andırın termal otel / Tatlisu Termal Otel-Dongele Mahallesi Updated Room Price-Reviews & Deals | funduszeue.info

Andırın Termal Otel

andırın termal otel

    Sauna / SPA
    Sauna / SPA

    SPA HAMAM-SAUNA-BUHAR ODASIStresin barınmadığı bu mistik alanda, kendinizi ödüllendirin. Pozitif enerji ile nefes alın. Sultanların hamamında banyo ke

    Türk Hamamı
    Türk Hamamı

    SPA HAMAM-SAUNA-BUHAR ODASIStresin barınmadığı bu mistik alanda, kendinizi ödüllendirin. Pozitif enerji ile nefes alın. Sultanların hamamında banyo ke

    Açık Büfe Resturant
    Açık Büfe Resturant

    Lobby katında bulunan restoranımızda göl manzarası eşliğinde açık büfemizdeki lezzetlerin tadını çıfunduszeue.info Park Termal Otel, restoranımı

    Doğa Manzarası
    Doğa Manzarası

    Adanispark Termal Otel Doğa ile iç içe harika konumu, şifalı termal havuzları ve diğer etkinlikleri ile hem sağlık hem de huzur bulacağınız tatil fırs

    Kahramanmaraş Termal Otelleri

    Size en iyi fiyatı bulmak için yüzlerce seyahat sitesinde arama yapılıyor
    • Gezgin puanları, ortaklarımızdan alınan onaylı müsaitlik durumları, fiyatlar, rezervasyon popülerliği, konum ve kişisel kullanıcı tercihleri dahil olmak üzere birtakım özel Tripadvisor verileri kullanılarak sıralanan işletmeler.
    • Gezginlerin verdiği puanlara göre Tripadvisor'da en yüksek puan alan oteller.
    • Seçtiğiniz tarihler için müsait olduğu ortaklarımızca onaylanan ve merkeze yakın konumlu işletmeleri ilk önce görün
    Filtre kriterlerinizin tümüne uyan başka işletme yok.
    Tüm filtreleri temizleyin
    Dilerseniz aşağıda Tripadvisor'ın önerilerine de bakabilirsiniz:
    Eşleşmeyen filte kriterleri:Spa
    Eşleşmeyen filte kriterleri:Spa
    Eşleşmeyen filte kriterleri:Spa
    Eşleşmeyen filte kriterleri:Spa
    Eşleşmeyen filte kriterleri:Spa

    Kahramanmaraş Otel Bilgileri

    Kahramanmaraş bölgesindeki oteller

    6

    Otel Fiyatlarının Başlangıç Fiyatı:

    Otel Yorumları

    Otel Fotoğrafları

    Kahramanmaraş otelleri ile ilgili Sık Sorulan Sorular










    Kahramanmaraş bölgesindeki bu popüler spa tatil köyleri, havaalanına kolay ulaşım olanağı sunuyor:
    Ulaşımla ilgili her tür bilgiyi doğrulatmak amacıyla işletmeyi önceden aramanız, her zaman için en garantili yöntemdir.

    Rezervasyon

    Otel Bilgileri

    İletişim

    Fotoğraf Galerisi

    Konum Bilgisi

    Tüm Oda Özellikleri

    Fiyatlar için lütfen tarih giriniz.

    Tüm Oda Özellikleri

    Fiyatlar için lütfen tarih giriniz.

    Tüm Oda Özellikleri

    Fiyatlar için lütfen tarih giriniz.

    Tüm Oda Özellikleri

    Fiyatlar için lütfen tarih giriniz.

    Tüm Oda Özellikleri

    Fiyatlar için lütfen tarih giriniz.

    Orkis Palace Termal Otel; Kahramanmaraş'ta Döngel Mahallesi sınırları içerisinde m² alanda kurulmuştur. Fıstık çamı ormanları ve Sır Barajı'nın sularıyla buluştuğu yerde bulunmaktadır. Orkis Palace Termal Otel; standart oda, aile odası, corner suit, senior suit, grand suit ve engelli odası olmak üzere 6 ayrı oda tipinde toplam odası ile hizmet vermektedir. Yarım pansiyon konseptinde hizmet veren tesisimizde sabah kahvaltısı ve akşam yemeği açık büfe olarak sunulmaktadır. Tesisimizde, bay-bayan ayrı hizmet vermekte olan termal havuzlar ve karma olarak hizmet veren kaydıraklı aquaparklı havuz bulunmaktadır. Orkis Palace Termal Otel'de 2 adet toplantı salonu ve boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz eğlence dünyası, mini kulüp, cep sinema bulunmaktadır. Talep halinde ücret dahilinde bebek bakıcısı hizmeti bulunmaktadır. Tesisimiz Kahramanmaraş Havaalanı'na 45 km, şehir merkezine 50 km uzaklıktadır.

    Engelli konuk ek imkanları

    Minik Misafirlerimize Özel

    Yaş Arası Çocuk Ücretsiz

    Orkis Palace Termal Otel'de  adet standart oda, 8 adet aile odası, 4 adet corner suit, 1 adet senior suit, 2 adet grand suit ve 1 adet engelli odası olmak üzere toplam oda ile hizmet vermektedir. Standart odalar dışında tüm odalarda termal su kullanımı bulunmaktadır. Odalarımızda emanet kasası, kablolu ve kablosuz internet, telefon, tv, saç kurutma makinesi, küvet veya duş, terlik, havlu, özel buklet malzemeleri bulunmaktadır. Standart odalarda duşakabin, suit odalarda jakuzi/duşakabin bulunmaktadır.

    Orkis Palace Termal Otel, açık büfe yarım pansiyon olarak konsepti ile hizmet vermektedir. Sabah kahvaltısı saatleri arasında, akşam yemekleri ise -  saatleri arasında gerçekleştirilmektedir. Sabah kahvaltısı ve akşam yemeklerinin dışında - saatleri arasında aperatif ikramlarımızın sunulduğu ücretsiz çay saati hizmetimiz bulunmakta olup, sabah kahvaltısında su ve çay haricinde diğer zamanlarda alınan yiyecek ve içecekler extra ücretlendirilmektedir. Tesisimizde bulunan Snack, Lobby ve Vitamin barların sizlere sunduğu yiyecek ve içeceklerin tadını çıkarabilirsiniz. Orkis Palace Termal Otel'de, sağlık tesisi olması sebebiyle alkol bulunmamaktadır.

    Orkis Palace Termal Otel'de konaklayan misafirler ve aileler için bir çok aktivite ve hizmet seçenekleri sunulmaktadır. yaş arası misafirlerimiz için mini club, tüm gün boyunca bayan animatörler tarafından gerçekleştirilen etkinlikler, minik misafirlerimiz ve yetişkin misafirlerimizin yararlanabileceği Playstation, cep sinema, Amerikan bilardo, air hokey ve talep edilmesi durumunda bebek bakıcısı hizmeti bulunmaktadır. Tesisimizde ayrı olarak hizmet veren kapalı termal havuzlar ve karma olarak kullanabileceğiniz aquapark bulunmaktadır.

    Orkis Palace Termal Otel'de bay-bayan ayrı olarak hizmet veren termal havuzları ve karma olarak hizmet veren açık aqua parklı havuzu olmak üzere 3 adet havuz bulunmaktadır. SPA merkezinde konaklama süreniz içerisinde kullanabileceğiniz Türk hamamı, sauna, çocuk havuzu, jakuzili aile banyoları, buhar odaları, masaj odaları, cilt ve vücut bakımı hizmeti bulunmaktadır. 5 adet özel aile banyosu bulunan SPA merkezinde standart aile banyoları saatlik TL, saunalı aile banyoları TL'dir. Yıl içerisinde özel aile banyolarının ücretleri değişiklik gösterebilmektedir. Masaj ve kese ücretlidir. Termal havuzlara arası çocuk alınmamaktadır.

    Orkis Palace Termal Otel'de açık ve kapalı olarak hizmet veren 3 adet havuz bulunmaktadır. Kapalı termal havuzlarımız bay / bayan ayrı olarak hizmet vermekte olup, açık aqua parklı havuzumuz karma olarak hizmet vermektedir. Termal havuzlarımız 7 metre genişliğe, 10 metre uzunluğa ve metre derinliğe sahip olup, havuzlarımızın sıcaklığı 38 derecedir. Havuzlarımız sadece konaklama yapan misafirlerimizin kullanımına açık olup, sabah - arasında hizmet vermektedir. Havuzlara bikini, mayo ve haşema ile giriş yapılabilmektedir. Havuz kullanımlarında mayo ve bone kullanımı zorunludur.

    Toplantı Salonu Özellikleri

    Orkis Palace Termal Otel'de Necip Fazıl Kısakürek ve Cahit Zarifoğlu adı altında 2 adet toplantı salonumuz bulunmaktadır. Bu salonlarda her türlü düğün, kına, seminer, kongre, VIP toplantı, balo, mezuniyet töreni gibi etkinliklerinizi yapabilirsiniz. Deneyimli ekip ve ekipmanlarıyla yapabileceğiniz organizasyonlarınız için her türlü olanağı sağlayan otelimiz, yüksek teknolojili salonlarıyla üstün hizmet kalitesini sizin için sunmaktadır. Salonlarımızda ses ve ışık sistemi, havalandırma sistemi, telefon, bilgisayar-internet bağlantısı, müzik yayını, fotokopi ve diğer toplantı olanakları bulunmaktadır.

    Orkis Palace Termal Otel'de balayı konaklaması yapacak çiftlerimiz için ekstra ücret dahilinde; ilk gün odaya kahvaltı, meyve tabağı ikramı, 1 saatlik aile hamamı kullanımı, 2 kişi için kese hizmeti sağlanmaktadır. Balayı konsepti ile gelen misafirlerimizin evlilik cüzdanıyla gelmesi zorunludur. Balayı paketimizin ücreti  TL'dir.

    Orkis Palace Termal Otel'in genel alanlarında ve odalarında yüksek hızlı ücretsiz kablosuz internet erişimi sağlayabilirsiniz.

    Çağrı Merkezimiz;

    Hafta İçi: - , Hafta Sonu: - saatleri arasında hizmetinizdedir.

    Telefonlarımıza ulaşamadığınız taktirde Rezervasyonunuzu online tamamlayabilir ya da Biz Sizi Arayalım bölümümüzden bize bilgilerinizi gönderebilirsiniz.

    Döngele Mahallesi Ali Rıza Kısakürek Cad. No Kahramanmaraş

    Orkis Palace Termal Otel, Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde merkezi konumda yer almaktadır. Şehir merkezinden tesisimize minibüs, otobüs ve ticari taksiler ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Tesisimiz Kahramanmaraş Havaalanı'na 45 km, şehir merkezine 50 km uzaklıktadır.

    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası