sepaş darıca / Sepaş Enerji Online İşlemler - Abonelik ve Fatura İşlemleri

Sepaş Darıca

sepaş darıca

SEPAŞ Enerji’nin 34 günlük fatura oyunu!

SEPAŞ Enerji’nin 34 günlük fatura oyunu!mask

Haber albümü için resme tıklayın

1 Ocak itibariyle uygulanan kademeli elektrik faturası dönemi sonrasında Bolu, Düzce, Sakarya ve Kocaeli’de elektrik dağıtımı yapan SEPAŞ Enerji ile ilgili çok sayıda şikayette bulunuldu. Yeni döneme geçilmesinin ardından KW üzeri elektrik kullanan vatandaşların elektrik faturaları katlandı. Tarifeye geçmeden önce ortalama TL ödeyen vatandaşın faturası lira, bazılarına ise lira geldi. Bazı vatandaşlar ise faturasının bu ay 5 katı fazla geldiğini öne sürdü. Çoğu yerde ise Ocak ayının elektrik faturası henüz gelmedi.

TL’LİK FATURA TL OLDU

SEPAŞ ile ilgili bir diğer şikayet konusu ise bazı faturaların 34 günlük olarak hesaplanması oldu. 34 gün gelen faturaların doğal olarak birinci kademeyi geçtiği, ikinci kademe olması nedeniyle daha fazla fatura tutarı çıkarıldığı öne sürüldü. Toplam lira gelen, Tek Terimli Tek Zamanlı Mesken Alçak Gerilim abonesi bir vatandaşın birinci kademede kullandığı elektrik KW, tutarı ise ,71 TL olurken KW’ı aştığı için ikinci kademeye tabi tutulduğu görüldü. Bu doğrultuda 34 günlük gelen fatura ikinci kademede sadece 19 KW kullanması sonucu 27,82 TL bedel ile faturalandırdı. ,71 TL olan fatura hem 34 günlük olması hem de ikinci kademeye ulaşması sonucu vergilerle birlikte TL oldu.

“AĞIR BEDEL ÖDEMEK DURUMUNDA KALIR”

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, “Vatandaşlarımızın en ufak bir tereddüdü varsa internet sitemizdeki fatura hesaplama modülünü kullanmasını ve herhangi bir hata tespit etmesi halinde kurumumuza yazılı olarak başvurmasını bekliyoruz. Fatura tutarını etkileyen husus, faturanın hangi tarihte tanzim edildiği değil, tüketimin hangi tarihte yapıldığıdır. Hatalı faturalandırmaya da kesinlikle göz yummayız, süreci titizlikle takip edeceğiz. Her tüketici, kullandığı ayın tarifesine göre elektrik faturası öder. Farklı ayın tarifesini uygulayan şirket ağır bedel ödemek durumunda kalır” ifadelerinde bulundu.

FATURAYA NASIL İTİRAZ EDİLİR?

Elektrik faturalarına itiraz etmek için, fatura ve kimlik ile birlikte anlaşmalı olduğu elektrik şirketinin müşteri hizmetlerine dilekçe veya mail yoluyla başvuru yapması gerekmektedir. Ayrıca elektrik dağıtım şirketlerinin web sitelerinde yer alan fatura itiraz bölümü üzerinden de bir itiraz kaydı oluşturulabilir. Bir diğer yandan EPDK’ya şikayette de bulunulabilir. EPDK sitesinde şikayet ile ilgili verilen bilgide “Kurumumuz portalından yapmış olduğunuz başvurularınız ile CİMER aracılığıyla kurumumuza ulaşan başvurularınızın durumunu ve verilen cevapları yine bu portaldan takip edebilirsiniz” ifadeleri yer almakta.

#KOCAELİ GAZETESİ, Kocaeli, Kocaeli Gazete, kocaeli manset, Kocaeli haberleri, kocaeli gazeteleri, kocaeli manset-haber, kocaeli son dakika, Kartepe, kocaeli haber, kocaeli gazete haber, Darıca, kocaeli gündem, kocaeli guncel haberler, kocaeli flas haber, İzmit, Başiskele, Dilovası, , son dakika haberleri, Gölcük, Çayırova, Körfez, Gebze, Mustafa

Sepaş Enerji Arıza ve Çağrı Merkezi Telefonu, İletişim

Sepaş Logo

Elektrik,Su, Doğal gaz, İnternet, Telefon ve Televizyon servislerine ait borçlarınızı sağdaki butona tıklayarak hemen ödeyebilirsiniz.

Sepaş Hızlı Fatura Öde

Sepaş Enerji'ye ulaşarak indirimli elektrik hizmetlerinden faydalanmak için gerekli telefon numarası, adres ve online hizmet bilgileri burada bulabilirsiniz.


Sepaş Enerji      Sepaş Enerji Müşteri Hizmetleri

Sepaş Enerji Abonelik İşlemleri     Sepaş Enerji Fatura İşlemleri

Sepaş telefon numarası

Sepaş Enerji çağrı merkezini 5 numarasından arayabilirsiniz. Aşağıda Sepaş müşteri hizmetlerinden yapabileceğiniz işlemleri bulabilirsiniz: 

  • Abonelik ile ilgili bilgi edinme
  • Fatura sorgulama
  • Tarife bilgisi alma
  • Serbest tüketicilik (indirimli elektrik) işlemleri

Elektrik abonelik başvurusu

Bolu, Düzce, Kocaeli ve Sakarya illerinde görevli tedarikçiden elektrik almak için, Sepaş Enerji'ye başvurarak aboneliği kendi adınıza yapmanız gereklidir. Gerekli evraklar ve abonelik ücretini önceden hazırlarsanız işlemeleriniz hızlanır. Sepaş enerji aynı zamanda online abonelik hizmeti de verir; böylece müşteri merkezine gitmenize gerek kalmaz. Aboneliği online yapmanız halinde, satış sözleşmesi imzalamanız için kapınıza getirilir.

Elektrik kesintisi ve şikayetler

Bolu, Düzce, Kocaeli ve Sakarya illerinden elektrik dağıtım arızalarından Sakarya Elektrik Dağıtım (SEDAŞ) sorumludur. SEDAŞ'a numaralı çözüm hattından ulaşabilirsiniz. Arıza bildirimi yapabilir, bakım programı ve planlı kesintiler hakkında bilgi alabilir ve tahmini kesinti süresini öğrenebilirsiniz. ALO hattı, 7 gün 24 saat çalışan ücretli bir hizmettir. Ücretlendirme telefon şirketleri ve gsm operatörleri tarafından belirlenir.

Sepaş İletişim Adresleri

Genel Müdürlük

Karabaş Mahallesi Hafız Selim Sokak D Karayolu Üzeri No Ofis: İzmit KOCAELİEmail: [email&#;protected]

İl Merkezi Şubeleri

Bolu
Beşkavaklar Mh. Devlet Hastanesi Yolu  BOLUKocaeli - İzmit
Körfez Mh.Şehit Rafet Karacan Cd. Yüce Rıfat Sk. No Kandıra Sapağı İzmit KOCAELİKocaeli - GebzeGüzeller funduszeue.infoçlik Cad. No Gebze KOCAELİDüzce
Kültür Mh. funduszeue.info Cd. No: 15/A  DÜZCESakarya - Adapazarı 
Cumhuriyet funduszeue.info funduszeue.infoıyık İş Merkezi NoA Adapazarı SAKARYA

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası