beden eğitimi yazılı / 9, Sınıf Beden Eğitimi ve Spor Dökümanları

Beden Eğitimi Yazılı

beden eğitimi yazılı


Sitemizden &#;4. Sınıf Beden Eğitimi 1. Dönem 2. Bep Sınavı (TEST) &#; Adlı Dosya Nasıl İndirilir?

26 Aralık tarihinde &#;4. Sınıf Müzik, Beden Eğitimi, Görsel Sanatlar&#; kategorisinin &#;&#; bölümüne eklenen 4. Sınıf Beden Eğitimi 1. Dönem 2. Bep Sınavı (TEST) isimli dosyanın ufak bir kısmının ekran görüntüsü yukarıda verilmiştir. Bu dosyayı indirmek için yukarıdaki butona basınız. Dosyanın indirme işlemine hazırlanması için geri sayımın bitmesini bekleyiniz. Geri sayım bitince dosya otomatik olarak indirilecek. Dosyanın virüs taraması yapılmıştır ve % güvenlidir.

İndirdikten Sonra Bu Dosyalar Nasıl Açılır?

Sitemizde eğitim dosyaları olarak RAR, ZIP, PDF, EXCEL, WORD, PowerPoint ve PDF uzantılı dosyalar paylaşmaktayız.

Bu dosyaları bilgisayarda ve telefonda nasıl açabileceğinizi aşağıda kısaca anlattık.

ZIP ve RAR Dosyaları Nasıl Açılır?

Bilgisayarda ZIP ve RAR Açmak İçin:

  1. Windows bilgisayarlarda .zip ve .rar uzantılı arşiv dosyalarını açmak için WinRAR adlı programı kullanabilirsiniz. WinRAR İndirmek İçin Tıklayınız.
  2. WinRAR&#;ı yükledikten sonra açmak istediğiniz RAR veya ZIP dosyasına fareyle çift tıklayın.
  3. Açılan pencerede RAR veya ZIP arşivinde bulunan asıl dosyaları göreceksiniz. Bu dosyaların hepsini fareyle seçip sürükle-bırak işlemi yaparak masaüstüne atın.
  4. Ardından masaüstüne kopyalanan dosyalardan çalıştırmak istediğiniz dosyaya tıklayarak açabilirsiniz.

WinRAR programı nasıl kullanılır ve WinRAR ile &#;4. Sınıf Beden Eğitimi 1. Dönem 2. Bep Sınavı (TEST) &#; yada diğer zip ve rar uzantılı dosyalar nasıl açılır videolu olarak izleyip öğrenmek için bu bağlantıya tıklayınız.

Android Telefonda ZIP ve RAR Açmak İçin:

Android zip ve rar dosyalarını açmak için WinRAR&#;ın üreticisi olan RARLab adlı şirketin geliştirdiği ve ücretsiz olan RAR adlı uygulamayı kullanabilirsiniz.

Android için RAR İndir

RAR uygulamasını yükledikten sonra çalıştırın ve aşağıdaki adımları takip edin:

  1. Google Play uygulamasını açın ve RAR yazarak aratın.
  2. Bulunan sonuçlarda RAR adlı uygulamayı yükleyin ve çalıştırın. Ücretsizdir.
  3. Ana ekranı açılınca klasörler göreceksiniz. Bu klasörlerde dolaşarak açmak istediğiniz ZIP dosyasının olduğu klasöre gelin. Varsayılan olarak genelde İndirilenler (Download) adlı klasöre indirilir.
  4. Doğru klasörü açınca çıkarmak istediğiniz ZIP dosyasının üzerine dokunarak seçin ve ekranın sağ üst köşesinde yukarı yönlü ok biçimindeki butona basın.
  5. Karşınıza gelen ekranda sağ alt köşedeki TAMAM yazan butona basın.
  6. Böylece ZIP dosyasıyla aynı klasöre çıkarmış olacak. Yani İndirilenler (Download) klasörüne bakarak az önce çıkardığınız dosyayı çalıştırabilirsiniz.

Yukarıda anlatılan adımları uygulamalı olarak izleyip daha kolay öğrenmek ve &#;4. Sınıf Beden Eğitimi 1. Dönem 2. Bep Sınavı (TEST) &#; adlı dokümanı kolayca açmak için şu makalemize göz atınız.

Bilgisayarda Word (Docx), PowerPoint ve Excel (Xlsx) Dosyası Nasıl Açılır?

  • Word, PowerPoint ve Excel dosyalarını açmak için genellikle Microsoft Office programı kullanılır. Fakat bu hem ücretli hem de aşırı pahalı bir yazılımdır.
  • Eğer internetten tam sürümünü ücretsiz olarak indirip kurmayı beceremiyorsanız, en iyisi LibreOffice gibi ücretsiz ve Türkçe olan bir alternatif ofis programı kullanmaktır. LibreOffice tüm dünyada Microsoft Office&#;nin bedava alternatifleri arasında en iyisidir.
  • Libre Office indirmek için tıklayınız
  • Bu programı yükledikten sonra Word, Excel, PowerPoint dosyalarına sadece çift tıklayarak rahatlıkla açabilirsiniz. Ekstra bir ayara yada yazılıma gerek yoktur.

Android Telefonda Word (Docx), PowerPoint ve Excel (Xlsx) Dosyası Nasıl Açılır?

  • Word, Excel ve PowerPoint dosyalarını açmak için ise Collabora adlı ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz. Tamamen ücretsiz, arayüzü Türkçe ve hiçbir ödeme talep etmez. Tüm docx, xlsx ve pptx dosyalarını rahatlıkla açma, okuma ve düzenleme (değiştirme) imkanı sunar.
  • Collabora indirmek için tıklayınız

Yukarıda &#;4. Sınıf Beden Eğitimi 1. Dönem 2. Bep Sınavı (TEST) &#; adlı dosyayı mobilde ve PC&#;de sorunsuz bir şekilde açabilmeniz için bilmeniz gereken her şeyi anlattık. Kafanıza takılan bir soru veya yapamadığınız, takılıp kaldığınız bir yer olursa lütfen aşağıdaki yorum kutusundan soru sorarak bizimle iletişime geçin. En kısa sürede ekiplerimiz yardımcı olacaktır.

Bilgisayarda PDF Dosyası Nasıl Açılır?

Adobe Acrobat Reader isimli ücretsiz programı yükleyerek veya Chrome, Firefox, Opera yada Edge gibi web tarayıcılar üzerinde PDF dosyalarını açıp görüntüleyebilirsiniz. Adobe Acrobat Reader indirmek için tıklayınız.

Android Telefonda PDF Dosyası Nasıl Açılır?

Android&#;li cihazlarda genellikle PDF dosyalarını açabilen uygulamalar hazır olarak gelir ve ekstra bir uygulama yüklemeye gerek duyulmaz.

Ama PDF uzantılı dosyaları daha pratik bir şekilde açıp, daha konforlu bir biçimde okumak isterseniz WinRAR programını üreten RARLab şirketinin geliştirdiği RARisimli ücretsiz uygulamayı tavsiye ediyoruz.

Android için RAR uygulaması indir

Bu uygulamayı yükledikten sonra cihazdaki pdf dosyalarının üzerine dokununca otomatik olarak RAR uygulaması üzerinde açılacak.

&#;4. Sınıf Beden Eğitimi 1. Dönem 2. Bep Sınavı (TEST) &#; adlı dosyanın alternatifleri ve farklı versiyonları

&#;4. Sınıf Beden Eğitimi 1. Dönem 2. Bep Sınavı (TEST) &#; isimli dosyanın değişik tarihlerde eklenmiş farklı sürümlerini veya bu dosyaya benzer alternatif dosyaları aşağıdan indirebilirsiniz:

8.Sınıf Beden Eğitimi Tüm Konular Teması 1.Dönem funduszeue.infoılı - (8.Sınıf Beden Eğitimi 1.Dönem funduszeue.infoılı ve Sınav Soruları )

8.Sınıf Beden Eğitimi Tüm Konular Teması 1.Dönem funduszeue.infoılı adlı dosya sitemizin Yazılı ve Sınav Soruları kategorisinde yer almaktadır. Bu kategoride 8.Sınıf Beden Eğitimi Tüm Konular Teması 1.Dönem funduszeue.infoılı - dosyasına benzer başka dosya ve dokümanlar dabulabilirsiniz. Bu kategori de ilkokul 1.sınıf, 2.sınıf, 3.sınıf, 4.sınıf ve ortaokul 5.sınıf, 6.sınıf, 7.sınıf, 8.sınıf dosya ve dokümanlarına ulaşabilirsiniz.


Dosyayı indirmek için aşağıdaki hemen indir bağlantısına tıklamanız yeterlidir.

Bu dosya Fuat Çetin tarafından Sınıf Öğretmeniyiz Biz sitesine 1 tarihinde yüklenmiştir.
Bugüne kadar toplam kere indirilmiştir

Benzer belgeler

Olimpiyat Sporlarıyla İlgili Bilmeceler

Olimpiyat Sporlarıyla İlgili Bilmeceler Hazırlayan: Tuğba Can Okçuluk Uzaktaki hedefe yapılan atışlarla, Toplayan en yüksek puanı, Kazanır madalya, Avcılığa dayanan bu spor dalında. Atletizm Yüz metre koşusu, üç bin metre koşusu, Maratonu, dekatlonu,

Detaylı

Ali AKYOL Spor Şube Müd.

Ali AKYOL Spor Şube Müd. T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SPOR ŞUBESİ ÜNİVERSİTELER ARASI SPOR MÜSABAKALARI YILLIK FAALİYET RAPORU HAZIRLAYAN Ali AKYOL Spor Şube

Detaylı

SPOR DALI EĞİTİM PLANI TARİH YER

SPOR DALI EĞİTİM PLANI TARİH YER AVCILIK ve ATICILIK Havalı ve AteĢli Silahlar funduszeue.info Yardımcı Antrenör YetiĢtirme Kursu ġubat ANKARA Trap&Skeet funduszeue.info Yard. Ant. YetiĢtirme Kursu Haziran MANĠSA Havalı ve AteĢli Silahlar funduszeue.info

Detaylı

Telefon : 21 96 Faks : 79 81

Telefon : 21 96 Faks : 79 81 Telefon : 21 96 Faks : 79 81 Büyük Spor Salonu : 21 98 Baraka Spor Salonu : 21 94 Spor Merkezi : 78 50 Havuz Müdürlüğü : 27 36 Tenis Kortları : 21 93 Internet Adresi E-posta

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU TARAFINDAN ORGANİZASYONU GERÇEKLEŞTİRİLEN EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER ARASI TAKIM SPORLARI VE FERDİ YARIŞMALARA ÜNİVERSİTEMİZİ

Detaylı

GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ

GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ Yılı Faaliyetleri dönemi Gençlik ve Spor Kulübünün sezon açılışı 10 Ekim tarihinde Fuar Yüzme Havuzunda düzenlenen kokteylle yapılmıştır. Bayan-erkek basketbol,

Detaylı

Ali AKYOL Spor Şube Müd.

Ali AKYOL Spor Şube Müd. T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SPOR ŞUBESİ ÜNİVERSİTELER ARASI SPOR MÜSABAKALARI YILLIK FAALİYET RAPORU HAZIRLAYAN Ali AKYOL Spor Şube

Detaylı

SPOR DALI EĞİTİM PLANI TARİH YER

SPOR DALI EĞİTİM PLANI TARİH YER funduszeue.info Yardımcı Antrenör YetiĢtirme Kursu ġubat ANKARA AVCILIK VE ATICILIK ATLETİZM funduszeue.info Yardımcı Antrenör YetiĢtirme Kursu Nisan ERZĠNCAN funduszeue.info Yardımcı Antrenör YetiĢtirme

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Federasyonumuz tarafından daha önce belirlenmiş olan program çerçevesinde ve yılı

Detaylı

Spor Yöneticilği Bölümü Ders Programı

Spor Yöneticilği Bölümü Ders Programı Spor Yöneticilği Bölümü Ders Programı Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ DERSLER VE AKTS KREDİLERİ funduszeue.infoL SPY Hukukun Temel Kavramları* Zorunlu 3 0 3 4 SPY Yönetim

Detaylı

SPOR MÜSABAKALARI GÜNLÜK PROGRAMLAR

SPOR MÜSABAKALARI GÜNLÜK PROGRAMLAR SPOR MÜSABAKALARI GÜNLÜK PROGRAMLAR OCMG Günlük Programlar 30 Haziran , 1 BASKETBOL E 18 Haziran Servet Tazegül Spor Salonu E Maç 1 Sırbistan - İtalya E Maç 2

Detaylı

ATLETİZM OYUN KURALLARI VE DERS NOTLARI

ATLETİZM OYUN KURALLARI VE DERS NOTLARI ATLETİZM OYUN KURALLARI VE DERS NOTLARI İ İ Ş 1 Bir pist veya alanda yapılan, dünyanın en eski sporlarından biridir. Bu oyunlarda atletler koşu, yürüyüş, atlama ve atma yeteneklerini gösterirler. Bu tür

Detaylı

Bir Olimpiyat Madalyası Milyon Lira!

Bir Olimpiyat Madalyası Milyon Lira! Tarih: Sayı: /12 Türkiye nin Spor Bütçesi: Madalyanın Maliyeti Yüksek Raporu: Bir Olimpiyat Madalyası Milyon Lira! İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası nın Türkiye nin Spor

Detaylı

ULUSAL HAKEM TERFİ SORU BANKASI

ULUSAL HAKEM TERFİ SORU BANKASI 1. Aşağıdaki senaryolardan hangisinde Yardımcı Hakem Sarı bayrak kaldırmalıdır? a) metre engelli yarışında koşan bir atlet, engelin önüne geldiği anda engele sırtını dönüp üzerine oturur, diğer tarafa

Detaylı

Değerlendirmesi Teknik Kurul

Değerlendirmesi Teknik Kurul Değerlendirmesi Teknik Kurul Yaklaşımlarımız Branş Danışmanları Antrenman Malzemeleri Toplu Kamplar Uluslararası Ortak Kamplar Ölçme ve Değerlendirme Olimpik Maddi Destek Ocak Şubat Performans

Detaylı

Başvuru Tarihleri Temmuz

Başvuru Tarihleri Temmuz T.C HİTİT ÜNİVERSİTESİ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Başvuru Tarihleri Temmuz Eğitim öğretim yılı için Antrenörlük eğitimi bölümüne alınacak öğrencilerin belirlenmesinde uygulanacak

Detaylı

YouTube. Yaz Oyunları

YouTube. Yaz Oyunları YouTube Yaz Oyunları YouTube Trendleri Raporu Raporu Yaz Oyunları başladı. Basketbol, yüzme, jimnastik ve belki şaşıracaksınız ama modern pentatlon gibi ön plandaki sporlar, dünya genelinde YouTube'da

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM KOŞULAR

BİRİNCİ BÖLÜM KOŞULAR İÇİNDEKİLER BİRİNCİ BÖLÜM KOŞULAR GİRİŞ A- PİST KOŞULARI 1. SÜRAT KOŞULARI (DÜZ KOŞULAR) GENEL BİLGİLER Süratin Tanımı Süratin Çeşitleri Sürati Etkileyen

Detaylı

I. YARIYIL (GÜZ) D. KODU DERSİN ADI

I. YARIYIL (GÜZ) D. KODU DERSİN ADI I. YARIYIL (GÜZ) Antrenörlük Mesleğine Giriş 3 0 3 4 Z Spor Anatomisi 3 0 3 6 Z Genel Jimnastik 2 2 3 6 Z Temel Bilgisayar Teknolojisi Kullanımı 2 0 2 3 Z Yabancı Dil 1 2 0 2 3

Detaylı

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ ÖSYS SPOR DALLARINDA ÜSTÜN BAŞARILI OLAN ADAYLAR İÇİN YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMLARI VE KONTENJANLARI *** LÜTFEN TERCİHLERİNİZİ BELİRLEMEDEN ÖNCE BAKINIZ KOŞULLARINI OKUYUNUZ. PROGRAM PROGRAM ADI SÜRE

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK GİRİŞ SINAVLARINA İLİŞKİN USÜL ve ESASLAR 1. KONTENJAN 1-A. Rekreasyon Bölümü, Rekreasyon Programı: öğretim

Detaylı

3. YARIYIL (GÜZ) KODU DERSİN ADI

3. YARIYIL (GÜZ) KODU DERSİN ADI İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU Antrenörlük Eğitimi Bölümü Lisans Programı Eğitim ve Öğretim Yılında Kayıt Yaptıranlar 1. YARIYIL (GÜZ) BSA Beden Eğitimi ve Spor Bilimine

Detaylı

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ ÖSYS SPOR DALLARINDA ÜSTÜN BAŞARILI OLAN ADAYLAR İÇİN YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMLARI VE KONTENJANLARI *** LÜTFEN TERCİHLERİNİZİ BELİRLEMEDEN ÖNCE BAKINIZ KOŞULLARINI OKUYUNUZ. KODU PROGRAM ADI KONTENJAN

Detaylı

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK-KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA KATILDIĞIMIZ ÜNİVERSİTELERASI SPOR MÜSABAKALARI Atletizm Bayanlar Türkiye

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Birinci Kısım KOŞULAR

İÇİNDEKİLER. Birinci Kısım KOŞULAR İÇİNDEKİLER GİRİŞ 1 ATLETİZMDE SINIFLAMA 2 KOŞULAR 2 A. Pist Koşuları 2 B. Yol Koşuları 3 ATLAMALAR 3 ATMALAR 3 ÇOKLU YARIŞLAR 3 Birinci Kısım KOŞULAR Birinci Bölüm: PİST KOŞULARI

Detaylı

İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER

İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLERi 1. GENEL BİLGİLER 2. SINAV ÜST KURULU 3. SINAV KURULU 4. ÖN KAYIT ŞARTLARI 5. DİĞER HUSUSLAR 6. BAŞVURU ESNASINDA İSTENİLEN BELGELER 7. ÖN

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 14 ( 30 Mart 12 Nisan ) Sayfa 1 ATLETİZM Nisan tarihlerinde, okulumuz atletizm sahasında Liseler Arası Gençler Puanlı Atletizm Yarışmaları yapıldı. Yarışlara okulumuz, kızlar ve erkekler

Detaylı

Birinci Kısım GENEL HÜKÜMLER

Birinci Kısım GENEL HÜKÜMLER ĠSTANBUL ĠLĠ AVCILAR BELEDĠYE BAġKANLIĞI SPOR FAALĠYETLERĠNDE ÜSTÜN BAġARI GÖSTERENLERĠN ÖDÜLLENDĠRĠLMESĠNE VE AMATÖR SPOR KULÜPLERĠNE NAKDĠ YARDIMA DAĠR YÖNETMELĠK TASLAĞI Birinci Kısım GENEL HÜKÜMLER

Detaylı

Türkiye Atletizm Liginde Perde

Türkiye Atletizm Liginde Perde Türkiye Atletizm Liginde Perde Atletizmde kulüpler şampiyonasının yerine de oluşturulan Türkiye Atletizm Ligi, bu yıl sezonunu Bursa tamamlıfunduszeue.info kademesi öncesinde Süper Lig in tarihçesine

Detaylı

Sporda Türkiye ve Dünya Takvimi

Sporda Türkiye ve Dünya Takvimi funduszeue.info Sporda Türkiye ve Dünya Takvimi yılının, spor açısından, Olimpiyat Oyunları, Dünya Kupası ve Avrupa Futbol Şampiyonası olmamasına karşın yine de yoğun bir gündemi bulunuyor. Yayın Tarihi

Detaylı

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası