messenger da kamera simgesi ne demek / Messenger Video Sorunlarını Düzeltin - Web Kamerası Testi

Messenger Da Kamera Simgesi Ne Demek

messenger da kamera simgesi ne demek

Birisi Facebook Messenger'da Sohbet Ediyorsa Nasıl Anlaşılır, Her Zaman Çalışır

Öyleyse, olup olmadıklarını öğrenmenin bu doğrudan yolları nelerdir? Facebook Messenger'da sohbet etmek?

Onlara sor

Kulağa mantıksız gelebilir, ancak doğrudan yol en etkili olabilir. Bu konuda açık olun ve onlara sorun Facebook Messenger'da biriyle sohbet ediyorlar bir dahaki sefere bir şey gördüğünde. En kötü senaryo, size öyle olmadıklarını söyleyecekler.

Ekranlarındaki işaretleri görün

Facebook Messenger ihtiyatlı olmak için yapılmadı. Sonuçta, meşru bir sohbet uygulaması. Bu, kullanıcının ekranında birkaç iz bıraktığı anlamına gelir. Onlar:

  • Sohbet ettikleri kişinin profil resmini içeren balon.
  • Facebook Messenger simgesiyle bildirimler.
  • Uygulama simgesinin kendisi.

Telefonlarına ulaşabilirseniz, bu işaretleri kontrol edebilirsiniz. PIN'i bilmiyor olsanız bile, genellikle bir mesaj önizlemesi ve gönderenin adı da olan mesaj bildirimlerini aramayı deneyebilirsiniz.

PIN'i olmasa bile, aşağıdakileri izleyerek her zaman telefonlarının kilidini açabilirsiniz. Bu kılavuzu. Facebook'ları da kilitliyse, deneyebilirsiniz şifreyi kırmak.

Facebook etkinliklerini kendi hesabınızdan kontrol edin.

Facebook Messenger'ı açtığınızda, tüm kişilerinizin ve aktif sohbetlerinizin bir listesini görürsünüz. Yakından bakarsanız, profil fotoğraflarında da küçük bir nokta göreceksiniz. Bu nokta size çevrimiçi olup olmadıklarını söyler. Arada sırada kontrol edebilir ve dikkatinizi çekebilirsiniz. yeşil Nokta. Yeşil nokta, çevrimiçi oldukları anlamına gelir.

Facebook Messenger’da simgeler oldukça kafa karıştırıcı olabilir. Bu yazıda, Facebook Messenger’da yer alan simgelerin ne anlama geldiğini, konuştuğunuz kişinin mesajınızı gördüğünü nasıl anlayacağınızı, sohbetlerinizi nasıl dinamik ve etkileşimli hale getirebileceğinizi öğreneceksiniz.

1. İçi Boş Mavi Çember Simgesi

Mavi çember simgesi, mesajınızın şu an gönderilmekte olduğu anlamına gelir. Mavi çember simgesi görünüyorken konuşma penceresini kapatmanızı tavsiye etmeyiz. Zira mesajınız gönderilmeden önce konuşma penceresini kapatmanız durumunda, mesajınızı kaybetme riskiyle karşı karşıya kalabilirsiniz.

2. Mavi Çember İçinde Tik İşareti

Mavi çember içinde tik işareti, mesajınızın gönderildiği anlamına gelir. Bu noktada endişelenmeden konuşma penceresini kapatabilirsiniz. 

3. Daire Profil Fotoğrafı Simgesi

Daire profil fotoğrafı simgesi, mesajınızın iletildiği ve okunduğu anlamına gelir. 

4. Kırmızı Üçgen

Kırmızı üçgen ise sadece mesajınız internet bağlantısı kesintisi nedeniyle gönderilmezse görünür. İnternet bağlantınız gelene kadar konuşma penceresini kapatmaktan kaçının veya bilgilerinizin kaybolmadığından emin olmak için mesajınızın bir kopyasını çevrimdışı olarak saklayın.

Konuştuğunuz Kişinin Mesajınızı Gördüğünü Nasıl Anlarsınız?

İlk olarak WhatsApp ile kullanıcıların hizmetine sunulan “Görüldü” ibaresi, Facebook Messenger‘da da yer alıyor. Facebook Messenger’da konuştuğunuz kişi, mesajınızı gördüğünde mesajınızın altında profil fotoğrafınızın dairesel bir versiyonu görünür. 

Facebook Messenger’da “Görüldü” İbaresini Nasıl Gizleyebilirsiniz?

Facebook Messenger, mesajları okunmamış olarak işaretlemenize izin veren bir özelliğe sahiptir. Ne yazık ki, Facebook'un “Okunmadı Olarak İşaretle” seçeneği yalnızca bir gelen kutusu sıralama aracıdır ve okundu ifadesini geri çekmek için kullanılamaz.

Görüldü bilgisinin karşı tarafa iletilmesini engellemek için üçüncü taraf eklentiler kullanmak yerine yapabileceğiniz bir işlem daha bulunuyor. Masaüstü sürümde sohbet penceresine dokunmadan, telefonlarda ise bildirim panelini kullanarak mesajları okuyabilirsiniz. Mesajları okuduğunuzun bilgisinin ulaşmaması için bu mesajı açmamanız gerekiyor.

Yabancılar Facebook'ta Size Mesaj Gönderebilir mi?

Facebook ayrıca yabancıların size mesaj gönderebilme biçimini değiştirdi. Tanımadığınız biri sizinle iletişim kurmak isterse üç şey olur:

1. Bir mesaj isteğiniz olduğuna dair bir bildirim alırsınız.

2. Mesajı okuduktan sonra “Yoksay” veya “Kabul Et” seçenekleri çıkar.

3. Messenger’da, mesajdaki diğer kişiyle arkadaş olmadığınızı gösteren bir bildirim görürsünüz.

Mesaj İsteği Nedir?

Mesaj isteği, arkadaş olmayan birisinin size Facebook'ta mesaj göndermesi durumunda aldığınız bir bildirimdir. Arkadaş olmadığınız kişilerden gelen iletiler, Messenger gelen kutunuzun “Diğer” bölümünde yer alır.

Facebook Messenger’da Sohbetlerinizi Dinamik ve Etkileşimli Hale Getirebilirsiniz

Facebook Messenger’da sohbetlerinizi dinamik ve etkileşimli hale getirmenizi sağlayan bir dizi özellik bulunuyor. Harika GIF’lerden, özçekimlere çıkartma eklemeye kadar birçok Messenger özelliği mevcut. Bu özellikleri kullanarak sohbetinizi daha eğlenceli ve dinamik hâle getirebilirsiniz.

Facebook Messenger Alternatifleri

Her ne kadar çok sayıda kullanıcı Facebook Messenger'ın izin gereklilikleri ile ilgili sorun çıkarsa da, en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biri olmaya devam ediyor. 1.3 milyardan fazla aktif kullanıcıya sahip olan Facebook Messenger’ın anlık mesajlaşma uygulamalarından sadece biri olduğunu unutmayın. Dolayısıyla Facebook Messenger’ı kullanmaktan hoşlanmıyorsanız, Facebook Messenger’ın alternatifleri kılavuzumuza göz atabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası