silivri toki kura / TOKİ Silivri kura sonuçları ! İstanbul TOKİ Silivri çekilişi sonuçları isim listesi sorgulama

Silivri Toki Kura

silivri toki kura

TOKİ Çatalca - Silivri kura çekimi ne zaman? TOKİ kura çekim sonucu nasıl öğrenilir?

Bakan Kurum, sosyal medya hesabından, "İlk Evim" projesinde, İstanbul için 50 bin sosyal konut kura çekiminin, Tuzla'da tamamlandığını duyurdu.

TOKİ ÇATALCA - SİLİVRİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN? 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "İlk Evim'de, İstanbul Tuzla için 20 bin hak sahibimizi belirledik. Sırada Çatalca, Selimpaşa var. Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler de 1 Nisan'da başlıyor." ifadesini kullandı.

Kurum, "İlk Evim'de, İstanbul Tuzla için 20 bin hak sahibimizi belirledik. Sırada Çatalca, Selimpaşa var. Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler de 1 Nisan'da başlıyor." açıklamasında bulundu.

Çatalca için ve Selimpaşa için asil ve yedek hak sahibini belirlemek üzere kura çekimi ise Silivri Alibey Spor Salonu'nda bugün yapılacak.

Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler ilçelerinde 28 bin hak sahibi için yapılacak sosyal konut kura çekimleri de Nisan tarihlerinde Bağcılar Olimpik Spor Merkezi Salonu'nda gerçekleştirilecek.

"İlk Evim" sosyal konut projesinde, ilk etapta bin sosyal konutun kuraları, 19 Nisan'da İstanbul'da sona erecek.

TOKİ KURALARI NASIL SORGULANIR?

TOKİ kura çekilişi canlı yayınının ardından belli olan isim listesi TOKİ resmi sayfası üzerinden sorgulanabiliyor.

Bakanlığın yaptığı açıklamaya göre, Tuzla'da sona eren kura çekimleriyle ilgili asil ve yedek olarak belirlenen hak sahiplerinin kura sonuçlarına, bugünden itibaren e-Devlet uygulaması üzerinden ulaşılabilecek.

Yurttaşların, "İlk Evim" bin sosyal konut projesi kura sonuçlarına, e-Devlet üzerinden "Talep Toplama Projeleri için Hak Sahipliği Kura Sonucu Sorgulama" alanından bakılabilecek. 


TOKİtoki kuralarıkura çekimi

TOKİ KURA TAKVİMİ İSTANBUL TOKİ İstanbul &#;atalca, Silivri, Arnavutk&#;y, Başakşehir, Esenler &#;ekilişi ne zaman başlayacak? İşte kura takvimi

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mart 21,

LinkedinFlipboardE-postaLinki KopyalaYazı Tipi

Toplamda 50 bin konutun inşa edileceği TOKİ İstanbul çekilişleri devam ediyor. TOKİ İstanbul çekiliş takvimi son günlerde sıklıkla araştırılan konulardan birisi oldu. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde 16 Mart’tan itibaren çekilişlere başlandı. TOKİ Tuzla kura çekimi ile hak sahibi olacak kişiler belirleniyor. Adaylar TOKİ isim listesi sorgulama yaparak 2+1 ya da 3+1 eve hak kazanıp kazanmadığını öğrenebiliyor. Peki, TOKİ İstanbul Çatalca, Silivri, Arnavutköy, Başakşehir, Esenler çekilişi ne zaman yapılacak? İşte TOKİ kura takvimi !

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.