konya eskişehir otobüsle kaç saat / Konya - Eskişehir Hızlı Tren Saatleri, Tren Bileti Fiyatı TL

Konya Eskişehir Otobüsle Kaç Saat

konya eskişehir otobüsle kaç saat

Konya Eskişehir Arası

En Ucuz Sefer

-

Konya - Eskişehir Arası Kaç Km

km

Konya - Eskişehir Arası Kaç Saat

5sa 1dk

Günlük Sefer Sayısı

4

En Çok Sefer Yapan Firma

Sefer Yapan Firma Sayısı

0


Konya Eskişehir Online Otobüs Bileti
Konya Eskişehir otobüs bileti, yerel ve ulusal birçok otobüs firması seçeneği ve en uygun fiyatlar ile seafoodplus.info'da! Birkaç kolay adımla biletinizi dakikalar içerisinde satın alabilir, hemen yolculuğa başlayabilirsiniz.

Online Otobüs Biletimi Nasıl Alabilirim?
Türkiye'nin her yerine en uygun otobüs biletlerini birkaç adımda kredi kartı veya banka kartınızla satın alabilirsiniz. Üstelik 12 aya kadar taksit ile ödeme seçeneğiniz de bulunuyor.

Arama motorumuz üzerinden Konya Eskişehir güzergahı için arama yapın, Konya - Eskişehir arası sefer düzenleyen otobüs firmaları, tüm sefer saatleri ve fiyatları listelenecektir. Ardından sizin için en uygun saat ve fiyatlı otobüs biletini kolayca satın alın! Biletiniz online olarak oluşturulacak, tarafınıza sms ve email yolu ile bilet bilgileriniz gönderilecektir.

Konya ve Eskişehir Şehirlerinde Ulaşım
Konya ve Eskişehir şehirlerindeki otogarları, otobüs firmalarının şubelerini ve şube telefonlarını seafoodplus.info’da bulabilirsiniz. Şehir içi ulaşım bilgileri için ilgili şehrin otogar sayfasını inceleyebilirsiniz. Konya Eskişehir seyahatinize başlamadan önce, Konya ve Eskişehir hakkında detaylı bilgilere göz gezdirmeyi unutmayın.

Neden seafoodplus.info?
seafoodplus.info, yılından bu yana kolay online bilet alma, güvenli ödeme sistemi ve bünyesinde yer alan ’den fazla otobüs firması ile birlikte her zaman ve her yerde yolcularının yanında!

İyi Yolculuklar Dileriz

Konya Eskişehir Otobüs Bileti

Ülkemiz gezilip görülecek yerler bakımından oldukça zengindir. Kimi yer tertemiz deniziyle, kimi eşsiz doğasıyla, kimi de tarihi eserler bakımından zenginliğiyle ilgi çekmektedir. Eskişehir de yemyeşil parklarıyla, zengin içeriğe sahip müzeleriyle, meşhur caddeleriyle ve tarihi yapılarıyla ziyaretçileri çekmektedir. Konya’dan da ya bu güzellikleri görmek ya da yakınlarını ziyaret etmek için yollara düşen birçok kişi vardır. Bu kişilerin çoğu otobüs seferlerini tercih etmekte yaklaşık 5 saatlik bir yolculuk sonrası Eskişehir’e ulaşmaktadır. Konya'da Eskişehir'e giden araçlar genellikle en kısa yol olan Bolvadin güzergahını kullanmakta ve yaklaşık kilometre yol katetmektedir. Bununla birlikte tatil dönemlerinde bu sürede değişiklikler görülebilmektedir. Ayrıca bu dönemlerde otobüslerde yer bulmak da zorlaşabileceği için biletleri erkenden almakta fayda vardır.

Eskişehir’e gelenler ve geliş amacı gezmek olanlar öncelikle Porsuk Çayı ve Adalar Bölgesi’ne gidebilirler. Çevrede bulunan cafelerde oturabilir, hava güzelse gondol ya da bot turu yapabilir, yine hava güzelse çimlere oturup manzaranın tadını çıkarabilirler. Ardından şehirde yer alan müzeleri gezebilir, parklarda zaman geçirebilir, camileri ziyaret edebilirler. Bir de tadılması gereken lezzetler vardır ki bunlardan bazıları çiğ börek, haşhaşlı çörek, balaban köfte ve met helvadır.

Konya Eskişehir arası sefer düzenleyen otobüs firmaları hangileridir?

Konya Eskişehir arası otobüs ile yolculuk kaç saat sürmektedir?

Konya Eskişehir arası otobüs ile seyahat ortalama 6 ile 7 saat arasında sürmektedir.

Konya Eskişehir Otobüs Bileti Fiyatları Ne Kadar?

Otobüs FirmasıOtobüs Bileti Fiyatı
Metro Turizm TL
Lüks Ereğli Turizm TL
Mersin Nur Turizm TL
Lüks Aksel Seyahat TL
Hatay CSR Turizm TL
Seç Turizm TL

FacebookTwitter

directions_bus
'den fazla
Otobüs Firması

lock
Güvenli Ödeme
(0 Komisyon)

done
Kolay ve hızlı bilet alma

event_busy
Online İptal Kolaylığı

Konya Eskişehir Otobüs Bileti

Konya Hakkında

Konya, evliyalar şehri ve insanlık tarihin ilk yerleşim birimlerinden bir tanesidir. tarihin akışından birçok medeniyete ev sahipliği yapmıştır. Konya aslından bir müze şehridir. Konya’da bulunan Akşehir, Beyşehir, Bozkır, Cihanbeyli, Çumra, Doğanhisar, Ereğli, Hadım, Ilgın, Kadınhanı, Karapınar, Seydişehir güzide ilçelerindendir. Konya yetiştirmiş olduğu büyük İslam alimleri ve evliyalar ile tanınır. Bunlardan en çok bilineni Mevlana’dır.

Şehirin yöresel lezzetleri su, sedirler, patlıcan bayıltan, patlıcan böğürmesi, lahana kapaması, yumurtalı kabak, ekşili kabak, cella, topalak köfte, etli ekmek, çullama, fırın kebabı, erişte çorbası, süt, tutmaç, arapaşı, tandır, mercimekli oğmaç, bamya ve taygadır. Konya’nın köylerinde ve ilçelerinde dokunmuş olan kilim ve halılar alınabilecek olan önemli hediyeliklerdir. Bunun yanı sıra Konya ve Mevlana’ya yönelik olan hediyelik eşyalarda bol miktarlarda ve her yerde bulunur. şehri ziyaret edip Mevlana Müzesini ve bulunan diğer müzeleri ziyaret etmeden, Aralık tarihinde yapılan Mevlana Anma Törenine katılmadan, kilim, halı ve keçelerden satın almadan, düğün yemeğini tatmadan, hanları, sarayları ve camileri ziyaret etmeden, Kilistrayı ve Çatalhöyük’ü ziyaret etmeden dönmemelisiniz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir