tutmayın beni imdb / ımdb top | funduszeue.info

Tutmayın Beni Imdb

tutmayın beni imdb

Anime Arşivi - Sayfa 16

anime
Shiinya Kazuya, bir gün genç kızları bir saldırgandan kurtarırken ölüp, kılıçlarla ve büyülerle dolu bir dünyaya reenkarne olur. Sonunda rüyaları gerçek olmuştur! Önceki hayatını ve dünyasını hatırlasa da, artık bir aristokratın üçüncü oğlu, Cain von Silford’dur. On beşinci doğum gününde, tanrıların koruması altına alınmak da Cain’in çok işine yarar. O kadar yetenekli ve güçlüdür ki, en karanlık zindanlara inerken, gerçek potansiyeli toplumdan saklamak zorunda kalır. Ve böylece, gençken bir çocuğa dönüşüp, kendi yaratmadığı ama bir gün yönetebileceği güzel bir krallıkta sıkışan Kazuya’nın, nihai isekai macerası başlar!
Diğer Adı : The Aristocrat's Otherworldly Adventure: Serving Gods Who Go Too Far
Yapım Yılı :
Tür : Anime, Aksiyon, Fantastik, Harem, Romantizm
Sonsuz ve sürekli büyüyen kar okyanusuyla örtülü bir dünya. İnsanlar, ya yeryüzünde devasa ağaçların kökleri çevresinde toplanmış şekilde, ya da gökyüzünde gezegenin atmosferine dağılmış halde hayatta kalmaya çalışıyorlardır. Gökyüzünden bir genç olan Kaina ve yeryüzünden bir genç kadın Liliha arasındaki tesadüfi karşılaşma dünyanın kaderini değiştirecek olaylar zincirinin başlamasına sebep olur.
Diğer Adı : Kaina of the Great Snow Sea
Yapım Yılı :
Tür : Anime, Fantastik
Tsukumogami, ruhlar veya "marebito" hatrı sayılır yaşlardaki nesneleri ele geçirip, fiziksel bir forma sahip olabilirler. Ruhları barışçıl bir şekilde kendi dünyalarına gönderen Saenome isimli bir klana ait olsa da, Hyouma Kunata bu ruhları hor görür, çünkü onun için oldukça değerli birisini elinden almışlardır. Onu bu nefretten kurtarmak için büyükbabası Hyouma'yı, altı "dost" tsukumogami'nin ustası olan kızın yanına, Botan Nagatsuki'ye gönderir.
Diğer Adı : Malevolent Spirits: Mononogatari
Yapım Yılı :
Tür : Anime, Aksiyon, Doğaüstü Güçler, Seinen
Lavi, Zemurya'nın kuzeybatısındaki en fakir bölge olan Kuzey Ambria'da doğmuştur. Ülkesini korumak ve bir zamanlar kahraman olan ancak Kuzey Ambria'ya ihanet eden büyükbabası Vlad'dan kendini ayırmak için kıtanın en büyük birliği olan Kuzey Jaegers'a katılır. Görevlerine olan bağlılığı sık sık kural ihlallerine neden olur ve bir gün, Kuzey Ambria için gizemli bir tehdit olan "İmparatorluk Kahramanı" hakkında bilgi toplamak için Erebonia'ya imkansız bir casusluk görevi için Martin, Iseria ve Talion ile bir takım kurması emredilir.
Diğer Adı : The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel - Northern War
Yapım Yılı :
Tür : Anime, Fantastik, Aksiyon
Herkes ülkeye zafer getiren en güçlü asker olan Buzbıçaklı Büyücüyü bilir ancak çok azı onu gerçek ismi olan Ray White ile tanır. Kanlı bir savaş atlattıktan sonra Ray, Arnold Akademisine kayıt olup daha önce hiç sahip olmadığı bir lüks olan normal bir hayat yaşama şansını elde etmeye hazırdır. Bu şansını kaybetmemek için Buzbıçaklı Büyücü namını bir sır olarak saklar ancak geçmişin izleri onun peşini henüz bırakmamıştır. Halktan gelen biri olduğu için dışlansa da Ray, gururlu ama nazik bir kişi olan Amelia Rose ile, kas kafalı biri olan Evy Armstrong ile ve utangaç bir kitap kurdu olan Elisa ile arkadaş olur. Ancak, akademi duvarlarında bir komplo baş kaldırmaya başlamıştır ve Ray de bu amaçları belirsiz olan casusu yakalamak ile görevlendirilmiştir. Yeni edindiği arkadaşlarını ve değer verdiği kişileri korumak için Ray, geçmişiyle yüzleşmesi bile de gerekse, elinden geleni yapacaktır.
Diğer Adı : The Iceblade Sorcerer Shall Rule the World
Yapım Yılı :
Tür : Anime, Aksiyon, Fantastik, Okul
Asahi Kashiwagi, ortalama bir lise öğrencisinin tipik hayatını yaşıyor. Tabii ta ki bir televizyon falcısının tahminlerinin birbiri ardına gerçekleştiği ve bir dizi riskli karşılaşmayla sonuçlanan o güne kadar! Kader beş güzel kızı Asahi'nin karşısına çıkarır ve çok geçmeden Asahi kendini bir değil, iki değil, beş aşk itirafı alırken bulur. Asahi'nin mükemmel aşkı bulmak için kalbini takip etmesi gerekecek. Yoksa aşk talihi fiyaskoyla sonuçlanabilir!
Diğer Adı : Love Flops
Yapım Yılı :
Tür : Anime, Romantizm, Komedi, Ecchi
Al Wayne, birinci sınıf bir çiftçi olmayı amaçlayarak tüm çiftçilik becerilerini geliştirip son seviyeye çıktı. Ancak çiftçilikte zirveye çıktıktan sonra, bazı sebeplerden dolayı hayatı da keskin bir şekilde değişti.
Diğer Adı : I've Somehow Gotten Stronger When I Improved My Farm-Related Skills.
Yapım Yılı :
Tür : Anime, Fantastik, Aksiyon, Macera
İblis Lordunun ordusunda olmasına rağmen büyü kullanamayan karanlık asker Dariel (kendisi 30 yaşında), beceriksiz olduğu için ordudan kovulmuştur. Önceki İblis Lordu tarafından yetiştirilen Dariel'e yeni İblis Lordunun pek de bir faydası yoktur. Ancak canavar saldırısına uğrayan bir köylü kızını kurtardıktan sonra köye davet edilen Dariel, düşündüğünden çok daha güçlü olabileceğini fark eder.
Diğer Adı : Chillin' in My 30s After Getting Fired From the Demon King's Army
Yapım Yılı :
Tür : Anime, Fantastik
Musashi ve Kojirou Kanemaki, ileride samuray olup iblis öldürme görevlerine gideceklerine dair birbirlerine söz verdiler. Fakat yıllar sonra halk, iblislere tapmaya başlamış, samurayları ise dışlamış ve kendilerinden uzakta tutmuşlardıfunduszeue.infosashi de haliyle samuray olma hayalini söylemekten korkmaya başlar. Kojirou ise çocukluk arkadaşına verdiği sözden döner. Ancak bir gün, Musashi'yi ölümün kıyısından kurtarır ve tüm düşünceleri değişmiştir. Kojirou hissettiği şeyden emin olmak amacıyla Musashi ile bir yolculuğa çıkar.
Yapım Yılı :
Tür : Anime, Aksiyon, Fantastik, Shounen
Birtakım ilginç olaylar sonucunda sıradan bir lise öğrencisi Hiro Yuuki, sanal gerçeklik rol yapma oyunu olan Kiwame Quest’i elde eder. Son teknoloji ile üretilen oyunun iddiası “aşırı gerçekçi” olduğu, müthiş grafiklerinden, NPC’lerin davranışları, sebzelerin kokusuna kadar ve hatta rüzgarın yüzünüzde oluşturduğu hisse kadar–her şeyin son kalite ustalık ile yapıldığıdır. Ama oyun birazcık fazla gerçekçi ve karışıktır. Kiwame Quest, on katrilyondan fazla flama içerir ve oyuncunun gerçek hayattaki fiziksel becerilerini oyuna yansıtır. Oyunda darbe almak can yakabilir ve kesiklerin iyileşmesi ise günler alır. Buradaki tek ödül başarı hissidir. Eğlencesine oynanmayacak, tarihin en stresli oyununu fethedin!
Diğer Adı : Full Dive: This Ultimate Next-Gen Full Dive RPG Is Even Shittier Than Real Life!
Yapım Yılı :
Tür : Anime, Fantastik, Oyun, Aksiyon, Komedi
9. sınıf öğrencisi Yusuke Yotsuya sıradan, arkadaşı olmayan bir çocuktur ve herhangi bir kulübe dahil olmadan yaşamaktadır. Fakat bir gün, sınıfındaki iki kız arkadaşıyla birlikte hayatta kalmak için mücadele etmelerinin gerektiği başka bir dünyaya gönderilirler. Yotsuya yalnızlığı tercih ettiğinden kafasına göre yaşamaya alışkındır, ama kahraman olması gereken bu dünyada o şekilde devam edebilecek mi?
Diğer Adı : I'm Standing on a Million Lives
Yapım Yılı :
Tür : Anime, Fantastik, Oyun, Aksiyon, Shounen, Dram
Yetiştiği köydeki insanların onu güçsüz görmesine rağmen, Lloyd her zaman gıpta ettiği başkentteki ''gerçek güç''ü keşfetmenin hayallerini kuran çömez bir maceracıdır. Hikaye, köyünden ayrılmasıyla başlar. Şöyle ki ayrıldığı köy ise dünyanın en tehlikeli zindanlarından birinin dibinde yer almaktadır. Lloyd kendini güçsüz olarak görse de yeni başlayan maceracılar için olan şehirde diğerleriyle olan arasındaki fark bu kadar mı ezici olur?
Diğer Adı : Suppose a Kid from the Last Dungeon Boonies moved to a starter town?
Yapım Yılı :
Tür : Anime, Fantastik, Macera
Saltherine Aldike ya da Sally, kırsaldaki küçük kalesinden sıkıldığı için maceraya atılmak isteyen parlak, neşeli bir prensestir. Bir gün bir dizi kötü iblis onun kapısını çalar ve Krallık'taki herkesin hayatını tehdit eder. Neyse ki bu canavarları gizemli 'Şeftali Gözü' ile öldüren Kibitsu Mikoto adlı yalnız bir gezgin tarafından kurtarılırlar. Dış dünyanın tehlikeleri karşısında sarsılan Sally, kendi yolculuğuna çıkmaya karar verir. Bu büyülü dünyanın kaderini belirleyecek bir olaylar zincirini harekete geçireceğinden ise henüz haberi yoktur.
Yapım Yılı :
Tür : Anime, Fantastik, Shounen
Dahi mucit Null, kız kardeşi Peta'yı trajik bir kazada kaybeder. Kederini bastırmak için kardeşiyle aynı karakteristik özellikleri taşıyan "Peta Robo" isimli bir robot icat eder. Ancak robot, Null'un beklediğinden daha farklıdır.
Yapım Yılı :
Tür : Anime, Bilim Kurgu, Komedi
Bir gün, konuşan kertenkele Sör Noi Crezant, üniversite öğrencisi Yuuhi Amamiya'ya yaklaşır. Crezant, hemen fantastik bir hikayeye başlar; güçlü büyücü Animus, dünyanın yörüngesinde yükselen devasa bir makine olan bisküvi çekiciyle dünyayı yok etmeye niyetlidir. Dünyanın tek umudu, prenses ve görevi prensesi koruyup Animus'u yenmek olan Canavar Şövalyeleri'dir. Yuuhi, Kertenkele Canavar Şövalyesi olarak seçilir ve şüphelerine rağmen kısa sürede büyücü tarafından yaratılan bir golemdan kendini savunmak durumunda kalır. Komşusu Prenses Asahina Samidare tarafından kurtarılır ve ona sadakat yemini eder. Ancak prensesin niyeti hiç de dünyayı kurtarmak falan değildir. Yuuhi'ye gerçek motivasyonunun, Animus'un dünyayı yok etmesini önlemek olduğunu ancak daha sonra gezegeni kendi eliyle yok edeceğini açıklar. İkili, Animus'un golemlarının saldırılarını savuşturmaya etmeye devam ederken, geride kalan Canavar Şövalyeler de yavaş yavaş bir araya gelir ve güçlerini kullanmayı öğrenir. Ama Yuuhi, yakınlaşmaya başladığı Asahina'nın planlarına uyup uymayacağına ya da dünyayı kurtarıp kurtarmayacağına kendisi karar vermek zorunda kalacaktır. Bu süreçte, gerçek benliğiyle yüzleşmeli ve sadakatinin gerçekte nerede yattığını belirlemeli.
Diğer Adı : Lucifer and the Biscuit Hammer
Yapım Yılı :
Tür : Anime, Aksiyon, Macera, Komedi, Dram, Psikolojik
Tarihte yer edinmiş en güçlü İblis Lordu olan Varvatos, artık kral statüsüyle yapabileceği her şeyi çoktan yaptığını düşünmüştür. Güçlü olduğundan dolayı da etrafında kimse kalmamış, bu yüzden basit bir ömrün hayalini düşlemeye başlamıştır. Bu amaç uğruna büyü gücünü sıradan biri olmak için ayarlamış ve 'Ard' ismiyle bir kez daha doğmuştur. Bu dünyada da insanların beklediği kadar güçlü olmamasıyla bir kez daha hayal kırıklığına uğramış olan Ard, pes etmeyerek amacını gerçekleştirmeye çalışır.
Diğer Adı : The Greatest Demon Lord Is Reborn as a Typical Nobody
Yapım Yılı :
Tür : Anime, Fantastik, Aksiyon
Noir, küçük bir soylunun oğlu ve adına dair bir iş teklifi dışında çok az şeye sahip—ki bu daha ilk gününe bile başlayamadan iptal oldu. Yine de nadir görülen bir özelliğe sahip: Yeteneği kullanmak ona korkunç baş ağrısı verse de, büyük bir bilgeye danışabiliyor! Geleceğinin ne getireceğini bilmemekle birlikte, nasıl ilerlemesi gerektiği konusunda bir iki tavsiye almak için bilgeye danışır. Bilge ise Noir'i içi nadir canavarlar ve büyülü eşyalarla dolup taşan gizli bir zindan'a yönlendirir. Kaderini değiştirecek kadar güçlü olana dek, Noir burada antrenman yapacak, deneyim ve zenginlik kazanacak.
Diğer Adı : The Hidden Dungeon Only I Can Enter
Yapım Yılı :
Tür : Anime, Fantastik, Aksiyon, Macera, Harem, Ecchi
"Şifa büyücüleri kendi başına savaşamaz."rnrnKeare, herkesin bildiği bu bilgi tarafından kısıtlandırıldı ve diğerleri tarafından defalarca istismara uğradı. Bir gün, şifa büyüsünün ötesinde yatan şeyi fark etti ve şifa büyücüsünün en güçlü sınıf olduğuna ikna oldu. Fakat bu potansiyeli fark ettiği zamana kadar, her şeyden mahrum edildi. Bu yüzden, dört yıl geri gitmek için dünyanın kendisine şifa büyüsü kullandı, her şeyi yeniden yapmaya karar funduszeue.info, eski hayatından bilgileri ve şifa büyüsünü kullanarak en güçlü olan bir şifa büyücüsünün, kahramanca hikayesidir.
Diğer Adı : Redo of Healer
Yapım Yılı :
Tür : Anime, Fantastik, Ecchi
Kimizuka Kimihiko adeta bir kriz mıknatısıdır. Suç mahallinde yakalanmaktan tutun da, uyuşturucu anlaşmalarına istemeden şahit olmasına kadar türlü türlü bela başından geçmiştir. Bu nedenle, oldukça sıradan geçen yolculuğunun aniden bir dedektife ihtiyaç duymasını gerektirecek acil durumlara girmesi hiç şaşırtıcı değildir. Ne yazık ki, beladan kaçınma girişimi, Siesta kod adlı ve gümüş saçlı güzel bir kız tarafından engellenir. Siesta kendisini bir dedektif olarak tanıtır ve Kimizuka’ya hiç sormadan asistanı olarak bir davanın içine sürükler. Onun en çılgın hayallerinin bile ötesinde olan dava, dünya çapında bir maceraya dönüşür. Hayatlarını tehlikeye atan ikili, suç örgütlerini devirerek, felaketleri önleyerek binlerce kişinin hayatını kurtarır. Ancak destansı maceraları üç yıl sonra Siesta’nın zamansız ölümüyle sona erer. Tüm bu olayların ardından sıradan bir lise hayatı yaşamaya karar veren Kimizuka, kaderinden kaçamayacaktır. Siesta ile esrarengiz bir benzerliğe sahip bir kız çıkagelerek huzurlu günlerini tekrar kargaşaya sürükler.
Diğer Adı : The Detective Is Already Dead
Yapım Yılı :
Tür : Anime, Romantizm, Komedi, Gizem, Dram
Hikaye, kalbini çalan bir ejderhadan intikam almak isteyen bir adamın yolculuğunu anlatıyor. Bu yolda, adam "Arisen" olarak hayata döndürülür. Bu aksiyon dolu macera animesi insanların yedi ölümcül günahını temsil eden iblislerin meydan okuduğu bir adam hakkında.
Yapım Yılı :
Tür : Anime, Fantastik, Aksiyon, Macera, Bilim Kurgu

Türk sinemasının güzel filmleri saymakla bitmez. IMDb tarafından en beğenilen 10 filmi sizin için derledik. İşte yeryüzündeki tüm ülkelerin ve tüm dönemlerin sinema ve televizyon filmleri, film yıldızları ve dizileri hakkında bilgiler barındıran çevrimiçi bir veri tabanı olan IMDb tarafından belirlenmiş en iyi yerli filmler!

Ah Güzel İstanbul!


‘’… Bilmem. Ama yaşıyoruz. İki kişiyiz. Ve birbirimizi seviyoruz. Korkma! Dünyada her zaman inanılacak sağlam şeyler bulunur.’’

Eski bir İstanbul beyefendisi olan Haşmet ve büyük şehre gelip şarkıcı olmak isteyen Ayşe’nin hikayesidir Ah Güzel İstanbul. Sadri Alışık’ın muhteşem oyunculuğu ve özlenen sesiyle anlam kattığı filmin her repliği ayrı güzelliktedir. IMDb siteleri üyeleri de bunu fark etmiş ki filme 10 üzerinden vermiştir.

Sevmek Zamanı


“Benim dünyama girmeye kalkma. Merhametsizce yıkarsın onu, resmin bana senin asla bakamayacağın kadar iyilikle bakıyor, ikinci kez baktığımda o insani bakışı bulamazsam diye korktum kafamı kaldırmaktan”

Özgün konusu ve psikolojik çözümlemelerle kendisi gibi bir filmin daha çekilmesinin kolay olmadığını düşündüğümüz Sevmek Zamanı, Metin Erksan imzalı bir filmdir. Yayınladığı dönemde pek ilgi çekmese de yurtdışında birçok ödülün sahibi olmuş bir filmdir. Boyacı Halil’in bir resme duyduğu hayranlıkla başlayan film, hüzünlü ve ilginç hikâyesiyle hem izleyenlerden hem de IMDb’de tarafınca çok sevildi. Puanı /10

Babam Ve Oğlum


“Baba! Yüreğim yangın yeri gibi biliyor musun? Gözü arkada kalmak böyle bir şey galiba. Kaç gündür onu itmek istiyorum bana sarılınca, beni sevmesin diye kaç gündür uğraşıyorum ama yapamıyorum”

Çağın Irmak’ın sessiz sedasız gösterime girip, büyük ilgiyle karşılaştı. Evini terk eden Sadık’ın ciğerlerindeki hastalık yüzünden az bir vakti kalmıştır. Küçük oğlu Deniz’i, tek başına bırakmamak için ailesinin yanına döner. Ancak bu dönüş göründüğü kadar kolay değildir. Evde onu kırgın, kızgın baba Hüseyin beklemektedir. Çetin Tekindor, Fikret Kuşkan, Hümeyra, Yetkin Dikinciler gibi birçok usta oyuncunun yer aldığı film çok sevildi. Öyle ki IMDb puanı 8,5/10!

Muhsin Bey


“Emmim yani Bitli Salman demişti ki, bu dünyada kimseye güvenme bir tek Muhsin Kanadıkırık’a güven.”

Naifliğin, yalnızlığın kendi içinde mutlu bir yaşantısı olan Muhsin Bey, Türk musikisine ve çiçeklerine düşkün, değerlerine bağlı bir ‘eski usül’ adamdır. 80’lerde hızla değişen şehire, köyden kente göçün getirdiği kültür erozyonuna yabancı ve ilkeleriyle yaşayan bir adam. Bir gün kaset çıkarmak için şehre gelmiş, yanık sesli türkücü Ali Nazik’le kesişir yolları ve tüm macera başlar. Yavuz Turgul filmin hem senaristi hem de yönetmenidir. Ayrıca defalarca belirttiği gibi Tugrul’un en sevdiği filmdir. Film eleştirmeler ve seyirciler tarafından da o kadar sevilmiş ki puanı 8,6/10

Selvi Boylum Al Yazmalım


“Sen gelmesen de ben beklerim. Ne olacak sanki cebimden mi gidiyor; canımdan gidiyor”

Konusunu anlatmaya gerek yok, kendisi çok sevilen bir film. Türkan Şoray’la, Kadir İnanır’ın en unutulmaz filmiydi desek, yanlış olmaz. Yönetmenliğini Atıf Yılmaz’ın yaptığı film, aslında çekimi sırasında birçok olaylara vesile olmuş çünkü kendisi filmin sonunda Asya’nın Cemşit yerine İlyas’ı seçmesinin gerektiğini söylemiş, yönetmen tabii ki kabul etmemiş. Öyle ki film yarıda kalmış. Araya avukatlar girmiş uzlaşma sağlanmış. İyi ki de uzlaşma sağlanmış ki unutulmaz bir film olmuş. Puanı tam 8,7/10!

Şabanoğlu Şaban


-Efendim. Kadifeden kesesi kahveden gelir sesi.

-Yaaa?

-Oturmuş kumar oynar.

-Aferin.

-Ah ciğerimin köşesi.

-Evet.

Efsane kadrosundan, komedi filmlerinin en güzel örneklerinden biri olduğundan uzun uzun bahsetmeye gerek yok. Her şeyiyle efsane bir filmdir Şabanoğlu Şaban. Filmin birçok sahnesi hala izlerken seyirciyi güldürüyor. IMDb filme 10 üzerinden tam puan vermiş.

Neşeli Günler


“En iyi jilet budur! Dünyanın bütün meşhurları bununla tıraş oluyor. İngiltere Kralı, rahmetli Başkan Kenedi, Taçsız Kral Pele, Bakenbauer, Kaleci Mıyer, Nadya Komanaçi, Bricit Bardo, Fenerbahçeli Cemil! Hepsi şöhretini bu bıçağa borçludurlar…”

Önce şunu soralım, turşu limondan mı yapılır sirkeden mi? Filme dair en kilit noktadır. Kazım Efendi ve Saadet Hanım sadece bir turşu için evliliklerini bitirir, evlerini ayırırlar. 6 çocuğunu kendi arasında paylaşan Kazım Efendi ve Saadet Hanım kardeşlerin bir araya gelmesi sonucunda tekrar bir araya gelirler. Film o kadar sevildi ki ne zaman yayınlansa herkesi ekran başına toparlar. Film IMDb’den tam /10 !

Süt Kardeşler!


– Gülyabani diye bir şey yoktur.

+ Evet yoktur!

– Ama olabilir de…

+ Evet, olabilir de!

Filmin bir yıldızı da Gülyabani’dir aslında. Süt Kardeşler sadece bir film değil, çocukluk günlerinin en güzel hatıralarıdır. Ertem Eğilmez’in yönetmenliğini yaptığı filmin senaryosu da Neşeli Günler, Gülen Gözler, Aile Şerefi ve Canım Kardeşim gibi filmlerin senaristi Sadık Şendil’e ait. Filmin ne kadar sevildiğini anlatmaya gerek yok, puanı 10 üzerinden 9!

Tosun Paşa


– Bırakın, tutmayın beni!

– Bırakın, tutmayın küçük enişteyi, salıverin gitsin…

Seferoğulları mısın Tellioğulları mı? Peki ya Yeşil Vadi? Her şey bir yana listedeki üçüncü Kemal Sunal filmi! Buradan kendisine teşekkür ediyoruz bu güzel filmleri bize kattığı için! Filmin değeri bilinmiş ki puanı 10 üzerinden 9,1!

Hababam Sınıfı


Müfettiş: Adın ne?

Şaban: Hz Ebubekir!

Müfettiş: Oğlum adın ne diye sordum!

Şaban: Hee Hz Şaban.

Müfettiş: Otur yerine!

Müfettiş: Kaç yaşındasın?

Güdük: !

Müfettiş: Roma’yı kim yaktı?

Güdük: Anamız!

Müfettiş: Senin anan kim?

Güdük: Kanuni Sultan Süleyman.

Müfettiş: İlk halife kimdir?

Güdük: İmparator Neron!

Unutulmaz serinin başlangıcı Hababam Sınıfı en çok beğenilen yerli film listemizde birinci sırada yer alıyor! Gerekse müzikleri, gerekse senaryosu gerekse de muhteşem kadrosu her bir puanı hak ediyor. Filmin puanı 10 üzerinden tamı tamına 9,4!

Tutmayin Beni

Review

Kid Safe Mall Cop

Okay, this is not an academy award winner, but if you want a little fun with your kids on a rainy weekend, take an hour and 45 minutes and watch this silly show. It has a few laughs, silly situations, and a likeable protagonist. Bala Atabek played her role well. Again, it's not intended to be a serious drama, so go in with that in mind. There is quite a bit of "potty" humor and cartoonish violence, but otherwise it is pretty harmless for children . It is very adolescent and sometimes a little offensive (like how many times they described this poor lady as "fat") but I personally must be an overgrown kid because I was entertained non the less.

Suggest an edit or add missing content

Tutmayin Beni ()

By what name was Tutmayin Beni () officially released in Canada in English?

Answer

Edit page

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası