uzunkum plaj / Uzunkum Plajı - Ünye Şehir Rehberi - Ünye Belediyesi

Uzunkum Plaj

uzunkum plaj

Uzunkum Plajı &#; Aqua Beach Club

Uzunkum Plaji &#; Aquabeach Club / Şile

Şile Uzunkum Plajı gayet büyük bir plaj, Şile’nin diğer plajlarına (halk plajları, ayazma, ağlayan kaya, kumbaba vs. ) nazaran daha tenha ve daha düzgün. Denizi de daha temiz. Şile Uzunkum plajı Şile plajları arasında denizi en temiz olanı, hiç yosun ve deniz anası yok, kumu da gayet güzel incekum, çakıl yok.

Öncelikle plajın girişi tepe üzerinde ve araba ile girişte 10 TL otopark ücreti alınıyor. İçerisi baya dolu arabaya zar zor bir park yeri bulabilirsiniz. Tepeden aşağıya 2 dakikalık bir yürüyüş ile Aquabeach kapısından plaja giriş yapabilirsiniz.

İster Aquabeach e ait yerde, isterseniz ücretsiz olan halk plajı tarafında denize girebilirsiniz.

Deniz suyu gayet sıcak, ama tabiki açık karadeniz olduğundan dalgalı. Dalgalı denizde yüzmek yorucu olabiliyor çünkü dalgalarla boğuşmaktan yüzmeye fırsat bulamıyorsunuz. Ama dalgalarla oynamak ta gayet zevkli olabiliyor.

Şile Aquabeach Club, Uzunkum Plajı
Aquabeach işletmesinin herhangi bir şeyini göremedik, sadece kumsala yakın bir cafe bar yapmışlar, bira, köfte patates vb. var. Fiyatları : Patates kızartması porsiyon 7 TL, köfte porsiyon 13 TL. Lezzeti fena değil.

Duş, kabin ve WC ayrıca paralı. Dandik küçük 2 tane kabin 1 kadın 1 erkek WC yanyana, 2 adet duş ta hemen önlerinde. Amatörce ve kötü görünüyor, hijyen aramayın, ağaçtan yapılmış duş, kabin ve wc ünitesi. Fiyatları Duş: TL, kabin 1 TL, WC 1 TL.

Sonuçta tavsiye ederiz, deniz çok temiz, kumsal çok güzel ama profesyonel bir işletme yok tabi ki. Gelenle ilgilenilmiyor, giriş parası alınıyorsa duş kabin wc neden ayrıca paralı belli değil.

Şile Uzunkum Plaji AquaBeach

Şile Uzunkum Plaji AquaBeach
Yılı Günlük Giriş Fiyatları:

Plaja Giriş, Şezlong, 1 adet Bira veya Meşrubat, Patates Kızartması ve Çerez dahil: 30 TL

Adres: Balibey Mah. Ağlayankaya Cad. Uzunkum Plajı No:2

Telefon: 0 02 98 / 0 92 92
Websitesi:seafoodplus.info

Şile Uzunkum Plajı Resimleri

Şile Uzunkum Plaji AquaBeach Nerede, Nasıl Gidilir?

(Google Map Harita)

Şile Uzunkum Plaji AquaBeach Yorumları

 

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir