donat mobilya tv üniteleri / Donat Erkek Karışık Desenli 12 Li Paket Boxer Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Donat Mobilya Tv Üniteleri

donat mobilya tv üniteleri

DONAT MOBİLYA GENEL MÜDÜRLÜK

Donat Mobilya Genel Müdürlük firmamız Bursa ili İnegöl ilçesinde Mobilya alanında hizmet vermektedir.
MOBİLYA VE DEKORASYONLA GELEN GÜZELLİK
Evlerin dekorasyonunda en göze batan yerler salonlar da yaratılan muhteşem görünümdür. Mimarların çizim ve tasarımlarıyla daha da güzelleşen salonda mobilya seçimi oldukça önemli bir ayrıntıdır. Salon tasarımında en önemli konu koltuk tercihidir. Koltuk takımlarının önemli olması ve dikkat edilmesi gereken önemli noktalar bulunmaktadır. Salon takımları farklı ve modern görünüşlü olması dikkatlerden çıkmayan özellikleri bulunmaktadır. Mobilyanın yaşamımızdaki yeri geniş alanlarda uygun renk ve desenlerle şık bir görünüm ortaya çıkmaktadır. Tv üniteleri salon takımları ve duvar kâğıtları ile değişik ve canlı renklerde boyanan duvarlar ve koltuklara uygun halılar ve perdelerle sizde gördüklerinize inanamayacaksınız.
Yeni evlenen çiftlerin özellikle ev eşyası almaya gittiklerinde ilk baktıkları salon takımları yatak odası takımları yemek odası ve TV üniteleri ile misafirleriniz eve geldiğinde hayran kalacaklardır. Evin konumuna göre seçilen mobilyalar genelde pahalı eşyalar almak verilen uygun fiyatta fakat birbirine uygun kombin yapmak önemlidir. Dekorasyon son dönemlerde insanların özenerek yaptırdığı dekorasyon seçimi ve uygulama ile ilgili mimarlardan bilgi alarak evinizi düzenleyebilirsiniz. İç mekânı düzenlerken ev küçükse ona göre mobilya tercihi yapılarak açık renkler kullanılmalı ve alanın daha verimli bir hale gelmesi için ışıklandırma sistemleri ve açık tonlar kullanıldığında harika bir ortam ortaya çıkmaktadır.

Televizyonu duvara monte etmeden önce taş duvar örerek salona farklı bir hava katmanız mümkündür. Renkler son dönemlerde insan için önemli rol oynamaktadır. Canlı renkler tercih eden insanların doğallık ve parlak renklerden hoşlanan insanlar koltukların sade yastıklarının rengârenk bir hava katması demektir. Duvarlara asılan tablolar ve raflara konan minik biblolarla şık bir ortam oluşturabilirsiniz.
Mobilyalarda sağlam ve kaliteli ürünleri tercih ederseniz uzun süre kullanmanız anlamına gelmektedir. Yatak odası mobilyaları kaliteli ve birbirinden farklı mobilyalarla kendi zevkinize göre istediğiniz mobilyayı alabilirsiniz.
Donat Mobilya Genel Müdürlük ürettiği rünlerde giyinme dolabı olarak hazırlanan bir bölmeyi raflarla zenginleştirerek istediğiniz her eşyanızı koyabilirsiniz. Ayrıca odaya farklı bir hava vermek için tavanda spot lambalar ve değişik figürlerle hayatınızın en güzel günleriniz evinizde geçirmeniz mümkündür.

DONAT COLLECTİON İNEGÖL

Kurumsal Bilgiler

Grntnn olas ierii yatak odas ve i mekan

HAKKIMIZDA

İnegöl’de 1985 yılında dört kardeşin müteşebbis ruhu ile şahıs firması olarak mobilya imalatına başlangıç yapan firmamız, 1994 yılında Yerekonmazlar Mobilya San.ve Tic.Ltd.Şti ünvanı ile 2000 yılı başlarında YEREKONMAZLAR, 2001 yılında DONAT Collection, 2005 te HOLL ve 2006 da DODİ Genç Odası markalarını tescil ettirmiştir.

Ahşap mobilya üretimi ile başlayan firmamız, 2000 yılında modüler mobilya üretimine, 22009 yılı itibariyle firmamızın İnegöl’e bağlı Yenice Sanayi Bölgesinde 30.000m2 açık alanda 28.500m2 kapalı fabrika ortamında modüler mobilya tesisleri, Cerrah Sanayi bölgesinde 35.000m2 açık alana kurulu 33.000 m2 kapalı alan fabrika üretim tesisleri, İnegöl Bursa Karayolu üzerinde 6.600m2 lik teşhir mağazası E.Gazi Cad. Üzerinde 2.200m2 kapalı alanda 170 çalışanımızla üretimini yaptığımız mobilya ürünlerinde de, kullandığımız yüksek kalite hammadde ve yarı mamul yelpazesinde, ülkemizin öncü markaları arasında olup, kaliteden taviz vermeden, estetik ve modern görünümlü kolay kullanım koşullarına sahip tüketici tercihlerini benimseyen ve hayatımızı kolaylaştıran fonksiyonel modelleriyle gerek yurtiçi gerekse yurtdışı pazarlarda tercih sebebi olmuştur.

Grntnn olas ierii yatak odas masa ve i mekan

Donat Mobilya

HAKKIMIZDA

Akçakale mutfak dolabı imalat işleri, vestiyer satışı, tv ünitesi montajı, yatak odası kurulumu, ahşap mobilya tasarımı, genç odası imalatı, çocuk odası imalatı, kiler imalatı, bebek odası kurulumu, ahşap mobilya satış işleri yapan firmamız Şanlıurfa Akçakale ilçesinde faaliyet göstermektedir. Kuruluşundan bu yana ahşap mobilya sektöründe faaliyet gösteren işletmemiz yıllara meydan okuyan ustaları ve son teknolojik ekipmanları ile birlikte çalışarak Akçakale bölgesinde oldukça başarılı işlere imza atmaktadır. Ahşabı sanata dönüştürme konusunda ustalaşan uzman ekibimiz müşteri odaklı olarak çalışmalarını sürdürüyor. Müşteri talepleri doğrultusunda hareket ederek mutfak, banyo, yatak odası, kiler gibi birçok alanda ihtiyaç duyulan ahşap mobilya imalatını siz değerli müşterilerimizin tercih etmiş oldukları renk ve model ile ortaya çıkarmaktayız. Yüksek kalitede imalatını yapmış olduğumuz ahşap mobilyaları adresinize getirerek kısa sürede kurulum ve montaj işlemini profesyonel bir şekilde gerçekleştirmekteyiz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası