - Nazilli yolunu takip ederek Didim'e ulaşmaktadır. Taşıyıcı firmaların verilerine göre seyahatiniz molalar ile birlikte 9 - 10 saat aralığında sürecektir.

Ankara Didim arası sefer düzenleyen otobüs firmaları hangileridir?

Ankara Didim arası otobüs ile yolculuk kaç saat sürmektedir?

Ankara Didim arası otobüs ile seyahat ortalama 10 ile 11 saat arasında sürmektedir.

Ankara Didim Otobüs Bileti Fiyatları Ne Kadar?

Otobüs FirmasıOtobüs Bileti Fiyatı
Varan Turizm550 TL
Pamukkale Turizm550 TL
Ege Seyahat500 TL
Sahil Seyahat460 TL
Ali Osman Ulusoy470 TL
Didim Seyahat450 TL
Başkent Turizm450 TL
Metro Turizm500 TL
Öz Sivas Turizm500 TL
Lüks Karadeniz Seyahat450 TL
CTS Tur400 TL

FacebookTwitter

directions_bus
200'den fazla
Otobüs Firması

lock
Güvenli Ödeme
(0 Komisyon)

done
Kolay ve hızlı bilet alma

event_busy
Online İptal Kolaylığı

Ankara - Didim Otobüs Bileti Ara

Ankara Terminali’ne şehrin hemen her yerinden kolayca ulaşabileceğiniz pek çok seçenek bulunuyor. Bunlar arasında en çok kullanılanlar ise Ankaray raylı sistem, belediye otobüsleri (EGO), firma yolcu servisleri, taksi ve minibüsler.

Belediye Otobüsleri (EGO)

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin işlettiği otobüslerle terminale pek çok noktadan kolayca ulaşabilirsiniz. 442-3, 419, 479, 417, 545, 230-3, 419 A, 479, 484, 417, 217, 511-3, 573, 521-3, 512-3, 524, 564, 537, 573 ve 511 numaralı belediye otobüsleriyle şehrin her semtinden terminale ulaşabilirsiniz.

Ankaray

Ankaray’ın herhangi bir istasyonundan Ankara Terminali (AŞTİ) yönüne giden metro hatlarından birine binebilirsiniz. Ankaray, terminalin içinde bulunuyor ve 6:00 – 24:00 arasında hizmet veriyor. Ankara Tren Garı’ndan da Ankaray ile terminale ulaşım bulunuyor. Terminal, Ankaray’ın son durağını oluşturuyor ve metrodan indikten sonra 5 dakikalık bir yolculukla otobüs peronlarına ulaşabilirsiniz.

Yolcu Servisleri

Terminalde ofisleri bulunan otobüs firmaları ücretsiz yolcu servisleri sağlıyorlar. Şehirdeki bilet satış ofislerinden binebileceğiniz bu servislerle Ankara Terminali’ne ulaşabilirsiniz.

Minibüs

Şehrin pek çok semtinden terminale giden minibüsler bulunuyor. Mevlana Bulvarı’nda minibüsten indikten sonra 2 dakikalık bir yürüyüşle terminale ulaşabilirsiniz.

Taksi

Ankara merkezinde kolayca bulabileceğiniz taksilerle de terminale hızlı bir şekilde gidebilirsiniz.

Havalimanından Terminale Ulaşım

Terminale Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan ulaşmak istiyorsanız Havaş servisleri veya havalimanı yolcu çıkış kapısı önünde durakları bulunan belediye otobüslerini kullanabilirsiniz. Bu yolculuklar yaklaşık olarak 1,5 saat sürüyor.

 

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir