kod adı sosisli / Kod Adı: Sosisli () - Sinefil

Kod Adı Sosisli

kod adı sosisli

 Kod Adı: Sosisli

FRAGMANI İZLE

Puanım :

İzlemek İstiyorum

Eleştiri yaz!

Facebook'ta PaylaşTwitter'da paylaş

Özet

Theo ve Luke birbirinden tamamen farklı yapıda olan iki polis memurudur. Birisi işleri kaba kuvvetle çözerken diğeri ise olayları aklı ile çözmeye çalışır. Büyükelçinin kızının kaçırılması ikisinin bir araya gelmesine neden olur. Kaçırılan kızı kurtarmak için birlikte çalışmak zorunda olan Theo ve Luke zorlu bir maceraya atılır. Çünkü kızın kaçırılması basit bir fidye isteme olayından çok daha fazlasıdır. Torsten Künstler'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin oyuncu kadrosunda Til Schweiger, Matthias Schweighöfer, Anne Schäfer, Lisa Tomaschewsky gibi isimler yer alıyor.

Beyazperde Eleştirisi

Acil durum çağrımız ne olsun? Veganlar dışında herkesin sevdiği bir şey olan “Sosisli” olsun!Farklı bir çocuk olmak zordur. Beraberinde yalnızlığı getirir ve yalnızlık diğer insanlarla olan benzer özelliklerinizi de yok etmeye başlar. Çünkü görüp örnek alabileceğiniz kimse etrafınızda olmaz. İnsanlarla olan ilişkileriniz yolunda gitmez, çünkü ilişki kavramının bile esamesi okunuyordur. Theo (Matthias Scheweighöfer) için de durum aynıdır. Gördüğü hiçbir şeyi unutmayacağı şekilde bir görsel hafızası olan üstün zekalı Theo, doğduğundan beri hayatını matematiksel bir düzenle idame eder. Hiçbir şeyi unutamaması genellikle ona zarar verir, ama arada bir de olsa yararları da olacaktıfunduszeue.info amacı saygın bir polis olan babasına benzemek olan Theo, ne yapıp edip kendini Almanya’nın polis departmanına sokar, ama nasıl? Önemli kısmın polis olmak değil, polis olduktan sonrasının olduğunu anlaması çok

Eleştirinin tamamı

Fragmanlar

Kod Adı: Sosisli Dublajlı Fragman

Ekstra Videolar

Beyazperde&#;de Bu Hafta! ( 26 Temmuz)

Öneriler

Son Haberler

Vizyondaki Filmler!

Oyuncular

Tüm oyuncular ve teknik ekip

Fotoğraflar

23 Fotoğraf

Teknik bilgiler

Ülke Almanya

Dağıtımcı Özen Film

Yapım yılı

Metrajuzun metrajlı film

İlginç Detaylar-

Bütçe-

Dil Almanca

Görüntü formatı -

RenkRenkli

Ses formatı-

Yapım formatı-

Viza numarası-

Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri , En iyi film: Aksiyon, {Genre} türündeki en iyi filmler :

Yorumlar

Tüm Sinema Haberleri

Michael Keaton Başrollü "Batman Beyond" Filmi Mümkün mü?
Karakterlerin Saçma Kararlar Verdiği 10 Klasik Bilim Kurgu Filmi
James Cameron Kaybolan Denizaltı Hakkında Konuştu: Titanic&#;le Benzerliği Gerçeküstü!
"Spider-Man: Across the Spider-Verse" Gişede Önemli Bir Eşiği Geçti
Dwayne Johnson&#;lı Yeni "Hızlı ve Öfkeli" Filminin Adı Belli Oldu
Vizyondaki Filmler: "Büyü de Gel", "Haile: Bir Aile Kabusu", "Tebessüm"
Tüm sinema haberleri

En Popüler Fragmanlar

Büyük Kaçış Fragman

Culpa mía Altyazılı Fragman

Culpa mía Altyazılı Fragman
 Gün Fragman

Haile: Bir Aile Kâbusu Fragman

Haile: Bir Aile Kâbusu Fragman

Hızlı ve Öfkeli 10 Teaser

Hızlı ve Öfkeli 10 Teaser

Spider-Man: Across The Spider-Verse (Part One) Dublajlı İlk Görüntüler

Spider-Man: Across The Spider-Verse (Part One) Dublajlı İlk Görüntüler
Yeni çıkan tüm fragmanlar

Vizyondaki En İyi Filmler

Flash
Transformers: Canavarların Yükselişi
Örümcek-Adam: Örümcek-Evrenine Geçiş
Hızlı ve Öfkeli 10
Elemental: Doğanın Güçleri
Haile: Bir Aile Kâbusu
Vizyondaki En İyi Filmler
 No Hard Feelings

Arabasız Uber sürücülüğü yapmaya çalışanMaddie, bir ailenin araba karşılığında oğullarıyla çıkma teklifini yaşadığı finansal sorunlar nedeniyle kabul eder. Fakat hayatına dahil olduğu ve çok da yakınlık kuramadığı bu yeni jenerasyon ile bir şekilde anlaşması gerekmektedir.

The Office, Good Boys ve Bad Teacher gibi projelere imza atan Gene Stupnitsky‘in yönetmen koltuğunu oturduğu filmde Jennifer Lawrence‘e kamera önünde Andrew Barth Feldman, Matthew Broderick, Laura Benanti ve Ebon Moss-Bachrach gibi isimler eşlik ediyor.

Kaygısız Baş

İstanbul’daki işinden kovulunca memleketi Kapadokya’ya dönen Murat’ın hikayesini anlatan filmde yeni bir iş kurmak isteyen Murat’ın yolu, işledikleri suçtan dolayı kaçmaya çalışan kuzenleri Bedri ve Fehmi ile kesişir. Filmde Ferdi Akarnur, Mehmet Çepiç, Bülent Ergün, Turgay Tanülkü ve Burak Satıbol rol alıyor.

Okumaya Devam Et


Filmin Konusu & Detaylar

Komedi, Aksiyon

Torsten Künstler'in yönetmen koltuğunda oturduğu Kod Ad&#x;: Sosisli, Theo ve Luke adl&#x; iki polis memurunun at&#x;ld&#x;ğ&#x; zorlu maceray&#x; konu ediniyor.

Theo ve Luke birbirinden tamamen farkl&#x; yap&#x;da olan iki polis memurudur. Birisi işleri kaba kuvvetle çözerken diğeri ise olaylar&#x; akl&#x; ile çözmeye çal&#x;ş&#x;r. Büyükelçinin k&#x;z&#x;n&#x;n kaç&#x;r&#x;lmas&#x; ikisinin bir araya gelmesine neden olur. Kaç&#x;r&#x;lan k&#x;z&#x; kurtarmak için birlikte çal&#x;şmak zorunda olan Theo ve Luke zorlu bir maceraya at&#x;l&#x;r. Çünkü k&#x;z&#x;n kaç&#x;r&#x;lmas&#x; basit bir fidye isteme olay&#x;ndan çok daha fazlas&#x;d&#x;r.

daha fazla göster

Filmin Oyuncu ve Yönetim Kadrosu

Yapım ve yönetimde emeği geçenler

Filmin Bağlantıları

Kod Ad&#x;: Sosisli filminin sosyal medya ve diger bağlantıları

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası