izmir bungalov evleri / İzmir Bungalov Oteller, En Ucuz İzmir Bungalov Ev Fiyatları | ENUYGUN

Izmir Bungalov Evleri

izmir bungalov evleri

Yeniliman Bungalov Evleri

Doğanın İçerisinde, Denizin Kıyısında, Bol Oksijenli ve Dinlendirici Bir Tatil Deneyimine Var Mısınız?

Kiralık Yeniliman Bungalov Evleri - Karaburun / İzmir

Mekanımız deniz kıyısına sıfır mesafede olup, mekanın ön kapısı denize direkt olarak açılmaktadıfunduszeue.info'in şirin ilçesi Karaburun'un en sessiz ve sakin köşesi olan muhit, deniz yönünde Yunanistan'ın Midilli adasına bakmaktadır.

Doğa merkezli anlayışa göre düzenlenmiştir. Konaklamanın bulunduğu alan bol oksijen üreten hava akımı ve temiz deniz özelliklerine sahiptir. Önünüzde deniz, bir kenarında "Yeniliman Bungalov Evleri", karşı kıyıda Midilli adası arasında denizden oluşan doğal bir havuz görünümündedir.

Bungalov evlerimiz müstakil, yaşanabilecektam bir ev donanımına sahip, yaşam ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek imkanı olan dinlenme, huzur ve güven duyulan bir yaşam alanıdır. Ayrıca batı cephesinde balık restoranı, doğu cephesinde kahvaltı imkanı olan bir kafe mevcuttur. İstenirse bulunduğunuz mekana servis yapılabilecek olanak vardır.

Haftanın her günü arasında telefonla ulaşabilirsiniz: +90 Gezenti Anne

 

Gezenti Anne’yi İnstagram’da takip etmek için tıklayın.

 

Tags

bungalov evlerİzmir

You may also like

1 &#; LA CASA VERDE, FOÇA

Son yılların efsane dizilerinden La Casa De Papel’den esinlenmiş, La Casa Verde İzmir Eski Foça yolu üzerinde yer alıyor ve İstanbul, Berlin, Nairobi ve Tokyo isimli, her biri farklı konseptteki 4 adet bungalov evden oluşuyor. Oldukça keyifli tasarımlara sahip bungalov evler doğanın kalbinde izole bir taril imkanı sunuyor. Hayal, Peri ve Masal isimli 3 kızı olan doğasever bir çiftin çocuklarını bahçeli bir evde büyütme sevdası ile başlayan hikayeleri bungalov ev ve restoran işletmeciliğine dönüşmüş. Bu tatlı bungalov evler kısa sürede İzmirlilerin hafta sonu doğaya kaçış rotalarından biri olmuş.

Son yılların efsane dizilerinden La Casa De Papel’den esinlenmiş, La Casa Verde İzmir Eski Foça yolu üzerinde yer alıyor ve İstanbul, Berlin, Nairobi ve Tokyo isimli, her biri farklı konseptteki 4 adet bungalov evden oluşuyor. Oldukça keyifli tasarımlara sahip bungalov evler doğanın kalbinde izole bir tatil imkanı sunuyor.

Hayal, Peri ve Masal isimli 3 kızı olan doğasever bir çiftin çocuklarını bahçeli bir evde büyütme sevdası ile başlayan hikayeleri bungalov ev ve restoran işletmeciliğine dönüşmüş. Bu tatlı bungalov evler kısa sürede İzmirlilerin hafta sonu doğaya kaçış rotalarından biri olmuş. 

La Casa Verde hakkında detay bilgiler, fotoğraflar ve konaklama ücretleri için tıklayın.

 

2 &#; KAYSERKAYA BUNGALOV EVLERİ, ŞİRİNCE

İzmir’in en turistik köylerinden Şirince’deki Kayserkaya Bungalov Evleri Matematik Köyü’ne yakın bir konumda yer alıyor. Çam ormanları içerisinde akşam günbatımının, gece de yıldızların izlenebileceği doğanın kalbindeki tesiste 7 tane bungalov ev, 5 tane dağ evi, 3 tane şömineli kır evi, restoran ve yüzme havuzu bulunuyor.

Kayserkaya hakkında detay bilgiler, fotoğraflar ve konaklama ücretleri için tıklayın.

 

3 &#; FOÇA DOME GLAMPING

Foça’nın şirin köyü Kozbeyli’de çam ve zeytin ağaçları içerisine gizlenmiş altı adet Glamping çadırları ile FOÇA DOME doğa iç içe lüks tatil konforu sunuyor. Özel tasarımıyla içindeyken dahi doğayla bağınızın kopmadığı çadırlarda şeffaf tavanı sayesinde yıldızları izleyerek uykuya dalınıyor, kuş sesleri eşliğinde, size özel geniş ahşap terasta sunulan doğal kahvaltıyla güne başlanıyor.

Foça Dome Glamping İletişim bilgileri ve Konaklama ücretleri için tıklayın.

İZMİR FOÇA DOME GLAMPING

 

4 &#; BUNGALOVE SEFERİHİSAR

Sığacık ve Akarca’nın ortasında bulunan, tamamı meyve ağaçları ile kaplı bir kamp alnında yer alan Bungalove’da mandalina ağaçları arasında, 5 dönüme yayılmış 3 tip konaklama seçeneği bulunuyor. Şehre yakın oluşunun da avantajıyla her an kolayca kaçabileceğiniz ve her mevsimde ayrı keyif alabileceğiniz yeni adresiniz oluyor. Bungalove’da bol oksijen sayesinde sabah dinlenmiş uyanıp, kendinizi serin maviliğe bırakacağınız, çevrenin doğal güzelliklerini keşfedebileceğiniz muhteşem bir gün geçirip ardından yastığa başınızı koyduğunuzda gülümseyerek hatırlayacağınız anılar kalıyor.

Ad 20

Bungalove Hakkında Bilgiler, Konaklama Ücretleri ve İletişim Bilgileri için tıklayın.

 

5 &#; AĞAÇ EV İZMİR, TORBALI

İzmir merkezine 40 dakika uzaklıkta, Torbalı İlçesi&#;nde yer alan Ağaç Ev İzmir Onat Bey ve eşi Irmak Hanım işletiyor.  Çam ormanlarının arasında zeytin ağaçlarının da eşlik ettiği Ağaç Ev İzmir&#;de 4 ayrı müstakil bungalov bulunuyor. Evlerin yanı başında akan derenin, kuş cıvıltıları, yemyeşil ağaçlar ve bahar dallarıyla insan şehrin tüm stresinden kaçıp bolca huzur doluyor. Tesiste girişler için akıllı kilit sistemi, şömine, soba, misafirlerin yemek pişirebilmesi için tüm mutfak gereçlerinin bulunduğu mutfak, yemek takımları, havlu, şampuan, saç kurutma makinesi, temiz çarşaflar, ekstra yastık ve battaniyeler bulunuyor.

Ağaç Ev İzmir Konaklama Ücreti, Fotoğraflar ve İletişim Bilgileri için tıklayın.

 

 

6 &#; PİNGALA GLAMPING CARAVAN HOTEL, KARABURUN

Çocukken bir karavanda yaşayıp dünyayı dolaşmak pek çoğumuzun hayali değil miydi?

Pingala Glamping Caravan Hotel ile artık hayallerimize bir adım daha yaklaşmamız mümkünİzmir’in Karaburun İlçesinde deniz kenarındaki ormanlık alanda konumlandırılmış Pingalakamp’ta ister karavanda ister glamping çadırda konaklayabilir, milyon yıldızlı ortamda huzurlu bir uykuya dalabilirsiniz.

Pingala Kamp hakkında detay bilgiler, fotoğraflar ve konaklama ücretleri için tıklayın. 

 

7 &#; HAYAL TADINDA, BİRGİ KÖYÜ

İstanbul’un kaosundan kaçanlar kulübü üyelerinden Seda & Umut çiftinin İzmir’in Birgi köyünde aldıkları bir araziyi düzenleyerek  yaşama alanı ve zeytin çiftliğine çevirmiş. Çiftliğe burada doğan kızları Hayal’in ismi verilmiş. Hayal Tadında tesislerinde zeytin ağaçlarının arasında, her birinin kendine ait bahçesi ve kamelyası bulunan 2 tane tiny house konseptli ÇOBAN EV, bir tane de TAŞ EV bulunuyor. Çiftlik Birgi köyünün tarihi sokaklarına 2 km mesafede bulunuyor.

Hayal Tadında hakkında detay bilgiler, konaklama ücretleri ve fotoğraflar için tıklayın.

 

İzmir Lezzet Durakları / İzmir En iyi Restoranlar

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.