türk erkek sinema oyuncuları / Türk Sinema Tarihinin En Başarılı Yerli Oyuncusu Sizce Kim?

Türk Erkek Sinema Oyuncuları

türk erkek sinema oyuncuları

sayfa 10

serkan_

 mesajı beğendiniz mi?

Mustafa Taşlı

16 yıl önce - Sal 05 Arl ,

Listede yer alanlar ve daha nicelerinin arasından en iyiyi seçmek diğerlerine haksızlık  olur diye düşünüfunduszeue.info çok filmde hep birbirlerini tamamladı bu oyuncular.Türkan Şoray olmasa Kadir İNANIR olmazdı funduszeue.info AKPINAR Zeki ALASYA'nın tamamlayanı funduszeue.infon yıkılmayan babası rolü Münir ÖZKUL olması onun oğlu rolündeki pek çoğu belki olmayacaktı.

 mesajı beğendiniz mi?

Mehmet F.

16 yıl önce - Çrş 06 Arl ,

Gerçekten de muhteşem bir başlık olmuş bu. Hangisini seçersek seçelim bir diğerine haksızlık etmiş olunacağına inanıyorum.

Hepsi gerçekten de birbirlerini tamamlayan sanatçılar. Sinemanın direği olan insanlar. Şu anda onlar gibi oyuncu bulabilmek gerçekten de zor. Yaptıkları işleri emekleri ile yaptılar. Şimdiki dizilere/filmlere bakıp gülüyorum ama sadece aciz oyunculuklarına.

Herkes ilerlerken bizim gerileme politikamız Sinema boyutunda da mevcut malesef. İki dizide oynayıp meşhur olanların veya şarkıcıdan bozma oyuncuların kendilerini oyuncu ve ssinema sanatçısı saymaları ne acı

 mesajı beğendiniz mi?

Mert_Bey

16 yıl önce - Çrş 06 Arl ,

Hicbirini secmeye elim funduszeue.info iyi ben n'apayim

 mesajı beğendiniz mi?

Alpay_A

16 yıl önce - Çrş 06 Arl ,

Bir yanlislik var. Elmalarla armutlar bir arada ortaya koyulup hangisi iyidir diye soruluyor. Gelmis gecmis en iyi araba hangisidir diye sorulursa nasil cevap verecegiz. Spor arabalar, kucuk arabalar, lux arabalar bir suru cesit var.
Bence
En iyi Drama Erkek
En iyi Drama Kadin

En iyi Komedi Erkek
En iyi Komedi Kadin

En iyi Action Erkek
En iyi Action Kadin

En iyi Tiyatro Erkek
En iyi Tiyatro Kadin

En iyi Yardimci Oyuncu Erkek
En iyi Yardimci Oyuncu Kadin

Belkide

En iyi Gunumuz Drama Erkek Oyuncu
En iyi Gunumuz Drama Kadin Oyuncu
vs vs..

Boylece Sener Sen, Kemal Sunal, Ayhan Isik, Kadir Inanir, Cuneyt Arkin, Cihan Unal,Tarik Akan, Aysen Gruda, Munir Ozkul, Adile Nasit, Fikret Hakan, Esref Kolcak, Zuhal Olcay, Turkan Soray, Fatma Girik, Kartal Tibet, Ilyas Salman, Nubar Terziyan, Halit Akcatepe, Sevket Altug, Haluk Bilginer, Ahmet Ugurlu, Mazhar Alanson, gibi bir suru sanatcimiza haksizlik etmemis oluruz.



 mesajı beğendiniz mi?

Mehmet F.

16 yıl önce - Çrş 06 Arl ,

En iyi Drama Erkek : Münir Özkul
En iyi Drama Kadin : Turkan Soray

En iyi Komedi Erkek : Kemal Sunal
En iyi Komedi Kadin : Adile Naşit

En iyi Action Erkek : Cüneyt Arkın - Kadir İnanır (ikisi arasında kaldım)


Bunlara seçim yapabildim. Ama Ankette kafama takılan iki isim var Uğur Yücel ve Haluk Bilginer. Tamam iyi oyuncular ama onların yerinde olabilecek daha iyi oyuncular var hatta bu iki isim sinema tarihine girebilmiş değiller ki.

 mesajı beğendiniz mi?

halil

16 yıl önce - Çrş 06 Arl ,

Haluk Bilginer kesinlikle kötü oyuncu değil ama bence o devler listesinde de değil daha,biraz erken onun için gibime funduszeue.infoış anlaşılmasın,bu konuda uzman falan değilim,ahkam da kesmiyorum sadece benim kişisel görüşüm,yani benim gönül listemde Haluk Bilginer`e daha yer funduszeue.info liste bizim jenerasyonun çocukluk gençlik yillarinin gönül listesi,Haluk Bilginer kesinlikle bizim olgunluk çağı listemize girer,o manken şarkıcı bozması tiplerle Bilginer`i karşılaştırmak büyük haksızlık olurdu.

 mesajı beğendiniz mi?

Aylin

16 yıl önce - Cum 29 Arl ,

Oy verirken insan gerçekten zorlanıyor

Favorim Sultan



Ve tabiki Türk sinemasının sarışın kötü kadını Suzan Avcı



 mesajı beğendiniz mi?

İsmail TAŞLI

16 yıl önce - Cum 29 Arl ,

Başlık sinema tarihi ,ancak ankette yer alan tüm isimlerin hepsi çok yakın tarihimizde ve halen hayatta olanları çoğunlukta. Sinema tarihi deyince başlangıca kadar gitmek gerekir. Bende listeye aklıma gelenleri eklemek isterim. Bunlar gerçekten tarih oldular. Kadir Savun, funduszeue.infoık Tekçe, Suphi Kaner, Bedia Muvahhit, Aliye Rona, Vahi Öz. İlk aklıma gelen bu karakter oyuncuları gerçekten unutulmazlar arasında yer almışlardır.

 mesajı beğendiniz mi?

OzanŞ06
16 yıl önce - Cum 29 Arl ,

Oy Tablosunda Tarık Akanı göremedigim içim üzüldüm   Oyumu Kemal Sunala verdim ama Tarık Akanıda unutmamak lazım kendisi Türk Sinemalarına imza atmış,ödül alan değerli oyuncularımızdandır.



  Tarık Akan'ın gerçek ismi ''Tarık Üregül'düfunduszeue.infoi yılında İstanbul doğumlu sinema oyuncusudur. Ses Dergisi'nin yarışmasında birinci seçilerek sinemaya girdi ().

  Solan Bir Yaprak Gibi filmiyle oyunculuğa başladı.

  Yıldız Teknik Üniversitesi, Makina Mühendisliği ve Gazetecilik Enstitüsünden mezun oldu. Babası emekli albaydır. yılında "Anne Kafamda Bit Var" isimli bir kitap çıkarmıştır.() Yılından bir çok filimde Baş rol oynamış ve basarılarının devamını ödüller alarak devam etmiştir.

Antalya Altın Portakal Film Festivali - En İyi Erkek Oyuncu, Suçlu
Antalya Altın Portakal Film Festivali - En İyi Erkek Oyuncu, Maden
Antalya Altın Portakal Film Festivali - En İyi Erkek Oyuncu, Pehlivan
Antalya Altın Portakal Film Festivali - En İyi Erkek Oyuncu, Üçüncü Göz
Antalya Altın Portakal Film Festivali - En İyi Erkek Oyuncu, Karartma Geceleri
6. Adana Altın Koza Film Festivali - En İyi Erkek Oyuncu, Karartma Geceleri
Antalya Altın Portakal Film Festivali - Yaşam Boyu Onur Ödülü
Antalya Altın Portakal Film Festivali - En İyi Erkek Oyuncu, Gülüm

Şuan'da Atv'de bir dizide Sibel Can ile Tarık Akan ilk kez bir dizi cekiyorlar.''O kadar çok değişmiş ki ilk gördügümde tanıyamadım.

 Mümkünse Tarık Üregülü'de Ekleyelim ''Herkez senelerce Tarık Üregül'ü Tarık Akan olarak tanıdığı için ''Tarık Akan olarak'da ekleyebilirsiniz.

_______________________________________________________________________________________
(-) Veren arkadaş için yazıyorum.''Yazmış oldugum bilgilendirici bir msg'da okuduklarınızı anladınızmı ? anlayamadınızm ? ''Yazım Hataları rahatsız edici yazmışsınıfunduszeue.info tefek hatalar olabilir göz ardı etmemek lazıfunduszeue.info'ımda çok rahatsız edici cümlelerin oldugunu sanmıyorum''Eger varsa beni özel msg'dan uyarınki Düzelteyim''








En son OzanŞ06 tarafından Cum 29 Arl , tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

 mesajı beğendiniz mi?: &#;+1

sayfa 10

Gen&#; Ve Yakışıklı Oyuncular

7Ozan Güler

Ozan Güler

Oynadığı Dizi: O Hayat BenimListenin en genç isimleri arasında yerini alan Ozan Güler, 25 yaşında. İlk kez "Çılgın Dershane" 3 sinema filmiyle kamera karşına geçen Güler, aynı zamanda modellik yapıyor. Bu yıl üçüncü sezona giren Hamdi Alkan'ın yönetmenliğini yaptığı " sinema filmiyle kamera karşına geçen Güler, aynı zamanda modellik yapıyor. Bu yıl üçüncü sezona giren Hamdi Alkan'ın yönetmenliğini yaptığı "O Hayat Benim" dizisinde zengin bir ailenin oğlu olan Arda'ya hayat veriyor.

8Can Sipahi

Can Sipahi

Oynadığı Dizi: Aşk Yeniden;Can Sipahi, uzun yıllardır ekranlarda. Reklam filmleri ve dizilerde boy gösteren oyuncu, hala devam eden "Aşk Yeniden" dizisiyle kendini kanıtladı. Zaman zaman duygusal olan hallerini aniden komediye dönüştürmeyi başaran oyuncuyu biz çok seviyoruz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası