7 plus nfc var mı / Iphone 7 de nfc var mı - seafoodplus.info

7 Plus Nfc Var Mı

7 plus nfc var mı

iPhone NFC ile Temassız Kredi kartı ödemesi nasıl yapabilirim?

  • Yüzbaşı
    Mesaj
    Konu Sahibi
    Merhaba, Samsung A serisi telefon kullanıyordum, telefonum bir kaza sonucu kırıldı. Evde 4 kişiyiz ben haricimde herkes iPhone kullanıcısıydı, herkeste ipad de vardı, bende iPhone 14 pro max aldım. Telefon &#;ok kullanışlı, ios işletim sistemini ge&#;mişte kullandığım i&#;in biliyordum hi&#;bir sorun yaşamadım.
    ANCAK..
    bin TL lik Samsung telefonda kullandığım ama 50 Bin TL lik telefonda bulamadığım bir &#;zellik epeyce canımı sıktı. Neredeyse herg&#;n markete giriyorum, arabaya yakıt alıyorum vs. Yani herg&#;n defa Bonus/Maximum kartım ile Samsung NFC ile temassız &#;deme yapıyordum. Yanıma c&#;zdan bile almadan &#;ıkıyordum bazan. iPhone da bu &#;zelliği bulamadım, banka ile g&#;r&#;şt&#;m onlarda iPhone cihazlarda NFC ile &#;deme yok dediler.

    Bu konu ile ilgili bilgisi olan var mı?
    iPhone ile NFC &#;deme yapma ihtimalim var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tubalingo -- 26 Kasım ; >



  • Evet Apple NFC ile harici bankalar üzerinden ödeme yapılmasına izin vermiyor. Sadece Apple Pay ile ödeme yapabilirsiniz. Birçok kişi Wise, dukascopy, revolut gibi yurtdışı çözümleri kullanıyor. Kimisi kredi kartından komisyon alıyor, kimisi sadece nakit harcatıyor. Aşağıdaki konudan inceleyebilirsiniz.

    seafoodplus.info

  • Yüzbaşı
    Mesaj
    Tr : apple : iphone

    Yok :)))

    Nfc ile &#;deme ve kampanyaları TR da ilk &#;ıktıgından beri (s4 veya z5) yapıyorum. L&#;ks telefon parası kadar puan kazanmışımdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eg -- 26 Kasım ; >
  • Yüzbaşı
    Mesaj
  • Yüzbaşı
    Mesaj
  • Yüzbaşı
    Mesaj
  • Yüzbaşı
    Mesaj
    Tubalingo kullanıcısına yanıt
    Doğrudur. Her banka kampanya sartlari farklı.

    Ben kredi kartı ile &#;r&#;n alıp satma işi yapıyorum. Kare kod eskiden akbank ile yapıyordum. Şuanda aktif olarak ykb - opet var.

    Ancak &#;ok kart ve &#;ok telefon olunca daha cok kazaniyorum. Şu ara teb hi&#; yok , halkbankta da yok. Mobil temassız nfc kampanyalari benim i&#;in iş ve kazan&#; kapısı gibi 9 yıldır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eg -- 26 Kasım ; >
  • Yüzbaşı
    Mesaj
    Haziran ( corona mart/nisan gibi biz de netleşti ) bir paylaşım buldum. NFC olan apple cihazlar i&#;in.

    NFC destekli iphone ve apple watch cihazları ile t&#;rkiye'de NFC &#;zerinden &#;deme yapabilirsiniz. Fakat

    Apple şuan T&#;rk bankalarını nfc ile yani temazsız &#;demede kabul etmediğinden T&#;rkiye'de NFC lie Apple cihazlarını kullanarak &#;deme yapabilmenizin tek y&#;ntemi var.

    1. Bir amerikan bankasına ait kredi kartı edinmek.
    2. Apple store hesabınızı T&#;rkiye'den ABD olarak değiştirmek.

    Bu sayede temazssız &#;deme yapabilirsiniz.

    Yani apple pos cihazına değil , kendine eklenen kredi kartın menşeyine bakıyor.&#;
  • Er
    1 Mesaj
  • Yüzbaşı
    Mesaj
    KadirorhnK kullanıcısına yanıt
    Kampanyalar &#;ok azaldı (

    Eskiden sadece nfc ile olan kampanyalar vardı , şimdi ( suanda akbank neo var mesela %2 ) karekod ile de olabiliyor ( şuanda yakıt i&#;in )

    Teb vardı , halkbank vardı , bonus ve akbank vardı. Bir başkası i&#;in ykb vardı .

    Kazan&#; &#;ok azaldı (((
  • Er
    3 Mesaj

    Merhabalar. Telefonunuza takacağınız NFC etiketli kaplar ile bu ödemeleri gerçekleştirebiliyorsunuz sanırım. Geçen gezinirken karşıma çıktı isterseniz bir araştırıp öğrenebilirsiniz. Linki bırakıyorum

  • yeni mesaja gitYeni mesaj
    Bilgi ikonYeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme

Benzer içerikler

Artık iPhone 6 ve SE modellerinde NFC'yi yalnızca ödeme yapmak için kullanabileceksiniz ve aynı harici bir okuyucu kullanılmadıkça etiketleri okuyamayacaklar. iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'a gidersek, NFC okuyucu cep telefonundan etiketleri okuyabilecek ve ödemeleri yönetebilecek. iOS 11 veya daha yüksek bir sürüme sahip &#;

iPhone NFC özelliği var mı?

Apple, NFC özelliğini iPhone 6 ile birlikte kullanıma sundu. Fakat NFC tıpkı bluetooth gibi kısıtlı olarak hizmet veriyor. NFC, iPhone'da sadece Apple Pay için kullanılabiliyor. Elias Limneos isimli uygulama geliştiricisi iOS 10 ve üzerinde çalışan bir tweak ile iPhone'un NFC işlevselliğini etkinleştirdi.

Cep telefonu NFC özelliği nasıl açılır?

Önemli: NFC ayarını görmüyorsanız telefonunuzda NFC yoktur. Temassız ödeme özelliğini kullanamazsınız&#;.NFC'yi (Near Field Communication) açma

  1. Telefonunuzun Ayarlar uygulamasını açın.
  2. Bağlı cihazlar Bağlantı tercihleri. NFC'ye dokunun.
  3. NFC'yi kullan seçeneğini etkinleştirin.

iPhone 7 temassız ödeme nasıl yapılır?

Yan düğmeye iki kez basın. Saptanmış kartınız göründüğünde Face ID ile kimliğinizi doğrulamak için iPhone'a bakın veya parolanızı girin. Bitti düğmesini görünceye dek iPhone'un üst tarafını temassız kart okuyucunun birkaç santimetre uzağına doğrultun; ekranda bir onay işareti görünür.

NFC özelliği nedir iPhone 7?

Açılımıysa Near Field Communication, yani “Yakın Alan İletişimi”. Yalnızca birbirine oldukça yakın iki cihazı kapsıyor oluşu ödeme gibi bazı alanlarda daha cazip hale getiriyor NFC özelliğini. NFC ile dosya iletim hızı da ses, müzik, fotoğraf gibi nispeten büyük dosyaların aktarımına da uygun.

iPhone 11 NFC özelliği var mi?

iPhone 11'ler NFC teknolojisini destekleyen iOS 13 sürümlü ilk akıllı telefon modeli olacak. Yakın alan iletişimi anlamına gelen NFC (Near Field Communication) teknolojisi ile mobil ödeme, check-in ve kilit açma gibi işlemleri temassız bir şekilde yapmak mümkün hale geliyor.

iPhone NFC özelliği hangi telefonlarda var?

iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, Xs, Xs Max ve iPhone XR modellerine gidersek hepsi etiketleri okuyabilecek, aynı NDEF etiket formatlarında özel bir uygulamaya ihtiyacınız olmayacak ve ödemeler cep telefonundan yönetilebilir sensör ile.

NFC sonradan eklenebilir mi?

Sistemin çalışabilmesi için özelliğin iki cihazda da bulunması gerekir. Teknoloji, cihaz üreticileri tarafından tasarım safhasında eklenir ve bu sebeple de yalnızca belli telefon modellerinde yer alır. Özellik, telefonlara sonradan yüklenebilen bir özellik olmaması sebebiyle NFC indir gibi komutlarla elde edilemez.

By : admin

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir