akıta coin nedir / Akita Coin nedir? Akita Coin nasıl alınır? Akita Binance gelecek mi? - Takvim

Akıta Coin Nedir

akıta coin nedir

Akıta coin nedir? Hangi borsalardan alınır? Akita Inu ne zaman &#;ıktı? Ne iş yapar?

Haberin Devamı

Japon köpek figürlü coin haberleri piyasada dikkat çekerken yeni bir gelişme yaşandı.

AKITA Coin Nedir?

AKITA INU, 0 merkezi olmayan ve mem tabanlı bir topluluk deneyi olarak bilinir. Aynı zamanda simgelerin 1/2'sinin Vitalik Buterin'e gönderildiğini ve kalan yarısının da Uniswap havuzuna kilitlenerek anahtarların yakıldığını ifade eder.

Akita Inu ise, ismini bir Japon köpek cinsinden aldı. Bu coin, kısa bir süre içinde %'lik bir fiyat artışı göstererek piyasada kendinden söz ettirmeyi de başardı.

Akita inu, aslında Shiba Inu ile aynıdır. Ama Elon Musk ve farklı belirteçler ile Dogecoin'den ilham alarak oluşturuldu. AKITA, aslında merkezi olmayan ve topluluk odaklı çalışan bir deneydir. Burada kurucu ve takım jetonu yoktur. Bu grubun amacı ise, topluluk içinde kullanılan becerileri ATIKA geliştirme konusundaki uygun rollere tahsis ederek ATIKA'nın geleceği için alınacak olan yeni kararlar üzerinde toplu bir şekilde kararlaştırır. Kripto paralar gibi, memler de internette doğarak ana akıma doğru yolculuk yaptı. Kripto para biriminin benimsenmesini sağlamak, tüccarlar tarafından madeni paralarda ve belirli varlıklarda yükseliş ya da düşüş sinyalleri vermek ve tokenlerin değerini artırmak için de kullanılırlar.

Haberin Devamı

Akıta Hangi Borsalardan Alınır?

Akita Coin, ilham noktası ise, doğrudan Doge Coin olarak bilinen bu coinle iilgili yatırımcıların aklını meşgul eden bir diğer önemli konu ise, Akita Coinin hangi Borsalardan alınabileceğidir. Bu coinin %50’lik kısmını Uniswap üzerinden kilitlediğini söyleyen Akita Coin üreticileri, aynı zamanda anahtarının da erişime kapatıldığını belirtti. Bunun yapılmasındaki asıl amaç ise, her kesimden yatırımcının eşit bazı haklara sahip olabilmesini sağlamaktır.

Akita Coinin alım ve ya satımı ile ilgili geliştiricilere dair, çok özel bir kesim yatırımcı profili oluşturulmaması için herkes, bu şartlar içinde, yabancı piyasalardan alım işlemini de araştırmaya başladı. Alım işlemi için UniSwap, Poloniex, MXC ve HotBit gibi birkaç yabancı farklı kripto para piyasasından Akita coin satın alabilirsiniz.

Haberin Devamı

Akita Inu Ne Zaman Çıktı?

Akita Coin, piyasada yer alan verilere göre ilk olarak 2 Şubat tarihinde piyasaya sürüldü. Piyasaya çıkması ile birlikte kripto para dünyasının yakın takibe aldığı AKITA Coin, köpek sezonu ile birlikte giderek popülerleşti. Herkes için şeffaf ve eşit koşulları sağlama sloganı ile ortaya çıktı.

Akita İnu Ne İş Yapar?

Akita Inucoin projesinin asıl amacı, AKITA Coin ile ilgilenen her yatırımcıya aynı faydayı sunabilmek ve deneysel bir süreci ortaya koymaktır. Bu nedenle de AKITA Coin, borsalarda listelenmeden hemen önce herhangi bir geliştirici ismi de ortaya atılmamıştır. Ana geliştiriciler ile birlikte sürece katkı sağlayan kişiler ya da AKITA Coin satın alan kişiler, her zaman aynı avantajlardan yararlanır. Projedeki asıl amaç ise, oy esası sayesinde coin’i geliştirmek ve herkesin hayal ettiği kar sağlama amacına ilerleyen zamanlarda ulaşabilmektir. Yani AKITA Coin ile birlikte umutları olan pek çok yatırımcıyı da Elon Musk’ında desteklemiş olduğu köpek akımlı kirpto para projesi ismi altında birleştiriyor. Akita Inu fiyatı 24 saat içinde % oranında azaldı. Bu nedenle de volatiliteden etkilenen anlık fiyatları takip etmeden kesinlikle alım-satım emri yapılmaması gerekir.

Dogecoin’in efsanevi yükselişinden sonra popüler olan köpek temalı kripto para birimleri birçok yatırımcıyı bünyesine katmayı başarıyor. Bunlardan biri olan ve son zamanlarda iyi yükselişler yaparak dikkat çeken Akita Coin veya Akita Inu Token, yeni Dogecoin olmak istiyor. Bizler de bu içeriğimizde birçok kişi tarafından merak edilen Akita Coin nedir, nasıl alınır, yorumları nasıldır gibi sorulara yanıt vereceğiz.

Akita Coin Nedir? Akita Coin Nasıl ve Nereden Alınır?

Akita Coin (Akita Inu) Nedir?

Akita Coin veya Akita Inu kendini Dogecoin’in küçük kardeşi olarak tanımlayan ve şaka amaçlı üretilmiş kripto para birimlerinden biridir. yılının başlarında üretilmeye ve piyasalarda yerini almaya başlayan bu kripto para birimi şaka coin olarak adlandırılan ve herhangi bir projesi bulunmayan bir kripto para birimidir.

Akita Coin, geliştiricileri kendilerini tam olarak tanımlamamakla birlikte, bu kripto para biriminin gelecekte bir şaka coin olmaktan öteye gitmesini ve belli bir amaç dahilinde kullanılabilen kripto para birimlerinden biri haline getirmek istiyorlar. Bu konuda ne kadar başarılı olurlar bilinmez ancak son zamanlarda bu tür kripto paralar çok fazla türediği için pek dikkate alınmıyorlar. Akita Coin resmî web sitesi üzerinde bu kripto para hakkında daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz.

Akita Coin İstatistikleri

Tam anlamıyla bir kripto para olmayan ve ERC altyapısında geliştirilen bir token olarak nitelendirilen Akita Coin hakkında çok detaylı istatistikler bulunmuyor. Yeni ve çok bilinmeyen bir kripto para birimi olduğu için verilere erişmek için detaylı bir araştırma yapmak gerekiyor. Ulaştığımız veriler ışığında Akita Coin istatistikleri ise şöyle:

Görüldüğü üzere çok fazla bilinirliği ve yatırımcısı bulunmayan bu kripto para birimi, maalesef istediği ivmeyi de kazanabilmiş değil. Fakat geçtiğimiz aylarda bir anda hızlı bir yükseliş yaşayarak değerini ’den fazlasına katladı. Tahmin edilebileceği üzere bu yükseliş dönemi de çok uzun sürmedi.

kripto para

Akita Coin Yorum

Akita Coin yorumlarının oldukça kötü olduğunu söyleyebiliriz. Birçok analizci ve yatırımcı tarafından shit coin sınıflandırmasına dahil edilen bu kripto paranın hiçbir projesi bulunmadığı ve sadece şaka amaçlı üretildiği için herhangi bir değerinin olmayacağını ve yavaş yavaş piyasalardan silineceğini belirtiyorlar.

Fakat kripto para piyasalarında eğlenmeyi ve piyasaları manipüle etmeyi seven yatırımcılar, bu kripto para birimini sürekli övüyorlar. Ayrıca küçük yatırımcılar zaman zaman hızlı yükselişlerinden pay almak için Akita Coin’e yatırım yapabiliyorlar. Yine de genel düşüncenin bu kripto paranın değeri olmadığı ve gereksiz olduğu yönünde belirtildiğini söyleyelim.

Akita Coin Fiyatı

Çok yüksek arz miktarına ve düşük talebe sahip olduğu için fiyatının da düşük olacağını tahmin edebilirsiniz. Günümüzde $ ile $ aralığında bir değere sahip olan bu kripto paramızın volatilite değerleri dönem dönem değişiklik gösteriyor. Bazen değerinde hiç değişiklik göstermeyen Akita Coin fiyatı bazen bir anda değişebiliyor. Tüm zamanlar fiyat değişimi ise şu şekilde:

Akita Coin Geleceği

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi Akita Coin shit coin olarak nitelendirilen ve yatırımcılar ile analizciler tarafından değersiz olması gereken bir kripto para olarak yorumlanıyor. Bu yüzden Akita Coin geleceği de çok parlak görülmüyor. Zaman zaman manipülasyonlarla yükseltilen ve birçok kişiye kazanç sağlayan bu kripto para biriminin gelecekte kendini imha edeceğini ve kimse tarafından ilgi çekmeyeceği dile getiriliyor.

Tüm bunlara rağmen yüzbinlerce takipçiyi şimdiden arkasına almış olan Akita Coin hakkında birçok küçük yatırımcının beklentisi bulunuyor. Aynı Dogecoin ve Shiba Inu gibi yükselmesi beklenen bu kripto para birimine nedense çoğu kişi yatırım yapmıyor. Çok parlak bir geleceğe sahip olmamasına rağmen geliştirici ekip hedeflerini gerçekleştirebilirse ciddiye alınan bir kripto para olmanın kapılarını aralayabilir.

kripto para

Akita Coin (Akita Inu) Nasıl ve Nereden Satın Alınır?

Akita Coin bir şaka tokeni olduğu için ve kripto para borsaları genelde bu tür kripto para birimlerini sevdiği için şimdiden 25’den fazla borsada listeleniyor. Akita Coin alım satım işlemlerini gerçekleştirebileceğiniz ve yatırım yapabileceğiniz borsaları şöyle sıralayabiliriz:

ERC altyapısına sahip olduğu için neredeyse tüm dijital cüzdanlarda barındırılabilen Akita Coin’i uzun vadeli olarak saklayabilirsiniz. Ayrıca belli noktalarda hediye olarak bu kripto parayı elde edebilmeniz de mümkündür.

İçeriğimizde tüm detaylarıyla Akita Coin nedir, ne amaçla kullanılır, gelecekte ne işe yarayacak ve nasıl alınır gibi sorulara yanıt verdik. Bu yazı içerisinde bulunan hiçbir açıklamanın yatırım tavsiyesi amacı içermediğini unutmayın. Daha fazla kripto para içeriği incelemek isterseniz, sitemizde bulunan kripto paralar kategorisine göz atabilirsiniz.

Kategoriler Kripto Para, Nedir

Son dönem tokenlar arasında en popüler tokenlardan biri olan Akita Inu (Akita Coin),Dogecoin ve Shib Coin gibi bir köpek cinsinden esinlenerek oluşturulmuş ve çok kısa bir sürede popüler olmuştur.

Popülerliği ile birlikte Akita Coin nedir, Akita Coin nasıl alınır, Akita Coin nereden alınır gibi soruları da beraberinde popülerleşen Akita Inu hakkında en çok merak edilen konuları ve soruların cevaplarını içeriğimizde bulabileceksiniz.

Akita Inu (AKITA) Nedir?

Akita Inu ve Akita Token olarak adlandırılan Akita Coin, bir meme token çeşididir. Kurucuları, Akita Coin’i Little Brother of Dogecoin, yani Dogecoin’in Küçük Erkek Kardeşi olarak adlandırmaktadır.

Akita Coin, SHIB Coin ile oldukça benzerdir ancak birebir aynı token değillerdir. Toplamda ,,,, ( Trilyon) arzı bulunan Akita Coin, bu arzın yarısını yakılmak üzere Ethereum kurucusu Vitalik Buterin’e göndermiş ve kalan %50’lik kısmı ise Uniswap havuzunda kilitlemiştir.

Elon Musk ve Dogecoin’den ilham alınarak oluşturulduğu iddia edilen Akita Coin ile SHIB Coin arasındaki en büyük fark buradan gelmektedir. SHIB Coin, tam anlamıyla Dogecoin karşıtı olarak ve Dogecoin katili sıfatıyla ortaya çıkmış ve Dogecoin’den daha başarılı olma hedefi koymuştur. Akita Coin ise kendini Dogecoin kardeşi olarak görüp Dogecoin’i ilham kaynağı olarak belirtmektedir.

Akita Coin ile SHIB Coin arasındaki bir diğer fark ise proje ve çıkış yolu tamamen aynı olsa da toplam arzda kendini göstermektedir. Akita Coin,SHIB Coin toplam arzından 10 kat daha düşük toplam arza sahiptir.

Akita Token, kendini merkezi olmayan topluluk odaklı bir deney olarak görmektedir. Topluluk odaklı olmasından dolayı da kurucusunun ve kurucu paylarının olmadığı iddia edilmektedir. Kurucularının temel amacı, topluluk içindeki becerileri Akita Coin’in geliştirilmesinde değerlendirmek ve Akita Coin geleceğine topluluk olarak karar verilmesini sağlamaktır.

ERC 20 ağından bir token olan Akita Coin, Vitalik Buterin yani Ethereum tarafından yasaklanmadıkları sürece daima büyüme iddiasında olup dünyadaki tüm Akita Coin sahiplerinin eşit söz hakkına ve eşit paylara sahip olması gerektiğini savunmaktadır.

Akita Inu (AKITA) Nasıl ve Nereden Alınır?

Akita Coin nasıl alınır merak ediyorsanız bu konuda hiçbir şekilde endişe duymayın çünkü Akita Token hali hazırda 10’dan fazla borsa ve havuzda listelenmiştir.

Birden fazla yatırım yapabilme platformuna sahip olsa da Akita Coin satın almanın en kolay yolu funduszeue.info hesabınıza giriş yaparak market bölümünden Akita Coin’i bulup USDT paritesinden satın almaktır.

Eğer funduszeue.info hesabınız yoksa öncelikle funduszeue.info hesabı oluşturmak için buraya tıklayın. Hesabınızı oluşturduktan ve hesabınıza para transferi gerçekleştirdikten sonra hemen Piyasalar veya İngilizce adıyla Markets sayfasına gelip Akita Coin satın alabilirsiniz.

funduszeue.info borsasını kullanmakta sorun yaşıyorsanız veya zorlanıyorsanız aşağıdaki içeriğimizi inceleyebilir ve tüm işlemleri Akita Coin için birebir gerçekleştirebilirsiniz.

funduszeue.info Borsası ve Detaylı Kullanma Rehberi

Akita Inu (AKITA) ile İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Bu bölümde Akita Coin veya esas adıyla Akita Inu Token ile ilgili en çok sorulan soruların ve merak edilen konuların cevaplarını paylaşacağız. Bu bölüm sizden gelen yorum ve sorularla orantılı bir şekilde düzenli olarak güncellenecektir.

Akita Coin Projesi Nedir?

Akita Coin proje olarak bir meme token ve topluluk projesidir.

Akita Coin Nereden Alabilirim?

Akita Coin sahibi olabilmek için funduszeue.info borsasındaki hesabınıza para yatırarak USDT paritesinden Akita Coin alabilirsiniz. funduszeue.info hesabınız yoksa oluşturmak için buraya tıklayın.

Akita Coin Ne Zaman Çıktı?

Akita Coin piyasa verilerine göre ilk olarak 2 Şubat tarihinde ortaya çıkmıştır.

Akita Coin Hangi Borsada Yer Alıyor?

Akita Coin hali hazırda funduszeue.info borsasında yer almaktadır.

Akita Inu Coin Nedir?

Akita Inu Coin ile Akita Coin aynı token birimidir. Akita Coin; Akita Inu, Akita Inu Coin, Akita Token ve Akita Inu Token isimleriyle de anılmaktadır.

Akita Coin Kaç TL, Kaç Dolar?

Akita Coin fiyat ve güncel piyasa verilerini görmek için buraya tıklayın.

Akita Coin Hangi Ülkenin Kripto Parasıdır?

Akita Coin herhangi bir ülkenin kripto para birimi veya token birimi değildir. Çıkış noktası olarak ise Akita Coin Japonya’dan çıkmıştır.

Akita Coin Nereden Alınır?

Akita Coin şu anda en hızlı ve pratik bir şekilde funduszeue.info borsasından satın alınabilmektedir.

Akita Token Nedir?

Akita Token, Akita Coin’in diğer adıdır. Aslında Akita Inu bir kripto para değil bir token birimidir ancak yine de birçok kişi tarafından Akita Coin olarak bilinmektedir.

Akita Inu Coin Nasıl Alınır?

Akita Coin alabilmek için funduszeue.info borsasında hesap oluşturmanız ve satın alım yapmanız gerekmektedir. Detaylı bilgi için yazının üst kısımlarında yer alan “Akita Coin Nasıl Alınır?” başlığını inceleyebilirsiniz.

Akita Inu (AKITA)&#;nun Resmî ve Takip Edilebilir Hesapları

Akita Inu (AKITA) Web Sitesi
funduszeue.infok/

Akita Inu (AKITA) Twitter
funduszeue.info

Akita Inu (AKITA) Instagram
funduszeue.info

Akita Inu (AKITA) Facebook
funduszeue.info

Akita Inu (AKITA) Telegram
funduszeue.info

Akita Inu (AKITA) CoinMarketCap
funduszeue.info

Akita Inu (AKITA) CoinGecko
funduszeue.info

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası