basak erkegi balik kadini / Başak burcu & Balık burcu arasındaki aşk uyumu

Basak Erkegi Balik Kadini

basak erkegi balik kadini

Başak Burcu 24 Ağustos - 23 Eylül Başak İle Balık / Burçlar Arası Uyum

BAŞAK ERKEĞİNE GÖRE BALIK KADINI

Kova kadını gibi Balık kadını da ilginç, neredeyse mistik bir tanrıçadır. Ama ondan korkmanıza gerek yok. Tam tersine, sizin için ideal bir eş olabilir. Balık kadını utangaç, romantik, içine dönük bir tıp olarak tanınır.

Kendisine haksızlık edildiğini düşündüğü zamanlarda, aşırı tepki verebilir. Böyle durumlarda deli gibi olur ve kişiliğinin bir sürü karşıtlık içerdiğini belli eder.

Gerçekçi Başak erkeği, Balık kadınını elinden kaçırmadan uygun şekilde 'davranmasını' bilir. Siz, onun güvenlikte olma özlemini tatmin edeceksiniz. Bir Balık kadını yönetilebilir ama özen gösterilip şımartılabilir de. Asla onun evlilik veya doğum gününü unutmayın.

Küçük ihmaller onda büyük etkiler bırakabilir, çünkü kendi kendini analiz yöntemiyle bütün problemlerini adamakıllı abartır. Faydasız şüphe ve uyuşukluğa karşı, çocuklar en iyi ilaçtır. Ufak şeylerle yetinebilir ve size kendinize güveninizi kazanmada ve kendi ayaklarının üstünde durmada yardım edecektir.

Çocuklarını çok şımartmasına rağmen, kimse ona sitem edemez. Ama konu, tek bir çocuksa terbiyeye düşkün olan Başak erkeği, onun yetiştirilmesine el atmalı ve kontrol etmelidir.

Balık kadını kesinlikle mükemmel bir ev kadınıdır. Size ve ailenize rahat bir ev sağlayacaktır. Özellikle evin döşenmesi konusunda yeteneklidir. Hayatı boyunca severek antika dükkanlarında ve bitpazarlarında gezer ve oralarda bazen çok az paraya küçük zenginlikler bulur.

Balık kadını sadece eski eşyalarla değil, flört ettiği genç erkeklerle de ilgilenir, korkmayın Bay Başak, onu buna iten her zaman meraktır.


BALIK KADININA GÖRE BAŞAK ERKEĞİ

Başak, hayallerinizdeki erkek değildir. Ama daha kötü bir seçim de yapmış olabilirdiniz. Sadakati, güvenilirliği ve tutarlı karakteri şüphe götürmez. Size vaadettiği koruma (siz de buna ihtiyaç duyuyorsunuz), sonunda sizi kontrolü altına almasına neden olabilir. Büyük bir olasılıkla sizi tek başınıza düşünüp hareket etme yükünden kurtarmak ister.

Başak erkeğiyle girdiğiniz ilişkide, özgürlüğünüzden ve bireyselliğinizden vazgeçmek isteyip istemediğinize, siz karar vermelisiniz. Yaratılış olarak birbirinizden farklısınız. Siz olağanüstü hayalcisiniz ve yeniliklere açıksınız. O ise mantıklı düşünür ve değişikliklerden nefret eder.

Yemek boyunca mızmızlanan ve evden çıkmadan beş dakika önce giysinizi eleştiren bir erkektir. Aşk söz konusu olduğunda, öyle çekingendir ki, inisiyatifi siz ele almak zorunda kalacaksınız. Bütün farklılıklarınıza rağmen, çocuk eğitimi konusunda birbirinizi çok iyi tamamlayacaksınız.

Sizin içinizde hala çocuksu bir yan vardır ve ailenin mutluluğu için çabalarsınız. Eşiniz ise çocuklarını sorumluluk hissi ve eşitlik anlayışıyla yetiştirecek akıllı baba rolünü yüklenir.


BALIK ERKEĞİNE GÖRE BAŞAK KADINI

Başak burcundan birinin bilinçli olarak size aşık olması imkansızdır. Başak, Balık insanıyla karşılaştığında, beynindeki bütün alarm zilleri çalmaya başlar.

Başak çok mantıklı düşünür ve bu dünyadaki her şeye bir açıklama yapar. Bazen karşısındaki insan ilk bakışta hoşuna gittiği halde, alarm zilleri hala suskundur. O zaman sizin harekete geçmeniz gerekir. Eğer başardıysanız, kendinizi takdir edin ve daha fazlasını istemeyin.

Ruhsal dengenizi korumanız için size, ihtiyaç duyduğunuz güvenilir bir koruma sunacaktır. Ama 'annenizin yedeği' olmak istemez. İşlek bir zekası vardır ve zihinsel olarak uyuşabileceği bir eşe ihtiyaç duyar. Cinsel açıdan siz ona, onun size verdiğinden fazlasını vereceksiniz. Başak kadınının seks yaparken kendinden geçmesi için uzun zamana ihtiyacı vardır. Fantazilerinize hayran kalacaktır.


BAŞAK KADININA GÖRE BALIK ERKEĞİ Balık erkeğiyle her ilişki duygusaldır. İlk etkinin sizi yanıltmasına izin vermeyin. Balık erkeği yumuşak ve korunmaya muhtaç görünür ama Neptün'ün yönettiği karakterinde tehlikeli sığlıklar vardır. Sizi en çok gerçeklere bağlı olmayışı öfkelendirir.

Tamamen içgüdülerine güvenir ve basit ama cesur fikirleriyle sizin tartılmış planlarınızı boşa çıkarabilir. Ama onu hayalperest olarak damgalamayın, Onun riskli fikirlerinin, etki tepki prensibinin savunucusu olan size, uymasa da geçerli olduğunu fark edeceksiniz.

Kendinizi Balık erkeğine kaptırdınız ve onun hayalciliğiyle uzlaştınız, o zaman ilişkinizin geleceğinden emin olabilirsiniz. Balık erkekleri gerçekten dürüst kocalardır. Çocuk eğitimim onun hayalci dünyasına bırakmamalısınız.

 

Balık Burcu Kadını Başak Burcu Erkeği Uyumu

Balık Burcu Kadını Başak Burcu Erkeği Uyumu

Balık Burcu Kadını Başak Burcu Erkeği

Bir anı bir anını tutmayan başak burcu erkeği ile aşırı duygusal balık kadınının ilişkisi çoğu zaman istenildiği gibi gitmez. İkilinin birbirlerinden tamamen farklı olan karakterlerini anlamak yerine sürekli eleştirmesi ilişkinin çıkmaza girmesine neden olur.

Balık Burcu Kadını Başak Burcu Erkeği Uyumu

Toprak grubunda yer alan başak ile su grubundaki balığın ilişkisinin nasıl olacağını birbirlerine olan yaklaşımları belirler. Su, toprağı besleyebilir ve onu kuraklıktan kurtarabilir. Ancak bunun için öncelikli olarak başak erkeğinin gizemli görünmeyi bırakmalı ve kilitli kapılarını karşı tarafa açmalıdır.

Balık Burcu Kadını Başak Burcu Erkeği Aşk Uyumu

Balık kadınının her şeyi olduğu gibi kabul eden felsefesine karşın başak erkeği aşkı idealleştirme eğilimi taşır. Onlar ancak mükemmel bir kadına aşık olabilir. Ancak haftalar, aylar geçtikçe hayatındaki balık kadınının da sandığı gibi kusursuz olmadığını anlayan başak burcu erkeği önce sevgilisinden sonra ilişkiden soğuyabilir. İlişkileri sona erdikten sonra balık kadını üzülse de asıl hayal kırıklığına uğrayan taraf başak burcu erkeği olur.

Balık Burcu Kadını Başak Burcu Erkeği Sevgi Uyumu

Başak burcu erkeğini sevgisini ifade ve ilan ederken aşırıya kaçma eğilimindedir. Çılgın bir romantik olarak gecenin bir yarısı sevgisinin evine çiçek gönderebilir. Sevgisini göstermek için yaptıkları bazen balık burcu kadını tarafından aşırı ve yapmacık bulunabilir. Balık kadını daha çok dinginlikten ve sadelikten yanadır. Sevgisini de göstere göstere değil, iç dünyasında yaşar. Başak erkeği de zamanla balık kadının bu mülayim yapısından sıkılabilir.

Balık Burcu Kadını Başak Burcu Erkeği Cinsellik ve Cinsel Uyumu

İlişkilerinin ilk döneminde yatak uyumunu yakalamaları oldukça zordur. Bunda başak burcu erkeğinin sabırsızlığı ve balık kadınının utangaçlığı büyük rol oynar. İkili birbirine alıştıkça cinsel yaşamları da olumlu yönde değişmeye başlar.

Balık Burcu Kadını Başak Burcu Erkeği Evliliği ve Evlilik Uyumu

Başak erkeği bazen paranoyaya varacak kadar şüpheci olabilir. Buna karşın balık kadını munis bir yapıdadır ve yeni tanıştığı insanlara bile çabucak güvenir. Karşılıklı güven oluştuktan sonra evlilik, yavaş yavaş ortak planları arasında yer almaya başlar. Evlendiklerinde balık kadınının aşırı harcamaları sorun olur.

Balık Burcu Kadını Başak Burcu Erkeği Arkadaşlığı ve Arkadaşlık Uyumu

Balık kadınının en karakteristik özelliklerinden biri kararsız olmasıdır. Bu yakın çevresi ve arkadaşları tarafından da sürekli eleştirilir. Bu huyunu düzeltmeye çalışan balık burcu kadını ne yaparsa yapsın her konuda kararsızlık yaşamaya devam eder. Hızlı karar alma özelliğiyle bilinen ve net olmayı seven başak erkeği ise kararsızlıktan hiç hoşlanmaz. Bu tezatlık arkadaşken de sevgiliyken de sık sık tartışmalarına neden olur. Balık kadını, bir yere gidilecekse ya da alışverişe çıkılacaksa kararları başak erkeğinin almasına izin vermelidir.

Balık Burcu Kadını Başak Burcu Erkeği Anlaşabilir mi?

Başak burcu erkeği için her zaman, gelecek daha önemlidir. Planlı programlı hareket eder ve hayallere kapılmaz. Gerçekçi adımlarla atarak geleceğini güvence altına almaya çalışır. Balık kadını ise tam tersi, çoğunlukla geçmişe takılıp kalır. Yaşadığı kötü anıların tesirinden kurtulması uzun zaman alır. Böyle durumlarda başak erkeği onu teselli ve teskin etmek için yanında olmalıdır.

Balık Burcu Kadını Başak Burcu Erkeği İletişim Uyumu

Balık kadınının ilgi düşkünlüğü ile başak burcu erkeğinin aşırı rahat ve umursamaz tavırları çatışabilir. Sağlıklı bir iletişim kurmaları adına ikilinin birbirlerini sonuna kadar dinlemeleri ve peşin hüküm vermekten kaçınmaları gerekir. Özellikle başak erkeği yargılanmaktan ve eleştirilmekten hiç hoşlanmaz.

Balık Burcu Kadını Başak Burcu Erkeği İlişkisi ve İlişki Uyumu

En küçük şeyler için bile saatlerce tartışan çiftler aradıkları huzuru ancak evlendiklerinde bulabilir. Aynı evi paylaşmak yakınlaşmalarını ve sağlar. Çocuk sahibi olduktan sonra ise aralarındaki bağ kopmamacasına güçlenir.

Balık Burcu Kadını Başak Burcu Erkeği Birbirlerini Nasıl Etkiler?

Balık kadını hayatındaki erkeğin sürekli okuyup kendini geliştirmesinden çok hoşlanır. Entelektüel birikimi yüksek olan kişiler ilgisini çeker. Başak burcu erkeğini ise balık kadınının ağırbaşlı ve dürüst karakteri fazlasıyla etkiler.

Balık Burcu Kadını Başak Burcu Erkeği Birbirlerine Nasıl Davranmalı?

Başak erkeği zamanında yaptığı fedakarlıkları sevgilisinin yüzüne vurmamalıdır. Balık kadını ise kontrolcü tavırlarından vazgeçmeli ve sevgilisini kıskanmak yerine ona güvenmeyi tercih etmelidir.

Partnerleri ve kendileri için birbirlerinin uyum içinde olacağı bir güven ortamının olması gerekir. Arkadaşlık ilişkisinde çok iyi olamayan bu ikili daha çok aşk ilişkilerinde daha uyumlu olduklarını gösterirler. Her iki burcun da aşk özelliklerinin ağır basması ilişkileri için bir artı özellik taşımaktadır. Güven ortamını kurarlarsa uyumu yakalamak için ilk adımı atmış olurlar.

Bundan sonra beraber hareket etmeleri onlara artı özellik katacak ve birlikteliklerinin sağlam olmasına yardımcı olacaktır. Balık kadının güvenilirliği partnerinin hoşuna gidecektir, aradığı güven duygusunu ona sonuna kadar yaşatabilir. Zira bazı burçlar hiç anlaşamaz bazıları tam bir uyum içinde olurlar, uyumlarına bakıldığında, balık bir su grubuna başak toprak burcuna mensuptur. Bu iki farklı gruba mensup burç, evlilik kararı alırsa nasıl bir evlilikleri olur?

Genel itibariyle bakılırsa, toprağın suya her zaman ihtiyacı vardır. Birbirlerinin tamamlamamaları için bir neden yok diyebilirim. Öncelikle iki başlık halinde uyumlara bakmakta fayda görüyorum. Aileye önem verirler Balık kadını evliliğinde, evine bağlı, evcimen bir kadın olacaktır. Başak erkeği de aile hayatına son derece önem veren biridir.

Bu durumdan hoşnut kalır ve ne akıllıca bir seçim yaptığını düşünür. Balık kadını duygularıyla yaşar.

Başak Balık Burç Uyumu - Balık ile Başak İlişkisi Nasıl Olur? (Aşk ve Arkadaşlık Uyumu)

Sevgisi başak erkeğine iyi gelirken başak erkeğinin mantıklı yapısı partnerinin hoşuna gider. Balık kadını partnerine tam bir sadakatle bağlıdır. Balığın hayal dünyası evlilik hayatına her an yenilik katar.

birbirlerine derece zıt olan iki burçtur. Başak Burcu Kadını Balık Burcu Erkeği uyumu nasıldır? Başak kadını ile Balık erkeği arasındaki aşk, arkadaşlık, sevgi, cinsellik ve evlilik konularındaki yorumları.

Duygusal bağ asla bitmez Evlilikte oldukça uyumlu bir çift olurlar. Balık kadınının duygusal yapısı her kadını etkilediği gibi başak erkeğini etkiler. Dolayısıyla evlilikleri boyunca duygusal eksiklik hissetmez. İki burcun mensubu da ileri görüşlüdür. Her konuda fikir alışverişi yapabilir ve tüm sorunların üstesinden gelmeleri kolaydır. Bu ikili evliliğin her alanında başak, yere sağlam basan haline hayran kalacak ve hep saygı duyacaktır. Balığın ise romantikliği partnerini evliliğe daha da bağlar, eşinin bu sürpriz ve jestlerinden mutluluk duyar.

Aralarındaki zıtlık evlilikleri süresince onları birbirlerine çekecek ve her zaman uyumu yakalayacaklardır. Birbirlerini tanımaları gerekir Balık ve başak burçlarının evlilik uyumunun daha net ifade edilebilmesi için tarafların iyi tanınması gerekir. Eğer evlenen taraflar balık kadını ile başak erkeği ise, yer yer tartışmaların yaşandığı, başağın otoriter ve hakim olduğu, balığın ise cilveli, yetenekli ve maharetli bir ev hanımı olduğu bir evlilik olur.

Balık kadını evine düşkün, evinde vakit geçirmekten hoşlanan, aşırı sahiplenici tavırları olan, aşırı hassas ve duygusal yapısı olan bir karaktere sahiptir. Evlilikte yaşanabilecek sorunlar Partnerinden sadakat görmek, bunu tam anlamıyla hissetmek isterler.

uzaz, nanic, ekinab

Fakat kuşkucu tavırları nedeniyle oldukça sorun yaşarlar. Özgürlüğüne, geleneklerine, inancına, giyimine, ailesine ve değerlerine aşırı düşkün olan başak erkeği, asla sorgulanmayı, kendinden şüphe duyulmasını ve kendini sürekli açıklamayı sevmez. Dikkatli, düzenli ve çalışkandır Başak kadını oldukça çalışkan olan yapısı ile dikkat çekmeyi başarmaktadır.

Duygusal yapıya sahip olan balık erkekleri son derece evine bağlı olan erkeklerdir. Bu iki kişi duygusal anlamda bakıldığı zaman birbirlerine kazandırabilecekleri çok fazla şey ile göze çarparlar. Bu ikilinin mutsuz olma gibi bir ihtimallerinin dahi olmadığı direkt olarak söylenebilecek en mantıklı kelimedir. Yeri gelecek o kadar çok mutlu günler göreceklerdir ki evden dahi dışarı çıkmak istemeyeceklerdir. Hayır mı? Aşkta pek de uyum sağlayamayan bu iki burç söz konusu evlilik olduğunda da pek fazla uyum sağlayamayabilir.

Buna rağmen kimi zaman birbirini dengelerler ve uyumlu bir evlilik hayatı yaşanabilir. Bu tamamen ikisinin de genel tavrına ve birbirine olan bakış açılarına kalmıştır. Mantıklı bir burç olan başak kadını ev idaresinde de iyi bir yönetici olacakken balık erkeği ise evliliğe gerekli olan romantizmi sağlayacak ve aşk hayatını zinde tutacaktır.

  1. Başak burcu & Balık burcu arasındaki aşk uyumu.
  2. Başak Erkeği Balık Kadını Aşk Uyumu Analizi?
  3. Raj Yoga Astrolojisinin aksine.
  4. Balık Burcu Kadını ve Başak Burcu Erkeği Uyumu;
  5. Balık Başak Uyumu.

Bu sayede bu çift uyumlu bir evlilik hayatı yaşayabilir. Kısaca göz attığımız zaman bu iki kişinin birbirlerini çok iyi anlayabilecek ve birbirleriyle herhangi tatsız bir durum yaşamadan ömür boyu mutlu bir beraberlik geçirebilecekleri çok rahat bir şekilde dile getirebiliriz. Hatta aralarındaki ilişki sadece sevgililik olarak kalmayıp evlilik yolunda da hızla ilerleyerek oldukça mutlu bir evliliğe şahit olacaktırlar.

Bu sebepten muhakkak ve muhakkak bu ikilinin bir araya gelerek hiç düşünmeden gözü kapalı bir şekilde bu ilişkiye adım atmalarını tavsiye ederiz.

Bir nasihat Neredeyse hemen hemen her konuda çok rahat bir şekilde anlaşmayı başarabileceklerdir. Bizim bu ikiliye tek tavsiyemiz evliliğe adım atmaları ve bu yolda vakit kaybetmeden kesinlikle düz bir şekilde ilerlemeleri olacaktır. Çünkü birbirlerini anlamaya çalıştıkları sürece çok mutlu bir evliliğe ya da aşk hayatına sahip olduklarını göreceklerdir. Henüz yorum yapılmamış. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız artabilir.

  • íkizler Burç Hint Astrolojisi!
  • Balık Burcu ile Başak Burcu Uyumu?
  • Başak Erkeği Balık Kadını Aşk Uyumu Analizi!
  • balık ve balık uyumlu aşk;
  • Balık Başak Uyumu, Balıkla Başak Anlaşabilir mi?.

İşleriniz bürokratik engellere takılabilir. Daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Sabırlı olmaya özen gösterin.

Balık Kadını ile Başak Erkeği Aşk Uyumu

Bugün sosyal gruplarda olmaktan hoşlanacağınız zamanlar var. Gelecek beklentileriniz için yeni hedefler koymak isteyebilirsiniz. Gün içinde önünüze çıkan engeller keyfinizi kaçırabilir. Uğraştığınız işleri bozup tekrar yapmak isteyebilirsiniz. Acele karar vermemeye çalışın. Teknik konular üzerinde çalışabilirsiniz. İş hayatınızla ilgili gelişmelerle ilgileneceğiniz zamanlar içindesiniz. Hedeflerinize ulaşmak için yeni planlar yapabilirsiniz. İlerlemek için kendinizi enerjik hissedebilirsiniz.

Üstlerinizle ilgili mevzularda daha dikkatli olmanızda fayda var. Annenizi gün içinde ihmal etmemeye çalışın. Öğlen saatlerinde sorumluluklarınız artabilir. Yeni ufuklara açılmak istediğiniz bir gündesiniz. Bugün farklı konuların üzerine eğilebilirsiniz. Gün içinde yapacağınız planlarda zorlanabilirsiniz.

BALIK & BAŞAK UYUMU

Bazı konuları gözden geçirmenizde fayda var. Hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda yönünüzü netleştirmek isteyebilirsiniz. İlerleyen saatlerde olayları net göremeyebilirsiniz. Korku ve endişe duyduğunuz konular gündeminize gelebilir. Ortak para konularıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Parasal işlerinizde dikkatli olmanız gereken zamanlar içindesiniz. Kurallar içinde, programlı ve düzenli yaşamak Balık insanı için kısıtlayıcıdır. Balık sonsuz bir denizde yüzmek ister. Faturaların ödenmesi, gelir-gider hesapları, günlük işler Balık için lüzumsuzdur.

O, her şeyi duyguları ile algılarken bir aşk şarkısına söz yazmayı tercih eder. Size tamamen yabancı olan bu bakış açışı size etkileyecektir. Balık burcundan bir şeyler öğreneceğinizi hissedebilirsiniz. Bu doğru, İkiniz de birbirinizden çok şey öğrenebilirsiniz. Balık burcu hayatını düzene sokmayı ve pratik olmayı öğrenirken siz de hayal kurmayı öğrenirsiniz.

Siz dikkatinizin çoğunu günlük hayattaki detaylara harcarsınız. Bu detaylar yüzünden olayları bütün olarak göremiyor ve geleceğinizin ne kadar parlak olabileceğini algılayamıyorsunuz. Balık burcu bu konuda siz yardımcı olacak ve bütün iyi olasılıklar için gözünüzü açacaktır. Balık burcu tüm insanların temelde iyi olduklarına inanarak mutlu yaşar. İyi olanın eninde sonunda kazanacağına inanır. Başkaları onun iyi niyetini istismar ettikleri zaman bile buna göz yumar. Birine borç verdiği zaman geri ödenmesini beklemez, o aslında karşılıksız vermiştir. Belki de en büyük farklılığınız para konularındadır.

Balık burcu maddeci değildir.

Balık Burcu Kadını ve Başak Burcu Erkeği Uyumu

Balık burcu kadını tam anlamıyla moda evinden fırlamış gibidir. Antika kıyafetlere karşı büyük bir ilgileri vardır. Giyim konusunda çok iyi olduklarını söyleyebilirim. İnatçılık ve hırs onu tanımlayabilecek sıfatlardan birkaçıdır. Bir şeyi elde etmek istiyorsa ne yapar ne eder ona sahip olur. Oldukça duygusal ve romantiktir. Evine çok bağlıdır öyle ki en mutlu oldukları yer evleridir. Sezgileri güçlüdür ve buna inanırlar bundandır ki sezgileriyle hareket ederler. Rahat ve konforlarına çok düşkünlerdir. Sürekli dikkatler ilgiler üzerinde olsun isterler ve aşırı kıskançtırlar. Ayrıca sık sık hayal kurarlar ve peşinden gitmek için çabalarlar. Aşk onlar için çok önemlidir neredeyse hayatının anlamıdır diyebilirim. Birlikte olacağı kişiye benzersiz bir aşk yaşatacaktır.

Başak burcu erkeği oldukça zordur. Tek kelimeyle tanımlanacak olsalar inat derdik. Onu kararlarından döndürmek düşüncelerini değiştirmek çokta denenebilecek bir durum değildir çünkü nihayetsiz kalacaktır. Pratik zekaları sayesinde her şeye yapacak bir yorumu ve verecek bir cevabı vardır. İnatçı oldukları kadar temiz ve titizdirler de yaşadıkları ortamın derli toplu tertemiz olmasını isterler.

Yaptığı işler de her zaman düzen içerisindedir. Hırs da balık burcunun hayatlarında bir vazgeçilmezdir. Pes etmek pek de ona göre bir hareket değildir. Her zaman istediklerini elde eder ve sahip olmak istediklerine sahip olur. Özgürlüklerine de çok düşkündürler. Kısıtlanmaktan çok korkarlar. Çok duygusal oldukları da söylenemez, romantizmden hoşlanmazlar. Çoğu zaman arkadaşlarıyla vakit geçirmek onlar için daha eğlencelidir.

Balık Kadını ile Başak Erkeği Aşk Uyumu

Fedakarlık gerektirir

Balık kadını naif, duygularıyla yaşayan, aşka aşık, sevdiği için her fedakarlığı yapabilen, vefalı kadındır. Başak erkeği kendisine bu kadar değer veren bir kadını el üstünde tutacaktır. Onlar gerçekçi, kadın hayalperesttir. Bu noktada birbirlerini dengeleyecekler. Balık kadını başak erkeğine hayal kurmanın güzel olduğunu, başak erkeği de balık kadınına gerçekçi olması gereken zamanları öğretecektir.

Birbirlerini anladıkları sürece sorun yaşamazlar

İki burcun uyumunu yorumlayacak olursak, balık burcunun anlaşamadığı çok az sayıda insan vardır bundan dolayı partneriyle de sorun yaşayacağını söyleyemeyiz. Onların sezgileri ve başak burcunun ne istediğini biliyor oluşuna rağmen birlikteler ise eğer anlaşamamaları için pek neden kalmıyor. Birbirlerini iyi dinleyip anlamaya çalışırlarsa eğer mutlu bir evlilik için pürüz kalmıyor. Romantik balık kadını başak erkeğinin çekimine girdiğinde her şey çok daha güzel olabilir.

Başak burcu normalde mantığını kullanarak hareket etse de balık kadını ile yaşadığı ilişkide her şeyin ters dönme ihtimali olabilir. Bu kadının duygusal havasının etkisi altına giren başak erkeği ilişkide dengeyi sağlamayı başarabilmesi halinde hem kendisi mutlu olacak hem de partnerini mutlu etmeyi başaracaktır.

İlişkilerinde sadakat hakimdir

Balık kadını yönetilmeye açıktır. İlişkide ipleri partnerinin eline bırakmayı tercih eder. Başak erkeği yönetici olmayı sevdiğinden hiçbir sorun yaşamazlar, sadakatlidir. Balık da partnerinin sadakatli oluşuna hayran kalacaktır. Balık kadınının sahiplenilmeye ihtiyacı vardır. Bu erkeğin sahiplenici yapısıyla onu mutlu etmeyi başarır. Mutlu bir ilişki yaşayabilirler.

Birbirlerine benzerler

Balık kadını çok dürüst insanlardır. Her ne olursa olsun doğruyu söylerler. Başak erkeği partnerinin dürüstlüğünden çok mutlu olur. Başağın mantıklı, partnerinin duygusal yapısı vardır. Ancak zıt kutuplar birbirini çeker. Bu iki insan ortak yollarda birleşirse mükemmel bir uyum sağlamaları mümkün. İkisi de ileri görüşlü, açık fikirlidir.

Her konuda fikir alışverişi yapabilir ve anlaşma sağlayabilirler. Balık kadını esnektir, baskı yapmayı sevmez. Başak erkeği de bu durumdan memnun olur. Birbirlerinin eksiklerini kapatabilirler. Başak, düzen insanıdır, partner ise düzenli olmayı, karmaşadan sıyrılmayı ondan öğrenebilir. İkisinin de sezgileri kuvvetlidir. Bu sayede birbirlerini daha kolay anlayacaklardır. Balık kadını ne istediğini her zaman bilir, partneri ise ihtiyaç duyduğu ilgiyi, şefkati bu adamda bulacak.

Birbirleriyle konuşmaları gerekir

Astrolojide farklılıkları olsa da benzerlikleri oldukça fazla olan burçlardır. Balık burcu mensupları duygusal, hassas ve uyumlu insanlardır. Başak burcu ise kendine uyum sağlayan, esnek insanlarla çok iyi iletişim kurabilir. Genel itibari ile oldukça olumlu bir ilişki olacak. Elbette burçların kadın ve erkeği farklı özellikler taşıdıkları için ayrı olarak ele almak gerekir.

Aralarında her ne kadar benzer özellikler olsa da genel hatları ile bu iki burç birbirinin zıttı bir burçtur. Bu yüzden mutlu olmaları ve ilişkilerini devam ettirebilmeleri ne kadar sorumluluk sahibi olduklarına bağlıdır. İki tarafında aynı sorumlulukları kabul etmesi sadece bir tarafa bütün sorumluluğu vermemesi gerekir ki uyum içinde yaşayabilsinler. Aralarındaki en büyük ama en kötü özellik sürekli arayış içinde olmalarıdır. Eğer birlikte hareket etmezler ise kötü sonuçlar doğuracak olaylara karışırlar. Bu iki burcun uyum içinde olabilmesi için her ikisinin de attığı adımlardan haberdar olmaları gerekir. Bu onlar için en doğru yöntemdir. Yoksa çok iyi sonuçlar doğurmayabilir.

Evlilikte iyi bir iletişim kurabilirler

Balık kadını duygusal ve hassas yapısı ile insanların ruhuna hitap etmeyi iyi bilir. Ayrıca sezgileri de çok kuvvetlidir ki bu da başak erkeğini çabuk anlamasında yardımcı olacak bir faktördür. Balık kadını evine bağlı, partneri ise çalışkan yapılı bir insandır. İlişkilerinde uyumu yakaladıklarında başarılı sonuçlar da elde edeceklerdir. Birbirini anlayabilecek kapasitedeki bu iki burç baş başa olduklarında çok daha iyi vakit geçirebilecektir. Uyumu ve ahengi rahatlıkla yakalayabilen bu çiftin ilişkilerini evlilikle bağlamaması içinse bir sebep yoktur. Birbirlerini dinleyip anlayabildikleri sürece son derece mutlu ve güzel bir birliktelik yaşayacaklardır.

Güven ikisi için de önemlidir

Bu ilişkide en önemli özelliklerden biri güvendir. Birbirine aşırı derecede zıt olan bu burçlar güven ortamını en başında sağlam kurmazlar ise birliktelikleri kısa sürebilir. Partnerleri ve kendileri için birbirlerinin uyum içinde olacağı bir güven ortamının olması gerekir. Arkadaşlık ilişkisinde çok iyi olamayan bu ikili daha çok aşk ilişkilerinde daha uyumlu olduklarını gösterirler. Her iki burcun da aşk özelliklerinin ağır basması ilişkileri için bir artı özellik taşımaktadır.

Güven ortamını kurarlarsa uyumu yakalamak için ilk adımı atmış olurlar. Bundan sonra beraber hareket etmeleri onlara artı özellik katacak ve birlikteliklerinin sağlam olmasına yardımcı olacaktır. Balık kadının güvenilirliği partnerinin hoşuna gidecektir, aradığı güven duygusunu ona sonuna kadar yaşatabilir.

Balık Kadını ile Başak Erkeği Evlilik Uyumu

Burçların evlilikler üzerinde etkisi olduğu kaçınılmaz bir gerçektir. Zira bazı burçlar hiç anlaşamaz bazıları tam bir uyum içinde olurlar, uyumlarına bakıldığında, balık bir su grubuna başak toprak burcuna mensuptur. Bu iki farklı gruba mensup burç, evlilik kararı alırsa nasıl bir evlilikleri olur? Genel itibariyle bakılırsa, toprağın suya her zaman ihtiyacı vardır. Birbirlerinin tamamlamamaları için bir neden yok diyebilirim. Öncelikle iki başlık halinde uyumlara bakmakta fayda görüyorum.

Aileye önem verirler

Balık kadını evliliğinde, evine bağlı, evcimen bir kadın olacaktır. Başak erkeği de aile hayatına son derece önem veren biridir. Bu durumdan hoşnut kalır ve ne akıllıca bir seçim yaptığını düşünür. Balık kadını duygularıyla yaşar. Sevgisi başak erkeğine iyi gelirken başak erkeğinin mantıklı yapısı partnerinin hoşuna gider. Balık kadını partnerine tam bir sadakatle bağlıdır. Balığın hayal dünyası evlilik hayatına her an yenilik katar.

Duygusal bağ asla bitmez

Evlilikte oldukça uyumlu bir çift olurlar. Balık kadınının duygusal yapısı her kadını etkilediği gibi başak erkeğini etkiler. Dolayısıyla evlilikleri boyunca duygusal eksiklik hissetmez. İki burcun mensubu da ileri görüşlüdür. Her konuda fikir alışverişi yapabilir ve tüm sorunların üstesinden gelmeleri kolaydır. Bu ikili evliliğin her alanında başak, yere sağlam basan haline hayran kalacak ve hep saygı duyacaktır. Balığın ise romantikliği partnerini evliliğe daha da bağlar, eşinin bu sürpriz ve jestlerinden mutluluk duyar. Aralarındaki zıtlık evlilikleri süresince onları birbirlerine çekecek ve her zaman uyumu yakalayacaklardır.

Birbirlerini tanımaları gerekir

Balık ve başak burçlarının evlilik uyumunun daha net ifade edilebilmesi için tarafların iyi tanınması gerekir. Eğer evlenen taraflar balık kadını ile başak erkeği ise, yer yer tartışmaların yaşandığı, başağın otoriter ve hakim olduğu, balığın ise cilveli, yetenekli ve maharetli bir ev hanımı olduğu bir evlilik olur. Balık kadını evine düşkün, evinde vakit geçirmekten hoşlanan, aşırı sahiplenici tavırları olan, aşırı hassas ve duygusal yapısı olan bir karaktere sahiptir.

Evlilikte yaşanabilecek sorunlar

Partnerinden sadakat görmek, bunu tam anlamıyla hissetmek isterler. Fakat kuşkucu tavırları nedeniyle oldukça sorun yaşarlar. Özgürlüğüne, geleneklerine, inancına, giyimine, ailesine ve değerlerine aşırı düşkün olan başak erkeği, asla sorgulanmayı, kendinden şüphe duyulmasını ve kendini sürekli açıklamayı sevmez. Bu düşüncelere kapılması, sizden uzaklaşmasına ve zamanla ilişkinin kopmasına işaret olacaktır. Bu yüzden yaşanan tartışmalar genellikle bu nedenden dolayı yaşanmaktadır. Bunlara dikkat edildiği takdirde gayet uyumlu bir çift olabilirler.

Bu evlilik biraz daha güç bir uyuma sahiptir. Hayranlık duyduğu kadından hoşlanan, umduğunu bulamadığında çabuk sıkılan, şair ruhlu, masumane bir görüntüye sahip, zafiyetleri olan, iyi bir dinleyici olup konuşmaktan hoşlanmayan bir karaktere sahip olan balık erkeği, cezbedici bir güzelliği olan, seksi, zeki, titiz, bakımlı, hoş sohbet, zeki, duygusal, aile değerlerine bağlı, inatçı, kontrol mekanizması gelişen, organize düşünceler kuran başak kadını ile çok zor bir araya gelirler. Eğer arkadaş ortamı var ise, uzun yıllar tanışılıyor veya aile dostlarından ise belki mümkün olabilir.

Fakat meşhur aşk hikayelerindeki gibi bir tanışma asla gerçekleşmez. Çünkü bu evlilik başağın mantığına uymuş ise mümkün olabilir. Başak, otoriter, kendisini koruyabilen, sevecen, sevgisini gösteren, ağır başlı, işine hakim, güçlü ve mizacı sert olan erkeklerden hoşlanır. Çok zor da olsa, bu evlilik gerçekleşmiş ise, başağın mantığına uymuş demektir ve bu evlilik onun kontrolünde ilerleyen, balığın sürekli değişim içinde olduğu, programlı, çocuklarına düşkün, mantık çerçevesinde gelecek planları olan, eğlenceli ve muzipliği bol olan bir evlilik olur.

Bir bütün olurlar

Sadece mantığıyla yaşayan başak erkeği evlilik hayatı boyunca hep yenilik ve değişim yaşar. Bu da onu mutlu eder. Balık kadınının yumuşak huyları, sevecen tavırları partnerinin sakin kalmasını sağlar. Evliliklerinde bir bütünlük duygusunu yakalamaları kuvvetle muhtemeldir.


Daha Fazlasını Keşfet:

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası