vestel 50u9500 50 127 ekran 4k uhd smart tv / Vestel 50U9500 50" 4K SMART TV : Amazon.com.tr: Elektronik

Vestel 50u9500 50 127 Ekran 4k Uhd Smart Tv

vestel 50u9500 50 127 ekran 4k uhd smart tv

Vestel 50U9500 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Yorumları


(Vestel 50U9500 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV)

Hepsiburada aracılığıyla

ürün anlatıldığı gibi garanti süresi 3 yıl yazılmış servis 2 yıl olaracağı söyledi bayiden alınmadığı için 2 yılmış

e**** k********

Hepsiburada aracılığıyla

Made in TÜRKİYE . I LOVE YOU VESTEL

musa k******

Hepsiburada aracılığıyla

Beklediğimden iyi çıktı iyiki de Vestel almışım

G****** K*****

Hepsiburada aracılığıyla

Güzel ürün iyi servis

A********* S****

Hepsiburada aracılığıyla

Iyi ki almışım. Çok memnunum.

Ö**** P*****

Hepsiburada aracılığıyla

Teşekkürler

a** k********

Gittigidiyor aracılığıyla

Hepsiburada aracılığıyla

Ürün çok iyi sipariş ettikten birgün sonra vestel ekibi ile geldi ve kuruldu çok güzel görüntüsü var netflix de çok güzel film izleniyor.

d**** E***

Hepsiburada aracılığıyla

TV tam bir F/P ürünü, tüm özellikleri stabil bir şekilde calişıyor, ithal ürünlere boşa 1500 ile 2000 TL fazla vermeye gerek yok Vestel en az onlar kadar kaliteli ,biz memnun kaldık, iyiki almışız. Panel VA panel mat, renkler canlı 4k mükemmel daha önce Panasonic kullanan biri olarak yazıyorum, kurulum çok hızlı aldığım akşamın sabahında beni arayıp TV yi getirip kumak için randevu istediler 2. Gün kuruldu, müşteri hizmetleri ilgili, TV alacaklara tavsiye ederim 2 aylık araştırmam sonucu bu TV de karar kıldım, aradığınız tüm özellikler fazlasıyla mevcut.

M**** K******

Hepsiburada aracılığıyla

Gittigidiyor aracılığıyla

Hepsiburada aracılığıyla

kalite vestelin yerli malı yurdun malı hizmet HEPSİ BURADA emeği geçen herkese teşekürler iyiki varsınız.

m**** t*****

Hepsiburada aracılığıyla

Hızlı bi şekilde teslimat yapıldı. Vestel yetkili servisi de çok ilgiliydi. İyi ki 1000-1500 tl fazla verip farklı bir marka tercih etmemişim görüntü kalitesinden, ses kalitesinden de oldukça memnunuz.

Nihal E*******

Hepsiburada aracılığıyla

Hepsiburada aracılığıyla

Ürün çok güzel sorunsu bir şekilde elime ulaştı ancak içinden fatura cikmadi. Vestel servisi sağolsun yinede kurulumunu yaptı.

A********* Ö****

Hepsiburada aracılığıyla

Güzel ürün. Fiyat performans ürünü. Kanal geçişleri normal. Biraz daha hızlı olsaydı iyi olurdu.

H****** G****

Hepsiburada aracılığıyla

Mükemmel biz ailece vestelciyiz yurdumun ürünü milli ve yerli kısaca çok memnunuz.

Muammer Y******

Hepsiburada aracılığıyla

Urun vestel servis vasıtası ile geldi. Kurulumu vestel servisi yaptı. Tavsiye ederim

A** A********

Hepsiburada aracılığıyla

Görüntü kalitesi özellikleri vs ihtiyaç karşılıyor. Tek eleştirim kanal değiştirirken bekleme süresi uzun bizce

b**** c**********

Hepsiburada aracılığıyla

Özellikler çok iyi diğer markalara fazla para verme ye gerek yok.

a********* ş****

Vestel 50U9500 50'' 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV











Özellikler

-Model Yılı: 2019

-Tarayıcı Çözünürlüğü: 4K

-Ekran Teknolojisi: LED-Ekran Boyutu: 50 inç

-Ekran Çözünürlüğü: 4K Ultra HD

-Maks. Dikey Çözünürlük: 2160 pixels

-Ambilight: Yok

-Curved (Kavisli): Hayır

-Çözünürlük (Piksel):3840 x 2160

-Çözünürlük: 4K Ultra HD

-Dahili Uydu Alıcı: Var

-Ekran Ebatı: 50 inç / 127 cm

-Ekran Formatı: 16:9

-Giriş / Çıkış Portları: USB

-Görüntü Teknolojisi:LED

-HDMI Girişleri: 3

-Model Yılı: 2019

-Renk: Siyah

-Scart: Yok

-Smart TV: Var

-Wi-Fi: Var

50" Smart 4K Ultra HD TV 50U9500

Netflix

Dizi ve film platformları sayesinde seyir keyfi, günümüzde televizyonları aşarak bambaşka bir noktaya geldi. Öyle ki önceden uydu alıcıları ile yalnızca televizyon kanallarında karşılaşılan on binlerce program; artık internet bağlantısı ile cep telefonları, tabletler ve bilgisayarlar üzerinden her an her yerde izlenebiliyor. Bu dizi ve film platformları arasında tüm dünyada en çok dikkat çekeni ise şüphesiz Netflix! Onun sayesinde dizi ve filmleri yüksek kalitede izleyebilirken, yeni nesil ve yaratıcı birçok yapım da milyonlara ulaşıyor. Ancak evinizin koltuğunda, karşınızda televizyon varken yapılan seyir keyfinin yeri başka! Akıllı TV’nizde yer alan Netflix uygulaması sayesinde, ilgiyle takip ettiğiniz tüm yapımlar artık koltuğunuzun karşısında sizi bekliyor.

DTS

Digital Theatre Systems’ın kısaltması olan ve dijital sinema sistemleri anlamına gelen DTS, sinema salonlarındaki profesyonel ses deneyimini evinize taşınıyor. 48 Hertz’lik ses hızına kadar destekleyen yüksek tanımlamalı ses kodeki DTS, birçok surround ses kanalını gerçekçi şekilde duymanıza imkan tanıyor. Farklı ses kanallarını 5.1’e kadar karıştırabilen ve iki kanallı sesleri de destekleyen bu sistem sayesinde tüm sesler, yüksek bit hızında ve tüm tınılarıyla size ulaşıyor. DTS sistemini kullanan çeşitli filmleri ve programları televizyonunuz aracılığıyla izlemek istediğinizde artık “desteklenmeyen ses” gibi uyarılar tarihe gömülüyor. İşte şimdi odanızı bir sinema salonuna çevirmenin tadını çıkarma vakti!

Dolby Vision

İki statik ve üç dinamik olmak üzere ayrılan HDR sınıflandırması içinde yer alan Dolby Vision dinamik formatı, görüntü kalitesi anlamında en yüksek deneyimi sunuyor. Sinema kalitesini televizyon ekranına sığdıran Dolby Vision formatı sayesinde, genel resim kalitesinde gözle görülür bir nitelik artışı oluyor. Dolby Labs tarafından geliştirilen bu format ile izlediğiniz her kare, detayları daha iyi görebilmeniz adına farklı bir ayara sahip oluyor. Sürekli farklı renk ve ışık ayarlamaları ile her sahneyi en çarpıcı şekliyle izlemenizi sağlayan Dolby Vision; 12 bit’lik renk tanımlaması ve 10000 nit seviyesinde parlaklık sunması sayesinde, size TV seyrinden daha fazlasını yaşatıyor.

Dahili Wi-Fi

Kablosuz internet çıktığı günden bu yana hayatımızdaki teknolojiler büyük bir değişim geçirdi. Öyle ki ev veya iş yerlerine internet bağlanması için bir zamanlar gerekli olan sabit telefonlar da geride kaldı. Tüm teknolojilerin mobilize olmaya başladığı günümüzde, kablosuz internete herhangi bir aparat kullanmadan bağlanmak artık yalnızca akıllı telefonlara mahsus değil. Artık televizyonlar da bu ayrıcalığa dahil oluyor. Üstelik ekstra kabloları ve adaptörleri unutmanın zamanı çoktan geldi! Dahili Wi-Fi özelliği sayesinde televizyonunuz, harici başka bir cihaza ihtiyaç duymadan kablosuz ağlara kolaylıkla bağlanabiliyor. Size de yalnızca televizyonunuzun ayarlar kısmından Wi-Fi şifresini girerek, internette dilediğiniz gibi sörf yapmak kalıyor

Bluetooth

Radyo frekansı aracılığıyla cihazların ve çevresindeki birimlerin birbiriyle iletişimini sağlayan bluetooth, icadından bugüne teknolojinin insan yaşamına kattığı en önemli artılardan biri olmayı sürdürüyor. Kablo bağlantısını ortadan kaldıran bluetooth ile cihazlardaki tüm veriler, herhangi bir somut kanal gerekmeksizin paylaşılabiliyor. Ancak bu teknoloji, artık telefonlar ve bilgisayarlarla sınırlı kalmayıp televizyonunuzda da hayat buluyor. Bluetooth özelliği bulunan ses cihazlarını ve uzaktan kumandaları da televizyonunuzla eşleştirerek, TV keyfinizi ikiye katlamak mümkün oluyor. Ayrıca farklı cihazlarda yer alan içerikler, bluetooth ile televizyon ekranına yansıtılabiliyor.

Pixellence

Televizyonunuzdaki görüntüleri gerçekle ayırt edemeyeceğiniz yepyeni bir TV deneyimine ne dersiniz? Yerli üretimin gururu Vestel tarafından geliştirilen Pixellence teknolojisiyle tanışmaya hazır olun! Vestel’in patentli görüntü işleme teknolojisi Pixellence, televizyonunuzdaki görüntüleri çok daha yüksek kalitede izlemenize olanak sağlıyor. “Pixel” ve “excellence” (mükemmellik) kelimelerinin bir araya gelmesiyle oluşan Pixellence, teknolojinin sunduğu kusursuz görüntüleme imkanlarının en somut örneklerinden birini teşkil ediyor. Renk İyileştirme Algoritması'yla görüntüdeki renk bilgisini algılayıp en üst seviyeye ulaştıran Pixellence, çok daha canlı ve doğal renklerle seyir keyfinizi taçlandırıyor. Bu teknoloji, renk yoğunluğunun yanı sıra Kontrast İyileştirme Algoritması sayesinde de görüntülerin kalitesini üst düzeye yükseltiyor.

SMART TV

Akıllı, Keyifli, Zengin

Standart bir televizyon ötesinde, birbirinden farklı içerik alternatifleri sunan Vestel Smart TV evde geçirdiğiniz zamanı daha eğlenceli hale getirir.



PC Girişi

PC girişi sayesinde televizyonunuzu aynı zamanda bilgisayar monitörü olarak da kullanabilirsiniz.

Dahili Wi-Fi

Başka bir cihaz bağlantısına ihtiyaç duymadan, televizyonunuzdan internete kablosuz olarak kolayca bağlanabilirsiniz.

İnternet Tarayıcısı

Vestel Smart TV’niz üzerinden internet tarayıcısı ile istediğiniz websitesini ziyaret edebilirsiniz.

Vestel Smart Center

Vestel Smart Center, Vestel Smart TV’lerle uyumlu bir tablet ve akıllı telefon uygulamasıdır. Bu uygulama ile, fotoğraf, müzik veya videolarınızı televizyondan mobil cihazınıza ya da mobil cihazınızdan televizyonunuza aktarabilir, mobil cihazınızı kumanda gibi kullanarak tüm televizyon fonksiyonlarını kontrol edebilirsiniz. Vestel Smart Center’ın akıllı Rehber fonksiyonu size TV deneyiminizi bir üst seviyeye taşırsınız.


Vestel 50U9500 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV


En Ucuz Fiyatlar

  • Vestel 50U9500 50'' 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV

    Vestel 50U9500 50'' 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV 2022-06-17T18:12:36Z 4.158,6 TL

    4.158,58 TL Mağazaya Git ›

  • Vestel 50U9500 50" 4K Ultra HD Smart LED TV

    Vestel 50U9500 50" 4K Ultra HD Smart LED TV 2022-06-14T23:21:22Z 6.345,0 TL

    6.345,00 TL Mağazaya Git ›

  • VESTEL 50U9500 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV

    ücretsiz kargo

    VESTEL 50U9500 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV 2022-05-30T13:25:14Z 6.457,9 TL

    6.457,92 TL Mağazaya Git ›

  • Vestel 50U9500 50" 4K UHD Smart LED TV

    Vestel 50U9500 50" 4K UHD Smart LED TV 2022-06-15T17:05:23Z 6.565,5 TL

    6.565,45 TL Mağazaya Git ›

  • Vestel 50U9500 50" 4K Ultra HD Smart LED TV

    Vestel 50U9500 50" 4K Ultra HD Smart LED TV 2022-05-29T11:02:40Z 6.600,0 TL

    6.599,99 TL Mağazaya Git ›

  • Vestel 50U9500 50" 4K Ultra HD Smart LED TV

    Vestel 50U9500 50" 4K Ultra HD Smart LED TV 2022-06-03T17:23:44Z 6.749,0 TL

    6.749,00 TL Mağazaya Git ›

  • Vestel 50U9500 50" 4K Ultra HD Smart LED TV

    Vestel 50U9500 50" 4K Ultra HD Smart LED TV 2022-05-28T16:59:25Z 6.749,0 TL

    6.749,00 TL Mağazaya Git ›

  • Vestel 50U9500 50" 4K Ultra HD Smart LED TV

    Vestel 50U9500 50" 4K Ultra HD Smart LED TV 2022-06-08T23:21:25Z 6.749,0 TL

    6.749,00 TL Mağazaya Git ›

  • VESTEL 50U9500 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K Ultra HD LED TV

    VESTEL 50U9500 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K Ultra HD LED TV 2022-06-17T18:23:13Z 6.749,0 TL

    6.749,00 TL Mağazaya Git ›

  • Vestel 50U9500 50" 4K Ultra HD Smart LED TV

    Vestel 50U9500 50" 4K Ultra HD Smart LED TV 2022-06-17T18:10:31Z 6.798,0 TL

    6.798,00 TL Mağazaya Git ›

Genel Bakış

  • EKRAN ÇEŞİDİ
  • EKRAN TİPİ
  • EKRAN BOYUTU
  • ÇÖZÜNÜRLÜK
  • HD DESTEĞİ
  • HDMI PORTU
  • ENERJİ TÜKETİM SINIFI
  • USB PORT

Vestel 50U9500 50" 4K SMART TV [Enerji Sınıfı G]

Pixellence Pro

Vestel’in patentli görüntü iyileştirme teknolojisi Pixellence, Pixellence Pro ile yepyeni bir boyut kazanıyor. Üstün seyir deneyimi sunan çok sayıda görüntü kalitesi iyileştirme algoritması, Pixellence Pro özellikli TV'lerde bir araya geliyor. Pixellence Pro teknolojisinde Super Resolution, Micro Dimming ve MEMC özellikleri de mevcut Pixellence algoritmalarına entegre ediliyor. Böylece ekranınızdaki görüntüler çok daha gerçekçi ve üst düzey kaliteye ulaşıyor.

OTT İçerikler

Dizi ve film platformları sayesinde seyir keyfi, günümüzde televizyonları aşarak bambaşka bir noktaya geldi. Öyle ki önceden uydu alıcıları ile yalnızca televizyon kanallarında karşılaşılan on binlerce program; artık internet bağlantısı ile cep telefonları, tabletler ve bilgisayarlar üzerinden her an her yerde izlenebiliyor. Bu dizi ve film platformları arasında tüm dünyada en çok dikkat çekeni ise şüphesiz Netflix! Onun sayesinde dizi ve filmleri yüksek kalitede izleyebilirken, yeni nesil ve yaratıcı birçok yapım da milyonlara ulaşıyor. Ancak evinizin koltuğunda, karşınızda televizyon varken yapılan seyir keyfinin yeri başka! Akıllı TV’nizde yer alan Netflix uygulaması sayesinde, ilgiyle takip ettiğiniz tüm yapımlar artık koltuğunuzun karşısında sizi bekliyor.

DTS

Digital Theatre Systems’ın kısaltması olan ve dijital sinema sistemleri anlamına gelen DTS, sinema salonlarındaki profesyonel ses deneyimini evinize taşınıyor. 48 Hertz’lik ses hızına kadar destekleyen yüksek tanımlamalı ses kodeki DTS, birçok surround ses kanalını gerçekçi şekilde duymanıza imkan tanıyor. Farklı ses kanallarını 5.1’e kadar karıştırabilen ve iki kanallı sesleri de destekleyen bu sistem sayesinde tüm sesler, yüksek bit hızında ve tüm tınılarıyla size ulaşıyor. DTS sistemini kullanan çeşitli filmleri ve programları televizyonunuz aracılığıyla izlemek istediğinizde artık “desteklenmeyen ses” gibi uyarılar tarihe gömülüyor. İşte şimdi odanızı bir sinema salonuna çevirmenin tadını çıkarma vakti!

Dolby Vision

İki statik ve üç dinamik olmak üzere ayrılan HDR sınıflandırması içinde yer alan Dolby Vision dinamik formatı, görüntü kalitesi anlamında en yüksek deneyimi sunuyor. Sinema kalitesini televizyon ekranına sığdıran Dolby Vision formatı sayesinde, genel resim kalitesinde gözle görülür bir nitelik artışı oluyor. Dolby Labs tarafından geliştirilen bu format ile izlediğiniz her kare, detayları daha iyi görebilmeniz adına farklı bir ayara sahip oluyor. Sürekli farklı renk ve ışık ayarlamaları ile her sahneyi en çarpıcı şekliyle izlemenizi sağlayan Dolby Vision; 12 bit’lik renk tanımlaması ve 10000 nit seviyesinde parlaklık sunması sayesinde, size TV seyrinden daha fazlasını yaşatıyor.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası