çiçek tuz / Sivas Kaynak Tuzu 5 Kg - funduszeue.info

Çiçek Tuz

çiçek tuz

Özel Sivas Kaynak Tuzu Çiçek Tuz-5 kg

Bu ürün kişi
tarafından incelendi

X

kmk®

Tuz Elde Etme Yöntemleri

Buharlaştırma Yöntemi: Deniz suyundan tuz elde edilebilmesi için buharlaşmanın yağış miktarına oranla daha yüksek olduğu iklim koşulları funduszeue.info suyun son işlem havuzun zemininde konsantre hale gelip kristalize olabilmesi için öncesinde bağlantılı havuzlarda buharlaştırılma işlemleri yapılır.

Açık Tava Yöntemi: Ilıman iklim kuşaklarında tuz elde etmek için kullanılan en geleneksel yöntemlerden biri de açık tava yöfunduszeue.info yöntem,tuzlu suyun geniş ve çok derin olmayan tavalarda ısıtılması yolu ile tuz elde edilmesi işfunduszeue.info yöntemin geçmişi tarih öncesi dönemlere dayanmakla beraber ;tuzlu suyu ısıtmak için bir seramik türevi olan briquetage veya kurşundan yapılan tavalar kullanılmıştıfunduszeue.info sonraki dönemlerde ise bu tavaların yerini demir tavaların aldığı görüfunduszeue.info tavaların kullanılmaya başlandığı bu dönemin ,tuzlu su ısıtma amaçlı kullanılan odunun yerini kömürün aldığı döneme rastladığı da anlaşılmaktadır.

Kapalı Tava Vakum Yöntemi: Açık tava yöntemi yerine kullanılmaya başlanan kapalı tava yönteminde, vakum pompası sayesinde buharlaştırılan tuzlu sudan tuz elde edilmektedir.

Sağlığınız İçin Üretiyoruz

    Doğal Kaynak Tuzlarının İnsan Sağlığına Olan Olumlu Etkileri Bilimsel Olarak Kanıtlanmış Olup

    Devamını Oku

    Tüm Tesisimizi Gezebilir, Üretim Aşamalarını Gözlemleyebilirsiniz

    Tesisimiz

    Tamamen Doğal Yollardan Üretilen Sivas Kaynak Çiçek Tuzun Düzevli Olarak Kalite Kontrol Testleri Yapılmakta

    Devamını Oku

    Neden Kaynak Tuzu?

    Doğal Kaynak Tuzunu Tercih Etmemizi Gerektiren 6 Sebep

    % Doğaldır

    Kaynak Tuzları Tamamen Doğal Yollardan Elde Edilen Bir Tuzdur.

    Katkısız

    Kaynak Çiçek Tuzlarımız Hiçbir Katkı Maddesi İçermez.

    Sağlığa Faydalı

    Ödemlere, Böbrek Sorunlarına ve Hipertansiyona Sebep Olmaz

    Rengi Doğallığından

    İçerisinde Beyazlatıcı Kimyasallar Kesinlikle Bulunmamaktadır

    Rafine Edilmemiş

    Tamamen Doğal Yollardan Kristalize Olmaktadır.

    ve Lezzetli

    İçerdiği minerallerden dolayı daha lezzetli ve etkilidir.

    Neden Kaynak Çiçek Tuz ???

    Kaynak Çiçek Tuzu Seçmeniz Siçin 6 Sebep

    Bize Göre Neden Kaynak Tuzu Kullanmalıyız;

    Sizlere kısaca tuz Üretim şekilleri hakında bilgi vermek isterim,Suyun tuzluluk değerini bome metre ile ölçeriz su 0 tuzlulukla 24 bome tuzluluk arsında değişir. 25 bome de sudaki tuz kristalleri ağırlaşır ve çöker. Türk iyede Tuz 4 şekilde üretilir.

    1 Deniz Tuzu: Denizlerden alınan 4 bomelik tuzlu su, pompalarla büyük havuzlarda yıllarca bekletilir 24 bomeden sonra çökertme havuzlarına alınır ve buradan toplanır.Türkiyede Ege bölgesinde deniz tuzu üfunduszeue.info denize insan cesdinden tutunda her türlü ağır metalli sanayi atığı atılmaktadır buradan elde edeceğimiz tuzu sizin taktirlerinize bırakıyoruz.

    2 Göl Tuzu: Ülkemizde Tuz gölünden üretilir bomesi bahar aylarında 13 bome olan göl eylül ayı ile 24 bomeyi bulur ve çökerme işlemi ile hasat başfunduszeue.info tuz gölüne çevredeki 'e yakın yerleşim yerlerinin her türlü atığı karışmakta ,İnsanlar üzerinde gezmekte ,Filimler çekilmekte ve doğal gazımızı dahi oraya depolamayı düşünmekteyiz kalitesini takdirlerinize bırakıfunduszeue.info iki üretimle Türkiyenin %80 Tuz ihtiyacını karşıladığı gibi dünyayada bu tuzumuzu ihraç etmekteyiz hem daha ucuz hemde ülke ekonomisine katkısı büyüktür

    3 Kaya Tuzu: Dünya olşurken 3. Jeolojik dönemde kıtalar oluşur, dünyada bazı kıtalar yükselip bazı kıtalar alçalırken dağ içlerinde tuz kütleleri oluşmuştur insan oğlu yıllar sonra bu tuz kaynaklarına tesadüfen veya araştırıken ulaşmış ve işletmeye açmıştır. Kaya tuzu işletmeciliği 2 türlü yapılır;

    funduszeue.info Dinamitle patlatılan tuzlar iş makineleri ile taşınır ve halka olduğu gibi kütleler halinde satılır. Genelde Hayvancılıkta veya karla mücadelede kullanılır bu kütlelerin içinde tuz ile birlikte tuz olmayan (kil –taş vb.) madenlerde karışır, bunlardan saf ve saydam tuz kitleleri az olmakla beraber çıkar insanlar bu kısmını da gıdalarında kullanırlar.

    funduszeue.info ise kaya tuzu eritilir tuzlu su çözeltisi haline getirilir ve Tam rafine tesislerde tekrardan tuz haline getirilir. Bu üretim ülkemizde Çankırı da yapılmaktadır ve kaliteli tuz elde edilmektedir.

    4 Kaynak Tuzu: Tatlı yer altı suları dağın altındaki kaya tuzuna rastlayıp kaya tuzunu eritip tuzlu su haline gelerek yer yüzüne çıkar veya sondaj araması sonucu tuzlu su kaynağına rastlanır, pompalar ile suyu önce dinlenme havuzlarına alınır mevsime göre haziran ayında kristalize havuzların bakımı ve temizliği yapılır dinlenmiş tuzlu su az miktarda havuzlara verilir ve güneş ile ısınan sudaki ham su buharlaşır ve tuz kristalleri çöker ve her hafta ahşap sıyırgılar ile toplanır .Kaynak Tuzlaları Türkiye de İç Anayolunun Doğusunda ve Doğu Anadolu da bulunur . Bu işletmeler Türkiye'nin tuz ihtiyacının % 1 ni karşılayıp genelde bölgesel ihtiyaçlarını karşılar.

    Neden Kaynak Tuzu: Tuzlu suyun yeryüzüne çıkana kadar geçtiği katmanlarda damıtılarak ,süzülerek gelmesi. Tatlı suların taşıdığı yararlı mineraller, Kaynak tuzlarında 80 ne yakın mineral bulunur ,Tuz dinlendirme ve tuz kristalize havuzlarının ayrı olması ,tuzlu suyun dinlendirme havuzlarında en az 6 ay bekletilmesi ile bazı istenmeyen madenlerin burada çökertilmesi ,hiçbir kimyasal veya ağır metalli atıkların karışmaması,bu işletmelerin şehirden ve yerleşim yerlerinden,çevre yollarından ,egzoz dumanından uzak olması,Hayvan veya insan atığının kesinlikle karışmaması,Bizim Firmamız için kaynaktan çıkan tuzlu suyun bome sinin 24 Bome olup en kaliteli tuzlu su saflığında olmasından,Her hafta çekim yapıldığından tuzun asit oranı düşük olup serleşmeyip, yumuşak ve tatlı olması.% Doğal olması ve hiçbir işlemden geçmeden paketlenip sizlere ulaşmasından Kaynak Tuzlarını tercih etmeliyiz.

    İnsanoğlu yaşadığı dünyayı sanayileşmek için hızla bozmakta bu bozulmuşluk her sektörü bozduğu gibi gıda sektörünü de olumsuz funduszeue.infoar bu bozulmuşluğa karşı Doğal olana,Sağlıklı olana yöfunduszeue.info Tuzları da doğalığını-saflığını korumayı başarmış ender ürünlerdendir.

    Bilgi Bankası

    Kaynak Tuzu Nedir?

    Nasıl Üretilir?

    İklim şartlarına bağlı olarak değişmekle birlikte, genel olarak Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında Sivas Kaynak Çiçek Tuz Tuzlalarımızda, tuzlu su 7–8 metre derinliğinde elektrikli motopomplarla kuyudan çıkartılarak, Tuzlu Su Toplama Havuzlarına alınarak doğal ortamda dinlendirilir. Daha sonra havuzdaki kaynak tuzlu suyun, güneş enerjisi ve rüzgâr etkisiyle içindeki tatlı suyun buharlaşması gerçekleşir. İçindeki tatlı suyun buharlaşmasıyla, geride kalan Bome Derecesi (Tuzluluk Derecesi/Oranı) yüksek kaynak su, mermer ve taştan yapılmış Kristalize (Tuz Toplama Havuzları) Göllere verilerek Tuzun Kristalleşmesi sağlanır. Hava koşullarına bağlı olarak 3–4 günde bir tahta küreklerle kristalleşen tuz taneleri tuzlu su ile yıkanarak toplanır. Havuz kenarında toplanan tuza hiçbir katkı maddesi ilave edilmeden, üretildiği şekliyle doğal olarak Sivas Kaynak Çiçek Tuz Tuzlamızda ambalajlanmak suretiyle satışa sunulmaktadır.

    Faydaları Nelerdir?

    Sağlıklı bir yaşam için insan vücudunun ihtiyaç duyduğu günlük Sodyum miligramdır. Bununda günlük yaklaşık 5 gram tuzla karşılanabileceği bilinmektedir. Bu husustaki uzmanlar ve diyetisyenler insan vücudunun günlük tuz ihtiyacının 2 ile 5 gram arasında değişmekte olduğunu belirtmektedirler. Tuz ihtiyacımızın özellikle yaz aylarında aşırı terleme nedeniyle daha da artacağı da unutulmamalıdıfunduszeue.infoğal tuzun %84'ü sodyum klorür; geri kalan %16'lık bölümünü lityum, fosfor, selenyum, magnezyum, kalsiyum, vanadyum gibi doğal mineraller oluşturuyor. Doğada bulunan 94 elementten soy gazlar hariç tüm elementler (84 element) doğal tuz kristalinde mevcut. İnsan bedeni de tuz gibi 84 elementten oluşmakta. Yani doğal tuz mineral ihtiyaçlarımızın tamamını sağlıyor! İşin kötü yanı doğal tuz dışında bazı doğal mineralleri alacağımız doğru dürüst bir kaynak yok. Bu mineraller kaynak suyu ve maden sularında da bulunuyorlar ve sağlığımız için çok önemli.

    Tuz Yönetmeliği

    Sofra ve Gıda Sanayii Tuz Tebliği
    Yetki Kanunu Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliği
    Yayımlandığı funduszeue.info
    Tebliğ No: /44
    Madde l- Bu Tebliğin amacı; gıda olarak tüketime uygun olan sofra ve gıda sanayii tuzunun tekniğine uygun ve hijyenik şekilde üretim, hazırlama, işleme, muhafaza, depolama, taşıma ve pazarlamasını sağlamak üzere bu ürünlerin özelliklerini belirlemektir.
    Madde 2- Bu Tebliğ, ambalajlı olarak insan tüketimine sunulan sofra ve gıda sanayii tuzunu kapsar.
    Madde 3- Bu Tebliğ, 16/11/ tarihli ve mükerrer sayılı Resmi Gazete' de yayımlanan "Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliği" ne göre hazırlanmıştır.
    Madde 4- Bu Tebliğde geçen tanımlar aşağıda verilmiştir.
    1. Tuz: Ana maddesi sodyum klorür olan ve ham tuzdan insan tüketimine uygun nitelikte üretilen üründür. Sofra tuzu ve gıda sanayii tuzu olmak üzere ikiye ayrılır;
    • Sofra tuzu: Doğrudan tüketiciye sunulan, ince toz haline getirilmiş, iyotla zenginleştirilmiş, rafine edilmiş veya edilmemiş tuzdur.
    • Gıda sanayii tuzu: Gıda sanayiinde kullanılan, iyot içermesi zorunlu olmayan tuzdur.
    2. Yabancı madde : Tuz tanecikleri dışında her türlü organik ve inorganik maddelerdir.
    Madde 5- Bu tebliğ kapsamındaki ürünlerin özellikleri aşağıda verilmiştir.
    1. Tuz beyaz renkte olmalı ve yabancı madde içermemelidir. Sofra tuzu homojen olmalı, tane büyüklüğü; göz açıklığı µm'lik elekten tamamı, µm'lik elekten ise en çok % 20 lik kısmı geçecek büyüklükte olmalıdır.
    2. Rutubet miktarı sofra tuzunda kütlece en çok % , gıda sanayii tuzunda ise en çok % 2 olmalıdır.
    3. Sodyum klorür miktarı; katkı maddeleri hariç olmak üzere sofra tuzunda kuru maddede en az % 98, gıda sanayii tuzunda kuru maddede en az % 97 olmalıdır.
    4. Sofra tuzuna mg/kg oranında potasyum iyodür veya mg/kg oranında potasyum iyodat katılması zorunludur. İyot eklenmesi gıda sanayii tuzunda zorunlu değildir.
    5. Tuzda asitte çözünmeyen madde miktarı, asitte çözünmeyen katkı maddeleri hariç olmak üzere kütlece en çok % 0,5 olmalıdır.
    6. Tuzda suda çözünmeyen madde miktarı, suda çözünmeyen katkı maddeleri hariç olmak üzere kütlece en çok % 0,5 olmalıdır.
    7. İyot tüketmemesi gereken kişiler için iyotsuz tuz üretimi yapılabilir.
    8. Gıda sanayii tuzu doğrudan tüketiciye sunulamaz.
    Madde 6- Bu Tebliğ kapsamında yer alan ürünler "Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliği" nin Gıda Katkı Maddeleri bölümünde yer alan hükümlere uygun olmalıdır. Bunların dışında tuza magnezyum oksit en çok 20 g/kg , iyot ilave edilen tuza sodyum tiosülfat en çok mg/kg katılabilir.
    Madde 7- Bu Tebliğ kapsamında yer alan ürünler "Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliği"nin Bulaşanlar bölümünde yer alan hükümlere uygun olmalıdır.
    Madde 8- Bu Tebliğ kapsamında yer alan ürünler "Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliği"nin Gıda Hijyeni bölümünde yer alan genel kurallara uygun olarak üretilmelidir.
    Madde 9- Bu Tebliğ kapsamında yer alan ürünlerin ambalajlanması ve işaretlenmesi "Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliği'nin Ambalajlama ve Etiketleme-İşaretleme bölümünde yer alan hükümlere uygun olmalıdır.
    Buna ek olarak aşağıdaki bilgiler de etikette bulunmalıdır:
    1. İyotlu tuzda, Ek'te yer alan sembol kolay görünen boyutta ve ürün adı ile aynı yüzde bulunmalıdır.
    2. "Türk Gıda Kodeksi – Gıda Maddelerinin Genel Etiketleme ve Beslenme Yönünden Etiketleme Kuralları Tebliğ"nin 7 nci maddesinin (e) bendinin 5 inci fıkrası dikkate alınmaksızın, iyot ilave edilen tuzun etiketinde son tüketim tarihi belirtilmelidir.
    3. İyot ilave edilmeyen tuzlarda son tüketim tarihinin belirtilmesi zorunlu değildir.
    4. İyot ilave edilen tuzda iyot kaybını engelleyecek ambalaj materyali kullanılmalıdır.
    5. İyot tüketmemesi gereken kişiler için üretilen iyotsuz sofra tuzunda ambalaj büyüklüğü gr'ı geçemez. Etiket üzerinde, ambalajla kontrast teşkil edecek renkte ürün adı olarak "iyotsuz sofra tuzu" ifadesi yer almalıdır.
    6. Sofra tuzunda;
    1. Ürün adı " iyotlu sofra tuzu" olarak belirtilmelidir.
    2. Etiketinde kullanım bilgisi olarak "serin, kuru ve ışıksız ortamda ağzı kapalı olarak muhafaza edilmelidir" ifadesi yer almalıdır.
    3. Net ambalaj miktarları g – g – g – g – g –g olmalıdır.
    7. Gıda sanayii tuzunda;
    1. Etiket üzerinde "Gıda sanayii için üretilmiştir." ifadesi ürün adıyla birlikte ve ambalajla kontrast teşkil edecek renkte yer almalıdır.
    2. İyot ilave edilip edilmediği etiket üzerinde belirtilmelidir.
    3. Net ambalaj miktarı en az 10 kg olmalıdır.
    Madde Bu Tebliğ kapsamında yer alan ürünlerin taşınması ve depolanmasında "Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliği'nin Taşıma ve Depolama bölümündeki kurallara uyulmalıdır.
    Madde Bu Tebliğ kapsamında yer alan ürünlerden, üretim hattından ve muhafaza deposundan numune alınmasında "Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliği"nin Numune Alma ve Analiz Metotları bölümündeki kurallara uyulmalıdır. Numune uluslararası kabul görmüş metotlara göre analiz edilmelidir.
    Madde Bu Tebliğ kapsamında yer alan ürünleri üreten ve satan işyerleri; tescil ve izin, ithalat işlemleri, kontrol ve denetim sırasında bu Tebliğ hükümlerine uymak zorundadır. Bu hükümlere uymayan işyerleri hakkında 27/5/ tarihli sayılı Gıdaların Üretimi, Tüketimi ve Denetlenmesine Dair Kanun Hükmünde Kararnamenin Değiştirilerek Kabulü Hakkındaki Kanun hükümlerine göre yasal işlem yapılır.
    Madde 7/06/ tarihli ve sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren "Türk Gıda Kodeksi Sofra ve Gıda Sanayi Yemeklik Tuz Tebliği" yürürlükten kaldırılmıştır.
    Madde Bu Tebliğde yer alan hükümlerin uygulanması ile ilgili denetim, sayılı Gıdaların Üretimi,Tüketimi ve Denetlenmesine Dair Kanun Hükmünde Kararnamenin Değiştirilerek Kabulü Hakkındaki Kanun'a göre Tarım ve Köyişleri Bakanlığı tarafından yerine getirilir.
    Geçici Madde l- Halen faaliyet gösteren ve bu Tebliğ kapsamında yer alan ürünleri üreten ve satan işyerleri 30//1/ tarihine kadar Tebliğ hükümlerine uymak zorundadır.. Bu süreye kadar gerekli düzenlemeleri yapmayan söz konusu üretim yerlerinin faaliyetine izin verilmez. Bu sürenin sonunda söz konusu üretim yerleri ile Tebliğ hükümlerine uymayan ürünleri satan işyerleri hakkında sayılı Gıdaların Üretimi,Tüketimi ve Denetlenmesine Dair Kanun Hükmünde Kararnamenin Değiştirilerek Kabulü Hakkındaki Kanun'a göre yasal işlem yapılır.
    Madde Bu Tebliğ yayımı tarihinde yürürlüğe girer.
    Madde Bu Tebliğ hükümlerini Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı yürütür

    Pratik Bilgiler

    1. Buzdolabınızın daha iyi soğutmasını istiyorsanız, nemi çekmesi için bir kabın içine tuz doldurup koyun.
    2. Buzluktan çıkan etin buzlarının çabuk çözülmesi için tuzlu soğuk suda bekletin.
    3. Sürahinizin dibi kir tutmuşsa, içine bir avuç tuz ve sirke koyup çalkalayın.
    4. Kızartma yaparken yağın sıçramasını önlemek için yağ ısınmadan tavaya bir tutam tuz serpin.
    5. Ekmekleriniz küflenmesini önlemek için ekmek kutusuna biraz tuz koyun.
    6. Yemek, yağ, meyve suyu ve şarap gibi lekeler, henüz tazeyken üstünü kaplayacak kadar tuz dökün.
    7. Elinizdeki sarmısak, soğan ve balık kokusunun gitmesi için avucunuza biraz tuz alıp ovalayın. Sonra da sabunlu suyla yıkayın.
    8. Soyulmuş patatesleri kararmadan saklamak için, tuzlu suda bekletin.
    9. Daha iyi temizlemek ve kötü kokuları gidermek için lavabonuzu kaya tuzuyla bastırarak silin.
    Matlaşmış halı ve kilimlerinizin eski parlak ve canlı renklerine kavuşması için çok tuzlu suya batırıp sıktığınız bezle silin.
    Yeni süpürgenizin daha dayanıklı olması için ilk kez kullanmadan önce tuzlu suda bir süre bekletin.
    Daha etkili ve çabuk temizlemek için sebzelerinizi tuzlu suda yıkamayı alışkanlık haline getirin.
    Renkli perdelerinizin ve yıkanabilir fiber halılarınızın daha parlak görünmeleri için tuzlu suyla yıkayın.
    Hamur işlerinin daha gevrek olması için tuz katın.
    Yumurtaların kolay soyulması için tuzlu suda haşlayın.

    Nasıl Ulaşırım?

    Sivas Kaynak Çiçek Tuza () 11 12 Telefon Numarasından Ya da Linkten Ulaşabilirsiniz.

    Belgelerimiz, Sertifikalarımız, Analiz Sonuçlarımız

    Çiçek Desenli Tuz Lambası

    Diğer Ürün Özellikleri

    Ürün Ana Maddesi     : Doğal Kristal Tuz

    Ampul Özellikleri        : Nerox ya da General(2 yıl garantili)

    Ampül Renk                : Klasik sarı renk gönderilmektedir. İsteğe bağlı yeşil, kırmızı, mavi renk seçenekleri mevcuttur. 

    Kablo Özellikleri         :  3 yıl garantili, bakır iletken, 2m uzunluk, açma-kapama anahtarı

    Kablo Renk                 : Beyaz, siyah

    Kullanımı                     :   m² odalar için idealdir.

    Taban maddesi           : Doğal Ahşap

    Çiçek Desenli Tuz Lambası

    Ev dekorasyonunda hem dekoratif hem de kullanışlı bir çok aydınlatma aracı vardır. Bu aydınlatma araçlarından bazıları geleneksel lambalar olurken bazıları ise hem sağlığa faydaları hem de özellikleri bakımından oldukça kullanışlı ve sağlıklı olan tuz lambası modelleri olmaktadır.

    Tuz Lambası Nedir?

    Evlerde ve hatta iş yerlerinde hem dekoratif amaçlı hem de aydınlatma amaçlı kullanılan tuz lambalar kaya tuzunun oyulması ile üretilen lambalardır.

    Tuz Lambanın Özellikleri

    Yaklaşık 2,,5 kilogram ağırlığı olan tuz lambaları elektrik ile çalışmaktadır ayrıca kablosunda bulunan açma düğmesi sayesinde tuz lambalarının kullanımı daha da kolay olmaktadır. Oymacılık yanı sıra yüzey işlemelerinin de yapıldığı tuz lambaları üzerinde bir çok desen ve şekil işlenebilmektedir. Resimler, figürler hatta takım logoları tuz lamba üzerine işlenen yüzey şekillerinden sadece bir kaçıdır. Ham madde olan kaya tuzu Çankırı’nın kristal tuz mağaralarından çıkarıldığı için tuz lambası büyük oranda Çankırı ilinde üretilmektedir. Seyrek de olsa diğer illerde de üretimi nadiren yapılmaktadır. Bütçeyi aşmayan, kaya tuzu lambası fiyatlarıuygun olan tuz lambasına özellikle Çankırı’da çok kolay bir şekilde ulaşılmaktadır.

    Tuz Lambasının Sağladığı Faydalar

    Tuz lambası insan sağlığı açısından oldukça faydalı bir üründür. Tuz lambası yüzeyinde kil olan bir üründür dolayısıyla da tuz lambası yandığında bulunduğu ortamdaki virüs, polen ve bakteri gibi maddeleri toplayarak havayı temizlemektedir. Tuz lambasında bulunan negatif iyon sayesinde temizlenen hava ile solunum yolları hastalıkları önlenmektedir ayrıca bir çok solunum yolu hastalığı tuz lambasının çevresine yaydığı negatif iyon etkisi sayesinde doğal yöntemler ile tedavi edilmektedir.

    Çiçek Desenli Tuz Lambası

    Çiçek desenli tuz lambası, tuz lamba modelleri arasında en çok tercih edilen ürünlerden birisi olmaktadır. Anneler gününde annenize, sevgililer gününde sevgilinize, öğretmenler gününde öğretmeninize, kızınızın odasına ya da özel zamanlarınızda eşinize alabileceğiniz kullanışlı bir hediye olan çiçek desenli tuz lambası modeli, sevdiklerinizin gecesini romantik bir şekilde aydınlatırken aynı zamanda negatif iyon sayesinde soludukları havayı temizleyecek ve solunum yolları hastalıklarına yakalanmalarını engellemektedir.

    Tuz lambasının içinde yanan ampul sayesinde çiçek figürü oldukça can alıcı bir şekilde görülmektedir. Kullanışlı ve alternatif bir hediye seçeneği olan çiçek desenli tuz lambası karanlık gecelerinizde sizin ve sevdiklerinizin gecesine ışık saçacaktır

    Çankırı tuz lamba markasına ait çiçek desenli tuzdan gece lambasını , yüzey işlemeli tuz lamba kategorisinden avantajlı fiyat ile satın alabilir, dört tıkla sipariş edebilir, ödemeyi online ya da kapıda kredi kartı ile yapabilirsiniz. 

    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

    © 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.